2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Sen bu arada beslenmene dikkat et canım. Kan hapını bir tane mi alıyorsun? Ben bir ara 2 tane kullandım ama çok şişmanladım. Şimdi değerler düzeldi, 1'e düşürdü doktorum. Aslında kırmızı et en iyi ilaç kansızlık için. İlaç niyetine et yiyorum mecburen.

Tarif için de rica ederim tatlım. Yarasın, kan olsun fıstığıma.

Doktorun biraz işgüzar herhalde, ben de ilk kez duydum senden kolestrol işini. Hiç takma sen, biz ölçtürsek kimbilir kaç çıkar. Homili gırtlak götürüyorum yağlı ballı etli ne bulursam

Rica ederim. Jokerden ben de bayağı alışveriş yapıyorum. Mothercare bu ay pırlanta indirimi yapmadı. %50'ye varan indirim dedi ama genelde %30 indirimliydi aldıklarım. Ağustosta büyük bir indirim yapmasını ümit ediyorum ama o tarihlerde yazlıkta oluruz belkide. Carters süper indirimde mayıs ayından beri herşey %50. Ama çok az şey kalmış mağazada, nettekiler de tükenmiş. Erkek bebek için en güzel ürünler Carters'taydı bence. Aldığım en cici ürünler oradan. Senin bebeğin kız mı erkek mi ?

Bu arada zıbın bildiğim kadarıyla ilk günler giydiriliyor. Ben genelde ilerisi için uzun kollu çıtçıtlı ve kolsuz çıtçıtlılar aldım içine giydirmek için. Bütün tulumlar da aldım, ayaklı alt da, ayaksız alt da. Çok bilmediğimden hepsinden alıyorum azar azar. Mesela zayıf doğabilir diye 4 lü uzun kollu çıtçıtlı yenidoğan body aldım, o halde bir daha alışverişe çıkamam diye. Muhtemelen onları giydiremem pek, çünkü 3,6 kiloya kadar. Ama hazırda bulunsun istedim. Genelde mothercare, carters, joker, gap baby ve marks&spencerdan alışveriş yaptım oğluma.

Son düzenleme:

Canım benim kızım olucak
Ben izmirde e bebek ve cartersın nerede olduğunu bilmiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

ben de yaklaşık bir buçuk aydır araştırıyorum.. üst üste konulan travel sistemler pek içime sinmedi, aynı anda iki arabyıda kullanmak zorundasın aynı anda eskiyor.. benim aldığım modelde ayrı ayrı takıyorsun böylece birini kullanırken diğeri eskimiyor.. arabaları takıp çıkarması kolay.. ikiside çift yönlü kullanılıyor.. set olarak uygun fiyatlı gibi.. bunun dışında beğendiğim modeller graco evo, chicco urban, onlarda bu tarz.. ama fiyatları 1200 civarına geliyor.. casual cadillac ta bu tarz o 800 civarına geliyor.. kafa karışıyor biraz.. ama mağazalara gidip arabaları görmek lazım.. ben hepsini tek tek kurdurdum açtım kapattım :) hatta mothercare e 3 kez gittim eşimi ikna etmek zor oldu :) o fiyatı biraz yüksek buluyordu 600 - 800 arası düşünüyordu ama bizde 925 aldık :) temmuz sonuna kadar kampanyası
mothercare de nevresim, çarşaflarda indirim var. 2li lastikli çarşafı 29a aldım.. badilerde de ikincisine %50 var. beyaz 3lü 5li badileri çok kaliteli ve uygun fiyata geliyor.. renkli badilerde 5liler 46ydı galiba.. küvettede indirim vardı.. ama carter's ta 5 li badiler 29.90TL ve çok güzel.. bedenleri bitmiş gibi ben 3 takım aldım 5lilerden değişik bedenlerde... oğlumun üzerinde görmeyi dört gözle bekliyorum

Günaydın arkadaşlar nasılsınız. Dün oğluma ad düşünüyordum ya Mustafa (babamın ismi) Kerem i beğendim bunuda Whatsup a yazdım İsim yerine bu eltim görmüş hemen eşime haber vermiş. Eşimde bana sakın kendi kendine isim düşünme çok kötü olur senin için kıyametin olurum diye mesaj göndermiş. Bende habercilerin çok iyi çalışıyor maş. dedim. sanal aleme öyle yazdım diye hemen ismini nüfusta koymadım doğana kadar çok şey değişir daha dedim. Madem çocuğuna sahip çıkmak isityorsun dağılan aileni toparlarsın hamile karına sert sert seyler yazmazsın dedim hem ben üzülünce onunda etkileneceğini hiç düşünmüyormusun dedim.Oda ailemi ben dağıtmadım ki toplamak için çalışıyım yazmış. İşte böyle hamile hamile bunlarla uğraşıyoz birde. Herşey kursağımda kalıyor. Hiçbirşeyi ağız tadıyla yaşayamıyorum. Yavrumunda günahı neyse doğmadan böyle olaylara şahit oluyor.

