- 19 Mart 2013
- 1.257
- 193
- 123
Bende doktoruma bu kez sorucam 32 haftalık raporu kaçında almam gerektiğini. Çok özlüyorum oğluşumu, içerde ne yapıyor merak ediyorum:))) yemek için mecbur iftarı bekliyorum, öncesinde de atıştırıyorum. Sütü yatarken içiyorum canım. Gerçekten korkuyorum akıntıdan, doktora onu da sorcamİnşallah hayırlı güzel haberlerle dönersin canım :)
Ben 8 ağustosa randevu aldım. Gidip alıcam 32 haftalık raporumu. Hem de bebişimizi görürüz:)
Nst'ye 32 ya da 34 haftada başlanıyordur canım. Bakarız artık öğreniriz :)
Mide yanmaların için soğuk süt iyi geliyor diyorlar. Akşam 7den sonra birşey yememeye çalış.
Akıntı bende de kremsi oldu geçen gün tırstım ama bu tür akıntılar oluyor...
canım çekti kavun ve mantı, olsa da yesek :))) afiyet olsun sanaişin komik yanı aylardır makarna ,pilav yemiyorum, ekmek günde 2-3 dilim , şans işte tahlilden önceki akşam kayınvalidem mantı gönderdi, bol bol yedim sonrada üstüne bol kavun yedim :) aklımada bunkarı yemesem tahlil var diye gelmişti ama dayanamadım :)
inşallah güzel haberlerini bekliyoruz,
bende yorulunca akıntılarım artıyor, dün şeker testinde çok yoruldum eve geldiğimden beri akıntı sorunum var, inşallah ilaçlar iyi gelirde geçer
Bebek telsizi bakan arkadaşlar, ebebekte chicco marka telsizlerde indirim var,inceleyin isterseniz...
Evet canım zor oluyor... Söyleyeceğim bütün endişelerimiAmin ... güzel haberlerle dönün :) Evet Lale çok az kaldı ama son zamanlar da geçmiyor mu neHer gün kendi yaptığım takvimi fosforlu ile boyuyorum
Nst için erken diye tahmin ediyorum 32. haftadan sonra olabilir , idrar tahlilimde akıntı çıktı ama önemli değil o doktorum dedi.
Mide yanmanı doktoruna söyle de ilaç verir belki , zor olur çünkü
Herkese günaydın kızlar.
Uzun zamandır yazamadim ama sürekli yazdıklarınizı okuyordum.
24+2 haftalık olduk 697 gr 28 cm iz.Dr umuz boyumuzu uzun kilomuzu az buldu 😔
Şeker yuklemesini dr umuzun tavsiyesiyle yaptırdık ve sonuç hüsran.Şekerim yüksek çıktı test sürecimde oldukça kötü geçti.Dr diyetisyene gitmemi önerdi. Keşke şeker yuklemesi yaptirmasaydim ya çocuğum etkilendi bence bir gün önce kıpır kıpır olan oğlum şeker yüklendiği gün sadece 2 kere hareket etti.
Oh oh yarasın , kaç çıktı ki çok mu yüksek Allah korusun
Bende doktoruma bu kez sorucam 32 haftalık raporu kaçında almam gerektiğini. Çok özlüyorum oğluşumu, içerde ne yapıyor merak ediyorum:))) yemek için mecbur iftarı bekliyorum, öncesinde de atıştırıyorum. Sütü yatarken içiyorum canım. Gerçekten korkuyorum akıntıdan, doktora onu da sorcam
canım çekti kavun ve mantı, olsa da yesek :))) afiyet olsun sana
insan korkuyor ister istemez bebeğin suyu mu yoksa gelen diye.... Yorulunca daha çok oluyor. İnşallah ilaçların iyi gelir de biran önce geçer
Herkese günaydın kızlar.
Uzun zamandır yazamadim ama sürekli yazdıklarınizı okuyordum.
24+2 haftalık olduk 697 gr 28 cm iz.Dr umuz boyumuzu uzun kilomuzu az buldu 😔
Şeker yuklemesini dr umuzun tavsiyesiyle yaptırdık ve sonuç hüsran.Şekerim yüksek çıktı test sürecimde oldukça kötü geçti.Dr diyetisyene gitmemi önerdi. Keşke şeker yuklemesi yaptirmasaydim ya çocuğum etkilendi bence bir gün önce kıpır kıpır olan oğlum şeker yüklendiği gün sadece 2 kere hareket etti.
günaydın arkadaşlar,
demir ve troit ilacını en az 2 saat ara veriyordum. bugün 4 saat verdim. faydalarını azaltmasınlar diye.. iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum. birazdan kahvaltı yapacağım.
iyi günler olsun..
