umarım 2 değerle yirtmisimdir..senin 100 luk test sonucun nasıl geldi..seker ciktimi
Taşdino nun hangi rengni aldn bebşn cinsiyeti necanım bence eşin çok sert çıkmış eltini de kınıorum sanane kadın seni ne ilgilendirio bence sen eşinle oturup karar vermelisiniz isim işini. Ben en başta dedim ne seninkilerin ne benimkilerin ismi kesinlikle olmıcak dedim o konuda anlaştık.sonra o önerdi bi isim bende önerdim yazı tura yaptık onun bulduğu isimde hoşuma gitmişti onun dediği çıktı ve eymene karar verdik. Sizde böyle bişiy yapsanız sonuçta ikinizin çocuğu seninde önemli fikrin eşininde. Hem arada kırgınlık olmaz die düşündüm cnım
canım aldım ben akşam e-bebekten 60tl ye arzumun hem alından hem kulaktan ölçenini aldık. Birde cantada bulundur dedi eşim bi tanede o küçüklerden aldık 25tl ye.
canım bende senin gibi kararsız kaldım ama taşdıno aldım dün verdik siparişini. Kraft alıcaktım ama dedimki ne gerek var aynı şey aynı özellikler bunda da var dedim ve ordaki yorumlarda iyiydi memnun olmayan yok görmeden sipariş verdim mağazayla konuştum bi sorun çıkarsa nasıl iade edicem dedim burdan alırız dediler.
en iyisini yapıyorsun sen canım, takdir ettim seni...insan ister istemez böyle şeyler düşünüyor tabi, bende onun ailesini istemiyorum türünden. Ama insanlık sende kalsın. Yeri geldikçe hatalı davranışlarını gördükçe de söylemekten çekinme bence içinde kalmasın canım. Sen daha iyisini bilirsin.
evlilik danışmanı değil de boşanma avukatı olmadığından emin misiniz? :) canım yanlış anlama.. belki kendini o öyle hissediyordur:)
nasıl yani eşinle falan konuşmadı mı.. neden neyi niye yapıyormuş.. ben böyle mutluyum demiş olsun hadi evlilikten ne olduğu sorumlulğu ne olduğu konusunda neler düşündüğünü falan.. hadi yönlendirmeleri bırak..
peki boşanmayı düşünün deyince eşin nasıl tepki verdi ne söyledi? acaba bunun için mi böyle birşey söyledi diyeceğim ama yarım kalmış neticede..
canım işte erkekler böyle. hislerini açık yaşıyorlar. sanırım snowwhite cevaplamıştı.. onun söylediklerini uygulayıp ona göre konuşabilirsin.. güzel yazmış. yumuşak,pozitif olmalısın. kötü dedikçe kötü olurlar..
çok yaklaşmak zorunda değil yakın olmak zorunda değil. takıntı haline getirme bunu..öyle yaptıkça hata çok bulursun..
Kızlar ateş ölçer olarak ne alacaksınız? Dijital mi? Uzaktan ölçen mi? Kulaktan ölçen mi?
umarım doktorumda normal der.inş yeniden test yapicaz demez.çünkü yuksek çıkarsa 100 yapılıyor demişti.(
Kızlar ateş ölçer olarak ne alacaksınız? Dijital mi? Uzaktan ölçen mi? Kulaktan ölçen mi?
Bizde 27 bitiyo ama biz anne baba olarak iriyiz baya kızımızda bizim gibi olucak 😄😄
Tek isteğim sağlıklı olması inşallahta öyle olur
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
internetten bunları bulmuştum çok beğendim.. kumaşları ve kurdelayı aldım.. çizgili bulamadım 2 tanesini pitikareli aldım. Oğlumun adını MERT düşündüğümüz için dört renk kumaş aldım :) ayıcıkları da internetten dün sipariş ettim. bakalım becerebilirim inşallah..
Kapı süsü ve anı defteri yapıcam.. kalan kumaşlarla da kırlent düşünüyorum..