Günaydın canım, yaşadıkların çok zor gerçekten ama eşin de azıcık haklı sanki. Sonuçta bebek onun da bebeği, aranız kötü diye önemli kararları onsuz alman doğru olmaz. Tabi ki eltinin yaptığı doğru değil, eşinin tehdit etmesi de çok can sıkıcı ama bu süreçte sen biraz uzak dur böyle şeylerden. Ayrıca eşinle adam akıllı oturup konuşmadan bişeylere (ayrılık vb gibi) karar verme derim. Tabi ki sen bilirsin canım naçizane tavsiye

ne ilginç ,insan evlenirken bir eşim yol arkadaşım olacak diye düşünüyor ama sonuç çok farklı.....
hayatın dertlerine birde eşin dertleri ekleniyor,

bugün 28 haftayı bitiriyoruz.. siz kaçıncı haftadasınız..

Bizde 27 bitiyo ama biz anne baba olarak iriyiz baya kızımızda bizim gibi olucak 😄😄
Tek isteğim sağlıklı olması inşallahta öyle olur

senin eşinde ayrı alem.... Allah akıl fikir versin...Rabbim ailesinde huzursuz olan herkese yardım etsin inşallah huzur versin

Ay ne güzel halletmişsin. Ben daha bir kaç parça giysi aldım. İşim çok daha. Sağol canım verdiğin bilgiler için ben de ayrıntılı olarak bakıcam inş. Ama eşlerle birlikteyken zor oluyor dediğin gibi hemen tek bir mağazaya girip herşeyi alıp çıkmak ister benim eşim sinir eder beni:) Çok tatlı olucaktır miniklerimiz inş onları giyince insan günler geçtikçe sabırsızlanıyor kavuşmak için:) Allah sağlıkla nasip etsin inş

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım benim kızım olucak
Ben izmirde e bebek ve cartersın nerede olduğunu bilmiyorum

e-bebek bize çok ters, karşıyaka taraflardaydı sanırım. Göztepeliyiz de Carters Alsancak mothercare ile neredeyse yan yana. Zara'nın bitişiği sayılırlar. Cartersta kızlar için de çok cici ürünler var, bir tane denizatlı takım var, bayıldım ona. Netten bakıp alabilirsin, internet satışları var. Olmazsa mağazadan değişim yapabiliyorsun. Haftaya yeni ürünler gelecekmiş ama fashion konseptli, dış giyim olacakmış. Tulum, body falan olmaz dedi çalışan bayan. Yerim onların konseptlerini

adını ben koyucam kimse düşünmesin dedi bende daha önce ne koyacaksın karar verdinmi diye sordum. Böyle şeyleri bahane ederek benimle konuşma ben düşünürüm ne koyacağımı dedi. Bende bunun üzerine işte böyle birşey yaptım canım.
senin eşinde ayrı alem.... Allah akıl fikir versin...Rabbim ailesinde huzursuz olan herkese yardım etsin inşallah huzur versin

İnş. canım

herkes farklıdır. alışma süresi,sevme süresi, saygı değeri. eşin nasıl biri çekingen bir yapıya mı sahip.. öyleyse bunlar çok normal..
kendi akrabalarımızla iletişimizle eşlerimizle iletişimiz ayrı olabilir.
diyorsun ki ben öyle değilim.. tamam değilsindir ama belki onların beklentisine göre de belki sen onlara soğuk davranıyorsundur.kv demin bana yaşattığı son olumsuz olayı olmadan da önce ben seviyim,severim iyi dir vs diye düşünüyordum ama yine de annemle aynı tutmuyordum. yani onları görünce sevinmemle kvleri görünce sevinmem aynı değildi tabi..

canım bu kadar kendini yıpratma.. yavrunu üzme.. hormonların etkisiyle de ağlayacak yer arıyoruz bu dönemlerde. sabah marketten geliyorum. biraz işim vardı öncesinde.. annem tarafından duygulandıran birşey. parasını çektim bir ödemem vardı onu yaptım. sağolsun abim de otobüs kartı almış onunla gittim geldim. marketten eve gelirken yorulduğumu hissettim. ağladım.. dünde bahsettim borçlar dertler var.. yani ikisi arasında dünyalar var ama ağlamak üzülmek geliyor içimizden.. allah önemli dertler vermesin..dertlerimizin çaresini versin..

