2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
[
ben de öyleyim kasık ağrısı batması birkaç saat de bir iki saniye..inşallah hayırlısı..

Son düzenleme:

Bende katilmak istiyorummm.... :)

1.Yas 29
2. Sehir- Yurtdisi
3. Ilk cocugumuz
4. 25.12.2013
5. Hem KK ya gore, hemde doktoruma gore 1.10.2014

Bizim günlerimiz de aynıymış bak :) eşim de kızıyor "ne kadar güzel bir rahatsızlığın yok, mutlu olacağına neden kötü olmayı bekliyorsun?" diye.

he he aynısı oldu bizde de.. aslında zor geçmesini istemem çalışıyorum. ama endişeleniyoruz işte..elde değil..

iyi olur inşallah herşey..

Merhaba kizlar nasilsiniz herkes iyidir umarim Ben sum sik , giremiyorum evdi , isti birde cocuk , derken resmen pert dusuyorum hamileligin verdigi etkiylede halsiz , dusuyorum hep aklimda burasi sayfalar hizla ilerliyo ,
Bi kac sayfada okudum kotu bit sey yok , cok sukur!!

he he aynısı oldu bizde de.. aslında zor geçmesini istemem çalışıyorum. ama endişeleniyoruz işte..elde değil..

iyi olur inşallah herşey..

Aynen ben de çalıştığım için sıkıntılı geçmemesi iyi bir yandan da ama yine de insanda bir problem mi var acaba telaşı oluyor. Belki de biz çok şanslınız ha :)

merhaba canim ay be guzel liste olusmus cok sewindim benide elmer misinformation

Yas 19
Ikinci bebegim
bat 26 a talk
Muhtemel dogum tarihim 2 ekim
sehir ingiltere

merhaba canim ay be guzel liste olusmus cok sewindim benide elmer misinformation

Yas 19
Ikinci bebegim
bat 26 a talk
Muhtemel dogum tarihim 2 ekim
sehir ingiltere

Yine yanlis olmus kusura bakmayin kiZimdan dolayi hizli hizli yazip cikiyorum yanlis yaziliyo (((((

SuRMeLi
26
Ankara
2. cocuk
28 aralik
04 ekim

kalbimiz pit pit atiyorrrr

benide eklermisin phia....

Son düzenleme:
vefali arkadasim benim :) ben fazla giremiyorum bu aralar sıkıntim var turkiyeyi ailemi cok ozledim bayagi stres yaptim bi ara biseler yazdim cvp hic alamadim sonra giremedim yine soriyim benim kadintim var ya yuzumde kollarimda ve bacaklarimda kizariyo kabariyo kasiniyo 13 gun sonra Allah kismet ederse turkiyeye gidicem yediklerimden dicem ama cok bise yiyemiyorm midem bulaniyo korktum 2 - 3 gundur sanirim boyle biseyle karsilasan yok cok dayanilmicak gibi deil o yuzden dr gitmedim nerdeyse bi hafta sonra tr ye doncem diye ama bilmiyorum icim degisik

Hayırlı olsun canım,Allah hareketlerini de görmeyi nasip etsin...

hayırlı olsun canım , benim doktor randevum daha var, sizler böyle yazınca hemen gitmek istiyorum hayırlısıyla inş.

Tebrik ederim canım, Allah sana bağışlasın meleğini Benim bebeğimde 2 gün büyük çıktı sat ın aksi bir şekilde:))

gözün aydın,hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah...

Tesekkurler kizlar.. Darisi size..

yas : 27
sehir: Bursa
1. bebis
sat: 25 aralik
bdt: 1 ekim 2014

Günaydin canımcım aa neden oyle oldun acaba sen? Gebeliğin baslarına ilk haftalar ciltte sivilceler falan çıkabilirmiş ama böylesini ilk defa duydum keske doktora bi gitseydin mazallah kalmasın sonra o lekeler. Cok merak ettim seni hersey yolunda dimi? 13 diye bakmayalım biz ona direk haftaya diyelim azıcık kalmış kii :)

Hepinize sağlıklı ve hayırlı cumalar dilerim:)

Günaydın sana da güzel annemiz sanada hayırlı cumalar Rabbim dilediğin ne varsa bugun kabul etsin. Güzel bir gün diliyorum bende sana bebişinle beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…