2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
merhaba canım hamiş arkadaşlarım:) hayırlı cumalar hepimize. bebişlerinize isim olarak neler düşündünüz? beb,şim babası hüma, nehir, asya isimlerini düşündü. ama çok kararsız kaldık

Nehirler yaramaz oluyor biraz :) hüma bana kaba geldi, bu durumda asyayı seçtim :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sağol canım. Tecrübeli anneler olmasa biz hiçbirşeyi doğru yapamayız. Hiç bilmediğimiz bir dünya. Carterstan o kadar çok şey aldım ki ne hangi beden karıştırdım şimdi. Genelde 3 ay, 6 ay, 9 ay almış olmam lazım. Bir ara inceleyip, olmadı büyük bedenlerle değiştireyim. Çünkü motherdan yenidoğan body aldım 8 tane sanırım. Biraz fazla mı oldu acaba, evde de vardı daha önce aldıklarım ama sayısını bilmiyorum. 10 tane yenidoğan çıtçıtlı body iyidir sanırım. Çünkü çok kirlenir diyorlar. Bir de bulabilirsem birkaç tane yandan çıtçıtlı alayım.

Taşınma işinde eşim canım sağolsun çok çalışıyor, maşallah Bana birşey yaptırmıyor pek ama yine de yoruluyorum. Haftasonu da sağolsunlar annem ve babam gelip, toparlayacak kalan eşyaları. Kısmetse pazartesi de taşınmış olacağız yeni evimize. Sonra yavaş yavaş yerleşme ve eksikleri giderme faslı var. Tatlı telaşlar ama yoruyor insanı.

Korkmaz mı canım ya, ben de bazen sarsıp uyandırıyorum endişe ettiğim için :18: Allah sağlık versin yavrularımıza, hayırlısıyla alalım kucağımıza.

Amin arkadaşım :)) evde tüm gün olunca kurup duruyor insan...normal galibaa

arkadaşlar aranızda kilo sorunu yaşayan var mı.. benim 25 hafta bitti hala 1,5-2 kilo arasında gidip geliyorum.. hiç kilo almıyorum.. bebeğin gelişimi güzel, haftasıyla uyumlu ama doktorum kilomdan memnun değil.. diyetisyene yönlendirdi..

Kulağa hoş geliyor canım ne demek?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ahsen ismi arapca kokenli anlami: cok guzel, en guzel, daha guzel demek. Tin suresnde geciyor. Esim istedi bu ismi kendi adina cok uyuyor diye. Esimin adi Hasan:)

günaydın kızlar,

bugün evde olmayabilirim.

herkese mutlu huzurlu hafta sonları...

kendinize yavrularınıza iyi bakın.

baya baya bitirmişsin artık alışverişi. hastanede gerçekten altılı üstlü takım veya tulum bir kaç tane lazım oluo. ben 7-8 takım götürcem. çok kusuo bebek ilk gün. ben işte geçen sene bunun acemiliğini yaşadım hastanenin verdiği listede iki takım yazıodu bende iki tane götürdüm. sonra eşim eve gidip bebişime üst baş getirdi. bide hastane çıkış takımlarındaki battaniyelerden lazım oluo. bitanesini bebeği yattırdıkları o küçük küvez tipli beşiğe yayıosun birinide üstüne. kustukları için onlarda batabilio. o battaniyelerden ben 4 tane götürmeyi düşünüyorum. ikinci çocukta gerçekten daha iyi bilio insan ne alıp etceğini. bide ağız silme bezlerini unutma. bide doğumdan itibaren hergün bebeği yıkayacağın için temiz üst giydiriosun. o yüzden hafta bir iki kere çamaşır makinesinde kısa programda yıkarsın bebişin çamaşırlarını. ondan dert etme kıyafetler eksik olur falan diye.

Hayırlı sabahlar:) yemeklerimi yaptım. Akşam alışverişten sonra yorgun olurum yapamam diye şimdiden yaptım:) kayınvalidemleri bekliyorum. Gelsinler de oğlumun cicilerini almaya gidelim:)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Doktor kontrolümüzden geldik teyzecikler oğluşum 28 hafta 3 günlük 1220 gr, 37 cm olmuş maşallah:))) suyu normalmiş ve aşağı dönmüş.Gözlerini açtı kapattı oğlumuz, pipisini gösterdi doktor amcası:))) çok güzel birde poz verdi:)))
Akıntın rahatsız edici boyuttaysa tedavi ederiz ilaçla, azsa önemli değil dedi. Mide yanmasıda normalmiş. Neden kaynaklandığını söylemedi ama. Bol sıvı tüket, güneşte dışarı çıkma fazla dedi.Herşey seyrinde giderse %80-90 normal doğum olurmuş. 32 haftalık rapor için 8 ağustosta gelebilirsin dedi. Bizden bu kadar

mothercare bodyleri nereden alıyorsun canım

günaydın kızlar,

bugün evde olmayabilirim.

herkese mutlu huzurlu hafta sonları...

kendinize yavrularınıza iyi bakın.

amin, hepimize hep birlikte, iyi tatillleeeeeeeeeer :))

herkese günaydın :)
güzel bir hafta sonu olur inşallah

inşallahhh :)))

çok sevindimmm darısı başımıza :))

Canım ben doktoruma sordum bu krampları magnezyum tavsiye etti. ama ben hala içmedim:)

benimkisi vermedi, bende üzerinde durmadım ama bazen çok canım yanıyor

maşallah oğluşuna, sağlıkla kucağınada alırsın inşallah

canım Allah yardımcın havalar çok sıcak, inşallah istediğin herşeyi bulursun

herkese selamlar. ana kucağı almayı düşünüyor musunuz. aldıysanız nasıl modeller aldınız. ben bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bu modeli almayı düşünüyorum http://www.e-bebek.com/kraft-dondy-5-besik_KRA-618225 hem mama sandalyesi hem beşik bir aradaymış. arkadaşım gündüzleri hep bunda uyutmuş bebeğini istediği odada. hem kendi kendine sallama ve müzik özelliği de varmış. siz ne dersiniz bu modele.

Gozunaydinn tatlimm masallah kocaman olmusss oglusunn:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…