Baskan bunlari yazarken yukarda uyari msjlari var biliyosun yazdiklariniz asla silinmicek diye:) ama biz bu sayfayi es gecelim tamam haklisin:))
Benim bir arkadaşım da iğnelerle geçirdi gebeliğini ve aynen göbek iyice gerilince yani büyüyünce ya morluktan ya da gerildiğinden artık vurulmuyor demişti, öyle bacağa geçmişlerdi.
Dayanamayıp kahkahayı patlattım artık :)))) Bu gidişle bebişin işsiz bir annesi olacak :)
Cinsiyet aynı olursa, farklı arayışlara geçeriz artık napalım :)
canim merhaba.seninle satimiz ayni ben de 7 haftaligim suanda.6+2 iken gittik en son gittik keseyi gorduk bebegi goremedik.doktor alttan gorunur ama alttan bakmak istemiyorum dedi.ayin 19'unda gel dedi.bebegim vardir dimi bir suru sey okudum bu sitede seninki nasil gordun mu kalp atisini duydun mu??
:))) amannnn annesine is mi yok kuzucugun...
En kotu ihtimal soyle dunurune sana bi is ayarlar:)
keşke bir çizelgemiz olsaydı ben 2013 haziran annelerindeyken çok güzeldi bebeklerin doğacağı muhtemel tarih kalp atışları duyuldumu snrasında cinsiyeti fln herşey yazıodu açıklayıcı oluyordu öyle bişey hazırlanabilirse iyi olur ben pek anlamam ama anlayan arkadaş varsa iyi olurdu
keşke bir çizelgemiz olsaydı ben 2013 haziran annelerindeyken çok güzeldi bebeklerin doğacağı muhtemel tarih kalp atışları duyuldumu snrasında cinsiyeti fln herşey yazıodu açıklayıcı oluyordu öyle bişey hazırlanabilirse iyi olur ben pek anlamam ama anlayan arkadaş varsa iyi olurdu
:))) amannnn annesine is mi yok kuzucugun...
En kotu ihtimal soyle dunurune sana bi is ayarlar:)
merhaba cnm evt eylül annelerinde gördüm ben bir tablo ondan yapabiliriz, ama nasıl
konuyu moderatör açmış :) devir teslim alınabilir aslında iletişime geçilipCanim galiba konu sahibinin tablo hazirlmasina izin veriyo sistem ama ven konu sahibini hic sohbetlerde gormedim...
aynen o çok güzel zamanında bizimde öyleydi :) hem herkes merakını gidermiş oluyor kimin neyi olucak vs iyi oluyor
konuyu moderatör açmış :) devir teslim alınabilir aslında iletişime geçilip
aynen o çok güzel zamanında bizimde öyleydi :) hem herkes merakını gidermiş oluyor kimin neyi olucak vs iyi oluyor
konuyu moderatör açmış :) devir teslim alınabilir aslında iletişime geçilip
Gvn, canıııımmmm, aaayyyy naber tatlım yaaaa?
Ben hamileyiiiimmmm çok şükür
Senin ikinci bebişin de geliyor aman yarabbiiimmmm, maşallah kuzucuummm, tebrik ederimmmm
evt ama kim , hangi hayırsever
phiammm anemm kız allahın nasibine bak ya :) 2 yıl önce aynı topikteydik bnm bebiş buyuyo şmdi senle aynı ayda doğuracaz :) ay çok sevindim gerçekten ben çok baktım sana ama yazı yazmıştın elveda kk die bebiş gelene kdr :) rabbim sağlıkla kucağına versin cnm bnm:)
konuyuda sen al sen uzman sayılırsın bu işte :)
aranılan kan bulundu phiam gelmiş o güzel yoluna koyar biz hamiş kızçelerin yapması gereken phiaya son adet tarihini kalp atışı duyuldumu vs onları belirtmek :)
tosuncuk uyandı phiam konuşurum senle tatlım tkrar hayırlı olsun çok sevindimm :)
görmedim canım. günde bir adet yetiyor sanırım ya..acaba 2 mi alsam diye soracaktım dr ama düzenli yapıyım biraz da bakalım durumlara o zaman..günaydın cnm , ben sana progesteron ile cvp yazdım , görmedin galiba . ben günde 1 adet alıyorum vajinal
günaydın netten baktım da bunlar yazıyor cnm kafam karıştıya GEBELİKTE (HAMİLELİKTE) BEL AĞRISI NEDENLERİ
Gebelikte bel ağrısı neden olur? Sebepleri nelerdir?
