merhaba canım hamiş arkadaşlarım:) hayırlı cumalar hepimize. bebişlerinize isim olarak neler düşündünüz? beb,şim babası hüma, nehir, asya isimlerini düşündü. ama çok kararsız kaldık
bende bugün baktım mothercare yandan çıtçıtlı badiler yoktu. carters da da öyle. carters daki yenidoğan grubundaki bodylar çok ufacıktı onlardan fazla almasaydın bi ay anca giydirirsin hele iri bebeğin olursa pek kullanamzsın büyük almakta fayda var. o kadar çabuk büyüyorlar ki. bnm kzım her ay bir kilo alıodu.
aldıkların hayırlı olsun cnm. ev taşırken de kendini hırpalama başkalarına iş at sen yoruldum de çekil kenara:) son aylardayız zaten bebişleri yormayalım:)
Korkmaz mı canım ya, ben de bazen sarsıp uyandırıyorum endişe ettiğim için :18: Allah sağlık versin yavrularımıza, hayırlısıyla alalım kucağımıza.
kırkbinnnn kere maşallaaaaah :)
Kulağa hoş geliyor canım ne demek?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Nehir çok zarif bir isim bence
Nehirler yaramaz oluyor biraz :) hüma bana kaba geldi, bu durumda asyayı seçtim :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende de aynı bıçak gibi saplanıyor
bakalım senin doktorun ne diyecek
Sağol canım. Tecrübeli anneler olmasa biz hiçbirşeyi doğru yapamayız. Hiç bilmediğimiz bir dünya. Carterstan o kadar çok şey aldım ki ne hangi beden karıştırdım şimdi. Genelde 3 ay, 6 ay, 9 ay almış olmam lazım. Bir ara inceleyip, olmadı büyük bedenlerle değiştireyim. Çünkü motherdan yenidoğan body aldım 8 tane sanırım. Biraz fazla mı oldu acaba, evde de vardı daha önce aldıklarım ama sayısını bilmiyorum. 10 tane yenidoğan çıtçıtlı body iyidir sanırım. Çünkü çok kirlenir diyorlar. Bir de bulabilirsem birkaç tane yandan çıtçıtlı alayım.
Taşınma işinde eşim canım sağolsun çok çalışıyor, maşallahBana birşey yaptırmıyor pek ama yine de yoruluyorum. Haftasonu da sağolsunlar annem ve babam gelip, toparlayacak kalan eşyaları. Kısmetse pazartesi de taşınmış olacağız yeni evimize. Sonra yavaş yavaş yerleşme ve eksikleri giderme faslı var. Tatlı telaşlar ama yoruyor insanı.
Sağol canım. Tecrübeli anneler olmasa biz hiçbirşeyi doğru yapamayız. Hiç bilmediğimiz bir dünya. Carterstan o kadar çok şey aldım ki ne hangi beden karıştırdım şimdi. Genelde 3 ay, 6 ay, 9 ay almış olmam lazım. Bir ara inceleyip, olmadı büyük bedenlerle değiştireyim. Çünkü motherdan yenidoğan body aldım 8 tane sanırım. Biraz fazla mı oldu acaba, evde de vardı daha önce aldıklarım ama sayısını bilmiyorum. 10 tane yenidoğan çıtçıtlı body iyidir sanırım. Çünkü çok kirlenir diyorlar. Bir de bulabilirsem birkaç tane yandan çıtçıtlı alayım.
Taşınma işinde eşim canım sağolsun çok çalışıyor, maşallahBana birşey yaptırmıyor pek ama yine de yoruluyorum. Haftasonu da sağolsunlar annem ve babam gelip, toparlayacak kalan eşyaları. Kısmetse pazartesi de taşınmış olacağız yeni evimize. Sonra yavaş yavaş yerleşme ve eksikleri giderme faslı var. Tatlı telaşlar ama yoruyor insanı.
günaydın kızlar,
bugün evde olmayabilirim.
herkese mutlu huzurlu hafta sonları...
kendinize yavrularınıza iyi bakın.
herkese günaydın :)
güzel bir hafta sonu olur inşallah
Doktor kontrolümüzden geldik teyzecikleroğluşum 28 hafta 3 günlük 1220 gr, 37 cm olmuş maşallah:))) suyu normalmiş ve aşağı dönmüş.Gözlerini açtı kapattı oğlumuz, pipisini gösterdi doktor amcası:))) çok güzel birde poz verdi:)))
Akıntın rahatsız edici boyuttaysa tedavi ederiz ilaçla, azsa önemli değil dedi. Mide yanmasıda normalmiş. Neden kaynaklandığını söylemedi ama. Bol sıvı tüket, güneşte dışarı çıkma fazla dedi.Herşey seyrinde giderse %80-90 normal doğum olurmuş. 32 haftalık rapor için 8 ağustosta gelebilirsin dedi. Bizden bu kadar
Canım ben doktoruma sordum bu krampları magnezyum tavsiye etti. ama ben hala içmedim:)
Doktor kontrolümüzden geldik teyzecikleroğluşum 28 hafta 3 günlük 1220 gr, 37 cm olmuş maşallah:))) suyu normalmiş ve aşağı dönmüş.Gözlerini açtı kapattı oğlumuz, pipisini gösterdi doktor amcası:))) çok güzel birde poz verdi:)))
Akıntın rahatsız edici boyuttaysa tedavi ederiz ilaçla, azsa önemli değil dedi. Mide yanmasıda normalmiş. Neden kaynaklandığını söylemedi ama. Bol sıvı tüket, güneşte dışarı çıkma fazla dedi.Herşey seyrinde giderse %80-90 normal doğum olurmuş. 32 haftalık rapor için 8 ağustosta gelebilirsin dedi. Bizden bu kadar
Hayırlı sabahlar:) yemeklerimi yaptım. Akşam alışverişten sonra yorgun olurum yapamam diye şimdiden yaptım:) kayınvalidemleri bekliyorum. Gelsinler de oğlumun cicilerini almaya gidelim:)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bize de öyle geldi nehir ismi ama babasının bu kararsızlığıyla kızımın doğuma kadar ismi belli olmayacak sanırım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?