O ne biçim ilaçtıe oyle. Folikasit benim için gecen hafta bitti. Ben ilk defa bir ilacın kokusundan iğrendim koku ne içemiyorum bile hele içtikten sonra başlayan mide bulantılarım beni mahvetti. Ben içmiyorum artık onun yerine baska seyler yiyorum almaya çalışıyorum sonucta annem bana hamileyken folik asit almıyordu ve ben maşallah cok sağlıklı doğmuşum gerek yok o ilacı içmeye benim için
inşallahhhh aminnn :)
kızlar bir de biraz önce hamileler için öneriler konusunu okudum da karnımızın yarık yarık olmaması için 3. Aydan sonra nemlendirmemiz lazım. Ben bebek yağı iyi diye biliyorum. Hamilelik tecrübesi olan varsa yazsın hepimize ilerisi için :)
Hayırlısıyla zamanı gelince çıkarsın inşallah canım.Ayneennn öyle canımm acayip sıkıldım artık zor sabrediyorum(
ilk sayfa listemiz hazır arkadaşlar.
lütfen ilk sayfaya gidip mesajı alıntılayıp bilgilerinizi yazınız
bu arada kadınlar kulübünün tahmini doğum hesaplamasında ufak hata var.
1 gün ileri çıkıyor tarih.
zaten bunların hepsi tahmini, tam vaktinde olmuyor doğumlar...
ama siz bunu göz önünde bulundurarak hesaplayınız...
bende erken başladı galiba...
izin alabiliyorsan dinlen canım, keşke bende alabilseydim
çok ama çok sevindim canım.böyle güzel şeyler duyunca banada umut oluyor.endişelerin boşunaymış :)maşallahhhhhh canım
O ne biçim ilaçtıe oyle. Folikasit benim için gecen hafta bitti. Ben ilk defa bir ilacın kokusundan iğrendim koku ne içemiyorum bile hele içtikten sonra başlayan mide bulantılarım beni mahvetti. Ben içmiyorum artık onun yerine baska seyler yiyorum almaya çalışıyorum sonucta annem bana hamileyken folik asit almıyordu ve ben maşallah cok sağlıklı doğmuşum gerek yok o ilacı içmeye benim için
teşekkürler cnm. İzin almayı deneyeceğim bakalım verecekler mi? senin yıllık izin hakkın yok mu varsa al , bu dönemler önemli
O parfüm kokuları beni de alıyor canım. Bazıları çok hassas olurmuş bazılarında nasıl bünye varsa hiç etkilenmiyor :)vallahi kokuyor,sanırım hassas döneme geçtim sabah çaycının parfüm kokusuna da kusacaktım nerdeysee
tiroid ilacını söylediğin iyi oldu canım kullananlar varsa dikkat etsinler...
Tamam sen yaz buraya:)günaydın kızlar... Bende bebek yağı diye biliyorum arkadaşım doğum yapmıştı bi krem dedi ama unuttum onu kullanmış o çok iyi dedi çok çatlamamış adını öğrenip yazarım kızlar buraya...
Ya abartmasınlar. Arada bi çikolata yemekten hiçbir şey olmaz.
Haftada bi çikolata mesela. Bu fazla mı ki?
O parfüm kokuları beni de alıyor canım. Bazıları çok hassas olurmuş bazılarında nasıl bünye varsa hiç etkilenmiyor :)
Canım acayip korkularım var.
Hep dua ediyorum bebeklerimiz sağlıkla dünyaya gelsin diye..
Sağlıklı ve hayırlı bir evlat istiyorum Rabbimden..
Cinsiyeti ne olursa olsun, sağlıklı ve hayırlı olsun inşallah.
Annem teselli ediyor beni. Kötü düşünme ne olacak. Eli yüzü düzgün doğacak inşallah diyor..
Bir de ben zeka testi falan yaptırmıcam. Allah korusun öyle bir şey olsa bile ben bebeğimi aldıramam...
Ben akşam bi tane folbiol alıyorum.O ne biçim ilaçtıe oyle. Folikasit benim için gecen hafta bitti. Ben ilk defa bir ilacın kokusundan iğrendim koku ne içemiyorum bile hele içtikten sonra başlayan mide bulantılarım beni mahvetti. Ben içmiyorum artık onun yerine baska seyler yiyorum almaya çalışıyorum sonucta annem bana hamileyken folik asit almıyordu ve ben maşallah cok sağlıklı doğmuşum gerek yok o ilacı içmeye benim için
Sen çikolatalı yaş pasta deyince miden bulandı :/Yok canım haftada bir gayet masum bi miktar bence, hatta iki de olabilir:) Benim canım çikolatalı yaş pasta istedi yaaa:)
Tamam sen yaz buraya:)
Zaten şuanda lazım değildir. Daha karnımız büyümeye başlamadı ama ilerde lazım olacak..
Eczaneye de sorabiliriz:)
Doğumuna kadar kusanlara ne diceksinaynen yaa bizde nasıl bir bünye varsa
Ben eşime de söyledim canım. Öyle şeylerden bana bahsetme dedi. 4 aylık çocuğa kıyamayız dedi. Öyle saçma şey olmaz diyor. Biz yaptırmama kararı aldık..aynen katılıyorum canım.Aslında bende yaptırmayı düşünmüyorum, eşim belki isteyebilir. Gerçi yaptırsakta sonuç ne olursa olsun kabulüm.
yıllık izin hakkım var ancak idare onay vermeyince kullanamıyorum,rapor alabilseydim dinlenirdim,doktor rapor yazmadı
bu dönemler önemli canım dinlenmemiz lazım
ben dinlenirken çevreyle bağlantım kopuyor eve gittiğimde adeta bitkisel hayata giriyorum,yorgunluktan eşimle ilgilenmeyi bırak,yüzünü göremeden uyuyorum.
arada dürtüyor şunu ye bunu ye onun dışında yabancı gibi olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?