2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Herkese Merhaba,
Doktor kontrolünden geldik.Sağ tarafımdaki damarımdaki tıkanıklık geçmiş çok şükür bebeğimin gelişimi de suyuda gayet iyiyimiş:) 27+3 1125 gr 35 cm de boyuda olmuş:) bir ay sonrada kontrole gidicem.Geçen sefer baş aşağı duruyordu şimdi ise poposu aşağıdaymış ama doktor erken değişir endişelenecek birşey yok dedi..

Canım, bence sen bir avukatla görüş. Fikir al. Boşan demiyorum kesinlikle, dava da aç demiyorum. Hani anlat durumları ilerde nasıl tehlikelerle karşılaşabilirsin filan öğren. Ona göre önlem alırsın. Ama bak kesinlikle boşanmak için demiyorum. İlerde yaşayabileceğin şeyler için. Seni neler bekleyebilir öğrenirsin. Fazla bilgiden zarar gelmez.
Lütfen beni yanlış anlama, inşallah kocan düzelir mutlu olursunuz. Dua ediyorum senin için. Ama her durumda eşeği sağlam kazığa bağlamak lazım.

Kesinlikle haklısın bu adam benimde gözümü çok korkutuyor. Herseyi yapabilir bence. Sen aylarca arama sorma muanelere gelme sonra isim hakkından bahset. Imiallah düşündüğüm seyler olmaz da mutlu huzurlu yuvalarında Yaşar giderler. Acaba hangi tarafın maddi durumu daha iyi? Çocuğun vekaletinde bu cok onemli bir durum cunku. Inşallah oyle seyler olmaz tabi ya :s

Maşallah canım, biraz fazla yemişsin gibi duruyor ne kadar küçük :))

Allaha sukurler olsun kı bebegın boyu herseyı ıyı.yoksa uzulurdum.ya cnm bısey sorcam sen vıtamın kullanıor musun.hangısını kullanıon.decavitte domuz yagı var dıorlar.daha once doktor kullanman sart dgl demıstı ama kendımı cok halsız hıssedıorum artık .gercı pazartsı bellı olcak ama doktorlar hep decavıtı verıor.hangısını gonul rahatlgıyla kullanabılırım?

ana oc karın genisligi bu olsa gerek.ne güzel hicbir yerin catlamaz :))

ben de hep iç karnım genıs olsun ısterdım Allah gönlüme gore verdı ama cnm bızde genetık galıba.ablamda ıkı kızına hamıleyken boıyleydı.annemde 6 çocuğuna boyleymıs hatta ben hatrlarım annem doğuma yakın elımden tutup benı koştura koştura okula yazdrmaya goturmustu.arkasından bakanlar bu kadın sokakta doğuracak heralde,acaba bu erkekmı tasıor kı demısler.erkekler hafıf olurmuş güya.erkektı evet ama 6 cocugundada boyleymıs.

Ayiciklarda tam aradigim gibi boyutları falan sadece biraz giydirmek lazim :)) isimlik siparişi verdim cnm.gelince paylasirim ben bayramdan sonra yapmaya baslayacagim..

Bu foto yeni mi? Maşallah. Hamile olduğuna emin misin :)) benim 3 aylık Halim gibi yaaaa. Şu anda da 8-9 aylık gibi karnım. Senin gibilere imreniyorum valla.

evet cnm yenı bır fotoğraf.içimde oynamasa bende hamılemıyım dıye sorcam kendıme esım hep dalga gecıor ya benle.sen benı kandırıosun hamıle dglsın dıor,sonra babacım bır sesver dıor karnıma dayıyor kulağını.kızım bır tekme atıor.heh tmm smdı oldu dıor onemlı olan hepımızınkuzusunun sağlıklı olması.ben cok uzulmustum ama smdı kendıme kızdım.Rabbım ne dılerse o olur sen de uzulme hcbsey ıcın.Rabbımıze guvenlım

Bebeğinin durumunun iyi olmasına sevindim. Herkesin hamileliği farklı oluyor :)

İlk aylarda grip olduğumda doktor decavit vermişti. Kullandım. Uzun zamandır kullanmıyorum. Elevit diye bir vitamin hapı var ve onda domuz yağı var. Bu kadar emin yazıyorum çünkü özellikle doktorumla konuştum. Decavit te yok ve ondan doktorum yazıyor.
Ne yaptın sen de Erdem Hast.ne gidicem demiştin gittin mi?

