2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Taşdino nun hangi rengni aldn bebşn cinsiyeti ne

söylüyorum zaten de değişmiyor

eşim asla boşanmak istemiyor, zaten bu ikinci evliliği, o da danışmanla konuştu bende, en son zaten danışmanın yanında birbirimize girdik ben çıktım odadan, bazı evlilikler sanırım bizimki gibi oluyor, mutsuz ama devam ediyorsun....

ben 5 yıldır konuşuyorum, eşime tatlı dil felan fayda etmiyor, bıraktım zaten kendi haline, ama elimde değil çok kırılıyorum,

Kızlar ateş ölçer olarak ne alacaksınız? Dijital mi? Uzaktan ölçen mi? Kulaktan ölçen mi?

umarım doktorumda normal der.inş yeniden test yapicaz demez.çünkü yuksek çıkarsa 100 yapılıyor demişti.(

benim 50lik 158 çıktı ama dr um 100 lük yaptırmadı.. diyetle kontrol altında tutmaya çalışıyorum.. birde yemeklerden sonra hareket etmekte çok etkili.. üç gündür bir aletle şekerimi ölçüyorum.. aç karnına ve yemeklerden bir saat sonra.. yemekten sonra ne zaman hareket etsem değerlerim normal çıkıyor bol su içmekte lazımmış..

Kızlar ateş ölçer olarak ne alacaksınız? Dijital mi? Uzaktan ölçen mi? Kulaktan ölçen mi?

canım az önce yanlış alıntı yapmışım :)

Ateş ölçer olarak bende kulaktan olanlara bakıyorum.. Braun IRT 3020 en ucuzu Teknosa ve Hızlıal da 89 TL
birde Chicco Kızlötesi Kulaktan ölçen var o da 90 Tl E bebek te.
ama daha emin olamadım marka ve model için

Kizlarrr seker testimizi yaptik gec yaptim ama olsun :) sonuclar 1 saate cikar dedi ama ben beklemedim..bayrama yakin kontrolum var........izaman sonuckarimi akir doktr gosteririm diye dusundum ...

Bizde 28 i bitiriyoruz ins hepimiz bebeklerimizi saglikla kucagimiza aliriz :)

samsung S4

Kizlar aranizda ankarada yasayanlar var mi ? varsa dogumu nerde dusunuyorsunuz ???

samsung S4

Çok ciciler annesi. Hiç böyle yeteneklerim yoktur benim. Beceremeyince de öfkelenirim kendime. Yapınca paylaşırsın, merak ettim.

Canım bak ben yurtdışında psikoloji okudum ve burada ki danışmanın yaklaşımı zaten cok yalnış olmuş. Kesinlikle ve kesinlikle hastalarını yönlendirme hakkına sahip değil sadece hastalarla konuşabilir bu kadar. Onun dısında bir ortak yol bulmalı ve pozitif olmalı. Yol göstermek psikologlarda en büyük hata en büyük yanılgıdır. Bizimde her ay gittiğimiz bir psikolog var. Evliliğimizin baslarında bizde cok kültür çatışması yaşıyorduk ve boşanmak üzereydik bu psikolog bize cok iyi gelmişti. Nede olsa terzi kendi söküğünü dikemezmiş :) eğer Kadıköy'e yakınsan verebilirim adresini telefon numarasını

Canım ben 10 kilo aldım şimdiye kadar daha 2,5 ay var, bebeğin de en az 2 kilo daha alacağını düşünürsek :18: en fazla 6-7 kilo daha alsam keşke

Ben şuan itibariyle 10,5 kilo almış bulunmaktayım :) doğuma sadece 54 gün kaldı ne kadar alırım bilmiyorum 15 de bitse gercekten cok iyi olacak. Ama eşim dün dedi ki :)) aşkım senin bence ideal kilon bu baksana oturmuş her yerin. Bence sen artık 55 in altına düşme. Boyle cok daha iyi görünüyorsun diyince acaba dedim kalsam mı boyle :)

ayni şeyi bende araştırıyoruz bide weewell ede hep güzel yorumlar yapmışlar.onunda fiyatı 80 kusurlerde ama GN kulaktan olceni tavsiye etmişler..nerede tecrübeli annisler yardımcı olsunlar onlar ne kullanmışlar acaba

Çok ciciler annesi. Hiç böyle yeteneklerim yoktur benim. Beceremeyince de öfkelenirim kendime. Yapınca paylaşırsın, merak ettim.

