50 lik yapıldı,yarım saat bekledim hiç bişey olmadı bende biseyim yok diye sevinirken aniden kendimden geçtim.amin canım ama dikkat edicem kendime bunun şakası yok.
Ben kolsuz ya da kısa kollu citcitli body hiç almadım.hayirlisiyla doğum ekim sonu gibi olcak hava da sogur o zamana diye dusundum
Maşallah ya kilosu da boyu da çok iyi geldi bana.kaç haftaliksin acaba dr benim oğlumun kilosunu biraz az buldu da moralim bozuk.
Hiç sorma bunu bende çok düşündüm , mağazada bir bayana sordum aldığım cvp şuydu . Evler zaten sıcak biz atlet giyiyoruz içimize onlar da bunu giyecekler uzun kollu bunaltabilir ... Bana da mantıklı geldi . Ama senin evin soğuk olur sa uzun kol al canım , 1 kaç adet te kadife tulum al . Kışlık sezon da yok gerçi . Yorgan ne alacaksın sen elyaf mı pamuk mu ? Uyku seti ile takım olanlar elyaf . Kargoyu merak ediyorum :)))
benim bebeğimde dönmüştü geçen hafta ,ama bunlar hareket ettiklerinde değişebiliyor
benim bebiş dönmüştü, moralini bozma hala dönme ihtimali var demekki yoksa doktorun artık dönmez derdi
canım benim herseyin yolunda olmasına cok sevindimm masallah prensesinee:))
hoşgeldinn arkadasımm Allah tuttugun orucunu kabul etsinn inşallah...
güzel haberlerle gel inşallah arkadasım:)
canım ben daha 26+4 günlüğüm...salı günü gidicem doktora döndümü dönmedimi bilmiyorum ama bence dönmeleri için daha erken yaa biraz daha öylee kalsalarr son ay dönselerr daha iyi diil mi ne biliyim şimdi dönse ben korkarımm walla erken dogum mu olcak acaba diye:)
hoşbuldukk çok teşekkürlerr
kızıma hamile iken kasılma bende adet sancısı gibi olmuştu doktora gittiğimde nst de sancı çıkmıştı 1 gün hastenede yattım göbek ağrısı olmadı bende hiç
ben ikisindende almıştım sıcaklığa göre giydirdim tabi temmuzda idi doğumum. durumun varsa ikisinden de az al ihtiyaca göre tekrar alırsın badi heryerde bulunuyor eşin bile gider alır
son haftada bile dönen oluyor şimdiden bunu stres yapma bence daha çok zaman var
benim bebeğimde dönmüştü geçen hafta ,ama bunlar hareket ettiklerinde değişebiliyor
İlk yaptırdığım dı canım bu , Teşekkürler
çok sağol canım bunları duymak rahatlatıyor beni. aslında uzanıp dinliyorum ama evham yapıyorum galiba eşim de aynı şeyi söylüyor. Cuma günü kızımın iyi olduğunu göreyim inş rahatlıcaz. dualarınızı eksik etmeyin.
ben tatile girdiğim için şanslıyım sanırım her gün öğleden sonra en az iki saat uyuyorum gecede kesintisiz uyuyorum çok şükür ne kadar uyursam kardır diye düşünüyorum bir kaç hafta sonra istesemde benim cadı uyutmayacak
İnşallah... sonucu yazarım canımAllahın izniyle hiçbir sorun yoktur canım korkma. Sorunca bana da yaz bakalım bu akıntılar nedir.
bende çok severim el işi uğraşlarını ama vaktim olmuyor. Dikiş dikmeyi biliyorum ben ama makinem yok. Blogdan resmini bulabilirsen bende merak ettim paylaş zahmet olmazsaKüp kağıtları hafta sonları yazmadım , hafta içlerini yazdım sadece canım :) Her gün geçtiğinde boyuyorum işte buBu tarz kendi uğraşılarımı severim , dikiş dikmeyi bilsem , bebeğime alt açma dikmek isterdim . Ço güzel bir model gördüm bir blogdan
maşallah kızına, 1 kilonun üzerine çıktılar artık minik kuşlarımızKızlar hepinize meraba.doktordan geldik kızımla cok şükür herşey yolunda 1.130 kg 34 cm olmus meleğim uyuyodu yüzünü göremedik önce doktor amcası aZcık salladı kuzum benim esneyerek döndü annesine yüzünü:))))umarım herkesin keyfi yerindedir.bu arada işyerinden izinde aldım haftasonu ile birleştirince 4 gün izinliyim :))) evde olmak güzelmiş
bu arada yorganı pamuk almayı planlıyorum canım...kargoyu bnde merak ediyorum ama içime doguyo güzel olacak:)
Benim ilk dogumum normal dogum yine normal dogum istiyorum..kismet inslah doner..netten baktim kadariyla bu haftadan sonrada donbilirmis saolun kizlar
hı iyi bari ben de 2. yaptırdın zannettim şanslısın iyi çıkmış ben yarına kadar stresten ölücem ilki 178 çıktı 2. yapılacak senin de ilki yüksek çıkıp 2.si düşük çıktıysa belki benim de öyle olur die ümitlenmiştim:)
Bende pamuk istiyorum , o nedenle uyku setini sevemedim içi elyaf
Bende normal istiyorum , gerçi çok boylu poslu değilim ama istiyorum işteDaha dönerler canım içini ferah tut , benimki belki tekrar baktırsam eski halini almış ta olabilir
İkinci inşallah iyi çıkar canım, stres yapma Rabbime emanetler
İnşallah... sonucu yazarım canım
bende çok severim el işi uğraşlarını ama vaktim olmuyor. Dikiş dikmeyi biliyorum ben ama makinem yok. Blogdan resmini bulabilirsen bende merak ettim paylaş zahmet olmazsa
maşallah kızına, 1 kilonun üzerine çıktılar artık minik kuşlarımızBenim oğlumda o kadar olmuştur demi teyzesi içerde neler yaptıklarını görmek çok güzel, büyük merakla gidiyorum her seferinde bebeğim karnımda ne yapıyor diye:)))
Merhaba , uyuyan güzeli uyandırdınız demekoyyy kıyamam , bende dün izinliydim . Ama evde daha çok yoruldum , hafta sonuna iş bırakmamak için temizlik yaptım
50 lik yapıldı,yarım saat bekledim hiç bişey olmadı bende biseyim yok diye sevinirken aniden kendimden geçtim.amin canım ama dikkat edicem kendime bunun şakası yok.
