2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

güzelmiş, bende http://www.youtube.com/watch?v=y9x3pcoGojk almayı düşünüyorum
http://www.e-bebek.com/tiny-love-3u-birarada-uykucu-ana-kucagi-18-kg-kirmizi_TLO-1801006830

Maşallah canim artik gramdan cikip kiloları konusuyoruz boyuda ne guzel artik kac haftada yada aydami gidicen kontrollere bendd haftaya gidicem acaba benimkide gramdan ciktimi senin bebek dogum pozisyonumu almis

selam canım bence bu çok amaçlı gibi görünse de mama sandalyesi olarak masaya yaklaşan bir şey olmuyor yani yere oturup da mı doyuracaksın ayrıca salıncak gibi desen büyük olunca binemez sen bilirsin ama elifsen in paylaştığı daha kullanışlı...

amin, hepimize hep birlikte, iyi tatillleeeeeeeeeer :))

inşallahhh :)))

çok sevindimmm darısı başımıza :))
Teşekkür ederiz aminnn.
İnşallah teyzesi
Gozunaydinn tatlimm masallah kocaman olmusss oglusunn:)
Evet canım her geçen gün daha da büyüyorlar, hepsine maşallah :))
Maşallah canim artik gramdan cikip kiloları konusuyoruz boyuda ne guzel artik kac haftada yada aydami gidicen kontrollere bendd haftaya gidicem acaba benimkide gramdan ciktimi senin bebek dogum pozisyonumu almis
4hafta sonra gidicem canım. Sanırım 30 dan sonra iki haftada bir gidiliyor. 27-28 haftadan sonra kilo konuşuluyo artık canım sen ne kadarlıksın göremiyorum telden girdiğim için. Evet doğum pozisyonunu almış. Kolay kolay dönmez artık dedi doktor. Dönerse de kolay kolay bir daha aşağı dönmez dedi.

Canim ben sata göre 26 haftalik ultrasobda erken döllenme nedeniyle iki hafta onden gidip 28 haftalik oldu
On gün önce doktora gittiğimde 850 gramdi benimde bebis dogum pozisyonuna 24 haftalikken gecti onun icin doktor progestan vermisti erkdn dogmasin diye senin simdi bebus doğum pozisyonundaysa ozaman benimkininde olmasi normaldir heralde deme...
Cok aklıma takiyorum insallah Rabbim çocuklarımızı vaktinde dünyaya getirir
Ben doktoruma sordum kontroller nezaman siklascak diye oda 34...35...haftadan sonra nst ye baglicaz yani hersey yolunda giderse

Bebisi dogum pozisyonunu alan arkadaslar, belirtiniz varmi? Agri, bebegin hareketsizligi akinti vs..

evet bu da çok güzel. ilk olarak onu beğenmiştim. arkadaşım tavsiye edince buna da kaydı aklım. bakalım hangisi kısmet olacak.

tiny love taşıması daha kolay gibi geldi bana,kayın validemle yanyan oturuyoruz oraya geçerken de rahat olur, kullanma alanına bağlı birazda

Sanırım, erkek olsaydı Deniz olacaktı kız olunca isim alternatifleri çoğaldı tabi :)) bakalım ne olucak sonunda :))

evet o da olabilir canım, gerçi bilemeyiz ileride belki Arya ismi de çok popüler olabilir ama güzel isim bence de ... artık ismiyle sevmek istiyoruz bebişimizi, bu kararsızlıktan kurtulmak istiyoruz :))

canım bence aile hekimine falan bir sor ya da doktoruna sor magnezyum yazar büyük ihtimalle

Bebisi dogum pozisyonunu alan arkadaslar, belirtiniz varmi? Agri, bebegin hareketsizligi akinti vs..

Canim benimki dogum pozisyonunda ama herhangi bi sikintim yok cok sukur
Sadece cok yoruluyorum karnimin asagida olduğunu söylüyorlar erken doğum olasin diye ilac kullaniyorim insallah vaktinde gelir

evet o da olabilir canım, gerçi bilemeyiz ileride belki Arya ismi de çok popüler olabilir ama güzel isim bence de ... artık ismiyle sevmek istiyoruz bebişimizi, bu kararsızlıktan kurtulmak istiyoruz :))

canım biz de çok zor karar verdik ama hala fikrimiz değişebilir diye ama ben ismiyle sevemiyorum. Elif, Elif Naz veya Zeynep düşünüyorduk. Zeynep de karar kıldık bakalım benim hala bir yanım elif diyor ama ailede 7 aylık bir Elifimiz var karışmasın diyoruz. Arya nın anlamı neymiş canım?

Kızlar merhaba biz doktora gittik geldik dün. Çok şükür iyiyiz. Kilo 740gr sizce normal mi 24+3 üz şu an. ben kendim çok zayıfım da bebek normal mi acaba? doktor normal dedi ama gene de düşünmeden edemedim zayıf mı kızım acaba diye?

Canim benimki dogum pozisyonunda ama herhangi bi sikintim yok cok sukur
Sadece cok yoruluyorum karnimin asagida olduğunu söylüyorlar erken doğum olasin diye ilac kullaniyorim insallah vaktinde gelir

Canım erken doğum riski mi var sen de? nasıl anladı doktorun? ben dün gittim doktora ama hiç doğum pozisyonu falan bahsetmedi ben de sormadım. sorsa mıydım acaba? benim de göbeğim görüntü olarak aşağıda duruyor sanki..

İnşallah zamanında sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.

Herkese merhabaaaa :) biz bugün kontrole gittik kızımla :) 936 gr olmuşuz, 35 cm boyumuz :) ağzını açıp kapıyordu cimcime ama poz vermedi maalesef rahim ağzını ölçtü erken doğum riski yokmuş çok şükür, şu alttan muayeneyi hiç sevmiyorum sağ taraftaki damarlarda direnç varmış biraz, coraspin kullanacağım 32. Haftaya kadar.
Sonra gittik lohusa geceliği aldık iki tane :) pijama konusunda çok kararsızım ama bi takım da pijama alıcam sanırım.
Bizden haberler bunlar canlar inşallah sizler de iyisinizdir :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim oğluşum 24+6 iken 680 gramdı. 3 gün önce.

seninkinin kilosu maşallah çok iyi. benimki mi zayıf seninki mi kilolu anlamadım benim bebiş çok hAREKETLİ DE ONA BAĞLIYORUM. BEN DE çok kilolu değilim.

Maşallah size annesiii :) akıntı bende de var canım normalmiş kokusun ve renksiz olduğu sürece.. Bu sıcaklarda çok zor işimiz valla sürekli su içmemiz lazım gerçekten de..
Hadi inşallah normal olur canım bana bişey demedi henüz doğum konusunda bakalım ben de normal çok istiyorum ama hayırlısı olsun :)

Bence gayet iyi canım kilosu takılma hiç bence doktor da normal demiş zaten.. Maşallah yavruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…