herkes farklıdır. alışma süresi,sevme süresi, saygı değeri. eşin nasıl biri çekingen bir yapıya mı sahip.. öyleyse bunlar çok normal..
kendi akrabalarımızla iletişimizle eşlerimizle iletişimiz ayrı olabilir.
diyorsun ki ben öyle değilim.. tamam değilsindir ama belki onların beklentisine göre de belki sen onlara soğuk davranıyorsundur.kv demin bana yaşattığı son olumsuz olayı olmadan da önce ben seviyim,severim iyi dir vs diye düşünüyordum ama yine de annemle aynı tutmuyordum. yani onları görünce sevinmemle kvleri görünce sevinmem aynı değildi tabi..
canım bu kadar kendini yıpratma.. yavrunu üzme.. hormonların etkisiyle de ağlayacak yer arıyoruz bu dönemlerde. sabah marketten geliyorum. biraz işim vardı öncesinde.. annem tarafından duygulandıran birşey. parasını çektim bir ödemem vardı onu yaptım. sağolsun abim de otobüs kartı almış onunla gittim geldim. marketten eve gelirken yorulduğumu hissettim. ağladım.. dünde bahsettim borçlar dertler var.. yani ikisi arasında dünyalar var ama ağlamak üzülmek geliyor içimizden.. allah önemli dertler vermesin..dertlerimizin çaresini versin..
yanlış anlama senin de böyle. beterin beteri var haline şükret dostum diye bir şarkı var ya.. işte öyle aslında bizimkisi..
şu an sadece bebeğini düşün yani birilerini kızıp naz niyaz yapıp da kendini yıpratma bebeği üzme.. buna hakkımız yok çünkü.. bebeğimiz bir doğsun.. eşin ve sorununuz hep var.. zamanla bir şekilde halledersin. yani ne biliyim konuşursunuz, tartışırsınız, bir karar alırsınız.. ama bu dönem ki üzüldüğünün etkisini düzeltme imkanın olmayabilir.. sağlıcakla doğsun.. hiçbirşey sizin sağlınızdan önemli değil.
bunları yazarken ben kendime de söylüyorum bunları..
canım öyle düşünme.. yani eş bulurum ama annenin yedeği yok diye.. sanki ikisi arasında tercih yapma zorundaymışsın gibi düşünüyorsun. herkesin yeri ayrı.. ben de annem yanımda olsa yeter diyorum bazen.. ama artık böyle düşünemeyiz.. çünkü hamileyiz.. bebek bekliyoruz. annesiz babasız büyümeyi bir çocuğa yakışmaz. çok önemli sorunlar olmadıkça.. bencil olamayız. hemen pes etmek olmaz.
ailenle görüşmeni istemiyor mu.. istemiyorsa sebebi nedir..bunu dediğim gibi konuşarak paylaşarak karar alarak halledebilirsinizi..
soğukluk konusunda kabul edelim hepimiz öyleyiz.. çünkü biz bir kişiyle evleniyoruz. kaldı ki onun huyuna suyuna alışıyoruz. bir de aileler girince herkesle anlaşmak,paylaşmak,sevmek o kadar kolay olmaz..
mrbarkadaslar bugun seker yukleme testimi yaptırdım.50 mg yukleme oldu.şimdi internetten sonuca baktım.
Glukoz (0. dk.) 83.
Glukoz (60.dk.) 138 yazıyor.sanki 2 . alınan yuksek mi.daha doktora gösteremedim.fikri olan var mi
mrbarkadaslar bugun seker yukleme testimi yaptırdım.50 mg yukleme oldu.şimdi internetten sonuca baktım.
Glukoz (0. dk.) 83.
