2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Günaydın canım , 32 haftadan erken rapor alamıyorsun ki . Doktor vermez , bu haftaya kadar çalışman şart

Bizim muhasebeciye vermiş bir kaç kişide veren doktoe veriyor demiş eşime. Çalışamayayacağını gösterirse doktora doktorunuz verir demiş

Bana sgk telefonda dedi ki raporunu aldıktan sonra bizi bi ara dedi. Raporun sistemde görünüyor mu bakalım dedi. İstersen sen de telefonla arayabilirsin canım :)

Onu doktor sorunlu gebelere verir canım bize vermez. 32. haftadan önce biz alamayız. Doktor bunu göze almaz, ben de istemem zaten :/

Günaydınlar
Nasılsınız bakalım , ben dün gelmedim . Tahlil sonuçlarımı aldım şükürler olsun iyi çıktı .Şekeri çok stres yapmıştım 110 çıktı ,

Canım gözümüz aydın, çok sevindim ama sen yine de yediklerine dikkat et :)

Son düzenleme:
Bebek telsizi bakan arkadaşlar, ebebekte chicco marka telsizlerde indirim var,inceleyin isterseniz...

Teşekkürler canım bende çıkar diyordum ama şükürler olsun. Yediklerine dikkat et canım pirinç pilavı makarna ekmek falan çok yeme . Gerçi doktorun söylemiştir .

Canım gözün aydın şekerin normal çıkmış :)
Benim de kanda iki düzeyde şekere bakmış aile hekimim. İkisi de normal çok şükür. Ama kalsiyumum bir kademe düşük çıktı. Suda eritilen ilaç verdi.

Bizim muhasebeciye vermiş bir kaç kişide veren doktoe veriyor demiş eşime. Çalışamayayacağını gösterirse doktora doktorunuz verir demiş

Kamuranın da dediği gibi problemli gebelere verir , ama yinede doktoruna sor

Bana sgk telefonda dedi ki raporunu aldıktan sonra bizi bi ara dedi. Raporun sistemde görünüyor mu bakalım dedi. İstersen sen de telefonla arayabilirsin canım :)

Çok doğru ben raporu gidip kendim vereceğim , ardından da arayıp işlendi mi diye soracağım kısmet olursa :)

Canım gözümüz aydın, çok sevindim ama sen yine de yediklerine dikkat et :)

Çok teşekkür ederim tamam dikkat edeceğim 110 çıktı ama 140 da yakın dikkat etmeliyim

Herkesin keyfi yerinde maşallah Allah bozmasın
Çalışma hayatımızın bitmesine az kaldı
Cumartesi randevum var oğluşumla :) inşallah güzel haberlerle döneriz. Hamilelik takviminde artık doktorunuz iki haftada bir çağırmaya başladı gibi bir şey yazıyordu. Öyle mi olacak gerçekten?? Bir de nst ye ne zaman başlanıyor, bilginiz var mı bu konularda?
Benim mide yanmalarım her gün olmaya başladı. Akıntım da bu günlerde arttı, bazen su gibi kremsi akıntım oluyor, günde bir kez, az miktarda, özellikle yürüyüşten sonra....

Evet cnm 3 kilo aldim bende doktora diyodum az diye oda gayet iyi onemli olan bebein kilosu dedi haftasina gore oda iyi masallah 1080 olmus rahatladim o zaman demek ben almamisim hepsi bebek ve sudan olusuyo sanirim

Ayy ne guzell yaa 28. Haftadasin ve 3 kilo almissin harika valaa masallah sana da bebise de tatlim:)

Masallah masallahh nazarr degmesinn insallahh:))

Günaydınlar
Nasılsınız bakalım , ben dün gelmedim . Tahlil sonuçlarımı aldım şükürler olsun iyi çıktı .Şekeri çok stres yapmıştım 110 çıktı ,

Gozunaydinn canimm seker cikmamasina cok sevindimm:)

Teşekkürler canım :) Aile hekimin çok hoş her şeye bakıyor , o kadar süte yoğurda rağmen kalsiyum düşükse ilaç almak şart zaten .
Benim idrar tahlilimde akıntı çıktı , ama önemli değil dedi

