Yok baskan yaa bende kendim yapmaya basladigimdn beri 1 tanesi sadece cok az korardi obur morluklar sagolsun esimle arkadasimin kazigi bana:)
kızlar ya şu pıhtı tahlilini doktoruma bir danışayım bakalım , benden de ister belki
Sen bu yazmadın , biz de okumadık canımBakma bu topicteki herkesin bir eli göbeğinde bir eli yüreğinde ama olan oödu olacak olan belki de olmayacak, yaşasın olmakta olan:)
Sen gerçekten çok hoşsun ya,eşin ve yakınların çok şanslı bence:)
Helal olsun ya, boşuna kahraman dememişim size:)
uterus kertmesi :)21 inde randevum var kalp atışını duyarsam inş. o minik kalp kimin için atıyor biliyoruz artık :)
Saol canım, ben burada hoş insanları bulduğum için böyle oldum, açıldım yani :) Hem sizler o kadar özelsiniz ki benim için hamilelik haberini bir eşim biliyor bir de siz :) İnşallah uzun yıllar bebeğimizin her aşamasında birlikte farklı konu başlıklarında buluşuruz bu forumda :)
Acaba kac ay daha gobekten yapabiliriz bide ben seyi merak ediyorum gobisler buyudukce nasil 2 parmagin arasina sikistircaz eti yoksa gerginlikten sikistirmaya gerek kalmicak mi:))
Sen bu yazmadın , biz de okumadık canımBakma bu topicteki herkesin bir eli göbeğinde bir eli yüreğinde ama olan oödu olacak olan belki de olmayacak, yaşasın olmakta olan:)
Sen gerçekten çok hoşsun ya,eşin ve yakınların çok şanslı bence:)
Benim sat 26 aralık akşamdı, ben 27 diye hesaplamıştım. Ama doktorun bebek boyunu ölçerek söylediği haftaya göre bugün 7+1 oluyorum ve sat 25 aralık oluyo. Bir daha ki gitmemizde bebek boyu ölçümünde iyice netleşir inşallah. 1 -2 gün büyük çıkıyor. Ama sonuçta yaklaşık değerler bi kaç gün sapabilir diye düşünüyorum, çünkü bebeğin boyunu ölçerken de milimetrik yanılmalar oluyordur muhakkak. Aynı şey kese boyu için de geçerliultrason resmi verdiyse haftası yazıyo olbilir orda canım. Panik yapmanı gerektirecek birşey yok, sakin ol.
Ben de aynı durumdayım, burda yazdıklarımı kimseyle konuşmuyorum, bazen ben bile şaşırıyorım kendime ama gerçekten iyi ki varsınız.
Duana da aynen katılıyorum canım, amin:)
Zannetmem tatlim maliyeti biraz yuksek testler oldugu icin en az 2 dusuk istiyolar dr lar , annenin psikolojisi hic onemli diil onlar icn tabi...ama sen yine de bi sor bakalim belki yaparlar ama insallah hic gerek kalmaz oyle biseye...bakiyorum sende heveslendin igne olmayaa kiskandin dimi bizii:)
Çok güldürdün beni canım ya, iş yerindeyim ve gülmemeye çalışıorum :))) O minik kalbi yerim ben :)
inşallah duyacaksın canım :) Şimdi 14 Şubatta geliyor miniklerimizin ilk özel günü :)
Zannetmem tatlim maliyeti biraz yuksek testler oldugu icin en az 2 dusuk istiyolar dr lar , annenin psikolojisi hic onemli diil onlar icn tabi...ama sen yine de bi sor bakalim belki yaparlar ama insallah hic gerek kalmaz oyle biseye...bakiyorum sende heveslendin igne olmayaa kiskandin dimi bizii:)
Acaba kac ay daha gobekten yapabiliriz bide ben seyi merak ediyorum gobisler buyudukce nasil 2 parmagin arasina sikistircaz eti yoksa gerginlikten sikistirmaya gerek kalmicak mi:))
Yalniz sizin bebislerin cinsiyeti ayninolursa cokkk gulucemm ikijize de dünürlerrrr:))
Yalniz sizin bebislerin cinsiyeti ayninolursa cokkk gulucemm ikijize de dünürlerrrr:))
Ya ben de onu merak ediyorum, geçen gün için yerinde 6 aylık hamile kız vardı (kimse bilmiyor benim hamile olduğumu) böyle karnına dokundum falan sevmek için, tabi bi yandan da hesap ediyorum "6 aylık göbek çok gerginmiş, ben nasıl iğne yapıcam o dönemde" diye.
Kızın karnını, kendi emellerim için kullandım :)))
Hakikaten ya:) o zaman beraber düğünlere gidip gelin bakarsınız ya da bu kızlar nasıl biriyle evlenecek diye birbirinize dert yanarsınız:)))
Grubumuza üye olmak isteyenler var Pıhtılılar :)) Canım benim inşallah gerek kalmaz iğneye falan...Bakma güldüğümüze, akşam saat 10 olunca hepimizin elinde iğne, yüzümüzde ağlamaklı bir ifade, sonrasında pamuklu bir göbek ve çok şükür bugünü de kazasız atlattık rahatlaması :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?