- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Günaydın canım , 32 haftadan erken rapor alamıyorsun ki . Doktor vermez , bu haftaya kadar çalışman şart
Tabi ki canım sen raporunu uzatıyorsun , pirimin işler maaşını da alırsın .
Doktor Sgk ekranına mı işliyor acaba , o işliyor ama sen o raporu iş yerine getiriyorsun onlarda ekrandan rapor lu olarak gösterecek . Ama ben muhasebeye güvenemediğimden kendim Sgk ya gidip rapor açılışı mı yapacağım . Sgk nın internet sitelerinde sorulan sorular yorumlar var bak orada Gül yorumu var bakabilirsin :)))
Bizim muhasebecide raporu ne kadar erken alırsanız okadar cok para yatar dedi. Hatta eşime kaçıncı haftası demiş eşim 30. Hafta demiş doktoruna gidin rapor almaya çalışın. Bu haftadan itibaren alırsanız daha cok para alabilirsiniz dedi ama benim doktorum izinde şimdi. 2 hafta sonraya geliyor randevum. Artık ozamana alacağım raporu. Ve ben hiç birsey yapmayacakmısım anlamadım eşim hemen muhasebeye ulaştırması gerekiyormuş. 3 gün gibi bir süresi varmış hemen bana getirin ben hemen işlemlere başlayayım demiş
Günaydınlar
Nasılsınız bakalım , ben dün gelmedim . Tahlil sonuçlarımı aldım şükürler olsun iyi çıktı .Şekeri çok stres yapmıştım 110 çıktı ,
Teşekkürler canımbende çıkar diyordum ama şükürler olsun. Yediklerine dikkat et canım pirinç pilavı makarna ekmek falan çok yeme . Gerçi doktorun söylemiştir .
Bizim muhasebeciye vermiş bir kaç kişide veren doktoe veriyor demiş eşime. Çalışamayayacağını gösterirse doktora doktorunuz verir demiş
Bana sgk telefonda dedi ki raporunu aldıktan sonra bizi bi ara dedi. Raporun sistemde görünüyor mu bakalım dedi. İstersen sen de telefonla arayabilirsin canım :)
Canım gözümüz aydın, çok sevindim ama sen yine de yediklerine dikkat et :)
Evet cnm 3 kilo aldim bende doktora diyodum az diye oda gayet iyi onemli olan bebein kilosu dedi haftasina gore oda iyi masallah 1080 olmus rahatladim o zaman demek ben almamisim hepsi bebek ve sudan olusuyo sanirim
iyi geceler kızlar bizimde pazar günü kontrolümüz vardı nette problem olduğu için giremedim kaç gündür,kızımız 1400 gr olmuş maşallahboyuda normalmiş sağlımız yerinde çok şükür
Günaydınlar
Nasılsınız bakalım , ben dün gelmedim . Tahlil sonuçlarımı aldım şükürler olsun iyi çıktı .Şekeri çok stres yapmıştım 110 çıktı ,
Canım gözün aydın şekerin normal çıkmış :)
Benim de kanda iki düzeyde şekere bakmış aile hekimim. İkisi de normal çok şükür. Ama kalsiyumum bir kademe düşük çıktı. Suda eritilen ilaç verdi.
aaa merhaba canım konuşuyoruz ama bursada olduğumuzu bilmiyoruz ve aynı doktora gidiyormuşuz :) ben hem özel muaynanesine gittim hem medicalparka çünkü iş yerim fomarada daha iyi oluyo hastaneye gitmek. ben ahmet beye çok güveniyorum hakikatten kaliteli bi doktor ve çok azimli ama sezeryan yapıo die duydum ve üzüldüm çünkü bırakmak hiç istemiorum bana normal yada sezeryan bişiy demedi. ben sezeryandan acayip korkuyorum Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inşallah...
ahmet bey gerçekten dediğin gibi tecrubeli ama beni o sezeryan korkuttu ben devam edeyim en iyisi doktorumu değiştirmeyeyim teşekkür ederim canım cevap verdiğin için bu saatten sonra değiştirmek pek iyi olmazdı herhalde hakkımızda hayırlısı artık...
