2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Benim bir arkadaşım da iğnelerle geçirdi gebeliğini ve aynen göbek iyice gerilince yani büyüyünce ya morluktan ya da gerildiğinden artık vurulmuyor demişti, öyle bacağa geçmişlerdi.

Himm demekki iyice gerilene kdr gobektendevam edebilirz hadi bakalim hayirlisi ama yine de ben cahil cesareti binkol bacak deneme yaparsam sizlere de haber veririm:)

Dayanamayıp kahkahayı patlattım artık :)))) Bu gidişle bebişin işsiz bir annesi olacak :)

Cinsiyet aynı olursa, farklı arayışlara geçeriz artık napalım :)

:))) amannnn annesine is mi yok kuzucugun...
En kotu ihtimal soyle dunurune sana bi is ayarlar:)

En kotu ihtimal soyle dunurune sana bi is ayarlar:)[/QUOTE]

Bilemiyorum, cinsiyet aynı olursa dünürümle aramız bozulabilir :)) Hem istemem öyle, sonra kaynana olarak miniğime "ben annene iş buldum" falan der, hoş olmaz :)))

canım biz gördük evet, kalp atışlarını da duyduk 6+2 iken, karından. Ama ultrason cihazı çok önemli, benim doktorun doplerr ultrason çok net gösteriyo. normal bence bazen kalp atışları 8 haftaya kadar görünmeyebiliyomuş. Sen üzülme canım, güzel düşün

Bilemiyorum, cinsiyet aynı olursa dünürümle aramız bozulabilir :)) Hem istemem öyle, sonra kaynana olarak miniğime "ben annene iş buldum" falan der, hoş olmaz :)))[/QUOTE]

Madem oyle o zaman annesi de biraz calissin az laf cok is sora issiz kalir mazallah:)

slm arkadaşlar malum bende bi sıpa daha olduğu için zor girebiliyorum.2 gün önce doktordaydım bnm bebiş susam kdr kalp atışı için gün verdi bakalım hakkımızda hayırlısı kesede göründü tabi ki bu arada bulantıları başlayan arkadaşlar var mı ?

keşke bir çizelgemiz olsaydı ben 2013 haziran annelerindeyken çok güzeldi bebeklerin doğacağı muhtemel tarih kalp atışları duyuldumu snrasında cinsiyeti fln herşey yazıodu açıklayıcı oluyordu öyle bişey hazırlanabilirse iyi olur ben pek anlamam ama anlayan arkadaş varsa iyi olurdu

Canim galiba konu sahibinin tablo hazirlmasina izin veriyo sistem ama ven konu sahibini hic sohbetlerde gormedim...

merhaba cnm evt eylül annelerinde gördüm ben bir tablo ondan yapabiliriz, ama nasıl

Bilemiyorum, cinsiyet aynı olursa dünürümle aramız bozulabilir :)) Hem istemem öyle, sonra kaynana olarak miniğime "ben annene iş buldum" falan der, hoş olmaz :)))[/QUOTE]

başına kakar - makar boşver hiç gerek yok ,

merhaba cnm evt eylül annelerinde gördüm ben bir tablo ondan yapabiliriz, ama nasıl

aynen o çok güzel zamanında bizimde öyleydi :) hem herkes merakını gidermiş oluyor kimin neyi olucak vs iyi oluyor
Canim galiba konu sahibinin tablo hazirlmasina izin veriyo sistem ama ven konu sahibini hic sohbetlerde gormedim...
konuyu moderatör açmış :) devir teslim alınabilir aslında iletişime geçilip

aynen o çok güzel zamanında bizimde öyleydi :) hem herkes merakını gidermiş oluyor kimin neyi olucak vs iyi oluyor

konuyu moderatör açmış :) devir teslim alınabilir aslında iletişime geçilip

Gvn, canıııımmmm, aaayyyy naber tatlım yaaaa?
Ben hamileyiiiimmmm çok şükür
Senin ikinci bebişin de geliyor aman yarabbiiimmmm, maşallah kuzucuummm, tebrik ederimmmm

Bayanlar, ben Kazen'e yazdım dün, konuyu benim üzerime atayabilmesi hakkında.
Çalışıyor olduğum için her gün yetişemesem de elimden geleni yapmaya çalışacağım güzel topiğimiz için

