2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Bende doktoruma bu kez sorucam 32 haftalık raporu kaçında almam gerektiğini. Çok özlüyorum oğluşumu, içerde ne yapıyor merak ediyorum:))) yemek için mecbur iftarı bekliyorum, öncesinde de atıştırıyorum. Sütü yatarken içiyorum canım. Gerçekten korkuyorum akıntıdan, doktora onu da sorcam
canım çekti kavun ve mantı, olsa da yesek :))) afiyet olsun sana
insan korkuyor ister istemez bebeğin suyu mu yoksa gelen diye.... Yorulunca daha çok oluyor. İnşallah ilaçların iyi gelir de biran önce geçer

Herkese günaydın kızlar.
Uzun zamandır yazamadim ama sürekli yazdıklarınizı okuyordum.
24+2 haftalık olduk 697 gr 28 cm iz.Dr umuz boyumuzu uzun kilomuzu az buldu 😔
Şeker yuklemesini dr umuzun tavsiyesiyle yaptırdık ve sonuç hüsran.Şekerim yüksek çıktı test sürecimde oldukça kötü geçti.Dr diyetisyene gitmemi önerdi. Keşke şeker yuklemesi yaptirmasaydim ya çocuğum etkilendi bence bir gün önce kıpır kıpır olan oğlum şeker yüklendiği gün sadece 2 kere hareket etti.

Evet canım zor oluyor... Söyleyeceğim bütün endişelerimi Senin de inşallah düzelir akıntın
Geçmiyor zaman desek de 29. haftaya girmişiz inanamıyorum bazen:)) Takvimini çok merak ediyorum, bir gün resmini yükle de göreyim:))) bayıldım senin bu uğraşına

Endişe etme canım, zaman zaman hareketleri azalıp çoğalabiliyor... Şeker konusunda da yaptırmasan daha kötü olacaktı, bak yaptırmışsın şimdi dikkat edersin... Bebeğin ondan etkilenmemiştir annesi için rahat olsun, bazen öyle naz yapıyorlar haftalar ilerledikçe daha çok hareket edecek

günaydın arkadaşlar,

demir ve troit ilacını en az 2 saat ara veriyordum. bugün 4 saat verdim. faydalarını azaltmasınlar diye.. iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum. birazdan kahvaltı yapacağım.

iyi günler olsun..

Oh oh yarasın , kaç çıktı ki çok mu yüksek Allah korusun

sınır 140 benim 156 çıktı,
eşime söyledim bundan sonra mantı tarzında yemek olunca bize getirmeyecekler eşim annesinde yiyecek, kavun ve karpuzu sadece 2-3 dilim verecek ( bana 1 karpuz doğrayıp verse hayır demem )

canım yaa özür dilerim boş bulunup yazdım, eşine veya annenlere selamlarımı ilet akşama kavun mantı ayarlasınlar :) normalde bulunamayacak gıdaları burda yazmıyorum, inşallah yersin ama benim gibi abartma :)

akıntı olayı çok sinir, insanı korkutuyor, bende ki akıntı daha koyu ve bazen kahve rengi gibide oluyor

geçmiş olsun, dün bizde yükleme sonrası çok yorulduk, ben bütün gün uyukladım, oğluşumda pek hareket etmedi ama çoğu arkadaş hareketlerinin yüklemeyle alakası olmadığını düşünüyor, Allaha emanetler artık yapacak bir şey yok,

benimde şeker yüksek çıktı, diyetisyene benimde gitmem gerekiyor ama işin kötü yanı vereceklerini yiyebilirmiyim bilmiyorum, mesela bu sabah 8de 1 şeftali ve birkaç ceviz yedim bu saate kadar acıkmadım, birazdan kendimi zorlayıp kahvaltı yapıcam o da öğle yemeği yerine geçecek, kullandığım ilaçlar sayesinde midem artık hiç yemek kabul etmiyor galiba

ben sabah kalkınca 8 de tiroid ilacımı içiyorum, yarım saat sonra 1 tane meyve yiyorum, demir şurubumu öğleden sonra alıyorum,
bu sabah antibiyotiğe başladım ve saat 9 da aldım acaba bende ilaçların arasını biraz açsam mı ?

şeker konusunda bir ay dikkat et normale döner inşallah canım arkadaşımında öyle olmuştu...
akşama kavun ve mantı var öyle böyle değil çok canım çekti:))) özre gerek yok canım iyi oldu çoktandır yemiyordum, bi zahmet yapsınlar:))) abartabilirim senin gibi :)

Son düzenleme:
Çok teşekkürler canım :))) İnan bende çok sevindim ,o kadar stres olmuştum ki , inşallah seninki de normal çıkar bu hafta gidiyordun galiba

Evet bu hafta godiyorum tatlim ama seker icin diil normal rutin kontrol:) 2 hfta once yaptirdim seker testini cok sukur normal cikti benimki de:)

ohh valla yapacaklarsa içim rahatladı :) sen yinede dikkat et doğumdan sonra istediğimiz kadar yeriz inşallah :)

Bende anlamadım , akıntılı idrar nasıl oluyorsa
İlerleyen zamanlarda tırnaklardaki kalsiyumu bile alacaklar , yoğurdu artıralım . Sende kramp oluyor mu ?

Eskisi kadar çok olmuyor. Son 3 ayda artar derler ama azaldı. İnşallah eskiye dönmem. Kramplar çok fena.

nerdeyse bir buçuk ay olmuş girmeyeli aslında takip etmek istiyorum sizi ama vakit olmuyor.
nasılsınız biz oğlumla iyiyiz şükür oruç tutmama bile izin veriyor paşacıkkızım arada mızmızık etsede babaannesi sağolsun bakıyor.

Allahın izniyle hiçbir sorun yoktur canım korkma. Sorunca bana da yaz bakalım bu akıntılar nedir.

Küp kağıtları hafta sonları yazmadım , hafta içlerini yazdım sadece canım :) Her gün geçtiğinde boyuyorum işte bu Bu tarz kendi uğraşılarımı severim , dikiş dikmeyi bilsem , bebeğime alt açma dikmek isterdim . Ço güzel bir model gördüm bir blogdan

Aslında bende tatlı ve hamurusini kısıtlama olmadan yiyiyordum bu sayede dikkat edicem ama keşke başından yapsaydım bunlar olmazdı belki.
Hareketsizligi şekere bağladım canım test sürecim kötü geçmişti çünkü kendimi kaybetmisim 2 serumla kendime gelebildim oğlum da doğal olarak etkilendi.sende kendini zorla canım biseyler yemeğe gayret et biliyorsun şekeri olanların aç kalmaması gerekiyor.Ben cuma diyetisyene gitmeyi planlıyorum gidersem önerileri yazarım.

Haftasonu gidebilirsem ben de alacağım canım temizleme pamuğundan

Alalım bence en sağlıklısı bu . Baby&Me markasını alacağım

Evet bu hafta godiyorum tatlim ama seker icin diil normal rutin kontrol:) 2 hfta once yaptirdim seker testini cok sukur normal cikti benimki de:)

Güzel haberlerle gelin inşallah ,
Çok şükür öyleyse , 444emarket kargon geldi mi canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…