2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar siz ne iğnesi vuruluyorsunuz? Ben anlamadım.
İğne mi olmamız gerekiyor

Bacak belki acımaz bilemiyorum ama ben bir daha mecbur kalmadıkça koldan yapmam diyebilirim.

Gobisler buyuyunce mecburen kola bacaga gecicez bu aciyi ne kadar erken tadarsak o kdr ii diye dusunmustm cnm:))
Saka bi yana iyi ki yapmamisim madem o kdr aciyomus ama b gobegimdeki morluklar hatiri sayilir derecede oyle merimek kadar flan diil yanii :)

Bizde pıhtılaşma var. Genetik testler sonucu öğrendik. Kan sulandırıcı iğne yapıyoruz her gün.
Allah sağlık versin. İnşallah sorunsuz atlatırsınız..

Ne zamana kadar yapacaksınız?

Bir de bu pıhtılaşmanın testte geçen adı nedir?
Bana da bi sürü test yapıldı da o var mı diye bakıcam.

selamlar herkese bugün iş yoğunluğundan hiç yazamadım. Dudağımda uçuk çıktı,gözümde garip bir şey ,ve 5 gündür her sabah burnum kanıyor . progestanı aldıktan bir gün sonra başladı .ondan mı oluyor acaba ?
Ayrıca başım çok fena dönüyor .günde 2 adet progestan alıyorum. Akşam aldığım ilacı 10 da alıyorum ve yatağımı biri sallıyor gibi uyuyorum. onun dışında her şeyi unutuyorum ,halsizim walking dead dizisindeki zombiler kadar yavaş yürüyorum sadece wc ye gideceğim zaman insan görmüş zombi misali biraz hızlanıyorum.
Saçmalamış olabilirim ama benim kafa şuanda böyle anlayın yani:)neyin kafası derseniz , progestan kafası .

Bende trombofili panelinde çıktı. Homozigot olması gereken 1 gen heterozigot, genetik mutasyon olmuş. İğneye doğumdan 1 hafta öncesine kadar devam edeceğiz.

Son düzenleme:

Yapilmamistir cnm sana...2 veya daha fazla dusugu olanlarda yaapiyolar genelde...tekrarlayan dusuklerin sebebini arastirirken trombofili paneli adi altinda bi suru gene bakiyolar mutasyon varmi yok mu diye...

Kızlar çarşamba günü yani dün kan vermiştim bhcg için değerim 229 çıkmış adet günüme 1 gün varken nasıl sizce? Kaç gün sonra kesem görünür?

Çok güldüm canım ya walking dead olayına :)) Şimdi aklıma geldi acaba hamileyken yeni sezonunu izlesek, bebekleri etkiler mi :) Hani derler ya, hamileyken çirkin,kötü şeylere bakma diye :)

Çok güldüm canım ya walking dead olayına :)) Şimdi aklıma geldi acaba hamileyken yeni sezonunu izlesek, bebekleri etkiler mi :) Hani derler ya, hamileyken çirkin,kötü şeylere bakma diye :)

ben izlerim, eşimle hiç bir şeyi birlikte yapamıyoruz bari dizi seyredelim artık :)inş. benzemez , benzerse artık çocuk esirgeme kurumuna +1 nüfus eklenir :)
hemen içinizden cıkcıklamayın arkadaşlar ,olursa çok zor olmuş olacak nasıl kıyarım ona .

cool ve first siz ikiniz çok tatlısınız ya, sohbetlerinizi okuyorum beni hep güldürüyorsunuz maşallah size , Rabbim gülmekten ayırmasın bizleri yardımcımız olsun hepimizin ,

eşim artık benle film izlemiyor, hep yarısında uyuyorum diye :) izleriz ama bazzı sahnelerde gözümüzü kaparız desem, filmde düzgün karakter sayısı zaten 10'u geçmez :)

cool ve first siz ikiniz çok tatlısınız ya, sohbetlerinizi okuyorum beni hep güldürüyorsunuz maşallah size , Rabbim gülmekten ayırmasın bizleri yardımcımız olsun hepimizin ,

Canım benim sen de çok tatlısın, biz artık iğne ola ola ve de yine kayıp korkusuyla işi espriye vurduk :) Kendi adıma delilikle akıllılık arasında gidip geliyorum :)

Şu riskli dönemi bir atlatalım hepimiz hayırlısıyla, o zaman inşallah hepimizin mutluluktan dolayı gülmekten karnı ağrıyacak bu sefer :)

Canim benim yaa napalim baska turku gecmiyo zaman guluyoruz egleniyoruz, boyle dalgaya almazsak bizim ignelerii eyvahh eyvahh cekilmezz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…