eşim artık benle film izlemiyor, hep yarısında uyuyorum diye :) izleriz ama bazzı sahnelerde gözümüzü kaparız desem, filmde düzgün karakter sayısı zaten 10'u geçmez :)
Canım benim sen de çok tatlısın, biz artık iğne ola ola ve de yine kayıp korkusuyla işi espriye vurduk :) Kendi adıma delilikle akıllılık arasında gidip geliyorum :)
Şu riskli dönemi bir atlatalım hepimiz hayırlısıyla, o zaman inşallah hepimizin mutluluktan dolayı gülmekten karnı ağrıyacak bu sefer :)
aynen :) sadece rick ve maggienin olduğu sahneleri izlersek hedefi vururuz bence. Yani ricke benzeyen bir oğlum ,maggieye benzeyen bir kızım olsa fena olmaz:) eğer çocuklarımız farklı cinslerden olursa seninle evlendiririz onları ,güzel çocuklardan sonra bir de güzel torunları garantileriz :)hadi yine iyisin cool1983 iyi dünür buldun kendine :):)
Yarin sabaha kadar sana cok is dusuyo arkadasim bu gariban igne delisi arkadasini stresten uzak tutmalisin:)
Ayyy yarin dr a gidiyorumm napcam ben hakkaten yaa yarin hersey cikcak ortaya yaa bebis yasamiyosa
Yarin sabaha kadar sana cok is dusuyo arkadasim bu gariban igne delisi arkadasini stresten uzak tutmalisin:)
Ayyy yarin dr a gidiyorumm napcam ben hakkaten yaa yarin hersey cikcak ortaya yaa bebis yasamiyosa
O kadar zorlama kendini canım şimdilik bizim yediklerimizden değil, depolarımızdan besleniyormuş bebeklerimiz. 3. aydan sonra yediklerimizden beslenecekmiş. Ben bişey hissedemiyorum canım, kız da olabilir erkekte hiç farketmez benim için:) Kese sağ tarafta görünüyo böyle olunca kız oluyomuş diyo arkadaşlar:) solda olursa erkek:)
Glifor seker ilaci galiba ben de insulin direnci icin kullniyordum dr hamile kalinca kes dedi ogrendigimden beri icmiyorum canim
:))) Allah iyiligini versinn yaa guldurdun yine beni... Dr a sormadim ayni etki mi diye cunku o kdr dogal bi sekilde sadece gibekten yapma aciyosa koldan bacaktan da vurabilirsin dedi ki demekki ayni etki dedim:)
Morluklar bi gecse gobekte nereye igne sokup sokmadigimi anlayabilcem de morluklar oyle bi yayildi ki goremiyorum hicbisey:) o yuzden de biraz kol ve bacaga gecmek istiyorum gecen aksam bacaktan denemye kalktim sora cesaret edemeyip gobege dondum yine:)
Sen bilirsin o zaman, ben karışmıyorum ama tekrar söylüyorum bak, korkuyorum :) Gerçi bacaklar acıya alışkındır gibi geliyor ama yine de bilemiyorum.Eğer denersen bana da haber ver canım :) Biliyosun değil mi bacakların neresine vurulacağını, her yere olmuyo oda, yanlış yere yapma sakın
İlk iğneyi hemşire, 2. yi eşim koldan yaptı. Elime kadar uyuştu kolum ve çok morardı. Göbeğimde mercimek kadar morluk oluyor ve çok az acıyor.
Bacak belki acımaz bilemiyorum ama ben bir daha mecbur kalmadıkça koldan yapmam diyebilirim.
Benim fedakar,cefakar ve kahraman yoldaşlarım:) daha önce yazmıştım ama görmediniz herhalde iğneyi yaptıktan sonra birkaç dakika bastırın, o zaman morarmıyor. Benim tek tük tük morarıyor o da biri morarana kadar diğeri geçiyor. Doktorum bile iğnelerini kim yapıyor diye sordu, benim de göğsüm kabardı tabi:)
bacaklar kollara daha çok var, göbişlere iyi davranın lütfen..
Kızlar çarşamba günü yani dün kan vermiştim bhcg için değerim 229 çıkmış adet günüme 1 gün varken nasıl sizce? Kaç gün sonra kesem görünür?
Grup başkanımız gibi konuştun valla canım, sen böyle söyleyince kendimle gurur duydum ben de şimdi. Yaşasın Pıhtı Yoldaşlığı :)
İkinci bir emre kadar herkes göbişleri hedef alsınnnn
Elimden geleni yaparım canım, hem dua edeceğim senin için hem de kafanı dağıtacağım :)
Niye yaşamasın Allah korusun ya, biz bebişleri beslemeye şimdiden başladık iğnelerle, hem de göbeğimizi delerekkk :) Kordon yoluyla değil, göbek yağı yoluyla :)
Yarın sağlıklı minik bir bebek göreceksin karnında ve gelip bizlere anlatacaksın, biz de sevineceğiz :)
Allah korusun arkadaşım , Hiç aklına bile getirme ,çok umutla da gitme cenazeye gider gibi de.
Allah'ın dediği olur. İnş hayırlı ,güzel bir bebeğin olur .ve yarın bize çok güzel haberleri verirsin buradan. yarın kaçta randevun ?
neden öyle diyosun fıstık emin ol bebişinin keyfi yerinde olumlu olalım hep , anneciğinin uğraşılarını başa çıkarmaz inş
kızlar ya şu pıhtı tahlilini doktoruma bir danışayım bakalım , benden de ister belki
Danış tabi ama senin daha önce düşüğün var mıydı canım ?
Valla süper oldu seni tanıdığım ben de bebeğin eğitim,sağlık vb. sorunlarını çözmmüştüm ama bir tek evliliği kafama takılıyordu, bugün o da tamam, bebiş artık gelebilir, annesi olarak herşeyini hazırladım :)) Ama bak birimiz yanlışlıkla ölülere bakıp Allah korusun bebeği ona benzetirse anlaşma bozulur söyliim dünür :))
Benim fedakar,cefakar ve kahraman yoldaşlarım:) daha önce yazmıştım ama görmediniz herhalde iğneyi yaptıktan sonra birkaç dakika bastırın, o zaman morarmıyor. Benim tek tük tük morarıyor o da biri morarana kadar diğeri geçiyor. Doktorum bile iğnelerini kim yapıyor diye sordu, benim de göğsüm kabardı tabi:)
bacaklar kollara daha çok var, göbişlere iyi davranın lütfen..
İkinci bir emre kadar herkes göbişleri hedef alsınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?