Gebelikte bel ağrısına neden olan başlıca nedenlerden birincisi karnın ağırlaşmasına bağlı vücudun ağırlık merkezinin öne doğru kaymasıdır. İkinci önemli neden ise debelikte relaxin hormonunun etkisi ile bel eklemleri ve diğer eklemlerde geveşeme olmasıdır. Eklem aralıklarında açılma olur. Eklemlerin etrafındaki bağlarda esneklik artar. Gebelerin bellerindeki lordoz (içe çökük olma) artması da bu nedenledir.
Bunların dışında kilo almak, stres, karnın irileşmesi ve vücudun ağırlaşmasına bağlı olarak vücudun normal duruşunun değişmesi gibi etkenler de bel ağrısına neden olur.
Ayrıca hamilelerde görülen her bel ağrısını gebeliğe ve hormonal değişikliklere bağlamamak gerekir. Özellikle şiddetli bel ağrılarında gebelik ile ilgili olmayan nedenler örneğin travma, bel fıtığı, kas spazmı gibi.. akla gelmelidir.
benim de belirtim yok. sonrası hayırlısı bakalım.Masallah de ve belirtin yok diye sevin bence. Bende senin gibiydim, belirtim yok diye hamileligimden bile supheleniyodum. Oysa simdi kac gundur ise gitmedim, yataktan kalkamiyorum. :)
progestan alınca valla öyle bir oluyorum bemEvet evet o gaz probleminden kaynaklanmış olabilir. Unuttum ben gaz olayımızı :) atom bombası gibi hissediyorum bazen kendimi :s benim annem bana hamileyken 9 ay boyunca ekmek yoğurt ymiş ve nurtopu gibi 4.800 kg doğmuşum. Beslenir inşallah içimde bebişim
başlarda bulantı olanlarda vardı sanırım. benim yok ... inşallah herşey yolundadır.doğrudur son bikaç gündür kasık ağrım yok şükür.. bikaç kişiden duymuştum 7. haftadan sonra bulantım başladı diye aynı bendede öle oldu onun için demiştim psikolojık mı diye
Bence bu bulantılar midenin açlığından kaynaklanıyor sabah kalkmadan olan bulantılar. Bende sabah kalkmasan iki susamalı çubuk yiyorum iyi geliyor
kızlar pkolu olup hamile kalp glifor kullanan var mı ben hamile kaldığimda dr gittim dr en az bu ilacı 1 ay kullan dedi sonra başka dr gittim kesinlikle kullanma bebeğin sakat veya zihninde sorun olur dedi bu ilacı kullanmıyorsun artık dedi kafam karıştı 5 ocaktan beri kullanmıyorum doğrumu yapıyorum bilmiyorum yardım edin kızlar yaaaaaaa
3 ekim gibi ben de anne olucam inşallah :)
hoşgeldiniz hamişler.. inşallah kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin allah.Ben de 2012 nisan annesiyim.ve rabbim nasip ederse 2014 ekim anneside oacağım
selamlar herkese bugün iş yoğunluğundan hiç yazamadım. Dudağımda uçuk çıktı,gözümde garip bir şey ,ve 5 gündür her sabah burnum kanıyor . progestanı aldıktan bir gün sonra başladı .ondan mı oluyor acaba ?
Ayrıca başım çok fena dönüyor .günde 2 adet progestan alıyorum. Akşam aldığım ilacı 10 da alıyorum ve yatağımı biri sallıyor gibi uyuyorum. onun dışında her şeyi unutuyorum ,halsizim walking dead dizisindeki zombiler kadar yavaş yürüyorum sadece wc ye gideceğim zaman insan görmüş zombi misali biraz hızlanıyorum.
Saçmalamış olabilirim ama benim kafa şuanda böyle anlayın yani:)neyin kafası derseniz , progestan kafası .
kızlar bnm hamilelik belirtilerim hiç yok.gögüslerim şiş sadece oda cok az.bnm gibi belirtisiz hamilelik yaşayan varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?