Şu aşamada bana da okumak çok iyi geldi çünkü ister istemez hamilelikle alakalı endişelerimiz doğum korkumuz oluyor ama bu kitap beni biraz rahatlattı sende ablamdan al bir bak istersen.İnşallahta evliliği iyi olur ablanın.
kızlar doğumdan sonra pek fırsat olmayacak diye yavaş yavaş mevlüt hazırlıklarına başlayım diyorum mevlüt için bebek şekeri yaptırmayı düşünüyorum inşallah bide kendim keçeden magnetler yapmayı düşünüyorum bide aşağıdaki resimdeki küçük çantalardan yapıp hediyeleri içine koymayı düşünüyorum
çanta üzerine sadece hoşgeldin bebek yazmak istemiyorum farklı değişik hoş bir cümle yazıyım diyorum fikirlerinizi bekliyorummmm
Eki Görüntüle 1192897
Canım hangi doktora gidiyosun birde kontrole gittiğin zaman ne kadar ödüyosun bilgi verebilirmisin acaba? Alakasız oldu yazdıklarınla amaayrıca çok güzeller bunlar
Ben şuan itibariyle 10,5 kilo almış bulunmaktayım :) doğuma sadece 54 gün kaldı ne kadar alırım bilmiyorum 15 de bitse gercekten cok iyi olacak. Ama eşim dün dedi ki :)) aşkım senin bence ideal kilon bu baksana oturmuş her yerin. Bence sen artık 55 in altına düşme. Boyle cok daha iyi görünüyorsun diyince acaba dedim kalsam mı boyle :)
Ayni ben. O yüzden hiç giremem boyle yetenek gerektiren seylere. Sonra delîririm yapamıyorum diye. Valla yapıyorlar boyle seyleri bem cok imreniyorum.
ayni şeyi bende araştırıyoruz bide weewell ede hep güzel yorumlar yapmışlar.onunda fiyatı 80 kusurlerde ama GN kulaktan olceni tavsiye etmişler..nerede tecrübeli annisler yardımcı olsunlar onlar ne kullanmışlar acaba
Çok ciciler annesi. Hiç böyle yeteneklerim yoktur benim. Beceremeyince de öfkelenirim kendime. Yapınca paylaşırsın, merak ettim.
Ben şuan itibariyle 10,5 kilo almış bulunmaktayım :) doğuma sadece 54 gün kaldı ne kadar alırım bilmiyorum 15 de bitse gercekten cok iyi olacak. Ama eşim dün dedi ki :)) aşkım senin bence ideal kilon bu baksana oturmuş her yerin. Bence sen artık 55 in altına düşme. Boyle cok daha iyi görünüyorsun diyince acaba dedim kalsam mı boyle :)
canım az önce yanlış alıntı yapmışım :)
Ateş ölçer olarak bende kulaktan olanlara bakıyorum.. Braun IRT 3020 en ucuzu Teknosa ve Hızlıal da 89 TL
birde Chicco Kızlötesi Kulaktan ölçen var o da 90 Tl E bebek te.
ama daha emin olamadım marka ve model için
bende öle çok dedim ama yapamadım bende senin gibi kırmaktan korkuyorum saygımdan ama gerçekten bıktım göz göre göre ona katlanamıyorum artık bi iki gndür tavrım farklı zaten ona bana yüzüme karşı yalakalk yapmaya bayılıyo ben hiç oralı olmuyorum arkamı dönüyom o öle yapmaya başlayınca ben çok doldum canm kimseylede paylaşamyorum içime atıyorum sonradan çok büyük patlıcam ama diyorum yavaştan göstereyim artık tavrımı diyorum eşim desen anneci bişey dedirtmiyo pek benden tarafta olmaz napcam bilmiyom ama artık bişeyler yapmam lazım bunun farkındayım ciddiyetimi ortaya koymam lazım her istediklerini yaptrmaya çalışıyo bana her yere beni götrmek istyo ben mecburmuyum onunla her yere gtmeye sıkıldım artık yüzüme canım cicim arkamda kuyumu kaz ne biçim bi insan anlamadım yani çığlığı basasım geliyo resmen bazen okadar doldum
kızlar doğumdan sonra pek fırsat olmayacak diye yavaş yavaş mevlüt hazırlıklarına başlayım diyorum mevlüt için bebek şekeri yaptırmayı düşünüyorum inşallah bide kendim keçeden magnetler yapmayı düşünüyorum bide aşağıdaki resimdeki küçük çantalardan yapıp hediyeleri içine koymayı düşünüyorum
çanta üzerine sadece hoşgeldin bebek yazmak istemiyorum farklı değişik hoş bir cümle yazıyım diyorum fikirlerinizi bekliyorummmm
Eki Görüntüle 1192897
Günaydın arkadaşlar nasılsınız. Dün oğluma ad düşünüyordum ya Mustafa (babamın ismi) Kerem i beğendim bunuda Whatsup a yazdım İsim yerine bu eltim görmüş hemen eşime haber vermiş. Eşimde bana sakın kendi kendine isim düşünme çok kötü olur senin için kıyametin olurum diye mesaj göndermiş. Bende habercilerin çok iyi çalışıyor maş. dedim. sanal aleme öyle yazdım diye hemen ismini nüfusta koymadım doğana kadar çok şey değişir daha dedim. Madem çocuğuna sahip çıkmak isityorsun dağılan aileni toparlarsın hamile karına sert sert seyler yazmazsın dedim hem ben üzülünce onunda etkileneceğini hiç düşünmüyormusun dedim.Oda ailemi ben dağıtmadım ki toplamak için çalışıyım yazmış. İşte böyle hamile hamile bunlarla uğraşıyoz birde. Herşey kursağımda kalıyor. Hiçbirşeyi ağız tadıyla yaşayamıyorum. Yavrumunda günahı neyse doğmadan böyle olaylara şahit oluyor.
