2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Arkadasim cok gecmis olsun centik olayi bendede var 22.haftada cekilen ayrintilida goruldu bide arterlerden birinde akim artmisti biraz cok sukur benim bebiste haftasiyla uyumlu cikti sali gittim doktora insallah etkilenmezler cok sukur benim tansiyonum hep dusuk hep 9-5 10-6 seklinde insallah da yukselmez benim doktorum 29.haftada tekrar yapariz doopler dedi insallah duzelmis olur... ben profosorede gitmistim detayli usg icin oda bebegin gelisiminde problem yok onemli bi problem yok demisti insallah hic etkilenmeden sonuna kadar guzel devam eder gelisimleri elinden geldigince sola yatmaya calis ozaman bebege daha cok kan gidiyomus... senin bebis maasallah haftasina gore cook iyi bnimki 24+4 te 703 gr di seninki onden gidiyo sanirim Allah bagislasin kuzucuklarimizi insallah...

selam arkadaşlar
benim soyadım AYYILDIZ kızıma bu soyadına uygun bir isim arıyorum değişik ve güzel yardımcı olursanız sevinirm.

merhaba canım, benim de aklıma kendi bebişime de koymayı düşündüğüm 2-3 isim geldi... Ayyıldız soyadına da uyuyor bence. Arya,Ada Doğa :)) ben de bu isimler arasındayım daha çok Arya ve Ada arasında kaldım... ben de fikir istiyoruuuuummmm :)))

Ayin 15 inde pirlanta indirimine giriyolarmis canim suanki indirim ustunden %50 daha dusuceklermis haberin olsun:)

Heyooo, sağol canım heber verdiğin için. Zaten 15inde doktor kontrolümüz var, dönüşte uğrayacağız mağazalara. Patikli patiksiz alt alırım o zaman. Çok lazım oluyormuş. Ama kız bana ay ortası da %40 olacak, inmez daha fazla demişti. Kızıcam onaaa Cartersdan aldığım yenidoğan 5 li uzun kollu çıtçıtlı bodyler 3.6 kiloya kadarmış, bu akşam farkettim. Onları da değiştiririm belki, çok ufak geldi gözüme.

Bende internette mothercare in Kisa kollu ve kolsuz citcitli bodylerinin bedenlerini bulamadim o yuzden istanbulda mothercare de calisan bi tanidigim var kiz bana yollayacak saolsun:) carter's tan enim aldigim hersey 3-6 aylik...tek bi takim var 0-3 ay aldigim biraz da carter s a dadanayim bari:)

Herkese günaydın arkadaşlar

Haftasonu pek takip edemedim ama gördüğüm kadarıyla Kamurancım alışverişi neredeyse bitirmişsin.İnşallah sağlıklı günlerde,mutlu bir şekilde kullanır bebişin

günaydın ekim anneleri 1 haftaya yakın güne fena ağrılı bacaklarla uyanıyorum. Uyandığımda ayaklarımın üzerine basamayacak duruma geliyorum. bu durumu yaşayan var mı aranızda

günaydın güzel anneler iyi haftalar diliyorum hepinize , uyku yetmiyor artık bana ..

