2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Yaş 26
Şehir Ankara
Kaçıncı Çocuk ilk
Son Adet Tarihi 25 Aralık
Tahmini Doğum Tarihi 1 Ekim

Evet canım hala iğne başlamadım sadece core aspirin ve folbiol içiyorum. 4 haftam tam doldu bugün. Hala bana iğne yazacak iyi bir doktor arıyorum, avrupa yakasında olması ve uygun fiyatlı olması önemli..

Kaçıncı Çocuk:ilk
Son Adet Tarihi:22.12.2013
Tahmini Doğum Tarihi:Sata göre 29 eylülken ultasona göre 2 ekim

Son düzenleme:
Günaydın güzel hamişlerr çok huzurlu mutlu bir gün olsun inşallah
öncelikle cumanız mübarek olsun ve sevgililer gününüz kutlu olsun..
3 yıl önce bugün ilk eşimden ayrılıp hayatımın aşkını,bebeğimin babasını buldum ve bu zamana kadar hep "iyiki dedim..
Sizlerde inşallah ömrünüz boyunca hep "iyiki" dersiniz..

Bu arada phia benide ekler misin

İlk bebeğim :)
sat 31 aralık
muhtemel doğum tarihi 7 ekimmm

sevgiler :-*

Günaydın canımcım ne güzel bir dilek ne güzel yeni gün mesajı bu boyle. Okuyunca beni bsine getirdin. Allah razı olsun senden. Derler ya herseyde bir hayır vardır diye Buda senin hayrınmış. Rabbim o güzel yüzünü hiç soldurmasın. Cuman hayırlı olsun sevgililer günün musmutlu geçsin.

Hayırlı cumalar hamişdaşlar sevgililer günümüzde kutlu olsun, Bu sene bütün özel günlerin hediyesi bebeğimiz olacak:)

Kaçıncı Çocuk:ilk
Son Adet Tarihi:22.12.2013
Tahmini Doğum Tarihi:Sata göre 29 eylülken ultasona göre 2 ekim

Benimde ilk ultrasonda 1 Ekim gözüküyordu şimdi yine 27 Eylül olduk :) ama hamilelik boyunca değişiyor mu ne bu tarih anlamadım ben

Bende trombofili panelinde çıktı. Homozigot olması gereken 1 gen heterozigot, genetik mutasyon olmuş. İğneye doğumdan 1 hafta öncesine kadar devam edeceğiz.
Allaha şükür çaresi varmış..

Bu testi herkese yapmıyorlar mı merak ettim doğrusu.
Ben testimde bunu görmemiştim ama kısa ismini de yazmış olabilirler.
Bi bakayım:)

Canımm Allah senden de razıı olsunn :)
aynen herşeyde varmış bir hayır gerçekten..
Çok acılar çektim ama Rabbim beni mutlulukla mükafatlandırdı şükürler olsun..
Duaların iyi dileklerin için çook teşekkür ederim tatlım çok öpüyorumm :-*

:) satı mı kabul edelim o zaman bu ultrasonun ne yapacağı belli olmuyor :)

Bilmiyorum ki :) ama bence ultrason doğrudur. Şimdi bi daha ki randevuda acaba kac gösterecek onu düşünüyorum. Allah'tan cok oynamıyor 3-4 gün oynuyor. Dün facede bi gördüm kızın beklenen doğum tarihinden iki hafta onde gidiyormuş ultrason tarihi tabi o 22 haftalıktı.

Yaş 30
Şehir İstanbul
Kaçıncı Çocuk İkinci
Son Adet Tarihi 17 Ocak
Tahmini Doğum Tarihi 24 Ekim

lale sen ankarada hangi doktora gidiyorsun...

Canım ben özel bi muayenehaneye gidiyorum Pek bilinmiyo doktor ama iyi memnunum. Bi doktor bi hemşire çalışıyo sadece.

Buraya geçici olarak gidiyorum, daha sonra bi hastane araştıracağım, sen de mi ankara dasın, sen hangi hastaneye gidiyosun canım?

Son düzenleme:
Yapilmamistir cnm sana...2 veya daha fazla dusugu olanlarda yaapiyolar genelde...tekrarlayan dusuklerin sebebini arastirirken trombofili paneli adi altinda bi suru gene bakiyolar mutasyon varmi yok mu diye...
Hmmm bilgi için sağol canım..
Bana sormuştu düşük kürtaj oldu mu diye.
Demek bunlar için soruyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…