Ben de 2012 nisan annesiyim.ve rabbim nasip ederse 2014 ekim anneside oacağım
3 ekim gibi ben de anne olucam inşallah :)
Maşallah maşallahhhBen de 2012 nisan annesiyim.ve rabbim nasip ederse 2014 ekim anneside oacağım
Bacak belki acımaz bilemiyorum ama ben bir daha mecbur kalmadıkça koldan yapmam diyebilirim.
İyiki konuştuk bak, öyle kendi başımıza iş yapmayalım canım, araştıralım, sen baya cesaretliymişsin ya, neredeyse bacağa saplayacaktın iğneyi, korktum senden :))))
Göbişer şişene kadar devam, sonrasında başka bir yer buluruz ortak karar vererek :)
Kızlar siz ne iğnesi vuruluyorsunuz? Ben anlamadım.
İğne mi olmamız gerekiyor
Allah sağlık versin. İnşallah sorunsuz atlatırsınız..Bizde pıhtılaşma var. Genetik testler sonucu öğrendik. Kan sulandırıcı iğne yapıyoruz her gün.
Allah sağlık versin. İnşallah sorunsuz atlatırsınız..
Ne zamana kadar yapacaksınız?
Bir de bu pıhtılaşmanın testte geçen adı nedir?
Bana da bi sürü test yapıldı da o var mı diye bakıcam.
Allah sağlık versin. İnşallah sorunsuz atlatırsınız..
Ne zamana kadar yapacaksınız?
Bir de bu pıhtılaşmanın testte geçen adı nedir?
Bana da bi sürü test yapıldı da o var mı diye bakıcam.
selamlar herkese bugün iş yoğunluğundan hiç yazamadım. Dudağımda uçuk çıktı,gözümde garip bir şey ,ve 5 gündür her sabah burnum kanıyor . progestanı aldıktan bir gün sonra başladı .ondan mı oluyor acaba ?
Ayrıca başım çok fena dönüyor .günde 2 adet progestan alıyorum. Akşam aldığım ilacı 10 da alıyorum ve yatağımı biri sallıyor gibi uyuyorum. onun dışında her şeyi unutuyorum ,halsizim walking dead dizisindeki zombiler kadar yavaş yürüyorum sadece wc ye gideceğim zaman insan görmüş zombi misali biraz hızlanıyorum.
Saçmalamış olabilirim ama benim kafa şuanda böyle anlayın yani:)neyin kafası derseniz , progestan kafası .
Çok güldüm canım ya walking dead olayına :)) Şimdi aklıma geldi acaba hamileyken yeni sezonunu izlesek, bebekleri etkiler mi :) Hani derler ya, hamileyken çirkin,kötü şeylere bakma diye :)
:))) Allah iyiligini versinn yaa guldurdun yine beni... Dr a sormadim ayni etki mi diye cunku o kdr dogal bi sekilde sadece gibekten yapma aciyosa koldan bacaktan da vurabilirsin dedi ki demekki ayni etki dedim:)
Morluklar bi gecse gobekte nereye igne sokup sokmadigimi anlayabilcem de morluklar oyle bi yayildi ki goremiyorum hicbisey:) o yuzden de biraz kol ve bacaga gecmek istiyorum gecen aksam bacaktan denemye kalktim sora cesaret edemeyip gobege dondum yine:)
ben izlerim, eşimle hiç bir şeyi birlikte yapamıyoruz bari dizi seyredelim artık :)inş. benzemez , benzerse artık çocuk esirgeme kurumuna +1 nüfus eklenir :)
hemen içinizden cıkcıklamayın arkadaşlar ,olursa çok zor olmuş olacak nasıl kıyarım ona .
cool ve first siz ikiniz çok tatlısınız ya, sohbetlerinizi okuyorum beni hep güldürüyorsunuz maşallah size , Rabbim gülmekten ayırmasın bizleri yardımcımız olsun hepimizin ,
cool ve first siz ikiniz çok tatlısınız ya, sohbetlerinizi okuyorum beni hep güldürüyorsunuz maşallah size , Rabbim gülmekten ayırmasın bizleri yardımcımız olsun hepimizin ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?