2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Canım bir sonraki gidişinde ölçer çok büyük ihtimalle hamilelik öncesi ölçülmen bişey mi hiç bilmiyorum canım

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bebeğe bakarken doktor rahim ağzı genişliğine de bakıyor canım normal se normal diyor zaten ama kimisi ise söylemiyor. Sen sor diğer kontrolde...
:)) Maş. cnım yaa benim oğlum 25+3 de 1080 gr dı sana 3,5 kilo doğar demiş ben korkmaya başladım kilolumu diye :)) nasıl doğuracaksam artık vitamin ilaçlarımı birgün durup birgün içiyorum ama yanlışmı yapıyorum ki
benim oğluşum 24+6 iken 680 gramdı. 3 gün önce.

seninkinin kilosu maşallah çok iyi. benimki mi zayıf seninki mi kilolu anlamadım benim bebiş çok hAREKETLİ DE ONA BAĞLIYORUM. BEN DE çok kilolu değilim.

:)) bnmki de öyle canım arada bakıyorum çok hareketli ama dinlenmeye bağlı ben yorgunken hiç sesi çıkmıyor

Doktorun kim canım doktorundan memnunsan değiştirme hastane olarak temiz ve lüks odaları var sadece doğum yapanlar hemşireler çok ilgisiz diyorlar onun dışında bi şikayet duymadım

e
Canım bende bursa medikale gidiyorum bende pek iyi şeyler duymadım ama doktorumdan çok memnunum ve ona çok güveniyorum o nedenlede mefikalde doğumumu yapıcam ve bunu bu şekilde dokturumada söyledim artık gerisi allaha kalmış inşallah sıkıntısız atlatırız

Canim eğer senin öyle bir problemin olsaydı doktor muhakkak soylerdi.benim ultrasonda gorfu doktorum boyle şeyleri takma hamileligin tadını cikar. Benim evdeki yukum agir iki çocukla uğraşıyorum ans onkarin canı sağolsun şükürler olsun agrim sizim yok

Canim eger doktorundan memnunsan hic degistirme cunku iyi doktor bulmak cok zor herkes hastaneyle ilgili yorum yapar onlari hic duyma herkesin kafa yapisi bir olmuyor senin dogru bildigin bazilarina ters gelebilir

canım bence aile hekimine falan bir sor ya da doktoruna sor magnezyum yazar büyük ihtimalle

15 gün sonra yine randevum var , not aldım sorucam bakalım ne diyecek, hiç kalsiyumdan bahsetmedi, normal gibi davrandı

maşallah gayet iyi kilosu , bizim 26. haftada 770 gr dı, doktor iyi dedi, siz 24. haftadasınız

maşallah kızına, ne güzel doktora gidenler güzel haberlerle geliyor

canım ben medical parkı hiç sevmeyenlerdenim ve asla gitmem ama maalesef bütün hastanelerin eksisi olabiliyor, eğer doktoruna güveniyorsan devam et,doktor çok önemli

bugun itibarıyle şile tatılınden dönmüş bulunuyoruz.şilenın denızı çarşaf gıbıydı.dalga yoktu ve bu cok güzel bır tatıl gecırmemı sağladı.resmen denız anası oldum.eşim zorla cıkarıordu artık.tek endısem bu ay cok su tuketemedım.ıns suyumda azalma falan yoktur.17sınde randuvum var kızımı cok merak edıorum ıns hersey yolundadır.

Oğlunu yerimmmm:))) maşallah oğluşumun arkadaşına:) boyu da kilosu da süper maşallah:) bu arada aynı gün gidiyoruz 32 haftalık raporumuzu almaya :)) bu da beni çok mutlu etti:) aynı gün görmüş olucaz bebişlerimizi:) benim oğlum en son dönmemişti. Doktor da daha erken demişti. İnşallah döner benim oğlum da. Çünkü sezeryandan çok korkuyorum ben. Uyutmasınlar beni. Bi de oğlumu görmek istiyorum doğduğu an. Allahım inşallah benim oğlum da hayırlısıyla döner. Âmin. Dua et lalem benim için de.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar çok teşekkür ederiz güzel dilekleriniz için:) artık daha rahatım:) darısı hepinizin başına inşallah:) kıyafetleri zaten çoktu. Ben yine de iki tane daha yandan çıtçıtlı olanlardan aldım:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…