Yarına kadar sizlerle de öyle olacağız hiç merak etme canım :))
Bizim sorumuz, sorunumuz hiç bitmiyor :) Bir de First'ün lekelenmeleri vs. vardı, daha önce de bir gabelik kaybı mevcuttu.Bugün dr muayenesi olduğu için sanırım herkes ona yoğunlaştı, hepimiz korkuyoduk,çok şükür sorun çıkmadı.
Yani hepsi First'ün suçuu, bizi kendiyle meşgul etti ama kendisi gitmiş yeni gelen arkadaşımızı tebrik etmiş :)))
hoşbulduk cnm
hoşbulduk canlarımm kızlar bişey sorucam normal doğum mu sezaryan doğum mu düşünüyorsunuz merak ettim:26:
hayırlı olsun cnm ne güzel bir günde öğrenmişsin hamile olduğunu hem sevgililer günü hem cuma günü tekrar tebrik ederim cnm sonucunu yazarsın buraya olurmu tatlım
aman bebşine bişey olmasın da meşgul etsin canım:) bi bayan için bebeğinin olmaması ne kötüdür Rabbim korusun bütün melekleri inşallah
Haklısın ama ben görmemiştim gerçekten. Bebe yağıydı kilolardı falan derken kendimi kaptırmışım:))))
Bi de bu hamilelikten dolayı çok hassasız.. Sen de hassas davranmışsın normal olarak:)
Ben adet günümde kan testinde hcg değerimi 265 görmüştüm:)
Bakalım senin ne çıkacak:)
endişelenme canım demekki sende kasık ağrısı biraz uzun sürecek bu ağrılar normaldir hiç bişey olmaz Allahın izniyle ama kendini yorma fazla ayakta falan çok durma
Ben normal doğum düşünüyorum canım. Eğer doğum yaklaşınca içime bi korku girmezse normal olsun istiyorum şuandahoşbulduk cnm
hoşbulduk canlarımm kızlar bişey sorucam normal doğum mu sezaryan doğum mu düşünüyorsunuz merak ettim:26:
hayırlı olsun cnm ne güzel bir günde öğrenmişsin hamile olduğunu hem sevgililer günü hem cuma günü tekrar tebrik ederim cnm sonucunu yazarsın buraya olurmu tatlım
Ayyy tsk ederimm cnm yaaa Allah hepimizin meleklerini korusunnn:)
Peki hamileyken hamur işi ve ekmekten kaçındın mı?Kiloya çok takılmayın bence.
Ben oğlumda toplam 15 kilo aldım dogum yaptıgımın ilk haftasında da tamamını verdim Allahın izniyle.
Kiloydu çatlaktı takılıp en güzel günlerinizi heba etmeyin. Tecrübeyle sabit :)
Canım Benim Allah razı olsun senden, inş sağlıklı bir şekilde atlatırım 12 haftaya kadar sonrada hedefimiz 9 aya ne olur devam etsin Allahım , ben haftaya yıllık iznimi alayım diyorum cam 1 hafta dinleneyim diye
kimi birlikte büyürler diyor,kimi oğlumun yaramaz olduğunu bildiği için acıyor gibi:) ama eşim saolsun beni çok rahatlatıyor herzaman yardımcı olacağını kafama takmamamı istiyor.oğlum 1 hafta sonra 15.ayını dolduracak inşallah canım
Benim oğlumda acayip yaramaz. Kafasını yardı bayramda 4 dikişi var düşün.
Hiç üzme kendini yaklaşık 2 yaş olcak aralarında bence tam zamanı iyi yapmışsın.
Benimde yaklışık 3 yaş olcak aralarında.
Çok fazla yaş olmasını istemiyordum ben zaten kardeş olduklarını anlasınlar :)
bende içemeyecem galiba...haklısın canım annelerimiz folik asit mi biliyorlardı:) bu ara yoğurt,peynir felan yiyiyordum ama bulantım var ve canım birşey istemiyor inş. geçer...sende de oldu mu bulantı?
Peki hamileyken hamur işi ve ekmekten kaçındın mı?
Maşallah 15 kiloyu ilk haftada vermişsin :)
ayy çok geçmiş olsun canım ya..evet ben de az olsun istedim yaş farkı arkadaş gibi büyüsünler dedim inşallah zorlanmam:)
hımmm anlaşılan belli üyeler arası konuşuluyor yeni gelenler araya alınmıyor peki napalım.
