2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

bende içemeyecem galiba... haklısın canım annelerimiz folik asit mi biliyorlardı:) bu ara yoğurt,peynir felan yiyiyordum ama bulantım var ve canım birşey istemiyor inş. geçer...sende de oldu mu bulantı?

günaydın kızlar... Bende bebek yağı diye biliyorum arkadaşım doğum yapmıştı bi krem dedi ama unuttum onu kullanmış o çok iyi dedi çok çatlamamış adını öğrenip yazarım kızlar buraya...

kızlarr sırtı ağrıyan var mı benim son zamanlarda sırtımın tam ortası çok ağrıyorr..hamilelikle alakalı da hiç bi belirtim yok benim de midem bulansın istiyorumm bulansın ki kilo almayayım..ilk hamileliğim de kilo bile vermiştim bu da öyle olur inşallah

canım beni de eklermisin listeye :)

ilk bebeğim
sat : 2 ocak
bdt : 8 ekim

çok ama çok sevindim canım.böyle güzel şeyler duyunca banada umut oluyor.endişelerin boşunaymış :)maşallahhhhhh canım

Cok saol cnm Allah razi olsun:)) ister istemez hepimizde endiseler oluyo hele bi de bizde kayiplar var...
Ama artik hersey cok guzel olcak ben ianniyorumm canimm hepimiz bebeklerimizi saglikli bi sekilde kucagimiza alicaz:)

folikasit i birde günde üç kez alınıyor dolayısıyla ben de bıkmıştım. ama folbiol günde bir kez alınıyor. onu da deneyebilirsin.

teşekkürler cnm. İzin almayı deneyeceğim bakalım verecekler mi? senin yıllık izin hakkın yok mu varsa al , bu dönemler önemli

yıllık izin hakkım var ancak idare onay vermeyince kullanamıyorum,rapor alabilseydim dinlenirdim,doktor rapor yazmadı
bu dönemler önemli canım dinlenmemiz lazım
ben dinlenirken çevreyle bağlantım kopuyor eve gittiğimde adeta bitkisel hayata giriyorum,yorgunluktan eşimle ilgilenmeyi bırak,yüzünü göremeden uyuyorum.
arada dürtüyor şunu ye bunu ye onun dışında yabancı gibi olduk

vallahi kokuyor,sanırım hassas döneme geçtim sabah çaycının parfüm kokusuna da kusacaktım nerdeysee
tiroid ilacını söylediğin iyi oldu canım kullananlar varsa dikkat etsinler...
O parfüm kokuları beni de alıyor canım. Bazıları çok hassas olurmuş bazılarında nasıl bünye varsa hiç etkilenmiyor :)

Tamam sen yaz buraya:)
Zaten şuanda lazım değildir. Daha karnımız büyümeye başlamadı ama ilerde lazım olacak..
Eczaneye de sorabiliriz:)

aynen katılıyorum canım.Aslında bende yaptırmayı düşünmüyorum, eşim belki isteyebilir. Gerçi yaptırsakta sonuç ne olursa olsun kabulüm.

Ben akşam bi tane folbiol alıyorum.
Kokusu da yok bulantısı da.
Ben doktora da söyledim kullan dedi.
Sen de doktoruna sorup alabilirsin canım:)

aynen yaa bizde nasıl bir bünye varsa
Doğumuna kadar kusanlara ne diceksin

aynen katılıyorum canım.Aslında bende yaptırmayı düşünmüyorum, eşim belki isteyebilir. Gerçi yaptırsakta sonuç ne olursa olsun kabulüm.
Ben eşime de söyledim canım. Öyle şeylerden bana bahsetme dedi. 4 aylık çocuğa kıyamayız dedi. Öyle saçma şey olmaz diyor. Biz yaptırmama kararı aldık..

hımmm anlaşılan belli üyeler arası konuşuluyor yeni gelenler araya alınmıyor peki napalım.

ne güzel bak demekk ki rapor almalık bir durumm yok maşallah , aynen ben de eve gittiğimde direk gidip yatıyorum bi ara kalkıp yemek yiyorum sonra hemen yatak eşim bana sen çok nazlı oldun diyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…