2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

canım ilk kızımda hamile kaldıgımı ögrenmeden baslamıstı burun kanamalarım.vucuttaki kan oranı arttıgı için oluyormus.suan 6 ay lösemi tedavisi gördüm 2 aydır tedavim durduruldu hastalık asamasındada burun kanaması yasadım.trombosit takviyeleriyle durdu sükür.sonra geceleri birden kanamalar başladı yine ben hastalık tekrarlıyor sanarken hamileymişim meger.yani bazı bünyelerde burun kanaması gebelik belirtisi.

ayrıca uçuk ve gözünde cıkan arpacık bagısıklıgının zayıfladıgının göstergesi.beslenmene önem vermelisin.tabi benim gibi berbat mide bulantıların yoksa

İlk sayfa listemiz hazır arkadaşlar.
Lütfen ilk sayfaya gidip mesajı alıntılayıp bilgilerinizi yazınız
Bu arada kadınlar kulübünün tahmini doğum hesaplamasında ufak hata var.
1 gün ileri çıkıyor tarih.
Zaten bunların hepsi tahmini, tam vaktinde olmuyor doğumlar...
Ama siz bunu göz önünde bulundurarak hesaplayınız...

elif23 29 izmir ilk gebelik 29 12 2013 04 10 2014

Bu arada gebelikle ilgili kendimi tanıtayım ben;

2011 Şubat ayından beri gebelik planımız vardı.
2012 Şubat'ta hamile kaldım fakat kese görülmeden 5. haftada Mart ayında düşük yaptım.
2013 Şubat'ta yine hamile kaldım fakat yine kese görülmeden Mart ayında 2. düşüğümü yaptım.

Benim ve eşimin tüm analizleri temiz çıktı. (Yumurta, Sperm, Hormonlar, Kromozom analizlerimiz, Trombofoli Faktör Analizleri, HSG, Ofis Histeroskopi, Sperm DNA Hasar Analizi hepsi normaldi çok şükür).

Fakat Rabbim böyle uygun görmüştü, bizler için böylesini hayırlı kılmıştı...
Her 1. yılda hamile kalmış oldum...
İkinci düşüğüm sonrası niyetine girdiğimiz ve açıkçası bir an önce bebek sahibi olmak istediğimiz için 2 kez aşılama denedik fakat negatif sonuç aldık.
Bunun üzerine tüp bebek yaptırmak istedik ve Ocak 2014'te tüp bebek yaptırdık.
Çok şükür ki ilk denemede pozitif sonuç aldık.

Şuan kullandığım ilaçlar;

Progestan 3x2
Folidoce 1x1
Coraspin 1x1
Elevit 1x1
Ferrum Forte 1x1

Bugün itibariyle 5 hafta 6 günlük olduk.
İlk olarak 5+1'de kesemizi gördük.
Haftaya da nasipse kalp atışları için kontrolümüz var...

İnşallah ki hepimiz sağlıklı bir gebelik geçirip sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alırız...

26 İSTANBUL İLK DOĞUM 03/01/2014 10/10/2014 herkese merhabalar.. iyi akşamlar

Merhaba,
Tablo cok guzel olmus ellerine saglik:)
Yas30,sehir mugla,ilk cocuk,sat 5 ocak,bdt 12 ekim
Listeye beni de eklersen sevinirim:)

Kaçıncı çocuk:ilk
Sat: 04.01.14
BDT: 11.10.14

Ellerine sağlık canım, Allah hepimize sağlıklı gebelikler, sağlıklı doğumlar, sağlıkla büyüyen bebişler nasip etsin

Son düzenleme:
Kızlar ben bugün iğnemi hastanede yaptırcaktım işten geç çıkınca evde yaptım .göbeğimden yaptım ve doktorumun dediği gibi hemen iğneyi cıkarırcıkarmaz buz koydum hiç iğne olmamısım gibi kesinlikle deneyin bi kızlar

çok sağol cnm 22 şubatta gidersem konturole allah izin veririse soracağimm

yaş=19
şehir=şanlıurfa
kaçıncı çocuk=ilk bebişimiz olacak
son adet tarihi=25.12.2013
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih= 01-10-2014 bu tarih ama ayın 22 de konturolum var ozaman kesinleşecek cnm ama 15 ekim gibi oluyor sen 01.10.2014 yaz sonra sadece tarihi değiştirirsin olurmu tatlım zahmet olcak ama adımı orda görmek istiyorumm

2014 EKİM ANNE ADAYLARI LİSTESİ

[TABLE="class: grid, width: 600, align: center"]
[TR]
[TD]

SIRA
[/TD]
[TD]

ANNE ADAYIMIZ

[/TD]
[TD]

[TD]

[TD]

KAÇINCI ÇOCUK
[/TD]
[TD]
SON ADET TARİHİ

[/TD]
[TD]
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ
[/TD]
[TD]

[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]5n1k[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]Antalya[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]5 Ocak[/TD]
[TD]12 Ekim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Hoşgeldin, gelir gelmez de çalışmalara başladın :) ellerine sağlık

Yaşım 31, istanbul'dayım,ilk bebeğim olcak inşallah, sat 9 ocak, tahmini doğum da 16 ekim

Teşekkürler

Istanbul
İlk cocuk
Son adet tarihi 20.12.2013
Muhtemelen doğum tarihi 27.09.2014

Canim sen ignelerini hergun farkli saatte mi yapiyosun?

pia cnm hoşgeldin maşallah ne de güzel geldin , tablomuz çok güzel olmuş ellerine sağlık, Hayırlı olsun inşallah hepimize ,Rabbimin izniyle sağlıcakla sıhatle bebişlerimize kavuşmak dileğiyle teşekkür ederim

Pia hoşgeldin.ben hamiş kalana kadar elveda yazınızı okuyup bir süre kk ya girmemiştim ve o arada ben de hamile kaldım:)
Yaş27
Şehir IZMIR
Kaçıncı Çocuk ilk çocuk
Son Adet Tarihi 1 Ocak
Tahmini Doğum Tarihi 10 ekim
Teşekkürler

umut2626 yaş:29 eskişehir, ikinci çocuk 03.01.2014, 10.10.2014
herkese hayırlı doğumlar inşaallah...

hamilelik takvimi görünce çok sevindim cnm .hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin.bizde tüp bebeğe karar verdik inşallah ilk denemede tutar yarın yada c.tesi transferimiz olcak nasipse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…