Günaydınlar
Ayy ne guzell yaa 28. Haftadasin ve 3 kilo almissin harika valaa masallah sana da bebise de tatlim:)
Masallah masallahh nazarr degmesinn insallahh:))
Gozunaydinn canimm seker cikmamasina cok sevindimm:)
Herkesin keyfi yerinde maşallahAllah bozmasın
Çalışma hayatımızın bitmesine az kaldı
Cumartesi randevum var oğluşumla :) inşallah güzel haberlerle döneriz. Hamilelik takviminde artık doktorunuz iki haftada bir çağırmaya başladı gibi bir şey yazıyordu. Öyle mi olacak gerçekten?? Bir de nst ye ne zaman başlanıyor, bilginiz var mı bu konularda?
Benim mide yanmalarım her gün olmaya başladı. Akıntım da bu günlerde arttı, bazen su gibi kremsi akıntım oluyor, günde bir kez, az miktarda, özellikle yürüyüşten sonra....
Evet bende çok sevindim ben orhangazideyim ama annem ve ablalarım bursada cuma akşamından gidip kalıyoruz cumarteside kotrole gidiyorum son iki sefer muayenesine gitmeye başaldık bir arkadaş söyledi hem muayenesinde daha iyi ilgileniyor hem de unutmuyor dedi birde hastahaneyd göre daha uyguna geliyor o nedrnle ven artık hep muayenesine gitmeye karar verdim
Gözün aydın darısı başıma
Teşekkürler canımbende çıkar diyordum ama şükürler olsun. Yediklerine dikkat et canım pirinç pilavı makarna ekmek falan çok yeme . Gerçi doktorun söylemiştir .
Günaydın güzel anne adayları :)
Kızımı görmeye gidicem birazdan ve idrar tahlili yaptırıcam. Çok yüksek cıkmıştı enfeksiyon, korkuyorum da bir yandan enfeksiyon erken doğumu tetikliyor :S
Cumartesi randevum var oğluşumla :) inşallah güzel haberlerle döneriz. Hamilelik takviminde artık doktorunuz iki haftada bir çağırmaya başladı gibi bir şey yazıyordu. Öyle mi olacak gerçekten?? Bir de nst ye ne zaman başlanıyor, bilginiz var mı bu konularda?
Benim mide yanmalarım her gün olmaya başladı. Akıntım da bu günlerde arttı, bazen su gibi kremsi akıntım oluyor, günde bir kez, az miktarda, özellikle yürüyüşten sonra....
Teşekkürler canım :) Aile hekimin çok hoş her şeye bakıyor , o kadar süte yoğurda rağmen kalsiyum düşükse ilaç almak şart zaten .
Benim idrar tahlilimde akıntı çıktı , ama önemli değil dedi
Akıntı mı çıktı? O ne demekmiş ki acaba.
Hiç sorma o kadar yoğurt yiyip süt içiyorum yetmiyor demek ki. Benim bebeğim kalsiyum bırakmıyor bana :)))
Evet bende çok sevindim ben orhangazideyim ama annem ve ablalarım bursada cuma akşamından gidip kalıyoruz cumarteside kotrole gidiyorum son iki sefer muayenesine gitmeye başaldık bir arkadaş söyledi hem muayenesinde daha iyi ilgileniyor hem de unutmuyor dedi birde hastahaneyd göre daha uyguna geliyor o nedrnle ven artık hep muayenesine gitmeye karar verdim
işin komik yanı aylardır makarna ,pilav yemiyorum, ekmek günde 2-3 dilim , şans işte tahlilden önceki akşam kayınvalidem mantı gönderdi, bol bol yedim sonrada üstüne bol kavun yedim :) aklımada bunkarı yemesem tahlil var diye gelmişti ama dayanamadım :)
günaydın ,inşallah güzel haberlerle gelirsin, bende idrarda 3 çeşit iltihap çıkmış, dün ilaca başladım
inşallah güzel haberlerini bekliyoruz,
bende yorulunca akıntılarım artıyor, dün şeker testinde çok yoruldum eve geldiğimden beri akıntı sorunum var, inşallah ilaçlar iyi gelirde geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?