Merhaba arkadaşlarım hepinize,
Sabah test yaptım idrar testi 2.cizgi silik çıktı :) yani yüksek ihtimal hamileyim. Bugün adet günümdü normalde.
Ama ben hamile oldugumu hissettim :) hiçbir adet belirtim yoktu. Normalde çok sancı çekerim ve 1 hafta öncesinden başlar sızlamaya heryerim bu sefer olmadı. sevgililer günü diye sabah test yaptım. 2 cizgiyi görünce eşime dedim benim sana sevgililer günü hediyem ''Hamileyim''. Havalara uçtu sabah sabah.
Bu arada 2. çocugum birtanede 2 yaşında bir oğlum var. Araların 32 ay yaklaşık 3 yaş olucak.
Öglen kan testi yaptırmaya gidicem hayırlısı olsun inşaAllah.
cnm miğde bulantısı bende yeni başladı , sırtım değilde arada beilm ağrıyor , bebişim sağlıklı olsunda ben herşeye rağzıyım ama benimde kasık ağrım oluyor sol tarafta her gün mutlaka oluyor
Hayırlı olsun arkadaşım , çok güzel bir hediyen olmuş , eşin havalara uçar tabi 2. kez baba oluyor
cnm miğde bulantısı bende yeni başladı , sırtım değilde arada beilm ağrıyor , bebişim sağlıklı olsunda ben herşeye rağzıyım ama benimde kasık ağrım oluyor sol tarafta her gün mutlaka oluyor
Hayırlı olsun arkadaşım , çok güzel bir hediyen olmuş , eşin havalara uçar tabi 2. kez baba oluyor
tabiki öyle.ama sanırım burdakiler daha önceden de tanışıyolar belki ondan daha çok birbirleriyle konuşuyolar..bu arada tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..benim de 2. bebeğim ama ben oğlum daha küçük napacağımı hiç bilmiyorum
Öyle bir şey olur mu canım hoşgeldinn :)))
Hoşgeldin:) Hayırlı cumalar:)
Selam cnm sanada hayirli cumalar hosgeldinn...
Hoşbuldum canım saol :) Evet :) kısmetse ekim annesi olucam.
Bu sabah idrar tesri yaptım 2.cizgi silik çıktı :) öglen kan testi yaptırcam.
Bu ikinci hamileliğim :) 2 yaşında bir oğlum var.
Kan testini sonuçlarını da yaz canım.
Hayırlı olsun ikinci çocuğun inşallah:)
Sen bizden tecrübelisin:) 3 yıllık annesin. Bize ışık olursun :)
Haklısın ama ben görmemiştim gerçekten. Bebe yağıydı kilolardı falan derken kendimi kaptırmışım:))))Hoşbulduk ohh be. Bende kendimi dışlanmış hissdip üzülmüştüm
sayfalar çok çabuk ilerliyor,kaçırmışızdır canım...hayırlı olsun...tahmini doğum kaç ekim?
Almehze sen de aramıza hoşgeldin :)
Biz de yeni yeni tanışıyoruz ve yeni hamileler geldikçe seviniyoruz ama gebeliğin ilk haftaları olunca heralde hepimiz şaşkınız :)
Ne güzel tecrübeli anneler gelmiş hem, biz daha şaşkın anneler sınıfındayız :)
tabiki öyle.ama sanırım burdakiler daha önceden de tanışıyolar belki ondan daha çok birbirleriyle konuşuyolar..bu arada tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..benim de 2. bebeğim ama ben oğlum daha küçük napacağımı hiç bilmiyorum
başlar bence de , ben sevinip duruyodum benim mide bulantım yok diye , ama bu gün nasıl bulanıyor sabahtan beri geçmedibenim de haftaya başlar ozaman bulantım..kasık ağrısı bende de olmuştu ama geçti şükür.evet yeterki sağlıklı olsunlar herşeye katlanılır
Evet canım çok sevindi. Sürekli baskı yapıyordu bana olsun birtane daha diye.
Kan testi yaptırınca netleşcek bakalım. Çocuk çok farklı bir duygu Allahım isteyen herkese yaşatsın.
Uzulme cnmm bak burda butun arkadaslar birbirine yardimci olmaya mumkun oldugunca msjlara cvp yazmaya calisiyo ama sayfalar o kdr hizli ilerliyo ki bazen bazi msjlari kacirabiliyoruz bak ben seni tebrik etmisim ettigimi bile unutmusum kusura bakma cnm biz herzaman burdayiz nw zaman canim isterse. Yazabilirsin elimizden geldince yardimci olmaya calisiriz
Hoşbuldumm canım:) ne bileyim sanki daha önceden tanışıyomuş gibi yazışıyorsunuz da maşallah ne güzel:)
Çok teşekkür ederim tatlım. Cümlemize inşaAllah. Olsun ne güzel işte birlikte büyürler annesi. Oğlun kaç aylık ???
Sağolasın :)Yazarım canım.
Tabiki tecrübelerimi paylaşırım. Seve seve. Endişe edeceginiz şeylerde özellikle :)
Oooo o zaman sen baya tecrubelisinn 2. Cocuksa:))
Artik bizle de paylasirsin tecrubelerinii burda bicogumuzun ilk bebegi diye biraz fazla evhamliyiz heralde:)
Canım hayırlı olsun :)
Bu arada çok anlamlı bir günde öğrenmişsin hamileliğini,bence eşin bir ömür bu hediyeyi unutamaz :)
Kan sonuçlarını yaz mutlaka
Yarına kadar sizlerle de öyle olacağız hiç merak etme canım :))
Bizim sorumuz, sorunumuz hiç bitmiyor :) Bir de First'ün lekelenmeleri vs. vardı, daha önce de bir gabelik kaybı mevcuttu.Bugün dr muayenesi olduğu için sanırım herkes ona yoğunlaştı, hepimiz korkuyoduk,çok şükür sorun çıkmadı.
Yani hepsi First'ün suçuu, bizi kendiyle meşgul etti ama kendisi gitmiş yeni gelen arkadaşımızı tebrik etmiş :)))
başlar bence de , ben sevinip duruyodum benim mide bulantım yok diye , ama bu gün nasıl bulanıyor sabahtan beri geçmedi
kasık ağrısı herkesin geçmiş, benim niye oluyor cnm acaba , ne olur ters giden birşey olmasın , sol tarafım ağrıyor hep
Nasip olur sa benim hamileliğim sağlıkla geçer se inş. ben de hemen 2. yi çok istiyorum cnm , Allahım sen yardım et ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?