2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Canım hayırlı olsun :)

Bu arada çok anlamlı bir günde öğrenmişsin hamileliğini,bence eşin bir ömür bu hediyeyi unutamaz :)

Kan sonuçlarını yaz mutlaka

benim de haftaya başlar ozaman bulantım..kasık ağrısı bende de olmuştu ama geçti şükür.evet yeterki sağlıklı olsunlar herşeye katlanılır

Evet canım çok sevindi. Sürekli baskı yapıyordu bana olsun birtane daha diye.
Kan testi yaptırınca netleşcek bakalım. Çocuk çok farklı bir duygu Allahım isteyen herkese yaşatsın.

Almehze sen de aramıza hoşgeldin :)

Biz de yeni yeni tanışıyoruz ve yeni hamileler geldikçe seviniyoruz ama gebeliğin ilk haftaları olunca heralde hepimiz şaşkınız :)

Ne güzel tecrübeli anneler gelmiş hem, biz daha şaşkın anneler sınıfındayız :)

Hoşgeldin:) Hayırlı cumalar:)

hoşbulduk cnm

Selam cnm sanada hayirli cumalar hosgeldinn...

hoşbulduk canlarımm kızlar bişey sorucam normal doğum mu sezaryan doğum mu düşünüyorsunuz merak ettim:26:

Hoşbuldum canım saol :) Evet :) kısmetse ekim annesi olucam.
Bu sabah idrar tesri yaptım 2.cizgi silik çıktı :) öglen kan testi yaptırcam.
Bu ikinci hamileliğim :) 2 yaşında bir oğlum var.

hayırlı olsun cnm ne güzel bir günde öğrenmişsin hamile olduğunu hem sevgililer günü hem cuma günü tekrar tebrik ederim cnm sonucunu yazarsın buraya olurmu tatlım

Kan testini sonuçlarını da yaz canım.
Hayırlı olsun ikinci çocuğun inşallah:)

Sen bizden tecrübelisin:) 3 yıllık annesin. Bize ışık olursun :)

Yazarım canım.
Tabiki tecrübelerimi paylaşırım. Seve seve. Endişe edeceginiz şeylerde özellikle :)

Hoşbulduk ohh be. Bende kendimi dışlanmış hissdip üzülmüştüm
Haklısın ama ben görmemiştim gerçekten. Bebe yağıydı kilolardı falan derken kendimi kaptırmışım:))))

Bi de bu hamilelikten dolayı çok hassasız.. Sen de hassas davranmışsın normal olarak:)

Ben adet günümde kan testinde hcg değerimi 265 görmüştüm:)
Bakalım senin ne çıkacak:)

Hoşbuldumm canım:) ne bileyim sanki daha önceden tanışıyomuş gibi yazışıyorsunuz da maşallah ne güzel:)

Çok teşekkür ederim tatlım. Cümlemize inşaAllah. Olsun ne güzel işte birlikte büyürler annesi. Oğlun kaç aylık ???

benim de haftaya başlar ozaman bulantım..kasık ağrısı bende de olmuştu ama geçti şükür.evet yeterki sağlıklı olsunlar herşeye katlanılır
başlar bence de , ben sevinip duruyodum benim mide bulantım yok diye , ama bu gün nasıl bulanıyor sabahtan beri geçmedi
kasık ağrısı herkesin geçmiş, benim niye oluyor cnm acaba , ne olur ters giden birşey olmasın , sol tarafım ağrıyor hep

Evet canım çok sevindi. Sürekli baskı yapıyordu bana olsun birtane daha diye.
Kan testi yaptırınca netleşcek bakalım. Çocuk çok farklı bir duygu Allahım isteyen herkese yaşatsın.

Nasip olur sa benim hamileliğim sağlıkla geçer se inş. ben de hemen 2. yi çok istiyorum cnm , Allahım sen yardım et ne olur

Evet tebrik ettin canım. Teşekkür ederim tatlım.

Hoşbuldumm canım:) ne bileyim sanki daha önceden tanışıyomuş gibi yazışıyorsunuz da maşallah ne güzel:)

Yarına kadar sizlerle de öyle olacağız hiç merak etme canım :))

Bizim sorumuz, sorunumuz hiç bitmiyor :) Bir de First'ün lekelenmeleri vs. vardı, daha önce de bir gabelik kaybı mevcuttu.Bugün dr muayenesi olduğu için sanırım herkes ona yoğunlaştı, hepimiz korkuyoduk,çok şükür sorun çıkmadı.

Yani hepsi First'ün suçuu, bizi kendiyle meşgul etti ama kendisi gitmiş yeni gelen arkadaşımızı tebrik etmiş :)))

Çok teşekkür ederim tatlım. Cümlemize inşaAllah. Olsun ne güzel işte birlikte büyürler annesi. Oğlun kaç aylık ???

kimi birlikte büyürler diyor,kimi oğlumun yaramaz olduğunu bildiği için acıyor gibi:) ama eşim saolsun beni çok rahatlatıyor herzaman yardımcı olacağını kafama takmamamı istiyor.oğlum 1 hafta sonra 15.ayını dolduracak inşallah canım

Oooo o zaman sen baya tecrubelisinn 2. Cocuksa:))
Artik bizle de paylasirsin tecrubelerinii burda bicogumuzun ilk bebegi diye biraz fazla evhamliyiz heralde:)

Taibiki paylaşırım canım. Evham yapacak bişey yok gerçekten. Asıl zorluk dogumdan sonra.

Canım hayırlı olsun :)

Bu arada çok anlamlı bir günde öğrenmişsin hamileliğini,bence eşin bir ömür bu hediyeyi unutamaz :)

Kan sonuçlarını yaz mutlaka

Teşekkürler Tatlım.

Bende özellikle bu günü bekledim zaten. Sevgililer günü hediyesi olsun dedim :)

Tamam tatlım yaptırıyım yazarım mutlaka.

Aaaaa 2 dk da nasil satti bak pihtili kardesini:))

endişelenme canım demekki sende kasık ağrısı biraz uzun sürecek bu ağrılar normaldir hiç bişey olmaz Allahın izniyle ama kendini yorma fazla ayakta falan çok durma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…