2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızlar,
Cumanız mübarek olsun...

Günaydın canım, ben görmemişim sorunu kusura bakma lütfen, sen uzaktasın sana daha iyi bakmamız lazım:)
Bence bu kaşıntılar gebelikten değil canım, yani hiç duymadım. Bayağı stres yaptım demişsin ya onunla ilgili olabilir, çünkü geçen sene ablam kızının öğretmeninden memnun değildi, sınıfını değiştirsem etkilenir mi etkilenmez mi diye iyice stres olmuştu ve onda da aynı şekilde böyle kaşıntılar oldu, doktora gidince de öyle teşhis koyuldu, şimdi hastalığın adını koyup internete baktırmak istemiyorum seni:)
Ne güzel bak çoğu gitti azı kaldı, şöyle güzel bir la havle vela kuvvete illa bih de, bol bol da ılık duş al geçer inşallah tatlım, arada buraya da bak,kafa dağıtırsın, geçmiş olsun arkadaşım...

Evet canım hala iğne başlamadım sadece core aspirin ve folbiol içiyorum. 4 haftam tam doldu bugün. Hala bana iğne yazacak iyi bir doktor arıyorum, avrupa yakasında olması ve uygun fiyatlı olması önemli..

Avrupa yakasını bilmiyorum,gerçi bulunduğun semte de bağlı. İstersen önce bir yakınındaki özel bir hastaneye git, onun kadın doğumcusuyla konuş, tahlillerini göster, yardımcı olur inşallah canım.

evet 3 gün fazla benim ki de sadece 2 hafta çok fazlaymış neden öyle olduysa

evet bende ankaradayım Lokman hekim hastanesi var ben oraya gidiyorum..

günaydınlar...
iyi cumalar ...ayriyetten sevgililer gününüz kutlu olsun hamişler..

iki sayfa var 2014 ekim anneleri buraya eller havaya bir de burası. bu sayfanın başında listede 3 kişi var diğer sayfanın başında maşallah.. diyecem şu niye ekim anneleri paylaşımlarını tek sayfada yapmıyor.. böyle bölünüyor..

pazartesi salı olsun bakalım. kontrole bir gidiyim ona göre ben de yazdırırım..

heyecan endişe herşey var..

Hayirla saglikla kavusun insallah.
Birkac sorum var canim.
İlk bebegin normal mi sezaryen mi? Bu dogum nasil olacak, riskler var mi? Dr un ne söyledi acaba?

Yaş -- 24
Şehir -- İstanbul
Kaçıncı Çocuk -- 1.
Son Adet Tarihi -- 26/12/2013
Tahmini Doğum Tarihi -- 3 ekim 2014

First canım günaydın,

Geldin mi doktordan 09:30 daydı randevun ?

Kizlaarrrr gunaydinnnn,

Doktordan geldimm bu benim 3. Gebeligim diger ikisi bos gebelik oldugu icin maalesef kese icinde yolk sac ve embriyo yapilarini gormek mumkun olmamisti yani bbegimin kalp atislarini hic duymadim ben...

Bugunn kesenin icinde yolk saci gordum ilk defa vee cok minik bi sekilde olusmaya baslayan bbeimi...harika bi duyguydu...haftaya kalp atislari icin cagirdi dr um ve lekelennmelerim icin kesenin etrafinda hic kanama olmadigini bebein yerlesirken rahimde zedeleeme yapmis olabilcegini herseyin yolunda oldugunu soyledi...

Arkadaslar sizlerin dualari benim icin cok onemliydi hepinize desteginiz icin binlerce kez tesekkur ederim Allahim insallah bebeklerii henuz gormemis arkadaslarima bian once gorup kalp atislarini duymayi, gormus olan kalp atisini duymus olan anne adaylarimiza da gebeliklerinin saglikla devam etmesini nasip etsin....ve bebek sahibi olmayi isteyen tum arkadaslarimizin tez zamanda kucaklarini doldursun insallahh:))

ohhh beeeee Çok sevindim canım, bak ben demiştim sana, ak koyun çıktı işte, kara koyunu kestim çünkü ben :)) Lekelenmelerin nedeni de hiç önemli değilmiş,çok şükür.

Haftaya ben de gidiyorum dr'a inşallah birlikte duyarız kalp atışlarını :)

Aminnn:)

Gözün aydın canım ne güzel bebeği görmüşsün:)
Ben sadece keseyi görmüştüm:)
Yarın da bebeğimi görücem inşallah. Kalp atışlarını da duyucam inşallah:)

Canim benim insallahh insallah haftaya birlikte duyarizz:)) haftaya da senin icin butun kara koyunlari ben kesicem merak etme tatlim:))
Allah clexane dan razi olsun diyesim geliyo yaa cok mutluyum:)

Aminnn:)

Gözün aydın canım ne güzel bebeği görmüşsün:)
Ben sadece keseyi görmüştüm:)
Yarın da bebeğimi görücem inşallah. Kalp atışlarını da duyucam inşallah:)

İnsallah cnm insallah Allahim hepimize nasip etsin bu mutlulugu...:)) yarin akcta randevun?

Geldimm cnm geldim herseyy cok guzeldee heyecandan yerimde duramiyorumm:)

Otur canım, dinlenmeye devam et, sakın bu heyecan ve mutlulukla çok fazla hareket etme tatlım ama oturduğun yerde gülümsemende hatta mutluluktan kahkaha atmanda hiç bir sakınca yok :))))

Canim benim insallahh insallah haftaya birlikte duyarizz:)) haftaya da senin icin butun kara koyunlari ben kesicem merak etme tatlim:))
Allah clexane dan razi olsun diyesim geliyo yaa cok mutluyum:)

Saol bitanem, kes hepsini, ellerine sağlık :) Bu mutluluğun yanında iğnenin acısı ve stresi hiçbir şey değil...

:)) aynenn sureklii ignee olabilirimm yeterkii yasasinn minnak:))
Simdi kahvalti hazirliyorumm ondan. Sora yine dinlenicem ayaklanmicamm deli gibi :))
22 sinde miydi senin randevun cnm?

Holeyyyy:)Hayırlı olsun canım. Nasıl sevindim anlatamam. Kusura bakmayın ama Bebek yapmayı en iyi biz biliriz :) Başbakana bağladım sevinçten .

amin canım. çok çok sevindim..

onlar yerleşsin rahat etsinler biz razıyız..

benim de progestan vajina yapıyorum geçti.

inşallah kalp atışlarını da duyarsın..

Holeyyyy:)Hayırlı olsun canım. Nasıl sevindim anlatamam. Kusura bakmayın ama Bebek yapmayı en iyi biz biliriz :) Başbakana bağladım sevinçten .

Canim benim yaa cok tsk ederim:) burda hic tanimadigimiz insalarla sevinclerimizi paylasmak ne buyuk bi mutlulukturr Allaah razi olsun hepinizdenn:))

amin canım. çok çok sevindim..

onlar yerleşsin rahat etsinler biz razıyız..

benim de progestan vajina yapıyorum geçti.

inşallah kalp atışlarını da duyarsın..

Aynenn cnm gerci dr im telefonda solemisti bana yerlesiyodur ondan lekelenmistir diye ama ben inanmadim:) onlar rahat etsin de surekli leke yapsinlar hic onemli diill:) insallah ekime kadar hepimizz bebeklerimizin kalp atislarini hareketlerini dogumlarini beraber paylasir bu mutluluklari hepbirlikte yasarizz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…