2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

aman bebşine bişey olmasın da meşgul etsin canım:) bi bayan için bebeğinin olmaması ne kötüdür Rabbim korusun bütün melekleri inşallah

Teşkkür ederim. Evet hakaten çok güzel bir günde ögrendik.
Tabiki tatlım seve seve yazarım.

Kiloya çok takılmayın bence.
Ben oğlumda toplam 15 kilo aldım dogum yaptıgımın ilk haftasında da tamamını verdim Allahın izniyle.
Kiloydu çatlaktı takılıp en güzel günlerinizi heba etmeyin. Tecrübeyle sabit :)

endişelenme canım demekki sende kasık ağrısı biraz uzun sürecek bu ağrılar normaldir hiç bişey olmaz Allahın izniyle ama kendini yorma fazla ayakta falan çok durma

Canım Benim Allah razı olsun senden, inş sağlıklı bir şekilde atlatırım 12 haftaya kadar sonrada hedefimiz 9 aya ne olur devam etsin Allahım , ben haftaya yıllık iznimi alayım diyorum cam 1 hafta dinleneyim diye

Ben normal doğum düşünüyorum canım. Eğer doğum yaklaşınca içime bi korku girmezse normal olsun istiyorum şuanda

Peki hamileyken hamur işi ve ekmekten kaçındın mı?
Maşallah 15 kiloyu ilk haftada vermişsin :)

Canım Benim Allah razı olsun senden, inş sağlıklı bir şekilde atlatırım 12 haftaya kadar sonrada hedefimiz 9 aya ne olur devam etsin Allahım , ben haftaya yıllık iznimi alayım diyorum cam 1 hafta dinleneyim diye

öyle bi şansın varsa kesinlikle al ve dinlen canım çok iyi gelecektir sana..

Benim oğlumda acayip yaramaz. Kafasını yardı bayramda 4 dikişi var düşün.
Hiç üzme kendini yaklaşık 2 yaş olcak aralarında bence tam zamanı iyi yapmışsın.
Benimde yaklışık 3 yaş olcak aralarında.
Çok fazla yaş olmasını istemiyordum ben zaten kardeş olduklarını anlasınlar :)

ayy çok geçmiş olsun canım ya..evet ben de az olsun istedim yaş farkı arkadaş gibi büyüsünler dedim inşallah zorlanmam:)

bende içemeyecem galiba... haklısın canım annelerimiz folik asit mi biliyorlardı:) bu ara yoğurt,peynir felan yiyiyordum ama bulantım var ve canım birşey istemiyor inş. geçer...sende de oldu mu bulantı?

Ne yazık ki süt ve süt ürünlerini tüketmemiyorum folik asit muzda ve portakalda baya varmış onları tüketiyorum suan zaten yiyebildiğim meyve ekmek ve çubuk kraker bukadar bulantılar beni mahvediyor

Peki hamileyken hamur işi ve ekmekten kaçındın mı?
Maşallah 15 kiloyu ilk haftada vermişsin :)

Biraz bünyeyle alakalı bence. Ama ben hiçbişeyden kaçınmadım yedim valla.
62 kiloyla hamile kalmıştım 78-78 le doguma girdim.
Şimdi gene 62 kiloyum aslında çok kilolu görünmüyorum kemiklerim iri galiba beni gören kimse 62 olduguma inanmıyor.

ayy çok geçmiş olsun canım ya..evet ben de az olsun istedim yaş farkı arkadaş gibi büyüsünler dedim inşallah zorlanmam:)

Tabiki zorlanıcaz canım, kolay büyümüyorlar.
Ama sevgileri yeter biliyorsun. Sağlıklı olsunlarda gerisi faso fiso.

Çoook sevindim canım, sayfayı açınca ilk sana baktım randevudan dönmüş mü diye, ilk de senin haberini gördüm, bugün çok güzel başladı maşallah. Allah daha nice nice kontrolden böyle güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin, sana ve hepimize:)

evet canım, 22 si cumartesi günü, ben daha ne kese, ne bebek hiç birşey görmedim.Bakalım hamilesin dediler, iğneyi vur dediler ama görünürde bir şey yok daha :)

Darısı başına canım napalım hepimiz bekliyoruz kukuma kuşu gibi:) bir hafta sonra haberleri senden alcaz inşallah...

Sen zaten bütün gün boş yere bekliyorum demiştin, idarecinden rica etsen birkaç saat uyusan toplantı odasında kendine gelirsin inşallah, benim de hala arada öyle batmalarım oluyor ama sürekli olmadığı için üstünde durmuyorum, birşey yomtur inşallah ya gönlünü ferah tut.

Hayırlı olsun canım, Allah tamamına erdirsin. Yaş aralığı güzel bence farklı gelişim dönemlerinde olacakları için aynı bakıma iki çovuğa yapmak zorunda kalmayacaksın. Doğuma kadar tuvalet ve lavabo alışkanlığını iyi kazandırırsan rahat edersin canım, tabi birde oyuncaklarını toplamayı:)

kızlar ben bu gün çok fenayım, midem bulanıyo , karnım ağrıyo, öf ,ellerim titriyo bu ne ya,,, Ben galiba haftaya yıllık iznimden bir hafta kullanacağım zaten yaza gerekmiyecek

Geçmiş olsun canım, alabiliyorsan al tabi, haftasonuyla birleştirip 10gün rahat edersin en azından.

Damla hayır ya içmeye devam et lütfen, keşke herşey annemizin döneminde olduğu kadar sağlıklı olsaydı ama biz sentetik bir dünyada yaşıyoruz ve folik asit gebelikte altın değerinde. Bende folbiol kullanıyoeum ve kokmuyor, birde zaten ilk üç ay önemli sonra bıraktırıyor bazı doktorlar.

Ben normal doğum düşünüyorum canım. Eğer doğum yaklaşınca içime bi korku girmezse normal olsun istiyorum şuanda

hımm cnm ben napacağim bilmiyorum temmuz ayında ev değiştiricez işallah kv annemler hepsi antepdeler ben urfada koçişim okulda iken ya doğumum başlarsa ne yapcam eşim antepte anemlerde kalırsın şıkkınıda koydu ben koçişim yanımda olsun istiyorum kv bize gelsin diyorum kv okuma yazması yok benimle nasıl dr gidecek bilmiyorum tansiyonuda var heycanda ne yapacağini bilmez kafam çok karışık yaa:26::44::44:

Ben de 58 kiloyum şuanda.
Bakalım doğum yaptığım gün kaç olucam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…