Evet bende çok sevindim ben orhangazideyim ama annem ve ablalarım bursada cuma akşamından gidip kalıyoruz cumarteside kotrole gidiyorum son iki sefer muayenesine gitmeye başaldık bir arkadaş söyledi hem muayenesinde daha iyi ilgileniyor hem de unutmuyor dedi birde hastahaneyd göre daha uyguna geliyor o nedrnle ven artık hep muayenesine gitmeye karar verdim

Günaydınlar

Gözün aydın darısı başıma

Ayy ne guzell yaa 28. Haftadasin ve 3 kilo almissin harika valaa masallah sana da bebise de tatlim:)

Masallah masallahh nazarr degmesinn insallahh:))

Gozunaydinn canimm seker cikmamasina cok sevindimm:)

Çok teşekkürler canım :))) İnan bende çok sevindim ,o kadar stres olmuştum ki , inşallah seninki de normal çıkar bu hafta gidiyordun galiba

İnşallah hayırlı güzel haberlerle dönersin canım :)
Ben 8 ağustosa randevu aldım. Gidip alıcam 32 haftalık raporumu. Hem de bebişimizi görürüz:)
Nst'ye 32 ya da 34 haftada başlanıyordur canım. Bakarız artık öğreniriz :)
Mide yanmaların için soğuk süt iyi geliyor diyorlar. Akşam 7den sonra birşey yememeye çalış.
Akıntı bende de kremsi oldu geçen gün tırstım ama bu tür akıntılar oluyor...

Teşekkürler , Amin , inşallah senin ki ve diğer tüm arkadaşların kide normal çıkar

Teşekkürler canım bende çıkar diyordum ama şükürler olsun. Yediklerine dikkat et canım pirinç pilavı makarna ekmek falan çok yeme . Gerçi doktorun söylemiştir .

işin komik yanı aylardır makarna ,pilav yemiyorum, ekmek günde 2-3 dilim , şans işte tahlilden önceki akşam kayınvalidem mantı gönderdi, bol bol yedim sonrada üstüne bol kavun yedim :) aklımada bunkarı yemesem tahlil var diye gelmişti ama dayanamadım :)

Günaydın güzel anne adayları :)

Kızımı görmeye gidicem birazdan ve idrar tahlili yaptırıcam. Çok yüksek cıkmıştı enfeksiyon, korkuyorum da bir yandan enfeksiyon erken doğumu tetikliyor :S

günaydın ,inşallah güzel haberlerle gelirsin, bende idrarda 3 çeşit iltihap çıkmış, dün ilaca başladım

inşallah güzel haberlerini bekliyoruz,
bende yorulunca akıntılarım artıyor, dün şeker testinde çok yoruldum eve geldiğimden beri akıntı sorunum var, inşallah ilaçlar iyi gelirde geçer

Amin ... güzel haberlerle dönün :) Evet Lale çok az kaldı ama son zamanlar da geçmiyor mu ne Her gün kendi yaptığım takvimi fosforlu ile boyuyorum
Nst için erken diye tahmin ediyorum 32. haftadan sonra olabilir , idrar tahlilimde akıntı çıktı ama önemli değil o doktorum dedi.
Mide yanmanı doktoruna söyle de ilaç verir belki , zor olur çünkü

Akıntı mı çıktı? O ne demekmiş ki acaba.
Hiç sorma o kadar yoğurt yiyip süt içiyorum yetmiyor demek ki. Benim bebeğim kalsiyum bırakmıyor bana :)))

Akıntı mı çıktı? O ne demekmiş ki acaba.
Hiç sorma o kadar yoğurt yiyip süt içiyorum yetmiyor demek ki. Benim bebeğim kalsiyum bırakmıyor bana :)))

Bende anlamadım , akıntılı idrar nasıl oluyorsa
İlerleyen zamanlarda tırnaklardaki kalsiyumu bile alacaklar , yoğurdu artıralım . Sende kramp oluyor mu ?

orhangazide eşimin akrabaları var çok 1 2 kere gelmiştim oraya. evet muayenesinde daha iyi ilgileniyor hastane çok kalabalık oluyo ilgilenio yine ama çok fazla değil. canım sen konuştunmu doğum ücretlerini ben her seferinde unutuyorum sormayı. 1300 die duydum normali ama gidip sormadım

Oh oh yarasın , kaç çıktı ki çok mu yüksek Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…