nerdeyse bir buçuk ay olmuş girmeyeli aslında takip etmek istiyorum sizi ama vakit olmuyor.
nasılsınız biz oğlumla iyiyiz şükür oruç tutmama bile izin veriyor paşacıkkızım arada mızmızık etsede babaannesi sağolsun bakıyor.
Aslında bende tatlı ve hamurusini kısıtlama olmadan yiyiyordum bu sayede dikkat edicem ama keşke başından yapsaydım bunlar olmazdı belki.
Hareketsizligi şekere bağladım canım test sürecim kötü geçmişti çünkü kendimi kaybetmisim 2 serumla kendime gelebildim oğlum da doğal olarak etkilendi.sende kendini zorla canım biseyler yemeğe gayret et biliyorsun şekeri olanların aç kalmaması gerekiyor.Ben cuma diyetisyene gitmeyi planlıyorum gidersem önerileri yazarım.
Alalım bence en sağlıklısı bu . Baby&Me markasını alacağım
Güzel haberlerle gelin inşallah ,
Çok şükür öyleyse , 444emarket kargon geldi mi canım ?
Günaydınlar
Nasılsınız bakalım , ben dün gelmedim . Tahlil sonuçlarımı aldım şükürler olsun iyi çıktı .Şekeri çok stres yapmıştım 110 çıktı ,
evet canım aynıdır bizim süreçler ,haberleşelim.son adet tarihim 30 aralık :))
Kızlar hepinize meraba.doktordan geldik kızımla cok şükür herşey yolunda 1.130 kg 34 cm olmus meleğim uyuyodu yüzünü göremedik önce doktor amcası aZcık salladı kuzum benim esneyerek döndü annesine yüzünü:))))umarım herkesin keyfi yerindedir.bu arada işyerinden izinde aldım haftasonu ile birleştirince 4 gün izinliyim :))) evde olmak güzelmiş
Merhaba hamisler hepinize Günaydın :) bende 28 haftalık hamileyim 11 gün sonra randevum var :) bakalım bebis nasıl :)
note3 kadinlar_klubü
Arkdslar doktr geldim cok sukur hersey yolunda dedi tek tek not alirken bebek makat da oturur vaziyette dedi hocam donermi dedim inslah dedi
Sizin bebisleriniz bas asigi dondumu ? 28 +0 haftalik tam olarak
Kızlar hepinize meraba.doktordan geldik kızımla cok şükür herşey yolunda 1.130 kg 34 cm olmus meleğim uyuyodu yüzünü göremedik önce doktor amcası aZcık salladı kuzum benim esneyerek döndü annesine yüzünü:))))umarım herkesin keyfi yerindedir.bu arada işyerinden izinde aldım haftasonu ile birleştirince 4 gün izinliyim :))) evde olmak güzelmiş
nerdeyse bir buçuk ay olmuş girmeyeli aslında takip etmek istiyorum sizi ama vakit olmuyor.
nasılsınız biz oğlumla iyiyiz şükür oruç tutmama bile izin veriyor paşacıkkızım arada mızmızık etsede babaannesi sağolsun bakıyor.
Merhaba hamisler hepinize Günaydın :) bende 28 haftalık hamileyim 11 gün sonra randevum var :) bakalım bebis nasıl :)
note3 kadinlar_klubü
Arkdslar doktr geldim cok sukur hersey yolunda dedi tek tek not alirken bebek makat da oturur vaziyette dedi hocam donermi dedim inslah dedi
hoşbuldukk çok teşekkürlerrHoş geldiniz , iyi olmanıza sevindim
kızıma hamile iken kasılma bende adet sancısı gibi olmuştu doktora gittiğimde nst de sancı çıkmıştı 1 gün hastenede yattım göbek ağrısı olmadı bende hiçGünaydın kızlar. dün akşam çok ağrım vardı göbeğimin üstünde.
neyseki sabah kalktığımda bişey yoktu.biraz korktum acaba kasılmamı yaşadım diye?
kasılma nasıl oluyor tecrübeli anne adaylarına sorum????