yanlış anlama senin de böyle. beterin beteri var haline şükret dostum diye bir şarkı var ya.. işte öyle aslında bizimkisi..
şu an sadece bebeğini düşün yani birilerini kızıp naz niyaz yapıp da kendini yıpratma bebeği üzme.. buna hakkımız yok çünkü.. bebeğimiz bir doğsun.. eşin ve sorununuz hep var.. zamanla bir şekilde halledersin. yani ne biliyim konuşursunuz, tartışırsınız, bir karar alırsınız.. ama bu dönem ki üzüldüğünün etkisini düzeltme imkanın olmayabilir.. sağlıcakla doğsun.. hiçbirşey sizin sağlınızdan önemli değil.

bunları yazarken ben kendime de söylüyorum bunları..

canım öyle düşünme.. yani eş bulurum ama annenin yedeği yok diye.. sanki ikisi arasında tercih yapma zorundaymışsın gibi düşünüyorsun. herkesin yeri ayrı.. ben de annem yanımda olsa yeter diyorum bazen.. ama artık böyle düşünemeyiz.. çünkü hamileyiz.. bebek bekliyoruz. annesiz babasız büyümeyi bir çocuğa yakışmaz. çok önemli sorunlar olmadıkça.. bencil olamayız. hemen pes etmek olmaz.

ailenle görüşmeni istemiyor mu.. istemiyorsa sebebi nedir..bunu dediğim gibi konuşarak paylaşarak karar alarak halledebilirsinizi..

soğukluk konusunda kabul edelim hepimiz öyleyiz.. çünkü biz bir kişiyle evleniyoruz. kaldı ki onun huyuna suyuna alışıyoruz. bir de aileler girince herkesle anlaşmak,paylaşmak,sevmek o kadar kolay olmaz..

Anladım canım, inşallah bir an önce siniri geçer ve ikiniz karşılıklı konuşarak bir şeyleri halledebilirsiniz. Dua etmekten başka çare yok sanırım bu durumda, Allah yardımcın olsun..

mrbarkadaslar bugun seker yukleme testimi yaptırdım.50 mg yukleme oldu.şimdi internetten sonuca baktım.
Glukoz (0. dk.) 83.
Glukoz (60.dk.) 138 yazıyor.sanki 2 . alınan yuksek mi.daha doktora gösteremedim.fikri olan var mi

Maşallah güzel kızına güzel güzel büyüsünler..
İnşallah sağlıklı olsunlar başka bir duamız yok zaten..

ne ilginç ,insan evlenirken bir eşim yol arkadaşım olacak diye düşünüyor ama sonuç çok farklı.....
hayatın dertlerine birde eşin dertleri ekleniyor,

Canım evlilik çok zor.. Çok farklı kültürlerde yetişmiş iki insanın aynı evde yaşaması gerçekten alışması zor bir süreç.. Bazı şeyleri de evlendikten sonra gördüğün için alışmak zor olabiliyor. Ama bunu dert olarak görme, belki evlilik danışmanına falan gidebilirsiniz eşinle.. Belli ki oturup konuşamıyorsunuz, sen de konuşmadıkça içine atıp daha çok üzülüyorsun. Kendine bu eziyeti çektirme derim, eşinle konuşmayı dene (ama pes etmeden, üstüne gitmeden, bikaç defa deneyerek).. Siz aile oluyorsunuz, bir bebeğiniz oluyor, bu bebeği mutlu bir yuvada büyütmek ne kadar önemli. Bunları söyleyebilirsin eşine canım.. Sürekli negatif ve asabi bir insanla konuşmak, uğraşmak zor ama eşler zamanla birbirine benziyor. Sen pozitif ve güleryüzlü oldukça eminim o da zamanla daha yumuşak olacaktır.

Canım peki kemeraltındaki hangi bebek mağazalarını önerirsin

Kemeraltına kumaş ve süsler için gittim.. Giysilerini daha çok internetten aldım.. takip ettiğim siteler var belli markaların indirimlerini takip ediyorum siteler arası fiyatları karşılaştırıyorum.. çoğunu uygun fiyata aldım..
Carter's kendi sitesi de var diğer sitelerde de kampanya oluyor.. Mothercare (Forum Bornova) badiler şu anda indirimli ve çok kaliteli.. Soobe nin de badileri kaliteli o da Forum Bornovada var.. İDİL baby ve Aziz bebe de çok kaliteli ürünler..
Chicco nun oyuncaklarını nerdeyse yarı fiyatına aldım.. Aventten 120lik ve 240lık cam biberon aldım..
Ayrıca internetten Hellobaby, Butikbebe, e-bebek, joker, annelütfen, evim net, limango, markafoni, trendyol u takip ediyorum.. fiyatları muhakkak karşılaştırmak lazım bazıları uygun fiyatlı olmuyor..
aynı şeylerden almamak için aldığım ürünlerin listesini yaptım. çünkü başta baya abartmıştım.. gerçi hala abartasım var ama

bunlarda listelerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…