- 19 Mart 2013
- 1.257
- 193
- 123
olsun canım, bulursan bi ara paylaşırsınHiç zahmet olur mu canım , baktım ama hangi blogtu bulamadım . Daha önce linki kopyalamıştım ama nerede ,
Şöyle anlatayım . Pazen çiçekli bir kumaşın içerisine , az elyaf koymuş ve dikmişler ince olacak tabi . Daha sonra aynı kumaştan , bir küçük parçayı
alt kısmına ayrı yeten düğme ile dikmişler yıkanabilmesi için . Keşke linki bulabilseydim yine bakarım
29. haftanın içindeyim canım. 30 da giriliyorsa az kalmış nst yeCnm kac haftaliksin bilmiyorum ben 28 haftaligim. Doktorum iki hafta sonra nst icin cagirdi yani 30 haftalikken girecegiz ve iki haftada bir gidecegiz artik doktora o akinti aynen bendede basladi hic yoktu demekki bu haftalarda olmasi normal
Haklısın canım, ben almadığım için hiç bilmiyorum yarım-tam ayrımını.Öğrenmiş oldum :) Yazdığın sitede baya uygun fiyatlı ürünler var.Ben unibaby yada huggies alacağım canım.Hep ikisini önderdiler...
Bu sabah doktor a gittim kizlar muaynemiz cok guzel gecti oglusum 703gr olmus cok sukur haftasiyla uyumlu plasentada tertemiz hicbi sorun kalmamis suyuda normal mis doktorda bende koca bir oh cektik doktor bukadar kisa bi surede guzel toparlamis dedi... sonra seker testimizi yaptirdik 75 lik ve cok sukur sonuclar guzel cikti sadce idrarda cok az bakteri goruldu onun icinde doktor tek kullanimlik suda eritilecek bi toz verdi baska biseye gerek yok bol su ic dedi ... 5agustos gibi gel 28.haftada ozaman dooplerde kan akimlarini tekrar bi kontrol ederiz zaten ondan sonrasindada bizim icin onemli olan nts olacak dedi... cok sukur arkadaslar bugun buyuk bi oh cektim... test sonuclarini beklerken maagazalari dolastim biraz nevresim takimini ve yastigini aldim pamidor dan da bitane 5 li hast cikisi kulak pamugu tirnak makasi banyo sungeri mama onlugu uctanede pantolon ayaksizlsrdan benim zibin takimlari hep ayakli cunku soguk olurda iki alt giydirmk gerekirse ayaksiz da olsun dedim ... bizden haberler bukadar...
Alya cim cok sukur sizin testinizde guzel cikmis asinizi da olmussunuz cok sukur bende dun oldum kolum birazcik agridi ama gecti ..
Herkese merhabalar
Aklıma takılan bisey var sizlerle paylaşmak istiyorum benim sata gore normal dogum 22 ekim ama sezaryen olcagi icin 10 ekim gibi dogumu yaparız dedi doktorum ama gel gelelim benim bebek erken döllenme den dolayi iki hafta onden gidiyor ultrason kagidinda normal dogum 7 ekim gözüküyor yani ultrasona görede sezeryan 25 eylul gibi dogum olması lazım simdi ben hangisine gire kendimi hazirlicam eğer sata gore olursa benim sezeyan tarihim gelmeden 40 hafta doluyo geciyo bile ya sancim gelirse dundendir bunu düşünüyorum
Ya benim sorunumda o canım yemek değilde yemek sonrası yediklerim kilo aldırıyor hergün dondurma,çikolata yiyorum malesef.