şeker konusunda bir ay dikkat et normale döner inşallah canımcanım yaa özür dilerim boş bulunup yazdım, eşine veya annenlere selamlarımı ilet akşama kavun mantı ayarlasınlar :) normalde bulunamayacak gıdaları burda yazmıyorum, inşallah yersin ama benim gibi abartma :)
akıntı olayı çok sinir, insanı korkutuyor, bende ki akıntı daha koyu ve bazen kahve rengi gibide oluyor
Canım e-bebekte temizleme pamuğu kampanya da Damla da bundan aldı sanırım . Bende onu alayım diyorum
Çok teşekkürler canım :))) İnan bende çok sevindim ,o kadar stres olmuştum ki , inşallah seninki de normal çıkar bu hafta gidiyordun galiba
şeker konusunda bir ay dikkat et normale döner inşallah canımarkadaşımında öyle olmuştu...
akşama kavun ve mantı varöyle böyle değil çok canım çekti:))) özre gerek yok canım iyi oldu çoktandır yemiyordum, bi zahmet yapsınlar:))) abartabilirim senin gibi :)
Bende anlamadım , akıntılı idrar nasıl oluyorsa
İlerleyen zamanlarda tırnaklardaki kalsiyumu bile alacaklar , yoğurdu artıralım . Sende kramp oluyor mu ?
Bebek telsizi bakan arkadaşlar, ebebekte chicco marka telsizlerde indirim var,inceleyin isterseniz...
Bende doktoruma bu kez sorucam 32 haftalık raporu kaçında almam gerektiğini. Çok özlüyorum oğluşumu, içerde ne yapıyor merak ediyorum:))) yemek için mecbur iftarı bekliyorum, öncesinde de atıştırıyorum. Sütü yatarken içiyorum canım. Gerçekten korkuyorum akıntıdan, doktora onu da sorcam
canım çekti kavun ve mantı, olsa da yesek :))) afiyet olsun sana
insan korkuyor ister istemez bebeğin suyu mu yoksa gelen diye.... Yorulunca daha çok oluyor. İnşallah ilaçların iyi gelir de biran önce geçer
Evet canım zor oluyor... Söyleyeceğim bütün endişelerimiSenin de inşallah düzelir akıntın
Geçmiyor zaman desek de 29. haftaya girmişiz inanamıyorum bazen:)) Takvimini çok merak ediyorum, bir gün resmini yükle de göreyim:))) bayıldım senin bu uğraşına
Aslında bende tatlı ve hamurusini kısıtlama olmadan yiyiyordum bu sayede dikkat edicem ama keşke başından yapsaydım bunlar olmazdı belki.Endişe etme canım, zaman zaman hareketleri azalıp çoğalabiliyor... Şeker konusunda da yaptırmasan daha kötü olacaktı, bak yaptırmışsın şimdi dikkat edersin... Bebeğin ondan etkilenmemiştir annesi için rahat olsun, bazen öyle naz yapıyorlarhaftalar ilerledikçe daha çok hareket edecek
Hareketsizligi şekere bağladım canım test sürecim kötü geçmişti çünkü kendimi kaybetmisim 2 serumla kendime gelebildim oğlum da doğal olarak etkilendi.sende kendini zorla canım biseyler yemeğe gayret et biliyorsun şekeri olanların aç kalmaması gerekiyor.Ben cuma diyetisyene gitmeyi planlıyorum gidersem önerileri yazarım.geçmiş olsun, dün bizde yükleme sonrası çok yorulduk, ben bütün gün uyukladım, oğluşumda pek hareket etmedi ama çoğu arkadaş hareketlerinin yüklemeyle alakası olmadığını düşünüyor, Allaha emanetler artık yapacak bir şey yok,
benimde şeker yüksek çıktı, diyetisyene benimde gitmem gerekiyor ama işin kötü yanı vereceklerini yiyebilirmiyim bilmiyorum, mesela bu sabah 8de 1 şeftali ve birkaç ceviz yedim bu saate kadar acıkmadım, birazdan kendimi zorlayıp kahvaltı yapıcam o da öğle yemeği yerine geçecek, kullandığım ilaçlar sayesinde midem artık hiç yemek kabul etmiyor galiba
Haftasonu gidebilirsem ben de alacağım canım temizleme pamuğundan
Evet bu hafta godiyorum tatlim ama seker icin diil normal rutin kontrol:) 2 hfta once yaptirdim seker testini cok sukur normal cikti benimki de:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?