doktorumun adı Aydın Köşüş canım unvanı doçent aslında ben ilk gittiğimde eşine gidecektim Nermin Köşüş oda doçent o gün Allah tarafından demekki Nermin Hanıma randevu alamadım eşimde erkek olduğu için başta pek istemedi Aydın beye alalım da bidahaki randevuyu eşine alırız dedim konuştuk olur dediler fakat ilk muayenede çok memnun kaldık doktordan eşim sonra kendisi dedi bu doktorda devam edelim diye
eşi de iimiş hastalarından olumlu yorumlar duydum
muayene 100 tl canım ama muayene dışında pek masraf çıkarmıyo doktor bize elinden geldiğince cebimizden para çıkmamasına özen gösteriyo mesela geçen gün ayrıntılı ultrason sonuçlarını gösterecektim muayene ücreti ödedikten 15 gün içinde tekrar giderseniz ücret ödemiyosunuz bizim bir ay olmuştu giriş yaptırmadan direk odasına gittik hemen baktı sonuçlara gerek yok giriş yaptırmanıza dedi normalde giriş yaptırmamız gerekiyodu
Tabi onların hoşuna gidiyor ama çok hantal hissediyorum ben artık kendimi. Kaplumbağa gibi kalıyorum yatakta. Annemin gençliğinden kalma çok cici bir elbisesi var, onu giyiniyorum evde. Benimki de dünden beri bakıp bakıp gülümsüyor. Niye gülüyorsun sen bana ya diyince de "Çok sevimli oldun sen böyle. Normal insana benzedin. Neydi o Afrikalı hallerin?" diyor. Dalga mı geçiyorsun sen benimle diyorum, "Hayır, ele geliyorsun artık, kemiklerin batmıyor ne güzel." diyorDoğurunca böyle diri olmayacağım ama sarkacak her yerim, çatlak patlak olacak diyorum, olsun öyle de severim ben seni diyor. Umarım sarkmayız, çatlak neyse de sarkmak çok feci olur.
Zaten benziyoruz biz birbirimizeBeceremem, malzemeleri de ziyan ederim, üstüne de sinir olurum.
SEnden karnindaki bebege ragmen ayrilmak isteyen adam ismini ben koyacam diyor. Valla iyiymis..eziyetini cek 9 ay tasi emzir emek ver ustune bosayip hayatini yasasin ama ismini cekkip giden adam koysun. Yanlis anlama ama ben olsam izin vermezdim.
erkek canım cinsiyetimiz kırmızı gri alıcaktık 2. Bebeğe niyet edersek kız olursa 10 kere masraf olmasın die ama eşim kız yatagı gibi dedi mavi lacivert aldık canım. Zaten diğer renkleri kalmamıştı alıcaksan aceele et canım
Canım gerçekten süpersin, bikaç haftadır sabitledin kilonu bravosen bence 13-14 le bitirirsin bu gidişle.. Valla gördüğüm fotoğraflara göre eşine katılıyorum desem boyuna göre kesin 55 ten az olmaman lazım, çok zayıf oluyor öyle
kapı süsüdür, hediyelik eşyadır vs. kendiniz yapıyorsunuz. nasıl yapıyorsunuz ben beceremeyeceğim için o kadar masrafa da girmedim. hazır da alamam herhalde..
kızlar elleriniz şişti mi yani ben elimi kapatamıyorum. yani yumruk yaparken kalıp gibi oluyo elim.
ben aslında paylaşımda bulunur öyle koyarız diye düşünmüştüm sonuçta oda onun çocuğu diye. İstemediği bir isimle seslenmek olmaz diye ama ben ne kadar iyi niyetli düşünürsem ters tepiyor. Sordum ben düşünürüm böyle sebeplerle benimle konuşmaya çalışma dedi. ters ters şeyler söyledi. İşte öyle...
bebeğinizin ismini birlikte düşünemeyecek kadar yabancı mı olduk deseydin..
öyle de olmuş olsanız bebeğinizin ismini o mu koyacakmış.. ya senin istemediğin beğenmediğin birşey olursa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?