Ben kolsuz ya da kısa kollu citcitli body hiç almadım.hayirlisiyla doğum ekim sonu gibi olcak hava da sogur o zamana diye dusundum
Maşallah ya kilosu da boyu da çok iyi geldi bana.kaç haftaliksin acaba dr benim oğlumun kilosunu biraz az buldu da moralim bozuk.
Canım senin ultrason kaç hafta diyor ? kızmı bekliyorsun erkek mi?yaşımızda aynı olabilirmi olmaz herhaldecuma Dr a gidicem inş kilosu kaç olmuş merak ediyorum şeker yüklemesi isteyecek sanırım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
maşallah kızına :) ne güzel 4 gün bol bol dinlenirsin
merhaba,inşallah doktordan güzel haberlerle gelirsin,
canım benim herseyin yolunda olmasına cok sevindimm masallah prensesinee:))
hoşgeldinn arkadasımm Allah tuttugun orucunu kabul etsinn inşallah...
güzel haberlerle gel inşallah arkadasım:)
canım ben daha 26+4 günlüğüm...salı günü gidicem doktora döndümü dönmedimi bilmiyorum ama bence dönmeleri için daha erken yaa biraz daha öylee kalsalarr son ay dönselerr daha iyi diil mi ne biliyim şimdi dönse ben korkarımm walla erken dogum mu olcak acaba diye:)
Kızlar hepinize çoook teşekkür ederim ben 18 gün önce gitmiştim 700grdı ozman 1.130 gr diyince cok sevindim çünkü benimkide biraz zayıf gidiodu 27+3 günlük .ultrasondada satla aynı gidio ne ileri ne geri çok şükür şimdilik .en fazla 5 kilo daha alıcaksın dedi Dr banada(( unutmadan söliyim suyunun miktarı cok iyi dedi nekadar su içiyosun dedi Dr ???bende 3 ltden az değil belki daha fazla dedim:)))
en fazla 5 kilo daha mıee canım sen kaç kilo almıstın ki?
bugün tartıldım 9 kilo almışım((bu hafta cok iştahım açılmıştı anlamıştım zaten alıcagımı biraz daha dikkat edicem artık
İnşallah... sonucu yazarım canım
bende çok severim el işi uğraşlarını ama vaktim olmuyor. Dikiş dikmeyi biliyorum ben ama makinem yok. Blogdan resmini bulabilirsen bende merak ettim paylaş zahmet olmazsa
maşallah kızına, 1 kilonun üzerine çıktılar artık minik kuşlarımızBenim oğlumda o kadar olmuştur demi teyzesi içerde neler yaptıklarını görmek çok güzel, büyük merakla gidiyorum her seferinde bebeğim karnımda ne yapıyor diye:)))
yaa benimde iştahım cok acık ama yemek konusunda diil dondurma konusunda dün utanmadan 2 tane cornetto yedmsalı günü kontrolum varr valla beni tartınca canıma okuyacak cok korkuyorum:)
Ya benim sorunumda o canım yemek değilde yemek sonrası yediklerim kilo aldırıyor hergün dondurma,çikolata yiyorum malesef.
ben sabah kalkınca 8 de tiroid ilacımı içiyorum, yarım saat sonra 1 tane meyve yiyorum, demir şurubumu öğleden sonra alıyorum,
bu sabah antibiyotiğe başladım ve saat 9 da aldım acaba bende ilaçların arasını biraz açsam mı ?
Benim ilk dogumum normal dogum yine normal dogum istiyorum..kismet inslah doner..netten baktim kadariyla bu haftadan sonrada donbilirmis saolun kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?