hımmm anlaşılan belli üyeler arası konuşuluyor yeni gelenler araya alınmıyor peki napalım.
Bebe yağlarını da şimdiden almak lazım bebeğimiz için de:)Kizlarr ben badem yagi ve bebe yagi duymustum catkaklar icin ama ne kdr ise yarar bilemiyorum
hımmm anlaşılan belli üyeler arası konuşuluyor yeni gelenler araya alınmıyor peki napalım.
aaaaa cnm öyle birşey yok , sen ne yazdın cnm ben kaçırmış olabilirim kusura bakma hemen geçmişe bakayım
amaan boşver canım:) ben de arada girerim kendi kendime yazar çıkarım ama okuyorum çoğu yazılanı:)
Hosgrldinn cnm ,
Tabiki yeni arkadaslarimiza yer var o nasil soz oylee...
Ne yazdigini ben goremedim maalesef cnm msj kutum dolmus onu temizlemekle ugrasiyodum...
Tekrar yazarsan yardimci olmaya calisayim sende ekim annesi olacaksin sanirim:)
cnm miğde bulantısı bende yeni başladı , sırtım değilde arada beilm ağrıyor , bebişim sağlıklı olsunda ben herşeye rağzıyım ama benimde kasık ağrım oluyor sol tarafta her gün mutlaka oluyorkızlarr sırtı ağrıyan var mı benim son zamanlarda sırtımın tam ortası çok ağrıyorr..hamilelikle alakalı da hiç bi belirtim yok benim de midem bulansın istiyorumm bulansın ki kilo almayayım..ilk hamileliğim de kilo bile vermiştim bu da öyle olur inşallah
Merhaba arkadaşlarım hepinize,
Sabah test yaptım idrar testi 2.cizgi silik çıktı :) yani yüksek ihtimal hamileyim. Bugün adet günümdü normalde.
Ama ben hamile oldugumu hissettim :) hiçbir adet belirtim yoktu. Normalde çok sancı çekerim ve 1 hafta öncesinden başlar sızlamaya heryerim bu sefer olmadı. sevgililer günü diye sabah test yaptım. 2 cizgiyi görünce eşime dedim benim sana sevgililer günü hediyem ''Hamileyim''. Havalara uçtu sabah sabah.
Bu arada 2. çocugum birtanede 2 yaşında bir oğlum var. Araların 32 ay yaklaşık 3 yaş olucak.
Öglen kan testi yaptırmaya gidicem hayırlısı olsun inşaAllah.
Öyle bir şey olur mu canım hoşgeldinn :)))hımmm anlaşılan belli üyeler arası konuşuluyor yeni gelenler araya alınmıyor peki napalım.
ne güzel bak demekk ki rapor almalık bir durumm yok maşallah , aynen ben de eve gittiğimde direk gidip yatıyorum bi ara kalkıp yemek yiyorum sonra hemen yatakeşim bana sen çok nazlı oldun diyor .
Kan testini sonuçlarını da yaz canım.Merhaba arkadaşlarım hepinize,
Sabah test yaptım idrar testi 2.cizgi silik çıktı :) yani yüksek ihtimal hamileyim. Bugün adet günümdü normalde.
Ama ben hamile oldugumu hissettim :) hiçbir adet belirtim yoktu. Normalde çok sancı çekerim ve 1 hafta öncesinden başlar sızlamaya heryerim bu sefer olmadı. sevgililer günü diye sabah test yaptım. 2 cizgiyi görünce eşime dedim benim sana sevgililer günü hediyem ''Hamileyim''. Havalara uçtu sabah sabah.
Bu arada 2. çocugum birtanede 2 yaşında bir oğlum var. Araların 32 ay yaklaşık 3 yaş olucak.
Öglen kan testi yaptırmaya gidicem hayırlısı olsun inşaAllah.
bende ekim annesi oluyorum dedim bir kişi dışında kimse bişey yazmadı
Ama üzüldüm yani. Sonuçta bir paylaşımsa herkese açık olmalı. Bende senin gibi yaparım napıyım.
Ama üzüldüm yani. Sonuçta bir paylaşımsa herkese açık olmalı. Bende senin gibi yaparım napıyım.
Hoşgeldin:) Hayırlı cumalar:)slm kızlar herkeze hayırlı cumalar diliyorum nasılsınız
slm kızlar herkeze hayırlı cumalar diliyorum nasılsınız
Hosgrldinn cnm ,
Tabiki yeni arkadaslarimiza yer var o nasil soz oylee...
Ne yazdigini ben goremedim maalesef cnm msj kutum dolmus onu temizlemekle ugrasiyodum...
Tekrar yazarsan yardimci olmaya calisayim sende ekim annesi olacaksin sanirim:)
Doğru söylüyorsun canım sayfalar çok hızlı ilerliyor ve kaçırıyorum bazılarının yazdığını..Uzulme cnmm bak burda butun arkadaslar birbirine yardimci olmaya mumkun oldugunca msjlara cvp yazmaya calisiyo ama sayfalar o kdr hizli ilerliyo ki bazen bazi msjlari kacirabiliyoruz bak ben seni tebrik etmisim ettigimi bile unutmusum kusura bakma cnm biz herzaman burdayiz nw zaman canim isterse. Yazabilirsin elimizden geldince yardimci olmaya calisiriz
Hoşbuldum canım saol :) Evet :) kısmetse ekim annesi olucam.
Bu sabah idrar tesri yaptım 2.cizgi silik çıktı :) öglen kan testi yaptırcam.
Bu ikinci hamileliğim :) 2 yaşında bir oğlum var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?