Gvn, canıııımmmm, aaayyyy naber tatlım yaaaa?
Ben hamileyiiiimmmm çok şükür
Senin ikinci bebişin de geliyor aman yarabbiiimmmm, maşallah kuzucuummm, tebrik ederimmmm

phiammm anemm kız allahın nasibine bak ya :) 2 yıl önce aynı topikteydik bnm bebiş buyuyo şmdi senle aynı ayda doğuracaz :) ay çok sevindim gerçekten ben çok baktım sana ama yazı yazmıştın elveda kk die bebiş gelene kdr :) rabbim sağlıkla kucağına versin cnm bnm:)
konuyuda sen al sen uzman sayılırsın bu işte :)

tosuncuk uyandı phiam konuşurum senle tatlım tkrar hayırlı olsun çok sevindimm :)

aranılan kan bulundu phiam gelmiş o güzel yoluna koyar biz hamiş kızçelerin yapması gereken phiaya son adet tarihini kalp atışı duyuldumu vs onları belirtmek :)

tosuncuk uyandı phiam konuşurum senle tatlım tkrar hayırlı olsun çok sevindimm :)

Yaaa, işte nerden nereye kuzusuuu, nasip işte
Hamiş olana dek ara vermiştim forumuma, söz vermiştim kendime ve 1-1,5 ay sonra hamiş olarak dönebildim şükürler olsun
Hayırlı duaların için de sağolasın, seninkilerle birlikte kabul olsun inşallah canım benim
Tosununu öpüp kokla benim yerime de tatlım

Bu arada Kazen henüz yok, gelince gerekeni yapar, ben de listemizi oluştururum hayırlısıyla...
Konu benim üzerime geçtiğinde listeye dahil olmak isteyenler yazdığım o ilk sayfadaki mesajı alıntılayıp oraya yazdığım istenilen bilgileri madde madde yazarlar, ben de işlerim tablomuza hayırlısıyla
:13:

bugün giremedim yazmış da yazmışsınız maşallah.. 275 lerde kaldım sanırsam yazıyım devam edeceğim.:)

günaydın cnm , ben sana progesteron ile cvp yazdım , görmedin galiba . ben günde 1 adet alıyorum vajinal
görmedim canım. günde bir adet yetiyor sanırım ya..acaba 2 mi alsam diye soracaktım dr ama düzenli yapıyım biraz da bakalım durumlara o zaman..

sağol canım benim de bel ağrısı var..akşamları iyice ağırlaşıyor..

Masallah de ve belirtin yok diye sevin bence. Bende senin gibiydim, belirtim yok diye hamileligimden bile supheleniyodum. Oysa simdi kac gundur ise gitmedim, yataktan kalkamiyorum. :)
benim de belirtim yok. sonrası hayırlısı bakalım.

progestan alınca valla öyle bir oluyorum bem ama insan rahatlıyor..

doğrudur son bikaç gündür kasık ağrım yok şükür.. bikaç kişiden duymuştum 7. haftadan sonra bulantım başladı diye aynı bendede öle oldu onun için demiştim psikolojık mı diye
başlarda bulantı olanlarda vardı sanırım. benim yok ... inşallah herşey yolundadır.

Bence bu bulantılar midenin açlığından kaynaklanıyor sabah kalkmadan olan bulantılar. Bende sabah kalkmasan iki susamalı çubuk yiyorum iyi geliyor

evet benim açken bulanırdı.. bir ara yine öyle oluyordu ama şimdi yok ..acıktım ama..

valla canım bu konuda bilgim yok. görmedim sanma diye alıntıladım. kullanma denmişse kullanma.. zaten değerlerini kontrol ettirilsin. duruma göre yönlendirirler. ama kontrollerini ihmal etme.

3 ekim gibi ben de anne olucam inşallah :)

Ben de 2012 nisan annesiyim.ve rabbim nasip ederse 2014 ekim anneside oacağım
hoşgeldiniz hamişler.. inşallah kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin allah.

progestan fazla mı geliyor acaba.. akşam yatarken alıyorum ben.. ki erken de yatıyorum. :))

kızlar bnm hamilelik belirtilerim hiç yok.gögüslerim şiş sadece oda cok az.bnm gibi belirtisiz hamilelik yaşayan varmı ?

Valla benim de genel olarak göğsüm ağrıyor. Önceleri şişkinlik vardı bugün o da yok. Ara ara hala adet olacakmış gibi kasıklarım ağrıyor ama birkaç saatte bir. Sık sık da değil yani. Ne bulantı ne baş dönmesi ne de başka birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…