Ayni ben. O yüzden hiç giremem boyle yetenek gerektiren seylere. Sonra delîririm yapamıyorum diye. Valla yapıyorlar boyle seyleri bem cok imreniyorum.

bende öle çok dedim ama yapamadım bende senin gibi kırmaktan korkuyorum saygımdan ama gerçekten bıktım göz göre göre ona katlanamıyorum artık bi iki gndür tavrım farklı zaten ona bana yüzüme karşı yalakalk yapmaya bayılıyo ben hiç oralı olmuyorum arkamı dönüyom o öle yapmaya başlayınca ben çok doldum canm kimseylede paylaşamyorum içime atıyorum sonradan çok büyük patlıcam ama diyorum yavaştan göstereyim artık tavrımı diyorum eşim desen anneci bişey dedirtmiyo pek benden tarafta olmaz napcam bilmiyom ama artık bişeyler yapmam lazım bunun farkındayım ciddiyetimi ortaya koymam lazım her istediklerini yaptrmaya çalışıyo bana her yere beni götrmek istyo ben mecburmuyum onunla her yere gtmeye sıkıldım artık yüzüme canım cicim arkamda kuyumu kaz ne biçim bi insan anlamadım yani çığlığı basasım geliyo resmen bazen okadar doldum

O kitabı biliyorum. Ablamın sorunlu bir evliliği var Allah sabır versin... Bu kitabı ve Allah için sabret adlı diğer kitabını hediye ettim

Şu aşamada bana da okumak çok iyi geldi çünkü ister istemez hamilelikle alakalı endişelerimiz doğum korkumuz oluyor ama bu kitap beni biraz rahatlattı sende ablamdan al bir bak istersen.İnşallahta evliliği iyi olur ablanın.

biz Avrupa yakasındayız, kadıköye düzenli gidebileceğimizi sanmıyorum, danışmana gitmekten aslında memnundum çünkü hislerimi içime atmıyordum birisiyle paylaşmak iyi oluyordu,

eşimle ben tamamen zıt karakterdeyiz, benim ailem sevgisini gösterir , bizde çocuk baştacıdır , biz sevgiyi hissederek büyüdük ve bende sevgisini gösteren biriyim ve çok yoğun yaşarım, annemle hala sımsıkı sarılırız, kardeşimin boyu benden uzun kucağıma alıp severim hep bitanem canım diye hitap ederim

eşimin ailesindeyse sevgi göstermek ayıptır, çok seviyor olabilirler ama çok katı kuralları var, sürekli ayıplama ve eleştiri vardır, eşimde aynen öyle sürekli hata arar, sevgisini saklar ama öfkesini saklamaz, bazen akrabalarıyla felan görüşünce çok şaşırıyorum, kendileri de bu tutumlarından rahatsızlar ama değişmiyorlar da, yani duvara tosladım konuşarak, danışmanlara giderek biraz kendine hakim olmayı öğrendi daha doğrusu öğrenmeye çalışıyor ama karakter değişmiyor işte ....

Kizlar aranizda ankarada yasayanlar var mi ? varsa dogumu nerde dusunuyorsunuz ???

samsung S4
Meraba bende ankaradayım ama hala karar veremedim doğumu nerde yapacağıma. Hatta kendime kontrole gitcek doktor bile bulamadım daha kararsızım sen kontrollerine nereye hangi doktora gidiyosun acaba?

bende ankaradayım kızlar kontrollerime Turgut Özal Üniversitesi Hastanesine gidiyorum doğumu da orda düşünüyorum daha önceden orda doğum yapan yakın arkadaşlarım var hep çok memnun kaldılar tabi memnuniyet derecesi bence tamamen doktorunuza bağlı kuzenimde orda kürtaj oldu hiç memnun kalmadı doktoru pek ilgili alakalı değildi benim doktorum çok çok ii Allah razı olsun çok ilgili çok memnunum doktorumdan
hastane personeli de ilgili alakalı güleryüzlü

Meraba bende ankaradayım ama hala karar veremedim doğumu nerde yapacağıma. Hatta kendime kontrole gitcek doktor bile bulamadım daha kararsızım sen kontrollerine nereye hangi doktora gidiyosun acaba?

taşdino nun hangi rengni aldn bebşn cinsiyeti ne

erkek canım cinsiyetimiz kırmızı gri alıcaktık 2. Bebeğe niyet edersek kız olursa 10 kere masraf olmasın die ama eşim kız yatagı gibi dedi mavi lacivert aldık canım. Zaten diğer renkleri kalmamıştı alıcaksan aceele et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…