Eki Görüntüle 1192736 Eki Görüntüle 1192737 Eki Görüntüle 1192738
evlilik danışmanına da gittik, üstelik hep ben uğraştım, evlilik danışmanını buldum randevu aldım o hiçbirşey yapmaz zorla gelir, en sonunda danışmanda evliliği yürütmek zorunda değilsiniz boşanmayı düşünün, en az zararla nasıl boşanırsınız onun üzerine konuşalım deyince danışmana gitmeyide bıraktım,
defalarca tatlı dille anlatıyorum olmuyor, kavga ediyorum yine bir şey değişmiyor, zaten zoraki yapılan hiçbirşeyden hoşlanmıyorum, sonuçta onu kendi haline bıraktım, ayrı odalarda yaşıyoruz zaten, bir elinde tv kumandası, bir elinde bilgisayarı, telefonu yanında bu şekilde mutlu, tv izlerken bile ordakilerle tartışıyor....yani bizim evlilik bundan sonra böyle gider..
maşallah ne tatlısınız :)
Canım ben 10 kilo aldım şimdiye kadardaha 2,5 ay var, bebeğin de en az 2 kilo daha alacağını düşünürsek :18: en fazla 6-7 kilo daha alsam keşke
ayni şeyi bende araştırıyoruz bide weewell ede hep güzel yorumlar yapmışlar.onunda fiyatı 80 kusurlerde ama GN kulaktan olceni tavsiye etmişler..nerede tecrübeli annisler yardımcı olsunlar onlar ne kullanmışlar acabacanım az önce yanlış alıntı yapmışım :)
Ateş ölçer olarak bende kulaktan olanlara bakıyorum.. Braun IRT 3020 en ucuzu Teknosa ve Hızlıal da 89 TL
birde Chicco Kızlötesi Kulaktan ölçen var o da 90 Tl E bebek te.
ama daha emin olamadım marka ve model için
Çok ciciler annesi. Hiç böyle yeteneklerim yoktur benim. Beceremeyince de öfkelenirim kendime. Yapınca paylaşırsın, merak ettim.
günaydın canım. sende benden çıktın bende diyorum yapmam etmem die aama uygulamaya geçiricezmi acaba ben insanları kırmaktan çok korkuyorum ama bunlar hakediomu ii davranmanı diceksin hayır haketmiolar inş bende tavrımı gerçekten yaparım çok canımı sıkmaya başladılar eşim yeri gelio benden taraf oluo yeri gelio anasından yana. annesidir bişiy diyemem ama bu halimizle bizi yormamaları üzmemeleri gerekio. inş insafa gelirlerde farkına varırlar akşam kv gittik yemeğe çağırdı ben yatmak istiyorum dedim eşime yat sana kim ne dicek dedi uzan dinlen azcık üzerimide örttü sağolsun o gitti annesine yardım etti.biraz bozuldu kv ama yapcak bişiy yok bu işler sıraylaaa :)))) eşim benim gerçekten çok ii bana karşı ama bazen anasına laf söyletmio o canımı sıkıoneyse atlatıcaz inş ya yola gelecekler ya geleceklerrrr
O kitabı biliyorum. Ablamın sorunlu bir evliliği var Allah sabır versin... Bu kitabı ve Allah için sabret adlı diğer kitabını hediye ettim
Canım bak ben yurtdışında psikoloji okudum ve burada ki danışmanın yaklaşımı zaten cok yalnış olmuş. Kesinlikle ve kesinlikle hastalarını yönlendirme hakkına sahip değil sadece hastalarla konuşabilir bu kadar. Onun dısında bir ortak yol bulmalı ve pozitif olmalı. Yol göstermek psikologlarda en büyük hata en büyük yanılgıdır. Bizimde her ay gittiğimiz bir psikolog var. Evliliğimizin baslarında bizde cok kültür çatışması yaşıyorduk ve boşanmak üzereydik bu psikolog bize cok iyi gelmişti. Nede olsa terzi kendi söküğünü dikemezmiş :) eğer Kadıköy'e yakınsan verebilirim adresini telefon numarasını
Meraba bende ankaradayım ama hala karar veremedim doğumu nerde yapacağıma. Hatta kendime kontrole gitcek doktor bile bulamadım daha kararsızım sen kontrollerine nereye hangi doktora gidiyosun acaba?Kizlar aranizda ankarada yasayanlar var mi ? varsa dogumu nerde dusunuyorsunuz ???
samsung S4
Meraba bende ankaradayım ama hala karar veremedim doğumu nerde yapacağıma. Hatta kendime kontrole gitcek doktor bile bulamadım daha kararsızım sen kontrollerine nereye hangi doktora gidiyosun acaba?
taşdino nun hangi rengni aldn bebşn cinsiyeti ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?