Canim cok sevindim banada moral oldu benismde sag uterin arterdeproblem var tikaniklik demiyelimde artmis kan hacmi centik yani damarin yeterince genislememis olmasi durumu benimde 5agustosta 29.haftada dooplerim var insallah benimkide duzelmistir bende boyle guzel bi mujde verebilirim su an tek problemimiz bu cok sukur insallah bu kontrolde iyi gecerse bende cok rahatlayacagim...

kizlar buda bizim nevresim takimimiz nette hep problem oldugundan ekleyememistim karaca home serisini tavsiye ederim kumaslari yumusacik cok guzel...

İnşallah canım, gerçi bebek küçük olunca anneye veriliyor, babanın maddi durumu daha iyiyse de baba nafaka veriyor. Ama ne olur ne olmaz. İnsan bilirse kendine güveni artar. Ayağını daha sağlam basar. Tabii bu en kötü senaryo. İnşallah mutlu bir yuvaları olur. Düzelirler.

ay cnm o zaman ben karıştırdım doğru elevıttir o.artık kullanmıorsun yanı decaviti.pazartsı bakalım gerekırse bende baslıcam.evet gtcektım ama ayağımın dıbıne cok ovulen bır doktor gelmıs.sur hastanesı umut hanım .bu hafta esımle ona gtcez.eger beğenmezsek ordan dedıgın doktora gtcez.pazrtsesı tahlıl sonuçlarımı almayı beklıorum.ıgne vurulmam gerekebılır uyuşmazlık ıcın.onu halledebilsem bır.salı yada carsambada ıns kendı dr umza gecıs yapcaz

Kızlar merhaba,

İşlerim çok yoğun o yüzden pek yazamıyorum. Ama okumaya çalışıyorum yazdıklarınızı. Alışveriş yapanlar olmuş. Çok özendim. Çünkü ben hala pek bir şey almadım. Sadece puseti aldık. 7. ayım bittikten sonra alışverişe yoğunlaşmayı düşünüyorum.

Şu sıralar kafam çok karışık. Önceden 37. haftaya kadar çalışırım diyordum. Ama artık evde kalmak istediğimi farkettim. Zor oluyor gidip gelmek, insanlarla uğraşmak. 32. haftada izne çıksam doğum sonrasına pek iznim kalmayacak. Kafam çok karışık. Bir de cuma günü iş yerinde istemediğim bir olay oldu. Çok ağladım. Bugün bile içim bir tuhaf. Yarın tatile gideceğiz ama kafam dolu. Hamilelikte bunlarla uğraşmak zor oluyor. İnsanlar bazen cok düşüncesiz olabiliyorlar.

Bebişim de iyice hareketlendi. Dün bir arkadaşım doğum yaptı. O kadar özendim ki. Oğluma kavuşmak istiyorum.

Selam kızlar... Umarım herkes iyidir.. Kendinize çok dikkat edin bende sıcağa bağlı ter alerjisi çıktı ;( yani terledikçe kabardım ve kabardıkça kaşındım.. Sabahlara kadar uyku girmiyor gözüme günde sadece 2-3 saat uyuyabiliyorum.. Tam kesildi kaşıntım derken ayaklarım başlıyor orası bitiyor kollar kollar bitiyor kasıklar kaşınıyor doktora gittim bebeğimin herşeyi güzel çıktı.. Kilosu ve boyu çok iyi değerleri, suyuda iyiymiş... Kan değerlerimde çok iyi çıktı çok şükür... Dermatolojiye gözüktüm ilk gebelikte olan birşeymiş.. Hormonların yaptığı bir olaymış.. Krem verdi kullan geçecek dedi.. 1 haftadır evden çıkmıyorum.. Soğuk suya giriyorum bol bol... Benim gibi olan var mı ? Allah kimseye vermesin çok fena bişey bu kaşıntı ;(

Son düzenleme:

cnm şeker yüklemesi yaptır bence yoksa neden bebeğini aç bırakasın...

Ben her sabah aç tok ölçüyorum haftada 2 gün 6 kez her öğün aç tok ölçüyorum. Ara öğünlerde ölçüm yok.
Sabah açlığı 95i geçmemeli
tokluklar 140 ı geçmemeli
açlıkta alt sınır 75 bu arda

cnm insülin verdi doktor sabahları 2 doz çok düşük bi dozmuş ama kullanmam lazımmış çünkü şeker bebeğe zarar verirmişşşşşş böyle daha ii hissettim kendimi çok korkmuştum bebeğime bi zarar vericek bu şeker diye iğneden çok korksamda sabah yaptım ilk insülinimi hiç acıtmadııııı :) yeterki oğlum iyi olsunnnn hepimiz bebeklerimizi alalım sağlıkla kucağımıza inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…