2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
hadi hayırlısı..şuan muayenedesindir.. inşallah güzel haberlerle gelirsin..

Teşekkür ederim. Doktor 6 haftalık dedi, kese ve bebek gözüktü şükür, yarın öbür gün kalp atışını da görürüz aslında ama haftaya erteleyelm dedi.
Küçük bebeğimi de emzirdiğim için progestan verdi

kızlar ya şu pıhtı tahlilini doktoruma bir danışayım bakalım , benden de ister belki

Zannetmem tatlim maliyeti biraz yuksek testler oldugu icin en az 2 dusuk istiyolar dr lar , annenin psikolojisi hic onemli diil onlar icn tabi...ama sen yine de bi sor bakalim belki yaparlar ama insallah hic gerek kalmaz oyle biseye...bakiyorum sende heveslendin igne olmayaa kiskandin dimi bizii:)

Saol canım, ben burada hoş insanları bulduğum için böyle oldum, açıldım yani :) Hem sizler o kadar özelsiniz ki benim için hamilelik haberini bir eşim biliyor bir de siz :) İnşallah uzun yıllar bebeğimizin her aşamasında birlikte farklı konu başlıklarında buluşuruz bu forumda :)

uterus kertmesi :)21 inde randevum var kalp atışını duyarsam inş. o minik kalp kimin için atıyor biliyoruz artık :)

Çok güldürdün beni canım ya, iş yerindeyim ve gülmemeye çalışıorum :))) O minik kalbi yerim ben :)

inşallah duyacaksın canım :) Şimdi 14 Şubatta geliyor miniklerimizin ilk özel günü :)

Ben de aynı durumdayım, burda yazdıklarımı kimseyle konuşmuyorum, bazen ben bile şaşırıyorım kendime ama gerçekten iyi ki varsınız.
Duana da aynen katılıyorum canım, amin:)

Acaba kac ay daha gobekten yapabiliriz bide ben seyi merak ediyorum gobisler buyudukce nasil 2 parmagin arasina sikistircaz eti yoksa gerginlikten sikistirmaya gerek kalmicak mi:))

Ya ben de onu merak ediyorum, geçen gün için yerinde 6 aylık hamile kız vardı (kimse bilmiyor benim hamile olduğumu) böyle karnına dokundum falan sevmek için, tabi bi yandan da hesap ediyorum "6 aylık göbek çok gerginmiş, ben nasıl iğne yapıcam o dönemde" diye.

Kızın karnını, kendi emellerim için kullandım :)))

Baskan bunlari yazarken yukarda uyari msjlari var biliyosun yazdiklariniz asla silinmicek diye:) ama biz bu sayfayi es gecelim tamam haklisin:))

canim merhaba.seninle satimiz ayni ben de 7 haftaligim suanda.6+2 iken gittik en son gittik keseyi gorduk bebegi goremedik.doktor alttan gorunur ama alttan bakmak istemiyorum dedi.ayin 19'unda gel dedi.bebegim vardir dimi bir suru sey okudum bu sitede seninki nasil gordun mu kalp atisini duydun mu??

Ben de aynı durumdayım, burda yazdıklarımı kimseyle konuşmuyorum, bazen ben bile şaşırıyorım kendime ama gerçekten iyi ki varsınız.
Duana da aynen katılıyorum canım, amin:)

Aynen canım, Allah sayımızı eksik etmesin.Sabah açınca forumu, online kişilere bakıyorum, tanıdıklarımdan eksik varsa, acaba diyorum,inşallah kötü bişey yoktur.. Biz minik bir aileyiz artık :)

ay nebiliyim, bende önlem almak istiyorum işte napcan ,

Çok güldürdün beni canım ya, iş yerindeyim ve gülmemeye çalışıorum :))) O minik kalbi yerim ben :)

inşallah duyacaksın canım :) Şimdi 14 Şubatta geliyor miniklerimizin ilk özel günü :)

Yalniz sizin bebislerin cinsiyeti ayninolursa cokkk gulucemm ikijize de dünürlerrrr:))

Grubumuza üye olmak isteyenler var Pıhtılılar :)) Canım benim inşallah gerek kalmaz iğneye falan...Bakma güldüğümüze, akşam saat 10 olunca hepimizin elinde iğne, yüzümüzde ağlamaklı bir ifade, sonrasında pamuklu bir göbek ve çok şükür bugünü de kazasız atlattık rahatlaması :)))

Acaba kac ay daha gobekten yapabiliriz bide ben seyi merak ediyorum gobisler buyudukce nasil 2 parmagin arasina sikistircaz eti yoksa gerginlikten sikistirmaya gerek kalmicak mi:))

Benim bir arkadaşım da iğnelerle geçirdi gebeliğini ve aynen göbek iyice gerilince yani büyüyünce ya morluktan ya da gerildiğinden artık vurulmuyor demişti, öyle bacağa geçmişlerdi.

Yalniz sizin bebislerin cinsiyeti ayninolursa cokkk gulucemm ikijize de dünürlerrrr:))

Dayanamayıp kahkahayı patlattım artık :)))) Bu gidişle bebişin işsiz bir annesi olacak :)

Cinsiyet aynı olursa, farklı arayışlara geçeriz artık napalım :)

Hakikaten ya:) o zaman beraber düğünlere gidip gelin bakarsınız ya da bu kızlar nasıl biriyle evlenecek diye birbirinize dert yanarsınız:)))

Hehehehe bebislerimizee giden yolda her yol mubahtir arkadasimmn icin raht olsunn:))

Hakikaten ya:) o zaman beraber düğünlere gidip gelin bakarsınız ya da bu kızlar nasıl biriyle evlenecek diye birbirinize dert yanarsınız:)))

Yani tam içim rahatlamıştı bebeğime eş buldum, evde kalmayacak diye, hemen moralimi bozdunuz :)))

Ya aynen yaa hissettiklerimm ancakk bu kdr guzel anlatilabilirdii cnm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…