2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

bende öyle düşünüyodum ama sanırım bikaç tanı de olsa lazım olacak canım

yani evet evde dogalgaz olmadıgı için soguk oluyor klimayla ısınıyoruz ama bebegin odasını elektrikli sobayla falan ısıtmam lazım klima dokunur ee bebek odası soguk olmayınca da cocukcagızı uzun kollu bodylerle cok mu bunaltmıs olurum acaba:) ben en iisi bikaç tane kısa kollu 0-3 ay alayım nolur nolmaz

benim bebiş dönmüştü, moralini bozma hala dönme ihtimali var demekki yoksa doktorun artık dönmez derdi

benim bebeğimde dönmüştü geçen hafta ,ama bunlar hareket ettiklerinde değişebiliyor

Benim ilk dogumum normal dogum yine normal dogum istiyorum..kismet inslah doner..netten baktim kadariyla bu haftadan sonrada donbilirmis saolun kizlar

İlk yaptırdığım dı canım bu , Teşekkürler

hı iyi bari ben de 2. yaptırdın zannettim şanslısın iyi çıkmış ben yarına kadar stresten ölücem ilki 178 çıktı 2. yapılacak senin de ilki yüksek çıkıp 2.si düşük çıktıysa belki benim de öyle olur die ümitlenmiştim:)

ne demek canım dualarım seninle, içini ferah tut. bebişlerimiz iyi

beni gece sıcakları da basmaya başladı kızlar siz de olmuyor mu ? elerim uyuşuyor, sıcak basıyor falan, diğer odaya gidip camı açıp uyudum hatta dün sabaha karşı.karnımda büyüdü baya dönmek yatmak zorlaşmaya başladı daha da şişincenasıl olacak hiç bilmiyorum:18:

Allahın izniyle hiçbir sorun yoktur canım korkma. Sorunca bana da yaz bakalım bu akıntılar nedir.
İnşallah... sonucu yazarım canım
bende çok severim el işi uğraşlarını ama vaktim olmuyor. Dikiş dikmeyi biliyorum ben ama makinem yok. Blogdan resmini bulabilirsen bende merak ettim paylaş zahmet olmazsa
maşallah kızına, 1 kilonun üzerine çıktılar artık minik kuşlarımız Benim oğlumda o kadar olmuştur demi teyzesi içerde neler yaptıklarını görmek çok güzel, büyük merakla gidiyorum her seferinde bebeğim karnımda ne yapıyor diye:)))

bu arada yorganı pamuk almayı planlıyorum canım...kargoyu bnde merak ediyorum ama içime doguyo güzel olacak:)

Bende pamuk istiyorum , o nedenle uyku setini sevemedim içi elyaf

Benim ilk dogumum normal dogum yine normal dogum istiyorum..kismet inslah doner..netten baktim kadariyla bu haftadan sonrada donbilirmis saolun kizlar

Bende normal istiyorum , gerçi çok boylu poslu değilim ama istiyorum işte Daha dönerler canım içini ferah tut , benimki belki tekrar baktırsam eski halini almış ta olabilir

İkinci inşallah iyi çıkar canım, stres yapma Rabbime emanetler

alacagım bebek odası takımının içinde uyku setini de veriyolardı ama hiç incelemedim...ben kesin pamuklu alırım en iisi o bence yünle falan ugrasamam agır olur zaten pamuk ideal

Merhaba , uyuyan güzeli uyandırdınız demek oyyy kıyamam , bende dün izinliydim . Ama evde daha çok yoruldum , hafta sonuna iş bırakmamak için temizlik yaptım

maşallah kızına :) ne güzel 4 gün bol bol dinlenirsin

merhaba,inşallah doktordan güzel haberlerle gelirsin,

Kızlar hepinize çoook teşekkür ederim ben 18 gün önce gitmiştim 700grdı ozman 1.130 gr diyince cok sevindim çünkü benimkide biraz zayıf gidiodu 27+3 günlük .ultrasondada satla aynı gidio ne ileri ne geri çok şükür şimdilik .en fazla 5 kilo daha alıcaksın dedi Dr banada (( unutmadan söliyim suyunun miktarı cok iyi dedi nekadar su içiyosun dedi Dr ???bende 3 ltden az değil belki daha fazla dedim:)))

en fazla 5 kilo daha mı ee canım sen kaç kilo almıstın ki?

bugün tartıldım 9 kilo almışım((bu hafta cok iştahım açılmıştı anlamıştım zaten alıcagımı biraz daha dikkat edicem artık

yaa benimde iştahım cok acık ama yemek konusunda diil dondurma konusunda dün utanmadan 2 tane cornetto yedm salı günü kontrolum varr valla beni tartınca canıma okuyacak cok korkuyorum:)

Hiç zahmet olur mu canım , baktım ama hangi blogtu bulamadım . Daha önce linki kopyalamıştım ama nerede ,
Şöyle anlatayım . Pazen çiçekli bir kumaşın içerisine , az elyaf koymuş ve dikmişler ince olacak tabi . Daha sonra aynı kumaştan , bir küçük parçayı
alt kısmına ayrı yeten düğme ile dikmişler yıkanabilmesi için . Keşke linki bulabilseydim yine bakarım

yaa benimde iştahım cok acık ama yemek konusunda diil dondurma konusunda dün utanmadan 2 tane cornetto yedm salı günü kontrolum varr valla beni tartınca canıma okuyacak cok korkuyorum:)

Ya benim sorunumda o canım yemek değilde yemek sonrası yediklerim kilo aldırıyor hergün dondurma,çikolata yiyorum malesef.

Ya benim sorunumda o canım yemek değilde yemek sonrası yediklerim kilo aldırıyor hergün dondurma,çikolata yiyorum malesef.

aynenn bizde şeker cıksaydı ne halt ederdik nasıl o diyetleri uygulardık hiç bilmiyorum canım şimdi ben diyetisyene giden arkadasların listelerine bakıyorum hepsininki asagı yukarı aynı miktarda ve aynı yemekler...benim normalde yedigim nerdeyse 2 katı yiyolar ama daha saglıklı besleniyolar tatlıyı kesebilsemm o diyetleri kesin denicem

ben demiri günde iki tane alıyorum. öğle yemeğimi yedikten sonra acıkınca bir daha içiyorum.

antibiyotiği hep aynı saatte almalısın canım.

Son düzenleme:
Kızlar bu karyola koruyucu tek olarak satılan yer bulamıyorum , yaptırayım desem her yer yapmıyor yapanlarda 100 den aşağı fiyat vermedi , nasıl halledeceğim ben bunu :26:

Kızlar dün karnıma 2 kez çok feci kramp girdi kıpırdayamadım bile. bugün de böyle altlarda kasıklarımda hatta daha da aşağılarda ara ara ağrı gibi bir şey oluyor. Bunlar normal mi? ben bu hafta 24. haftaya girdim ondan mı? sizde de oldu mu? yarın doktoruma sorcam ama dayanamadım önce sizlere sorayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…