haklısın Allahım bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. bebeğim 1000gr olmuş maaşallah. doğru hatırlıosun bu ikinci bebeğim ve ilk doğumumda sezeryandı. o zmnda gebelik zehirlenmesine (albümin, çok kilo, bide son günlerde tansionum çıtkı) gidiosun demişti doktor o yüzden normal tarihten 8 gün önce sezeryana almıştı. bugünde leyla gibiydim tansionum 135 e 80 di. şimdi 124e 80. doktor 140a çıkarsa hemen hastaneye gel dedi. çok panik yapmadım bugün çünkü bebeğin hareketlerinide hissettim. şu son 2.5-3 ayı da bi atlatsak.. risk endişelerinden kurtulsak...
selam arkadaşlar
benim soyadım AYYILDIZ kızıma bu soyadına uygun bir isim arıyorum değişik ve güzel yardımcı olursanız sevinirm.
Ayin 15 inde pirlanta indirimine giriyolarmis canim suanki indirim ustunden %50 daha dusuceklermis haberin olsun:)
Heyooo, sağol canım heber verdiğin için. Zaten 15inde doktor kontrolümüz var, dönüşte uğrayacağız mağazalara. Patikli patiksiz alt alırım o zaman. Çok lazım oluyormuş. Ama kız bana ay ortası da %40 olacak, inmez daha fazla demişti. Kızıcam onaaaCartersdan aldığım yenidoğan 5 li uzun kollu çıtçıtlı bodyler 3.6 kiloya kadarmış, bu akşam farkettim. Onları da değiştiririm belki, çok ufak geldi gözüme.
hepsi çok güzeller, güle güle giysin ve kullansın canım bebişin... biz de geçen hafta aldık kalan bütün eksiklerini gerçekten çok zevkli bir alışveriş oluyor, eşim alışverişi sevmez ama bebişimize alırken saatler geçti ve hiç rahatsız olmadı biricik kociş :))))
Teşekkür ederim canım inşallah sağlıkla giydiririz kullanırız bebişlerimize:) bu alışveriş dünyanın en güzel alışverişi:))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar gecelik mi pijamal mı daha kullanışlı..?
Kızlar merhaba biz doktora gittik geldik dün. Çok şükür iyiyiz. Kilo 740gr sizce normal mi 24+3 üz şu an. ben kendim çok zayıfım da bebek normal mi acaba? doktor normal dedi ama gene de düşünmeden edemedim zayıf mı kızım acaba diye?
Herkese merhabaaaa :) biz bugün kontrole gittik kızımla :) 936 gr olmuşuz, 35 cm boyumuz :) ağzını açıp kapıyordu cimcime ama poz vermedi maalesefrahim ağzını ölçtü erken doğum riski yokmuş çok şükür, şu alttan muayeneyi hiç sevmiyorum sağ taraftaki damarlarda direnç varmış biraz, coraspin kullanacağım 32. Haftaya kadar.
Sonra gittik lohusa geceliği aldık iki tane :) pijama konusunda çok kararsızım ama bi takım da pijama alıcam sanırım.
Bizden haberler bunlar canlar inşallah sizler de iyisinizdir :)
Pad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Maşallah Erdem e :) Kocaman adam oldu , normal doğacak inşallah . 32. haftaya şurada ne kaldıDoktor kontrolümüzden geldik teyzecikleroğluşum 28 hafta 3 günlük 1220 gr, 37 cm olmuş maşallah:))) suyu normalmiş ve aşağı dönmüş.Gözlerini açtı kapattı oğlumuz, pipisini gösterdi doktor amcası:))) çok güzel birde poz verdi:)))
Akıntın rahatsız edici boyuttaysa tedavi ederiz ilaçla, azsa önemli değil dedi. Mide yanmasıda normalmiş. Neden kaynaklandığını söylemedi ama. Bol sıvı tüket, güneşte dışarı çıkma fazla dedi.Herşey seyrinde giderse %80-90 normal doğum olurmuş. 32 haftalık rapor için 8 ağustosta gelebilirsin dedi. Bizden bu kadar
Oyy maşallah , iyi günlerde kullanın canım Cihangir Paşayla . Hepsi çok güzel , birde sermiş ayyy ne hevesler ya maşallahBiz geldik kızlar:) çok güzel bir alışverişti:) Allah razı olsun kayınvalidem de kayınpederim de bana hiç karışmadılar. Ne lazımsa al dediler. Ben de internetteki yenidoğan alışveriş listesindeki her şeyi aldım:) sadece su geçirmez alez ve karnımın sarkmasını önleyecek şeyi bulamadım. Onları biz alıcaz artık. Bunlar dışında listedeki her şeyi aldım:) 700 küsüre mal oldu. Fotoğrafını da koyuyorum yeni aldıklarımın:)
Eki Görüntüle 1187304
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Oyy maşallah , iyi günlerde kullanın canım Cihangir Paşayla . Hepsi çok güzel , birde sermiş ayyy ne hevesler ya maşallah
İnşallah Allahım hepimize sağlıkla ağız tadıyla kullanmayı nasip eder. Aminnnn.
Kocişimle serdik sizinle paylaşmak için :)) Sonra da yatağının yanına kaldırdık. Her şeyi odada. Hani gelin evden çıkmadan eşyaları bi odada birikir ya öyle hazır bekliyoruz :)
Önümüzdeki pazartesi annem ameliyat olacak kızlar. Dua edin bizim için, hayırlısıyla sağlığına kavuşsun annem. Ben yanında refakatçi kalıcam hastanede. İnşallah fazla tutmazlar da bir an önce evimize geçeriz. Hastaneden sonra benim eve geçicez. Bayramı falan beraber geçiricez. Annemle ilgilenicem. İnşallah toparlarız dua edin kızlar.
İnşallah Allahım hepimize sağlıkla ağız tadıyla kullanmayı nasip eder. Aminnnn.
Kocişimle serdik sizinle paylaşmak için :)) Sonra da yatağının yanına kaldırdık. Her şeyi odada. Hani gelin evden çıkmadan eşyaları bi odada birikir ya öyle hazır bekliyoruz :)
Önümüzdeki pazartesi annem ameliyat olacak kızlar. Dua edin bizim için, hayırlısıyla sağlığına kavuşsun annem. Ben yanında refakatçi kalıcam hastanede. İnşallah fazla tutmazlar da bir an önce evimize geçeriz. Hastaneden sonra benim eve geçicez. Bayramı falan beraber geçiricez. Annemle ilgilenicem. İnşallah toparlarız dua edin kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?