2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
hımmm anlaşılan belli üyeler arası konuşuluyor yeni gelenler araya alınmıyor peki napalım.

Hosgrldinn cnm ,
Tabiki yeni arkadaslarimiza yer var o nasil soz oylee...
Ne yazdigini ben goremedim maalesef cnm msj kutum dolmus onu temizlemekle ugrasiyodum...
Tekrar yazarsan yardimci olmaya calisayim sende ekim annesi olacaksin sanirim:)

amaan boşver canım:) ben de arada girerim kendi kendime yazar çıkarım ama okuyorum çoğu yazılanı:)

Ama üzüldüm yani. Sonuçta bir paylaşımsa herkese açık olmalı. Bende senin gibi yaparım napıyım.

Hosgrldinn cnm ,
Ne yazdigini ben goremedim maalesef cnm msj kutum dolmus onu temizlemekle ugrasiyodum...

Aaaa askolsun nurcunn bak ben sana cvp yazmisim:))

cnm miğde bulantısı bende yeni başladı , sırtım değilde arada beilm ağrıyor , bebişim sağlıklı olsunda ben herşeye rağzıyım ama benimde kasık ağrım oluyor sol tarafta her gün mutlaka oluyor

Hayırlı olsun arkadaşım , çok güzel bir hediyen olmuş , eşin havalara uçar tabi 2. kez baba oluyor

Kan testini sonuçlarını da yaz canım.
Hayırlı olsun ikinci çocuğun inşallah:)

Sen bizden tecrübelisin:) 3 yıllık annesin. Bize ışık olursun :)

Ama üzüldüm yani. Sonuçta bir paylaşımsa herkese açık olmalı. Bende senin gibi yaparım napıyım.

tabiki öyle.ama sanırım burdakiler daha önceden de tanışıyolar belki ondan daha çok birbirleriyle konuşuyolar..bu arada tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..benim de 2. bebeğim ama ben oğlum daha küçük napacağımı hiç bilmiyorum

Uzulme cnmm bak burda butun arkadaslar birbirine yardimci olmaya mumkun oldugunca msjlara cvp yazmaya calisiyo ama sayfalar o kdr hizli ilerliyo ki bazen bazi msjlari kacirabiliyoruz bak ben seni tebrik etmisim ettigimi bile unutmusum kusura bakma cnm biz herzaman burdayiz nw zaman canim isterse. Yazabilirsin elimizden geldince yardimci olmaya calisiriz

slm kızlar herkeze hayırlı cumalar diliyorum nasılsınız

Hosgrldinn cnm ,

Hoşbuldum canım saol :) Evet :) kısmetse ekim annesi olucam.
Bu sabah idrar tesri yaptım 2.cizgi silik çıktı :) öglen kan testi yaptırcam.
Bu ikinci hamileliğim :) 2 yaşında bir oğlum var.

Doğru söylüyorsun canım sayfalar çok hızlı ilerliyor ve kaçırıyorum bazılarının yazdığını..

Bu arada biz hepimiz burada tanıştık kızlar. Daha önceden tanışmışlığımız yok:)
Sizden sonra da daha çok kişi gelecek buraya inşallah birbirimize hep yardımcı olucaz:)

Hoşbuldum canım saol :) Evet :) kısmetse ekim annesi olucam.
Bu sabah idrar tesri yaptım 2.cizgi silik çıktı :) öglen kan testi yaptırcam.
Bu ikinci hamileliğim :) 2 yaşında bir oğlum var.

Oooo o zaman sen baya tecrubelisinn 2. Cocuksa:))
Artik bizle de paylasirsin tecrubelerinii burda bicogumuzun ilk bebegi diye biraz fazla evhamliyiz heralde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…