aynennbizde şeker cıksaydı ne halt ederdik nasıl o diyetleri uygulardık hiç bilmiyorum canım şimdi ben diyetisyene giden arkadasların listelerine bakıyorum hepsininki asagı yukarı aynı miktarda ve aynı yemekler...benim normalde yedigim nerdeyse 2 katı yiyolar ama daha saglıklı besleniyolar tatlıyı kesebilsemm o diyetleri kesin denicem
Merhaba kızlaaar
Her şey yolundadır inşallah bir haftayı daha bitiricez yarın Allah izin verirse
glprenses canım çok sevindim şekerin çıkmamış gözün aydın, ben de pazartesi 2.yüklemeyi yaptırıcam darısı başıma olsun inşallah
firstfb canım ben her birinden 5er tane, uzun kollu body 10 tane, penye tulum 3, kadife tulum 3 tane aldım :) askılı da olsa onu da tulumun içine giydiririm atlet niyetine diye düşündüm, tek başına giydirmem zaten.. Minnoşlar kustukları için günde bikaç kez üst değiştirmek gerekiyormuş. Bir de kakaları dışarı taşıyomuş, yıkayınca çıkmayabiliyormuş lekesi onlar da direk atılır yani. İşte bunları da düşün derim :)
yılmazneval canım benim doktorum ultrasona göre doğum tarihinin son haftalarda belli olacağını, şu anda önden gitmesini önemsemediklerini söyledi. O yüzden 32.haftadan sonraki gelişimine göre değerlendiriyorlar sanırım doğum tarihini
Aynen canım , bize de hep soruyor nasıl gidiyor ne kadarlık oldun diyor . Ben de gitmeden hep iyice bakıyorum hesaplayıcılar dan söylüyorum ama kendisi hep 1 -2 gün önce söylüyor. Ben hayır diyorum söylüyorum gülüyor beni susturuyor :26: Bizim 32. haftamız tam 8 inde tamamlanıyor . Yanılıyor , Hafta arası beni 2 gün daha getirtecek işe . Ben gine soracağım bir sonraki gitmemde . Bayram izni çok uzun benim randevım 24 tü telefon ettiler izinli olacağını söyledi
21 ne aldım randevuyu . Kurban bayramında da böyle izne gider mi acaba ? Aklımda hep bu soru
Ben bakmıştım bu konuya canım, bebeğin gelişimine değil Sata göre bakıyorsun, çünkü bebeklerin doğum kilosu farklı olabilir diyordu, böyle devam ederse sadece iri bi bebek geleceğini düşünebilirsin, gün hesabını değiştirme bence.
Yaramaz hamişler siziBiz burda tatlı krizlerimizi hurma-cevizle bastıralım hatunlar her gün dondurma keyfi yapıyormuş:) Valla kızlar sonra eski kıyafetlerinize ciğercinin kedisi gibi bakmamak için şu aldığınız azaltma kararını uygulayın. Hem tatlılarda hep sentetik şeker olduğu için bebişlere de zarar vermiş oluruz, şeker karaciğerlerini çok yorar, bende arada kaçamak yapıyorum ama daha çok meyve( özellikle erik-şekeri az olduğu için) hurma-süt yiyerek geçiştiriyorum tatlı krizlerimi. Tabi birde çatlamamak için de çok kilodan korkuyorum. Laf aramızda şimdilik 6 kg almışım, hehehe:)
Merhaba kızlaaar
Her şey yolundadır inşallah bir haftayı daha bitiricez yarın Allah izin verirse
glprenses canım çok sevindim şekerin çıkmamış gözün aydın, ben de pazartesi 2.yüklemeyi yaptırıcam darısı başıma olsun inşallah
firstfb canım ben her birinden 5er tane, uzun kollu body 10 tane, penye tulum 3, kadife tulum 3 tane aldım :) askılı da olsa onu da tulumun içine giydiririm atlet niyetine diye düşündüm, tek başına giydirmem zaten.. Minnoşlar kustukları için günde bikaç kez üst değiştirmek gerekiyormuş. Bir de kakaları dışarı taşıyomuş, yıkayınca çıkmayabiliyormuş lekesi onlar da direk atılır yani. İşte bunları da düşün derim :)
yılmazneval canım benim doktorum ultrasona göre doğum tarihinin son haftalarda belli olacağını, şu anda önden gitmesini önemsemediklerini söyledi. O yüzden 32.haftadan sonraki gelişimine göre değerlendiriyorlar sanırım doğum tarihini
Sen yine iyi kurtarmışsın randevuyu, benim zaten sezaryan olacağı için bayrama takılmıyorum ama sen kesinlikle sor bunu, bizim oranın yoğunluğunu biliyorsun, unutabilirler. Ama bence izinde de olsa gelir, yani öyle düşünüyorum, kaç doğum olur ki 3-4 gün içinde, olanları da yaptırıversin ne olacak:)
Aaa gerçekten mi çok uygun , ama rengarenk mi ? ben ade renkler istiyorum da . Taç mağazadan mı , internettenmi aldın canım hemen bakmalıyım . Teşekkürler
İnternetten aldım canım hemen de geldi kargoda bedava.. 4-5 renk çeşidi var sen bir bak beğendiğin olur bence:)
Baktım canım , beğendim ama ütün tükenmişperiliyi çok beğendim oysaki
aa üzüldüm bak şimdi..Taç satan yerlere baksan canım elbet oralarda vardır ya da müşteri hizmetlerini ara sor bir belki yeni ürünler geliyordur.Ben 2 gün önce baktım 215 TL idi alsam mı bir gün daha düşüneyim dedim şansıma ertesi gün fiyatı düşmüştü.Bakarsın sana da yeni ürün koyarlar üzülme hiç..