Kizlaarrrr gunaydinnnn,
Doktordan geldimm bu benim 3. Gebeligim diger ikisi bos gebelik oldugu icin maalesef kese icinde yolk sac ve embriyo yapilarini gormek mumkun olmamisti yani bbegimin kalp atislarini hic duymadim ben...
Bugunn kesenin icinde yolk saci gordum ilk defa vee cok minik bi sekilde olusmaya baslayan bbeimi...harika bi duyguydu...haftaya kalp atislari icin cagirdi dr um ve lekelennmelerim icin kesenin etrafinda hic kanama olmadigini bebein yerlesirken rahimde zedeleeme yapmis olabilcegini herseyin yolunda oldugunu soyledi...
Arkadaslar sizlerin dualari benim icin cok onemliydi hepinize desteginiz icin binlerce kez tesekkur ederim Allahim insallah bebeklerii henuz gormemis arkadaslarima bian once gorup kalp atislarini duymayi, gormus olan kalp atisini duymus olan anne adaylarimiza da gebeliklerinin saglikla devam etmesini nasip etsin....ve bebek sahibi olmayi isteyen tum arkadaslarimizin tez zamanda kucaklarini doldursun insallahh:))
evet canım, 22 si cumartesi günü, ben daha ne kese, ne bebek hiç birşey görmedim.Bakalım hamilesin dediler, iğneyi vur dediler ama görünürde bir şey yok daha :)
kızlar sabah hiçbir şeyim yoktu oturduğum yerde bir anda rahmime sancı girdi.Böyle acıyla karışık batmalar oldu
Kasıklarda değil ama rahimde hissettim.Çok korktum soğuk terler döktüm resmen.Doktorumu aradım idrar yollarında yanma var mı dedi yok dedim o zaman bi minoset iç istirahat et geçmezse gel dedi.
Şirketteyim toplantı odasına çıkıp uzandım biraz iyiyim şimdi ama içim hiç rahat değilsizinde rahimde ağrılar oluyor mu ?
Merhaba arkadaşlarım hepinize,
Sabah test yaptım idrar testi 2.cizgi silik çıktı :) yani yüksek ihtimal hamileyim. Bugün adet günümdü normalde.
Ama ben hamile oldugumu hissettim :) hiçbir adet belirtim yoktu. Normalde çok sancı çekerim ve 1 hafta öncesinden başlar sızlamaya heryerim bu sefer olmadı. sevgililer günü diye sabah test yaptım. 2 cizgiyi görünce eşime dedim benim sana sevgililer günü hediyem ''Hamileyim''. Havalara uçtu sabah sabah.
Bu arada 2. çocugum birtanede 2 yaşında bir oğlum var. Araların 32 ay yaklaşık 3 yaş olucak.
Öglen kan testi yaptırmaya gidicem hayırlısı olsun inşaAllah.
kızlar ben bu gün çok fenayım, midem bulanıyo , karnım ağrıyo, öf ,ellerim titriyo bu ne ya,,, Ben galiba haftaya yıllık iznimden bir hafta kullanacağım zaten yaza gerekmiyecek
O ne biçim ilaçtıe oyle. Folikasit benim için gecen hafta bitti. Ben ilk defa bir ilacın kokusundan iğrendim koku ne içemiyorum bile hele içtikten sonra başlayan mide bulantılarım beni mahvetti. Ben içmiyorum artık onun yerine baska seyler yiyorum almaya çalışıyorum sonucta annem bana hamileyken folik asit almıyordu ve ben maşallah cok sağlıklı doğmuşum gerek yok o ilacı içmeye benim için
Ayy benim de prensim olur inşallahyakışıklı prensim uyandı kızlar ben çıkıyorum görüşürüz yine inşallah..
Ben normal doğum düşünüyorum canım. Eğer doğum yaklaşınca içime bi korku girmezse normal olsun istiyorum şuanda
Ben de 58 kiloyum şuanda.Biraz bünyeyle alakalı bence. Ama ben hiçbişeyden kaçınmadım yedim valla.
62 kiloyla hamile kalmıştım 78-78 le doguma girdim.
Şimdi gene 62 kiloyum aslında çok kilolu görünmüyorum kemiklerim iri galiba beni gören kimse 62 olduguma inanmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?