2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

artık eşimle uğraşmaktan yoruldum, herşeye negatif bakıyor, insan başka şeyleri kaldırabiliyor ama ailesine yapılan hareketleri maalesef kaldıramıyor, ailenle görüşme diye bir şey ağzından hiç çıkmadı zaten demezde, ama hareketleri beni deli ediyor, kovmuyor belki ama kovmuştan beter yapıyor, sorsan bişey demedim, bişey yapmadım der ama evde sanki ayaklı bir bomba geziyor, havadaki negatif enerjiden etkilenmemek mümkün değil,

herşeyden sıkıldım artık........

mrbarkadaslar bugun seker yukleme testimi yaptırdım.50 mg yukleme oldu.şimdi internetten sonuca baktım.
Glukoz (0. dk.) 83.
Glukoz (60.dk.) 138 yazıyor.sanki 2 . alınan yuksek mi.daha doktora gösteremedim.fikri olan var mi

Geçmiş olsun canım, 140 üzeri olursa eğer yüksek kabul edip 100lük test istiyorlar canım, benim öyle oldu, senden istemezler büyük ihtimal

mrbarkadaslar bugun seker yukleme testimi yaptırdım.50 mg yukleme oldu.şimdi internetten sonuca baktım.
Glukoz (0. dk.) 83.
Glukoz (60.dk.) 138 yazıyor.sanki 2 . alınan yuksek mi.daha doktora gösteremedim.fikri olan var mi

sanırım 140 sınırdı.. sen de sınırdaysan bilmiyorum ki çok etkiler mi.. yani içok yüksek olunca önemlidir belki.. bu sonuçla diyet falan verip gönderir belki..
bence öyledir canım. dikkat et kendine sınırdasın falan deyip uyarabilir.

canım işte erkekler böyle. hislerini açık yaşıyorlar. sanırım snowwhite cevaplamıştı.. onun söylediklerini uygulayıp ona göre konuşabilirsin.. güzel yazmış. yumuşak,pozitif olmalısın. kötü dedikçe kötü olurlar..
çok yaklaşmak zorunda değil yakın olmak zorunda değil. takıntı haline getirme bunu..öyle yaptıkça hata çok bulursun..

evlilik danışmanına da gittik, üstelik hep ben uğraştım, evlilik danışmanını buldum randevu aldım o hiçbirşey yapmaz zorla gelir, en sonunda danışmanda evliliği yürütmek zorunda değilsiniz boşanmayı düşünün, en az zararla nasıl boşanırsınız onun üzerine konuşalım deyince danışmana gitmeyide bıraktım,

defalarca tatlı dille anlatıyorum olmuyor, kavga ediyorum yine bir şey değişmiyor, zaten zoraki yapılan hiçbirşeyden hoşlanmıyorum, sonuçta onu kendi haline bıraktım, ayrı odalarda yaşıyoruz zaten, bir elinde tv kumandası, bir elinde bilgisayarı, telefonu yanında bu şekilde mutlu, tv izlerken bile ordakilerle tartışıyor....yani bizim evlilik bundan sonra böyle gider..

internetten bunları bulmuştum çok beğendim.. kumaşları ve kurdelayı aldım.. çizgili bulamadım 2 tanesini pitikareli aldım. Oğlumun adını MERT düşündüğümüz için dört renk kumaş aldım :) ayıcıkları da internetten dün sipariş ettim. bakalım becerebilirim inşallah..
Kapı süsü ve anı defteri yapıcam.. kalan kumaşlarla da kırlent düşünüyorum..

Glukoz (0. dk.) 83.

yüksek değil canım gayet iyi 140 ın altında olması lazım zaten.. açlık ta 90nın altında.. merak etme bence..

Kızlar ateş ölçer olarak ne alacaksınız? Dijital mi? Uzaktan ölçen mi? Kulaktan ölçen mi?

uzaktan ölçer nasıl birşey duymadım ama yeğenlerimden biliyorum o kadar ateş ölçer alındı en son kulaktan ölçer kullanıyorlar.. o daha kolay daha daha sağlam oluyor sanırım. diğerlerini yaptırmıyorlardı. her çocuk aynı mı değil tabi:)

en iyisini yapıyorsun sen canım, takdir ettim seni... insan ister istemez böyle şeyler düşünüyor tabi, bende onun ailesini istemiyorum türünden. Ama insanlık sende kalsın. Yeri geldikçe hatalı davranışlarını gördükçe de söylemekten çekinme bence içinde kalmasın canım. Sen daha iyisini bilirsin.
Çok uygun fiyata almışsın canım. Bende bulursam alırım Ankara da. Gönder bekliyoruz

O kitabı biliyorum. Ablamın sorunlu bir evliliği var Allah sabır versin... Bu kitabı ve Allah için sabret adlı diğer kitabını hediye ettim

çok güzelmiş canım, kolay da duruyor süper olacak inanıyorum ben

Bana da kulaktan ölçmek daha mantıklı geliyor, anam babam usulü :) ama bilemedim canım

inş bi sıkıntı yoktur..dietle yirtarim umarım.bidaha test yapmasinlarda

canım bence eşin çok sert çıkmış eltini de kınıorum sanane kadın seni ne ilgilendirio bence sen eşinle oturup karar vermelisiniz isim işini. Ben en başta dedim ne seninkilerin ne benimkilerin ismi kesinlikle olmıcak dedim o konuda anlaştık.sonra o önerdi bi isim bende önerdim yazı tura yaptık onun bulduğu isimde hoşuma gitmişti onun dediği çıktı ve eymene karar verdik. Sizde böyle bişiy yapsanız sonuçta ikinizin çocuğu seninde önemli fikrin eşininde. Hem arada kırgınlık olmaz die düşündüm cnım

kızlar ateş ölçer olarak ne alacaksınız? Dijital mi? Uzaktan ölçen mi? Kulaktan ölçen mi?

canım aldım ben akşam e-bebekten 60tl ye arzumun hem alından hem kulaktan ölçenini aldık. Birde cantada bulundur dedi eşim bi tanede o küçüklerden aldık 25tl ye.

beşik alan varmı kzlar oyun parkı akcm civildn ama hangsini alsam karar veremedm taşdino ve bayb2go arasnda kaldm

canım bende senin gibi kararsız kaldım ama taşdıno aldım dün verdik siparişini. Kraft alıcaktım ama dedimki ne gerek var aynı şey aynı özellikler bunda da var dedim ve ordaki yorumlarda iyiydi memnun olmayan yok görmeden sipariş verdim mağazayla konuştum bi sorun çıkarsa nasıl iade edicem dedim burdan alırız dediler.

evlilik danışmanı değil de boşanma avukatı olmadığından emin misiniz? :) canım yanlış anlama.. belki kendini o öyle hissediyordur:)

nasıl yani eşinle falan konuşmadı mı.. neden neyi niye yapıyormuş.. ben böyle mutluyum demiş olsun hadi evlilikten ne olduğu sorumlulğu ne olduğu konusunda neler düşündüğünü falan.. hadi yönlendirmeleri bırak..

peki boşanmayı düşünün deyince eşin nasıl tepki verdi ne söyledi? acaba bunun için mi böyle birşey söyledi diyeceğim ama yarım kalmış neticede..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…