Glukoz (60.dk.) 138 yazıyor.sanki 2 . alınan yuksek mi.daha doktora gösteremedim.fikri olan var mi
artık eşimle uğraşmaktan yoruldum, herşeye negatif bakıyor, insan başka şeyleri kaldırabiliyor ama ailesine yapılan hareketleri maalesef kaldıramıyor, ailenle görüşme diye bir şey ağzından hiç çıkmadı zaten demezde, ama hareketleri beni deli ediyor, kovmuyor belki ama kovmuştan beter yapıyor, sorsan bişey demedim, bişey yapmadım der ama evde sanki ayaklı bir bomba geziyor, havadaki negatif enerjiden etkilenmemek mümkün değil,
herşeyden sıkıldım artık........
Canım evlilik çok zor.. Çok farklı kültürlerde yetişmiş iki insanın aynı evde yaşaması gerçekten alışması zor bir süreç.. Bazı şeyleri de evlendikten sonra gördüğün için alışmak zor olabiliyor. Ama bunu dert olarak görme, belki evlilik danışmanına falan gidebilirsiniz eşinle.. Belli ki oturup konuşamıyorsunuz, sen de konuşmadıkça içine atıp daha çok üzülüyorsun. Kendine bu eziyeti çektirme derim, eşinle konuşmayı dene (ama pes etmeden, üstüne gitmeden, bikaç defa deneyerek).. Siz aile oluyorsunuz, bir bebeğiniz oluyor, bu bebeği mutlu bir yuvada büyütmek ne kadar önemli. Bunları söyleyebilirsin eşine canım.. Sürekli negatif ve asabi bir insanla konuşmak, uğraşmak zor ama eşler zamanla birbirine benziyor. Sen pozitif ve güleryüzlü oldukça eminim o da zamanla daha yumuşak olacaktır.
canım günaydın sanada...maşallah oğluşunaaa canım.
çok güzel kutular ve kumaşların rengine uyumuna bayıldım çok hoş nasıl bişiy yapıcaksın bizimlede paylaşırmısın bende yapıcam ama farklı bişiy olsun istiyorum...
maşallah oğlunabenimde oğlum 1220 gr dı geçen hafta:)) kocaman oldular kutuları çok beğendim, kumaşları da. Kapı süsünü yapınca resmini paylaş da bizde görelim kutuları nerden ne kadara aldın çok şirinler, bende alabilirim belki
Glukoz (0. dk.) 83.
Kızlar ateş ölçer olarak ne alacaksınız? Dijital mi? Uzaktan ölçen mi? Kulaktan ölçen mi?
en iyisini yapıyorsun sen canım, takdir ettim seni...çocuk oluncada düzeleceğini sanmıyorum, insan 40tan sonra karakter değiştirmez, işin komik yanı biz kv yanyana oturuyoruz , 3 tane kardeşi var,
günde kaç kez gidip onlara bakar, en küçüğüde 30 yaşında erkek, kardeşlerini ve annesini bende seviyorum ama o benim aileme kötü davranınca bende onun ailesini görmek istemiyorum, yinede insanlık bende kalsın deyip sorun çıkartmıyorum, ne demişler edepli olmayı edepsizden öğreneceksin, o kötüyse bende kötü olmak zorunda değilim, zaten 3 ay kaldı doğumdan sonra inşallah ben gider annemi kardeşimi görürüm,
Çok uygun fiyata almışsın canım. Bende bulursam alırım Ankara da. Gönder bekliyoruzcanım çok teşekkür ederim.. çok şükür büyüyorlar..
Kemeraltından aldım kutuları 60 tanesi 12 TLydi galiba.. çok şey alınca tek tek fiyatlarını unuttum..
Kumaşları İntaşlardan aldım.. fotoğrafları gönderirim bitince..
Herkese günaydın Güzel bir gün olsun inşallah..Hayırlı cumalar olsun.
Kızlar bir kitap okuyorum ve okumanızı da tavsiye ederim.Allah de öteisni bırak kitabın adı.. Gerçekten güzel bir kitap..
Yarın randevum var çok mutluyumm inşallah güzel haberlerle gelirim
internetten bunları bulmuştum çok beğendim.. kumaşları ve kurdelayı aldım.. çizgili bulamadım 2 tanesini pitikareli aldım. Oğlumun adını MERT düşündüğümüz için dört renk kumaş aldım :) ayıcıkları da internetten dün sipariş ettim. bakalım becerebilirim inşallah..
