Yarın 11'de :)
İnşallah akşamına hayırlı haberler yazarım buraya:)
:)) aynenn sureklii ignee olabilirimm yeterkii yasasinn minnak:))
Simdi kahvalti hazirliyorumm ondan. Sora yine dinlenicem ayaklanmicamm deli gibi :))
22 sinde miydi senin randevun cnm?
Geldimm cnm geldim herseyy cok guzeldee heyecandan yerimde duramiyorumm:)
Amin cnm insallah guzell haberlelrlengeleceknburaya herkes artik buna butun kalbimle inaniyorumm:)
evet canım, 22 si cumartesi günü, ben daha ne kese, ne bebek hiç birşey görmedim.Bakalım hamilesin dediler, iğneyi vur dediler ama görünürde bir şey yok daha :)
Merak etme canım olabilir. Bende üç sabahtır oluyor. Sonra geçiyor..kızlar bugün mide bulantım var su bile içemiyorum sizde oluyor mu?
İnşallahhhh aminnn :)
Kızlar bir de biraz önce hamileler için öneriler konusunu okudum da karnımızın yarık yarık olmaması için 3. aydan sonra nemlendirmemiz lazım. Ben bebek yağı iyi diye biliyorum. Hamilelik tecrübesi olan varsa yazsın hepimize ilerisi için :)
Merak etme canım olabilir. Bende üç sabahtır oluyor. Sonra geçiyor..
Bi de ben bazen kendimi farklı bir psikolojide buluyorum. Korkular endişeler sıkıntılar oluyor içimde.. Sizde var mı?
Bi de ben bazen kendimi farklı bir psikolojide buluyorum. Korkular endişeler sıkıntılar oluyor içimde.. Sizde var mı?
Kizlaarrrr gunaydinnnn,
Doktordan geldimm bu benim 3. Gebeligim diger ikisi bos gebelik oldugu icin maalesef kese icinde yolk sac ve embriyo yapilarini gormek mumkun olmamisti yani bbegimin kalp atislarini hic duymadim ben...
Bugunn kesenin icinde yolk saci gordum ilk defa vee cok minik bi sekilde olusmaya baslayan bbeimi...harika bi duyguydu...haftaya kalp atislari icin cagirdi dr um ve lekelennmelerim icin kesenin etrafinda hic kanama olmadigini bebein yerlesirken rahimde zedeleeme yapmis olabilcegini herseyin yolunda oldugunu soyledi...
Arkadaslar sizlerin dualari benim icin cok onemliydi hepinize desteginiz icin binlerce kez tesekkur ederim Allahim insallah bebeklerii henuz gormemis arkadaslarima bian once gorup kalp atislarini duymayi, gormus olan kalp atisini duymus olan anne adaylarimiza da gebeliklerinin saglikla devam etmesini nasip etsin....ve bebek sahibi olmayi isteyen tum arkadaslarimizin tez zamanda kucaklarini doldursun insallahh:))
Bende senden bi gun once gidiyorum demekki...aslinda biliyomusun belkide en iisini sen yaptin cnm kese,yolk,embriyo,kalp atimi hepsi bi arada cikar belki:) gerci vajinal bakmasi lazim kalp atisi icin heralde dimi kac + kac olcaksin cumartesi gunu?
Allahin izniyle hersey yolunda olcak canim benim sen kalbini ferah tut :)
Ekmek ve hamur işi fazla yemiyorum canım. Ama tatlı olarak bazen iki kaşık nutella yiyorumCanım ben doktora sordum çatlak konusunu, düzensiz beslenirsen ne sürersen sür çatlar dedi, çatlak olmaması için düzenli beslenmemiz gerekiyomuş.. ekmekten, hamur işlerinden, tatlılardan uzak durmamız gerekiyo
nasıl sevindim anlatamam, maşallah size demekki neymiş her zaman olumlu olmak gerek miş, demi benim güzel arkadaşım
Kizlaarrrr gunaydinnnn,
Doktordan geldimm bu benim 3. Gebeligim diger ikisi bos gebelik oldugu icin maalesef kese icinde yolk sac ve embriyo yapilarini gormek mumkun olmamisti yani bbegimin kalp atislarini hic duymadim ben...
Bugunn kesenin icinde yolk saci gordum ilk defa vee cok minik bi sekilde olusmaya baslayan bbeimi...harika bi duyguydu...haftaya kalp atislari icin cagirdi dr um ve lekelennmelerim icin kesenin etrafinda hic kanama olmadigini bebein yerlesirken rahimde zedeleeme yapmis olabilcegini herseyin yolunda oldugunu soyledi...
Arkadaslar sizlerin dualari benim icin cok onemliydi hepinize desteginiz icin binlerce kez tesekkur ederim Allahim insallah bebeklerii henuz gormemis arkadaslarima bian once gorup kalp atislarini duymayi, gormus olan kalp atisini duymus olan anne adaylarimiza da gebeliklerinin saglikla devam etmesini nasip etsin....ve bebek sahibi olmayi isteyen tum arkadaslarimizin tez zamanda kucaklarini doldursun insallahh:))
Senin şirkete gitmek istediğin gün yok ki kız :)ben bugün öyleyimİçim sıkılıyo kaçıp gidesim var şirketten
Bilemiyorum ki canım dr gelme dedi ama böyle de merak ediyorum, içimde ne var ne yok :)
6+2 olacak canım, kalp atışı duyulmaz mı karından acaba ? Vajinal baktırmayı da hiç istemiyorum ama bakıcaz derse yapacak birşey yok tabi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?