ben ikisindende almıştım sıcaklığa göre giydirdim tabi temmuzda idi doğumum. durumun varsa ikisinden de az al ihtiyaca göre tekrar alırsın badi heryerde bulunuyor eşin bile gider alırsaol tatlım... bugün bekliyorum gelecek...yalnız kızlar yaa benim bu alısveriş işinde beceremedigim kafamda oturtamadıgım seyler var...şimdi elimde bi liste vartabi bu listeyi yapan arkadas hangi ayda dogum yapmıs bilmiyorum ama 6-7 adet 0-3 ay alttan yada yandan cıtcıtlı kısa kollu body yazmıs ben marmariste yasıyorum burda dogalgaz yok o yüzden cok aşırı olmasa soguk olacak en azından kasım aralık aylarıben şimdi kısa kollu body almalı mıyım 03- ay yoksa uzun kollu body ve tulum mu almalıyım? offf kafam cok karısık
son haftada bile dönen oluyor şimdiden bunu stres yapma bence daha çok zaman varArkdslar doktr geldim cok sukur hersey yolunda dedi tek tek not alirken bebek makat da oturur vaziyette dedi hocam donermi dedim inslah dedi
hoşbuldukk çok teşekkürlerr
kızıma hamile iken kasılma bende adet sancısı gibi olmuştu doktora gittiğimde nst de sancı çıkmıştı 1 gün hastenede yattım göbek ağrısı olmadı bende hiç
ben ikisindende almıştım sıcaklığa göre giydirdim tabi temmuzda idi doğumum. durumun varsa ikisinden de az al ihtiyaca göre tekrar alırsın badi heryerde bulunuyor eşin bile gider alır
son haftada bile dönen oluyor şimdiden bunu stres yapma bence daha çok zaman var
50 lik yapıldı,yarım saat bekledim hiç bişey olmadı bende biseyim yok diye sevinirken aniden kendimden geçtim.amin canım ama dikkat edicem kendime bunun şakası yok.vavv büyük geçmiş olsun, kaçlık yapıldı ? bu durumda tabiki bebiş etkilenmiş olabilir ,inşallah iyi bir diyetisyene denk gelirsin ve şekerin normale döner
Ben kolsuz ya da kısa kollu citcitli body hiç almadım.hayirlisiyla doğum ekim sonu gibi olcak hava da sogur o zamana diye dusundumsaol tatlım... bugün bekliyorum gelecek...yalnız kızlar yaa benim bu alısveriş işinde beceremedigim kafamda oturtamadıgım seyler var...şimdi elimde bi liste vartabi bu listeyi yapan arkadas hangi ayda dogum yapmıs bilmiyorum ama 6-7 adet 0-3 ay alttan yada yandan cıtcıtlı kısa kollu body yazmıs ben marmariste yasıyorum burda dogalgaz yok o yüzden cok aşırı olmasa soguk olacak en azından kasım aralık aylarıben şimdi kısa kollu body almalı mıyım 03- ay yoksa uzun kollu body ve tulum mu almalıyım? offf kafam cok karısık
Maşallah ya kilosu da boyu da çok iyi geldi bana.kaç haftaliksin acaba dr benim oğlumun kilosunu biraz az buldu da moralim bozuk.Kızlar hepinize meraba.doktordan geldik kızımla cok şükür herşey yolunda 1.130 kg 34 cm olmus meleğim uyuyodu yüzünü göremedik önce doktor amcası aZcık salladı kuzum benim esneyerek döndü annesine yüzünü:))))umarım herkesin keyfi yerindedir.bu arada işyerinden izinde aldım haftasonu ile birleştirince 4 gün izinliyim :))) evde olmak güzelmiş
saol tatlım... bugün bekliyorum gelecek...yalnız kızlar yaa benim bu alısveriş işinde beceremedigim kafamda oturtamadıgım seyler var...şimdi elimde bi liste vartabi bu listeyi yapan arkadas hangi ayda dogum yapmıs bilmiyorum ama 6-7 adet 0-3 ay alttan yada yandan cıtcıtlı kısa kollu body yazmıs ben marmariste yasıyorum burda dogalgaz yok o yüzden cok aşırı olmasa soguk olacak en azından kasım aralık aylarıben şimdi kısa kollu body almalı mıyım 03- ay yoksa uzun kollu body ve tulum mu almalıyım? offf kafam cok karısık
orhangazide eşimin akrabaları var çok 1 2 kere gelmiştim oraya. evet muayenesinde daha iyi ilgileniyor hastane çok kalabalık oluyo ilgilenio yine ama çok fazla değil. canım sen konuştunmu doğum ücretlerini ben her seferinde unutuyorum sormayı. 1300 die duydum normali ama gidip sormadım
öncekinde kaç çıkmıştı canım unuttum bu arada gözünaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?