2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

He şöyleee, topla kendini Kendine güven, eşinin aşkı sensin. Ona dünyanın en güzel hediyesini veriyorsun. Daha ne? Biraz yaramazlık yapın bu akşam siz, iyi gelir

Ben asla senin yaptığını yapmam, sen harika bir gelinsin bence. Ama yaptıkça da üstüne gelirler, bunu unutma. Bana kayınvalidem normalde de hiç iş yaptırmaz, çünkü baştan ben kendimi anlattım. Annemin evinde sofradan tabağımı bile kaldırmazdım ben, hala da öyle. Ben sevmem öyle ev işidir, akraba ağırlamaktır falan dedim. O başlarda alışırsın, öğrenirsin dedi. Alışmak istemiyorum, kimse için yoramam kendimi, çalışan kadınım ben. Akşam eve gelip, bacaklarımı uzatıp, yatarım dedim. Gittiğimizde el bebek gül bebek ilgileniyor benimle. Eltime çok çektiriyor ama üzülüyorum kızcağızın haline.

Canım senin değil eşinin müdahale etmesi gerekiyor olaya. Sonra sen saygısız gelin olursun.. Eşinin seni düşünüp annesine gelmeyin demesi lazım. Çünkü anladığım kadarı ile kadın azıcık yüzsüz naparsan yap gelicek gibi.. Eşinle adam akıllı konuşman şart.

Meraktan bakmış olabilir canım , zamanında yaşanmış ve bitmiş . Şimdi siz varsınız , oda bunun farkındadır . Küsmekle olmaz karşılıklı konuşun
buraya yazdığın gibi ona da izah et kırgınlığını , emin ol bir daha bakmaz pişman olmuştur zaten Rabbim yardım etsin Amin

Haklısın canım bizi bu durumda anlamaları grekli yardımcı olmaları madem öyle eşin yemekleri hazırlasaymış Kaynanalar gelinlerini görünce hiç yapmak yardım olmak akıllarına gelmiyor nedense

Konusacagim canim . inşallah bur daha yasamayiz boyle şeyler. Rabbim kimseye yasatmasin. Amin canim çok sagol

İyi olmana sevindim arada kaçak göçek yazda merak etmeyelim kan değerinde inşallah normale döner, ne güzel senin doğum gittikçe yaklaşıyor, kızına kavuşmana az kaldı uykusuz gecelere alıştırıyor benim oğluşum, bugün sabah 4 de uyandırdı ezanla birlikte, uzun bir süre tekmeledi, sonra kalkıp namaz kıldım durdu:)) bizde özlüyoruz sizi, bizi habersiz bırakma en büyüğümüz sizsiniz, doğumunu dört gözle bekliyoruz

Ayyy konusurum duzeltirim de yaramazlık konusunda simdi bisey diyemicem. Hemen ödüllendirmis olurum şımarır ayy canim sağol güldürdün beni :) umarim kiymetimizi bilir

Aşk bitmez canım merak etme eşini çok sevdiğin belli, çabuk unutacaksın inşallah
maşallah gayet formda görünüyorsun, çok kilo almışsın ama hiç belli etmiyorsun gerçekten ben 8 kilo aldım, hepsi arkamda ve göbeğimde toplandı sanki:))) karnın zaten gidecek doğumdan sonra merak etme, ama göğsün emzirme döneminde de büyük olacak maalesef, kendini alıştırmalısın:)))

keşke bende başta öyle alıştırsaydımm ben gerçekten akılsızım şimdi hiç oturup sızlanmayayım :)
kendim ettim kendim buldum
gül gibi sararıp soldummm
eeeyvahhh ki ne eyvaahh

azcık mııııı yok canım ne munasebet :))) kız yorgunum diorum o yatıp uyuyoo deliricem o kadar düşüncesiz ve benciller işte ama annemi aradım haftaya çarşamba metini ara yemeğe gelin die çağır dedim annemde tamam dedi haftaya çarşamba bulurlar beni :))))

Onlar gelince küçük odada oturun ben öyle yapıyordum . Geçen geldiler salona aldım , şaşırdılar
Eşin izah etsin , ki zaten o çağırmış anladığım kadarı ile.

Valla haklısın. Çalışan bi kadın olarak misafirin gelmesini hiç istemiyorum. Kayınvalidenlerde de anlayış yok herhalde. Çorba da çok az kız oruç tutuyorlar mı
Neyse hamilesin, çalışıyorsun, dişin ağrıyor. Senin mazeretlerin var.
Eşin de annesine düşkün herhalde :/

Çok cok seviyorum hemde. :)inşallah canim insallah

sanırım araya ciddi anlamda bi sınır koymam gerek yoksa ben kendimi yıpratmamla kalıcam

kadın akıllı cicim ezanla beraber giriolar içeri herşey hazır oluo :)

canım dinsizin hakkından imansız gelirmiş, hem hamilesin, hem çalışıyorsun hem de diş ağrısı çekiyorsun bunların üstüne birde misafir çekilmez, ezanla geliyorsa sende sadece peynir, zeytin ekmek çıkar, sen yaptıkça yapabildiğini sanıyorlardır,

çok şükür benimkiler anlayışlı, ramazan başladığından beri hemen hemen hergün yemek getiriyorlar,
benim annemde konserve felan yaptı, buzluğa köfte hazırlayıp koydu ,pratik olarak hemen hazırlayabiliyorum,
ben biraz hastalık atlattığım için ayakta duramıyorum herkes çok şükür anlayış gösteriyor, göstermeselerde zaten kendimi zorlayamazdım şu ana hayatımda en önemli şey bebişim

Haklısın canım bizi bu durumda anlamaları grekli yardımcı olmaları madem öyle eşin yemekleri hazırlasaymış Kaynanalar gelinlerini görünce hiç yapmak yardım olmak akıllarına gelmiyor nedense

aynen öyle başkalarının yanında övee övee bitiremio beni gerçeği bu zamana kadar bi terbiyesizliğim saygısızlığım olmadı akşamda eşime dile getirmek istemedim ama daha fazla tutamadım kendimi ama insan içinde çok sever gelinini gören derki gelin değil öz ve öz kızı sanır :) ama kendi kabuğuna çekilince kaynana oluo şu tabağıda ben kaldırayım demedi yardım falan ederse olmaz gelin yokken oğluyla rahat rahat konuşamaz sonra.... allahtan eşim iyi onlara kulak asmıo yoksa çoktaan bittiydi evliliğimiz...

Hahaha iyi yaptın bak bi yerden başlamışsın. Belki anlarlar biraz ana oğul.. Canım sen şimdiye kadar eşine de çok susmuşsun anladığım kadarı ile. İnsan önce kendi kıymetini bilecek ki başkası da bilsin maalesef fedakarlık yaptıkça üstüne çıkıyorlar. Ben de ilk zamanlar o kadar üzülüyordum o kadar kafama takıyordum ki 15 gün uyuyamazdım üzüntüden. Ama şimdi ben de onlar gibi davranıyorum, bencillik yapıyorum maalesef bunu öğrenmem zaman aldı ama yapıyorum mecbur bırakıyorlar. Hiç takılma canım o yüzden, gerekirse ağzının payını ver. Uyurken keşke uyandırıp anne gidin de evinizde uyuyun deseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…