Kapı süsü ve anı defteri yapıcam.. kalan kumaşlarla da kırlent düşünüyorum..
Eki Görüntüle 1192736 Eki Görüntüle 1192737 Eki Görüntüle 1192738
uzaktan ölçer nasıl birşey duymadım ama yeğenlerimden biliyorum o kadar ateş ölçer alındı en son kulaktan ölçer kullanıyorlar.. o daha kolay daha daha sağlam oluyor sanırım. diğerlerini yaptırmıyorlardı. her çocuk aynı mı değil tabi:)
yüksek değil canım gayet iyi 140 ın altında olması lazım zaten.. açlık ta 90nın altında.. merak etme bence..
inş bi sıkıntı yoktur..dietle yirtarim umarım.bidaha test yapmasinlardasanırım 140 sınırdı.. sen de sınırdaysan bilmiyorum ki çok etkiler mi.. yani içok yüksek olunca önemlidir belki.. bu sonuçla diyet falan verip gönderir belki..
bence öyledir canım. dikkat et kendine sınırdasın falan deyip uyarabilir.
günaydın arkadaşlar nasılsınız. Dün oğluma ad düşünüyordum ya mustafa (babamın ismi) kerem i beğendim bunuda whatsup a yazdım isim yerine bu eltim görmüş hemen eşime haber vermiş. Eşimde bana sakın kendi kendine isim düşünme çok kötü olur senin için kıyametin olurum diye mesaj göndermiş. Bende habercilerin çok iyi çalışıyor maş. Dedim. Sanal aleme öyle yazdım diye hemen ismini nüfusta koymadım doğana kadar çok şey değişir daha dedim. Madem çocuğuna sahip çıkmak isityorsun dağılan aileni toparlarsın hamile karına sert sert seyler yazmazsın dedim hem ben üzülünce onunda etkileneceğini hiç düşünmüyormusun dedim.oda ailemi ben dağıtmadım ki toplamak için çalışıyım yazmış. Işte böyle hamile hamile bunlarla uğraşıyoz birde. Herşey kursağımda kalıyor. Hiçbirşeyi ağız tadıyla yaşayamıyorum. Yavrumunda günahı neyse doğmadan böyle olaylara şahit oluyor.
kızlar ateş ölçer olarak ne alacaksınız? Dijital mi? Uzaktan ölçen mi? Kulaktan ölçen mi?
beşik alan varmı kzlar oyun parkı akcm civildn ama hangsini alsam karar veremedm taşdino ve bayb2go arasnda kaldm
evlilik danışmanına da gittik, üstelik hep ben uğraştım, evlilik danışmanını buldum randevu aldım o hiçbirşey yapmaz zorla gelir, en sonunda danışmanda evliliği yürütmek zorunda değilsiniz boşanmayı düşünün, en az zararla nasıl boşanırsınız onun üzerine konuşalım deyince danışmana gitmeyide bıraktım,
defalarca tatlı dille anlatıyorum olmuyor, kavga ediyorum yine bir şey değişmiyor, zaten zoraki yapılan hiçbirşeyden hoşlanmıyorum, sonuçta onu kendi haline bıraktım, ayrı odalarda yaşıyoruz zaten, bir elinde tv kumandası, bir elinde bilgisayarı, telefonu yanında bu şekilde mutlu, tv izlerken bile ordakilerle tartışıyor....yani bizim evlilik bundan sonra böyle gider..
Geçmiş olsun canım, 140 üzeri olursa eğer yüksek kabul edip 100lük test istiyorlar canım, benim öyle oldu, senden istemezler büyük ihtimal
canım aldım ben akşam e-bebekten 60tl ye arzumun hem alından hem kulaktan ölçenini aldık. Birde cantada bulundur dedi eşim bi tanede o küçüklerden aldık 25tl ye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?