Günaydın kızlar. dün akşam çok ağrım vardı göbeğimin üstünde.
neyseki sabah kalktığımda bişey yoktu.biraz korktum acaba kasılmamı yaşadım diye?
kasılma nasıl oluyor tecrübeli anne adaylarına sorum????
saol tatlım... bugün bekliyorum gelecek...yalnız kızlar yaa benim bu alısveriş işinde beceremedigim kafamda oturtamadıgım seyler var...şimdi elimde bi liste vartabi bu listeyi yapan arkadas hangi ayda dogum yapmıs bilmiyorum ama 6-7 adet 0-3 ay alttan yada yandan cıtcıtlı kısa kollu body yazmıs ben marmariste yasıyorum burda dogalgaz yok o yüzden cok aşırı olmasa soguk olacak en azından kasım aralık aylarıben şimdi kısa kollu body almalı mıyım 03- ay yoksa uzun kollu body ve tulum mu almalıyım? offf kafam cok karısık
Canım ben de bugün bu konuudaki eksikliğimi farkettim alışveriş yaparken. Şimdiye kadar çoğunlukla uzun kollu çıtçıtlı body alıyordum. Alt olarak da ayaklı ya da ayaksız pantolon gibi şeylerden alıyordum. Bugün mothercareden 3 tane dinazor temalı ayaklı çıtçıtlı bütün tulum aldım. Alışveriş yaparken görevli dedi ki "bunların içine atlet yerine kolsuz çıtçıtlı bodylerden alın, hastanede de giydirirsiniz takım takım güzel olur." Hastanede, hastane çıkışını giydiririm muhtemelen ama dediği doğru atlet yerine çıtçıtlı kolsuz body giydireceğiz anlaşılan. Zıbın dedikleri kruvaze gibi olanlardan henüz hiç almadım. Göbek düşene kadar o zıbınlar daha rahat oluyormuş ama mothercarede yoktu. Vaktim dardı bugün, yarın öğleden sonramı mothercare ve cartersa ayıracağım. İndirim var haberin olsun.
Aradan girip cevap vereyim.merak etme o ağrının nedeni yorgunluk.istirahat edince geçiyor.korkma.
cnm yandan çıtçıtılı badi çok lazım oluo ilk zaman haberin olsun. onlardan bii kaç tane al. çocuğun göbeği düşene kadar özellikle. rahat açıp göbeğine hergün pansuman yaparsın. onlar genelde yarım kollu oluo ama arzuna göre uzun kollularıda var. bebek mağazasında bulursun. LC 'de de var. kısa kollu oluşunuda önemseme çünkü onun üstüne zaten t-shirt ya da sweat giydirecekcin. fanila gibi düşün onu.saol tatlım... bugün bekliyorum gelecek...yalnız kızlar yaa benim bu alısveriş işinde beceremedigim kafamda oturtamadıgım seyler var...şimdi elimde bi liste vartabi bu listeyi yapan arkadas hangi ayda dogum yapmıs bilmiyorum ama 6-7 adet 0-3 ay alttan yada yandan cıtcıtlı kısa kollu body yazmıs ben marmariste yasıyorum burda dogalgaz yok o yüzden cok aşırı olmasa soguk olacak en azından kasım aralık aylarıben şimdi kısa kollu body almalı mıyım 03- ay yoksa uzun kollu body ve tulum mu almalıyım? offf kafam cok karısık
Canım ben de bugün bu konuudaki eksikliğimi farkettim alışveriş yaparken. Şimdiye kadar çoğunlukla uzun kollu çıtçıtlı body alıyordum. Alt olarak da ayaklı ya da ayaksız pantolon gibi şeylerden alıyordum. Bugün mothercareden 3 tane dinazor temalı ayaklı çıtçıtlı bütün tulum aldım. Alışveriş yaparken görevli dedi ki "bunların içine atlet yerine kolsuz çıtçıtlı bodylerden alın, hastanede de giydirirsiniz takım takım güzel olur." Hastanede, hastane çıkışını giydiririm muhtemelen ama dediği doğru atlet yerine çıtçıtlı kolsuz body giydireceğiz anlaşılan. Zıbın dedikleri kruvaze gibi olanlardan henüz hiç almadım. Göbek düşene kadar o zıbınlar daha rahat oluyormuş ama mothercarede yoktu. Vaktim dardı bugün, yarın öğleden sonramı mothercare ve cartersa ayıracağım. İndirim var haberin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?