herkese selamlar. ana kucağı almayı düşünüyor musunuz. aldıysanız nasıl modeller aldınız. ben bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bu modeli almayı düşünüyorum http://www.e-bebek.com/kraft-dondy-5-besik_KRA-618225 hem mama sandalyesi hem beşik bir aradaymış. arkadaşım gündüzleri hep bunda uyutmuş bebeğini istediği odada. hem kendi kendine sallama ve müzik özelliği de varmış. siz ne dersiniz bu modele.
Doktor kontrolümüzden geldik teyzecikleroğluşum 28 hafta 3 günlük 1220 gr, 37 cm olmuş maşallah:))) suyu normalmiş ve aşağı dönmüş.Gözlerini açtı kapattı oğlumuz, pipisini gösterdi doktor amcası:))) çok güzel birde poz verdi:)))
Akıntın rahatsız edici boyuttaysa tedavi ederiz ilaçla, azsa önemli değil dedi. Mide yanmasıda normalmiş. Neden kaynaklandığını söylemedi ama. Bol sıvı tüket, güneşte dışarı çıkma fazla dedi.Herşey seyrinde giderse %80-90 normal doğum olurmuş. 32 haftalık rapor için 8 ağustosta gelebilirsin dedi. Bizden bu kadar
herkese selamlar. ana kucağı almayı düşünüyor musunuz. aldıysanız nasıl modeller aldınız. ben bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bu modeli almayı düşünüyorum http://www.e-bebek.com/kraft-dondy-5-besik_KRA-618225 hem mama sandalyesi hem beşik bir aradaymış. arkadaşım gündüzleri hep bunda uyutmuş bebeğini istediği odada. hem kendi kendine sallama ve müzik özelliği de varmış. siz ne dersiniz bu modele.
Teşekkür ederizamin, hepimize hep birlikte, iyi tatillleeeeeeeeeer :))
inşallahhh :)))
çok sevindimmm darısı başımıza :))
İnşallah teyzesibenimkisi vermedi, bende üzerinde durmadım ama bazen çok canım yanıyor
maşallah oğluşuna, sağlıkla kucağınada alırsın inşallah
canım Allah yardımcın havalar çok sıcak, inşallah istediğin herşeyi bulursun
Evet canım her geçen gün daha da büyüyorlar, hepsine maşallah :))Gozunaydinn tatlimm masallah kocaman olmusss oglusunn:)
4hafta sonra gidicem canım. Sanırım 30 dan sonra iki haftada bir gidiliyor. 27-28 haftadan sonra kilo konuşuluyo artık canımMaşallahcanim artik gramdan cikip kiloları konusuyoruz boyuda ne guzel artik kac haftada yada aydami gidicen kontrollere bendd haftaya gidicem acaba benimkide gramdan ciktimi senin bebek dogum pozisyonumu almis
Teşekkür ederizaminnn.
İnşallah teyzesi
Evet canım her geçen gün daha da büyüyorlar, hepsine maşallah :))
4hafta sonra gidicem canım. Sanırım 30 dan sonra iki haftada bir gidiliyor. 27-28 haftadan sonra kilo konuşuluyo artık canımsen ne kadarlıksın göremiyorum telden girdiğim için. Evet doğum pozisyonunu almış. Kolay kolay dönmez artık dedi doktor. Dönerse de kolay kolay bir daha aşağı dönmez dedi.
Mrb cnm bende dun doktr gittim cok sukur hersey yolunda 28 +1 haftaligim suan bebisim donmemis inslah doner...ilk digumum normaldi ve cati muayenesi doktr yapmamisti bana ...inslah saglikla kavusuruz bebislerimize[/QUOTE
İnsallah hersey yolunda gider bende 28 hafta 2 gunlgum
evet bu da çok güzel. ilk olarak onu beğenmiştim. arkadaşım tavsiye edince buna da kaydı aklım. bakalım hangisi kısmet olacak.
Ben arya'yı seçiyorum :) kendimden dolayı popüler isimlerin ilerde çok can sıkıcı olduğunu biliyorum ve derin çok fazla var, ileride sinir olabilir kızın canım, ben oluyorum şahsen :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Babalar genelde Derin ismi ile dalga geçilebileceğini düşünüyor sanırım. "Derin neresi en derin yerin?" derler demişti yıllar önce eşim. Yolda bir kız çocuğu ile tanışmıştım, adı Derin Deniz idi, bence harika.
Ben arya'yı seçiyorum :) kendimden dolayı popüler isimlerin ilerde çok can sıkıcı olduğunu biliyorum ve derin çok fazla var, ileride sinir olabilir kızın canım, ben oluyorum şahsen :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benimkisi vermedi, bende üzerinde durmadım ama bazen çok canım yanıyor
maşallah oğluşuna, sağlıkla kucağınada alırsın inşallah
canım Allah yardımcın havalar çok sıcak, inşallah istediğin herşeyi bulursun
Bebisi dogum pozisyonunu alan arkadaslar, belirtiniz varmi? Agri, bebegin hareketsizligi akinti vs..
evet o da olabilir canım, gerçi bilemeyiz ileride belki Arya ismi de çok popüler olabilir ama güzel isim bence de ... artık ismiyle sevmek istiyoruz bebişimizi, bu kararsızlıktan kurtulmak istiyoruz :))
Canim benimki dogum pozisyonunda ama herhangi bi sikintim yok cok sukur
Sadece cok yoruluyorum karnimin asagida olduğunu söylüyorlar erken doğum olasin diye ilac kullaniyorim insallah vaktinde gelir
Kızlar merhaba biz doktora gittik geldik dün. Çok şükür iyiyiz. Kilo 740gr sizce normal mi 24+3 üz şu an. ben kendim çok zayıfım da bebek normal mi acaba? doktor normal dedi ama gene de düşünmeden edemedim zayıf mı kızım acaba diye?
Doktor kontrolümüzden geldik teyzecikleroğluşum 28 hafta 3 günlük 1220 gr, 37 cm olmuş maşallah:))) suyu normalmiş ve aşağı dönmüş.Gözlerini açtı kapattı oğlumuz, pipisini gösterdi doktor amcası:))) çok güzel birde poz verdi:)))
Akıntın rahatsız edici boyuttaysa tedavi ederiz ilaçla, azsa önemli değil dedi. Mide yanmasıda normalmiş. Neden kaynaklandığını söylemedi ama. Bol sıvı tüket, güneşte dışarı çıkma fazla dedi.Herşey seyrinde giderse %80-90 normal doğum olurmuş. 32 haftalık rapor için 8 ağustosta gelebilirsin dedi. Bizden bu kadar
Kızlar merhaba biz doktora gittik geldik dün. Çok şükür iyiyiz. Kilo 740gr sizce normal mi 24+3 üz şu an. ben kendim çok zayıfım da bebek normal mi acaba? doktor normal dedi ama gene de düşünmeden edemedim zayıf mı kızım acaba diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?