Eki Görüntüle 1194108
kızlar inş yapabılmısımdır.bu benm kızım ve ben
Günaydın arkadaşlar nasılsınız. Dün oğluma ad düşünüyordum ya Mustafa (babamın ismi) Kerem i beğendim bunuda Whatsup a yazdım İsim yerine bu eltim görmüş hemen eşime haber vermiş. Eşimde bana sakın kendi kendine isim düşünme çok kötü olur senin için kıyametin olurum diye mesaj göndermiş. Bende habercilerin çok iyi çalışıyor maş. dedim. sanal aleme öyle yazdım diye hemen ismini nüfusta koymadım doğana kadar çok şey değişir daha dedim. Madem çocuğuna sahip çıkmak isityorsun dağılan aileni toparlarsın hamile karına sert sert seyler yazmazsın dedim hem ben üzülünce onunda etkileneceğini hiç düşünmüyormusun dedim.Oda ailemi ben dağıtmadım ki toplamak için çalışıyım yazmış. İşte böyle hamile hamile bunlarla uğraşıyoz birde. Herşey kursağımda kalıyor. Hiçbirşeyi ağız tadıyla yaşayamıyorum. Yavrumunda günahı neyse doğmadan böyle olaylara şahit oluyor.
Canım, bence sen bir avukatla görüş. Fikir al. Boşan demiyorum kesinlikle, dava da aç demiyorum. Hani anlat durumları ilerde nasıl tehlikelerle karşılaşabilirsin filan öğren. Ona göre önlem alırsın. Ama bak kesinlikle boşanmak için demiyorum. İlerde yaşayabileceğin şeyler için. Seni neler bekleyebilir öğrenirsin. Fazla bilgiden zarar gelmez.
Lütfen beni yanlış anlama, inşallah kocan düzelir mutlu olursunuz. Dua ediyorum senin için. Ama her durumda eşeği sağlam kazığa bağlamak lazım.
Maşallah canım, biraz fazla yemişsin gibi duruyor ne kadar küçük :))
ana oc karın genisligi bu olsa gerek.ne güzel hicbir yerin catlamaz :))
evet baktım bende.. 5 harfe kadar 35 TL uygun gibi.. sen sipariş verdin mi?
Ayıcıklarım geldi.. http://www.funbou.com/ Diğer ürünlerde güzel çıktı çok şükür.. şimdi işe koyulmak lazım bakalım nasıl birşey çıkacak :) :18:
Eki Görüntüle 1194141
Bu foto yeni mi? Maşallah. Hamile olduğuna emin misin :)) benim 3 aylık Halim gibi yaaaa. Şu anda da 8-9 aylık gibi karnım. Senin gibilere imreniyorum valla.
Allaha sukurler olsun kı bebegın boyu herseyı ıyı.yoksa uzulurdum.ya cnm bısey sorcam sen vıtamın kullanıor musun.hangısını kullanıon.decavitte domuz yagı var dıorlar.daha once doktor kullanman sart dgl demıstı ama kendımı cok halsız hıssedıorum artık .gercı pazartsı bellı olcak ama doktorlar hep decavıtı verıor.hangısını gonul rahatlgıyla kullanabılırım?
Herkese Merhaba,
Doktor kontrolünden geldik.Sağ tarafımdaki damarımdaki tıkanıklık geçmiş çok şükür bebeğimin gelişimi de suyuda gayet iyiyimiş:) 27+3 1125 gr 35 cm de boyuda olmuş:) bir ay sonrada kontrole gidicem.Geçen sefer baş aşağı duruyordu şimdi ise poposu aşağıdaymış ama doktor erken değişir endişelenecek birşey yok dedi..
Kesinlikle haklısın bu adam benimde gözümü çok korkutuyor. Herseyi yapabilir bence. Sen aylarca arama sorma muanelere gelme sonra isim hakkından bahset. Imiallah düşündüğüm seyler olmaz da mutlu huzurlu yuvalarında Yaşar giderler. Acaba hangi tarafın maddi durumu daha iyi? Çocuğun vekaletinde bu cok onemli bir durum cunku. Inşallah oyle seyler olmaz tabi ya :s
Bebeğinin durumunun iyi olmasına sevindim. Herkesin hamileliği farklı oluyor :)
İlk aylarda grip olduğumda doktor decavit vermişti. Kullandım. Uzun zamandır kullanmıyorum. Elevit diye bir vitamin hapı var ve onda domuz yağı var. Bu kadar emin yazıyorum çünkü özellikle doktorumla konuştum. Decavit te yok ve ondan doktorum yazıyor.
Ne yaptın sen de Erdem Hast.ne gidicem demiştin gittin mi?
şekerden dolayı diyet yapan arkadaşlar şekerinizi günde kaç kere ölçüyorsunuz. Diyet listesinde ana ve ara öğünler var hepsinden sonra mı ölçüyorsunuz. Tokluk olarak sadece sabahları mı ölçüyorsunuz mesela gece su içsek etkiler mi sabah ki ölçü mü. Ben şeker yüklemesi yaptırmadım direk diyetisyene gittim dikkat etmek için ama oda diyet listesi verdi şeker ölçümü yapmam gerektiğini söylemedi. Ben kendim bu cihazı aldım da ölçmek istiyorum bugün ilk aldığımda eczane de denedik tokluk 109 çıktı normal midir. Referans aralıklarını da bildirirseniz çok sevinirim.
cnm insülin verdi doktor sabahları 2 doz çok düşük bi dozmuş ama kullanmam lazımmış çünkü şeker bebeğe zarar verirmişşşşşş böyle daha ii hissettim kendimi çok korkmuştum bebeğime bi zarar vericek bu şeker diye iğneden çok korksamda sabah yaptım ilk insülinimi hiç acıtmadııııı :) yeterki oğlum iyi olsunnnn hepimiz bebeklerimizi alalım sağlıkla kucağımıza inşallah :)cnm ne dedi doktorun. Ben dün gittim. Insülüne başlttı önce yeni şeker aleti yazdı.... Eve geldim annemin şeker aletiyle benimki arasında 20-30 fark çıkıyor. Doktorum yeni aldığımın iyi marka olduğunu insülüne başlama bir hafta daha yenisiyle ölç maille yolla inceleyelim dedi...
Sana ne dedi doktorun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?