2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
:)) aynenn sureklii ignee olabilirimm yeterkii yasasinn minnak:))
Simdi kahvalti hazirliyorumm ondan. Sora yine dinlenicem ayaklanmicamm deli gibi :))
22 sinde miydi senin randevun cnm?

evet canım, 22 si cumartesi günü, ben daha ne kese, ne bebek hiç birşey görmedim.Bakalım hamilesin dediler, iğneyi vur dediler ama görünürde bir şey yok daha :)

Amin cnm insallah guzell haberlelrlengeleceknburaya herkes artik buna butun kalbimle inaniyorumm:)

İnşallahhhh aminnn :)

Kızlar bir de biraz önce hamileler için öneriler konusunu okudum da karnımızın yarık yarık olmaması için 3. aydan sonra nemlendirmemiz lazım. Ben bebek yağı iyi diye biliyorum. Hamilelik tecrübesi olan varsa yazsın hepimize ilerisi için :)

evet canım, 22 si cumartesi günü, ben daha ne kese, ne bebek hiç birşey görmedim.Bakalım hamilesin dediler, iğneyi vur dediler ama görünürde bir şey yok daha :)

Bende senden bi gun once gidiyorum demekki...aslinda biliyomusun belkide en iisini sen yaptin cnm kese,yolk,embriyo,kalp atimi hepsi bi arada cikar belki:) gerci vajinal bakmasi lazim kalp atisi icin heralde dimi kac + kac olcaksin cumartesi gunu?
Allahin izniyle hersey yolunda olcak canim benim sen kalbini ferah tut :)

kızlar bugün mide bulantım var su bile içemiyorum sizde oluyor mu?
Merak etme canım olabilir. Bende üç sabahtır oluyor. Sonra geçiyor..

Bi de ben bazen kendimi farklı bir psikolojide buluyorum. Korkular endişeler sıkıntılar oluyor içimde.. Sizde var mı?

Canım ben doktora sordum çatlak konusunu, düzensiz beslenirsen ne sürersen sür çatlar dedi, çatlak olmaması için düzenli beslenmemiz gerekiyomuş.. ekmekten, hamur işlerinden, tatlılardan uzak durmamız gerekiyo

kızlar sabah hiçbir şeyim yoktu oturduğum yerde bir anda rahmime sancı girdi.Böyle acıyla karışık batmalar oldu
Kasıklarda değil ama rahimde hissettim.Çok korktum soğuk terler döktüm resmen.Doktorumu aradım idrar yollarında yanma var mı dedi yok dedim o zaman bi minoset iç istirahat et geçmezse gel dedi.

Şirketteyim toplantı odasına çıkıp uzandım biraz iyiyim şimdi ama içim hiç rahat değil sizinde rahimde ağrılar oluyor mu ?

Bi de ben bazen kendimi farklı bir psikolojide buluyorum. Korkular endişeler sıkıntılar oluyor içimde.. Sizde var mı?

Olmaz olur mu canım bizde de var, İlk 3 ay bi geçsin inşallah geçer Şimdi biraz endişeliyiz ya ondan oluyo bence.

Benim de mide çok kötü.hergün biraz daha kötüleşiyor hatta .
Akşamları sadece ekşi şeyler yiyorum, sabahları zorla peynir ekmek...
bol su içiyorum .Canım sen de su içmeye bak mutlaka .su çok önemli.
Ruh halime gelirse benimde öyle bazen çok mutlu ve enerjik oluyorum bazense karamsar .
Gerçekten tecrübeli arkadaşlar yazarsa çok iyi olur 3. aydan sonra ne sürmeliyiz vücudumuza çatlamasın diye ?

nasıl sevindim anlatamam, maşallah size demekki neymiş her zaman olumlu olmak gerek miş, demi benim güzel arkadaşım

Bilemiyorum ki canım dr gelme dedi ama böyle de merak ediyorum, içimde ne var ne yok :)

6+2 olacak canım, kalp atışı duyulmaz mı karından acaba ? Vajinal baktırmayı da hiç istemiyorum ama bakıcaz derse yapacak birşey yok tabi...

Ekmek ve hamur işi fazla yemiyorum canım. Ama tatlı olarak bazen iki kaşık nutella yiyorum
Hamur işini tamamen kestim.
Ekmeği de sabah kahvaltısında yiyorum.
Kilo almaktan çok korkuyorum. Bebeğimi doğurduğumda şuanki halime geri dönmek istiyorum :))))

ayy inş. canım midem ağzımdan çıkacak gibi folik asit içemiyorum kötü kokmaya başladı
bende de oluyor canım bebeği tam olarak hissedemediğimden olduğunu düşünüyorum,biraz büyüdükten sonra belki farklı olur...

Bak korktuğun kadar olmadı. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bitti o kötü günler artık hiç aklına getirip kendini de bebişininde canını sıkma sev okşa onu artık yeni güzel bebişinle mutlu günler seni bekliyoruz sein adına cok ama cok mutlu oldum

Himmm 6+2 oluyomus baya yaa bazi arkadaslar 6+2 de duyabilmisti hatirliyorum cnm baska bi topikte bi arkadasim bol su icip sıkısık git daha iyi gorulebiliyomus...bugun sr im da aynisini soledi haftaya iyice sıkısık gel dedi sende oyle yap istersen cnm o zaman daha rahat duyulur heralde...
Bide alttan bakmasinin bebege hicbi zarari yokmus endise etme eger vajinal bakalim derse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…