Meğer ben suymuşum. İçimdeki akvaryumda bir insan büyüyebilirmiş.
Meğer ben aklım değilmişim sadece, kalbim de değilmişim, bir bedenmişim ben. Ikınıp bir canlıyı hayatla buluşturabilecek basit bir beden.
Meğer ben kadınmışım. Kadın gibi bir kadın. Çocuk gibi bir kadın değil sadece.
Meğer ben aynadaki ben değilmişim. Aynadaki kimmiş ben başkaymışım. Bir içim varmış benim. Bir de dışım.
Meğer tek aşk, şarkılardaki değilmiş. Başka bir aşk varmış yavruya duyulan. Kalbe doğumla dolan. Kaynağından gözyaşlarıyla fışkıran.
Meğer annem... Ah annem... Bakın yazamıyorum ona gözlerim doluyor.
Meğer beslemeye muktedirmişim. Sütmüşüm ben, ilaçmışım, balmışım.
Meğer kokum birine cennetmiş, sığınakmış, yuvaymış.
Meğer kaderde en sevdiğim adamdan çocuk yapmak da varmış, şükür.
Meğer bilmediğim ne çok şey varmış. Asıl anlatacak ne çok şey varmış bilmem ki nereden başlasam... Dünyadan? Kıtalardan? Hayvanlardan? Annenden, babandan, insanlardan?
Meğer uykusuzluk da güzel olabilirmiş. Hatta fazla uyku hasret yaparmış, yavrunla arana girermiş.
Meğer her şey yeniden başlarmış. Eski olan her şey bir anda eskirmiş.
Meğer seninle konuşmayan minnacık bir adam, sana kendini anlattırırmış.
Meğer benim bir oğlum olacakmış, kim bilebilirdi.
Meğer ben bir matruşkaymışım. İçimden bir küçüğüm çıkarmış.
Meğer geceyle gündüz palavraymış. Hepsi şimdiymiş. O uyumayınca uyku da neymiş. Uykun gelmezmiş. Zaman güneşin uydurmasıymış.
Meğer annem beni bundan merak edermiş, arayıp sorarmış, dayanamaz gelirmiş, başımdan eksik olmazmış, deli gibi severmiş.
Meğer ben Nil Karaibrahimgil, Aziz Arif’sizmişim eskiden.
Meğer minik bir yavrunun gözlerinde kainatın sırrı gizliymiş. Bakıp çözülmezmiş sadece dalıp gidilirmiş.
Meğer avuçlarım onun elleri için kılıfmış.
Meğer kollarım onun ilk eviymiş.
Meğer sesim ona müzikmiş, hikâyeymiş, ninniymiş.
Meğer dualar gerçek olurmuş.
Meğer kalbim artık onun kalbiymiş. Onda atacakmış.
Meğer büyümenin, öğrenmenin, çoğalmanın, yenilenmenin sonu yokmuş.
Meğer yeryüzünde cennet varmış.
Meğer mutluluk gözyaşları varmış.
Meğer biri uyurken yapacak şeyinin kalmadığı, aklına bir şeyin gelmediği olurmuş.
Meğer sevginin sonu yokmuş.
Meğer iki kelime bir büyü gibi diline dolanıp bir ömür bütün cümlelerinin öznesi olabilirmiş. Aziz Arif.
Meğer babamın dediği gibi bizim için artık, ‘saatli maarif takvimi’ yokmuş, ‘sıhhatli Aziz Arif takvimi’ varmış.
Hoş geldin oğlum.
Aziz ol.
Arif ol.
Amin.

Ne güzel yazmış Nil Karaibrahimgil :)
Sizinle de paylaşmak istedim :)
Benim dilime dolaşacak iki kelimem de Mustafa Cihangir'im :)))))

Herkese günaydın:)

Herkese Günaydın Güzel anneler ve bebekleri.Güzel ve hızlı bir hafta olması dileğiyle cumartesi kontrol var

Maşallah , doktorunda normal demiş . O haftalarda nomal dir , bundan sonra alacak inşallah

Maşallah kızına , ne güzel büyümüş hep iyi olsunlar . Coraspirin ben baştan beri alıyorum , lohusa geceliklerin çok güzel iyi günlerde kullanın
Ben bir vakit bulup ta paylaşamadım :) Bir takımda pjama al bence

Maşallah Erdem e :) Kocaman adam oldu , normal doğacak inşallah . 32. haftaya şurada ne kaldı

Oyy maşallah , iyi günlerde kullanın canım Cihangir Paşayla . Hepsi çok güzel , birde sermiş ayyy ne hevesler ya maşallah

İnşallah Allahım hepimize sağlıkla ağız tadıyla kullanmayı nasip eder. Aminnnn.
Kocişimle serdik sizinle paylaşmak için :)) Sonra da yatağının yanına kaldırdık. Her şeyi odada. Hani gelin evden çıkmadan eşyaları bi odada birikir ya öyle hazır bekliyoruz :)

Önümüzdeki pazartesi annem ameliyat olacak kızlar. Dua edin bizim için, hayırlısıyla sağlığına kavuşsun annem. Ben yanında refakatçi kalıcam hastanede. İnşallah fazla tutmazlar da bir an önce evimize geçeriz. Hastaneden sonra benim eve geçicez. Bayramı falan beraber geçiricez. Annemle ilgilenicem. İnşallah toparlarız dua edin kızlar.

Bunlar evde durunca bir önce bebiş gelsin de kullanayım der :))) Çok az kaldı , inşallah güzel güzel kullanacağız . Annecim kızıma hırka örmüş teyzem yelekler örmüş Allah razı olsun ... Eve getirip yıkayacağım deterjanımızı aldım :)

Rabbim bütün hastalara şifa versin Amin ... Bakarsın annene hemen toparlanır inşallah , iyi bir doktorada denk gelir umarım

Allah şifa versin annene canım.. bu arada bebişinin çeyizi hayırlı olsun güle güle eskitsin paşa

Günaydın herkese kızlar 4 gün tatilden sonra çalışmak çok zor geldi(( ara ara baktım sizlere inşallah hepiniz iyisinizdir...

Herkese iyi haftalar, seker yuklemesi icin hastaneye geldik, ilk kan alindi suyu ictim ama limon sikmAma izin vermediler midem cok bulaniyo 3 saat nasil dayanicam bilmiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…