2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

sen sadece sabhlarmı vuruyorsun... şekerin bana 2 kalem yazdı bir tanesini 4 doz 3 öğünde, diğer kalemide gece vurun dedi... Senin aletinin markası ne? Doktor baymer aldırdı onda hep iyi çıkıyor benim şekerim o yüzden iğneleri erteledik...
Valla ben neye inanıcam şaşırdım.. Her şey bebeğim için...

çok teşekkürler cevap için. ama diyet listesinde ki öğünler sağlıklı ve yeterli bence. bol çeşit var. zararlı şeylerden uzak durmuş oluyoruz. ben de bu sabah açlık ölçtüm 77 çıktı. 2. saat tokluk 88 çıktı. çok düşük heralde bunlar. birkaç gün daha ölçüp doktoruma göstereceğim. sen tokluğu ilk lokmayı aldıktan 1 saat sonra mı 2 saat sonra mı ölçüyorsun.

canım bizim eczacı tanıdık kuzenin eşi yazılan şeker ölçüm cihazını vermedi bayerin contour ts aletini verdi onunla ölçtüm hep

cnm normalde 2 saat sonra ölçülüyormuş...
Hamilelerde ilk lokmadan bir saat sonra boşuna 2.saat ölçme , benim 2. Saatte gyet düşük çıkıyo
SABAH AÇ 78,TOK 103 TÜ

Son düzenleme:
cnm normalde 2 saat sonra ölçülüyormuş...
Hamilelerde ilk lokmadan bir saat sonra boşuna 2.saat ölçme , benim 2. Saatte gyet düşük çıkıyo
SABAH AÇ 78,TOK 103 TÜ

çok saol canım bilgilerin için. senin de gayet iyi çıkmış sabah ki. Allah hepimize evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inş.

Benim şekerim 177 çıkmıştı kızlar diyetisyene gitmedim kendim 3 ana 3 ara ogün şeklinde yemek yiyorum.hamurisi tatlı ekmek falan yemiyorum ama.sanki son günlerde gobegim küçüldü kilo verdim gibi ama acaba bebeğim de kilo vermiş midir.of ya çok kafama taktım bu işi.Bide diyetisyene gidenler Nasıl bir liste takip ediyorsunuz yazarsanız sevinirim özellikle baklagil yememizde bir sakınca var mi bunu merak ediyorum

iyi bir doktordur umarım :)) inşallah memnun kalırsınız... oldukça yoğun bir maraton bekliyormuş seni ...
bende gidicem doktora az kaldı sabırsızlanıyorum resmen

ben 15 gündür diyet yapıyorum ne kilo aldım ne kilo verdim. ben de endişelenmiştim ama doktora gittim bebeğim kilo almış.diyetisyen hatta anneye kilo verdirip bebeğe kilo aldırdığım hastalarım var demişti. diyet listesinde haşlanmış yumurta peynir süt yoğurt tam tahıllı ekmek et yada balık ya da tavuk ve sebze yemeği ceviz meyve hergün var benimkinde.haftanın iki günü de 1 dilim ekmek yerine 4 yemek kaşığı kuru bakliyat ya da 3 yemek kaşığı bulgur dedi.

Bemde hiç ekmek yemiyorum ekmek yemeyince kiloda cok almıyoruz zaten. Hem faydalı birşeyde değil zaten bu ekmek. Valla ekmek değil de pide yiyorum pazar günleri de kilo yapıyor pazar günlerini saymazsak bende kilo almayanlardanım :) çok şükür ki yarın 32. Haftamıza giriyoruz ve sadece biz 10,5 kilo aldık 57,5 kilo ile devam ediyoruz bu maratona.. Ama üzülme canım bebişler gayet sağlıklı bir şekilde kilo alıyorlar valla

Sağol canım cevabın için demek ki bende doğru yoldayim ınş bebeğim de kilo almıştır çünkü bizim oğlan bizim zayifti

estagfurullah olur mu hiç.. cevaplarım tüm sorularını.. ögrecilerimin içerisinde en iyi ögrenebilenler downlu olanlar digerleri çok agır.. ayrıca downlular kişisel bakımlarını kendileri rahatça yapabiliyor.. yemek yemek, elini yüzünü yıkamak,tuvalet, diş fırçalamak, giyinmek ve daha birçok şey.. tabiki 1 yaş itibariyle hatta belki dahada erken egitime başlayarak.. rehabilitasyon merkezleri gün içerisinde ögrenciyi alır ve bir saat ders yapar..45 dk.. haftada iki gün yapılır bu.. tabi eger aile isterse bireysel kurumlar vardır çok az ögrencisi olan ama çok daha kaliteli egitim sunan yerler.. neyse bunları konuşmaya erken daha.. ama bebişin olaki downlu olursa yuvarlak küçük gözleri, küçük tatlı burnu ve iri bal dudaklı olcak :) emin ol çok tatlılar.. ve ilk dogdugunda normal bi bebek gibi emecek gülecek tepki vercek.. zamanla sadece egitim aşamasında ve yürüme aşamasında geri kalacak yaşıtlarına göre.. ama geçte olsa ögrencek.. içini ferah tut arkadaşım.. Allahım hayırlısını versin..

inşallah seninki de düzelmiştir.Genelde düzeliyormuş zaten.. süt içmeye özen göster ben her gün 2 bardak içiyorum kapalı olunca süt çok faydalıymış.. Bende çok mutlu oldum sağsalim olmasına Allah'ım herkesin bebeğini korusun inşallah

maçlık yükleme sonunda 177 çıktı.doktorun ne soyledi bu deger icin.benimde 50 lık yükleme sonucu 138 çıktı.doktor 2 hafta sonra 100 luk yapalım dedi ama ben çok kararsizim yaptırıp yaptırmaya konusunda.bende senin gibi şuan kafama gore ar ve ana öğün yapmaya çalışıyorum.mesela simdi aksam yemeğini yedim.birazdan ara öğün olarak ta 1 bardak sut ve bitane meyve yiyeceğim..

Kızlar facedeki grupta ne güzel kapı süsleri yapıyorlar.ben de yeni katıldım ordaki gruba.sizlerden yapan varmı biseyler hediyelik fln erkek bebekler icin fikir verirmisiniz?
Ben de su kokulu taslardan melek figuru dusunuyorum hediyelik ama bulamadim istedigim gibi..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım ya ne kadar güzel açıklamışsın, zaman ayırdığın için çok teşekkür ederim. Birazcık bilgim var ama bir eğitimci olarak senin düşüncelerini çok merak ettim. Anladığım kadarıyla bu öğrencilerini seviyorsun. Çok hoşuma gitti. Benim en çok üzüldüğüm, diğer insanlar özellikle yaşıtları tarafından dışlanma ihtimali. Ama en azında ailesi ve öğretmeni sevecek. Çok sevindim canım. Tekrar teşekkür ederim sana. Bu arada sen milli eğitimde mi yoksa özelde mi çalışıyorsun? Devletin özel eğitim okullarıvar ya , oraya her gün gidiyorlar da rehabilitasyon merkezine de ayrıca iki gün birer saat mi gidiyorlar?

50 lik sonucum 177 çıktı.bana hemşire kusarsan geçersiz olur demişti,kusmak ne kelime yarım saat sonunda bayilmisim.bunun için ben dr a bi daha yaptirmam dedim zaten yaptırma oldukça yüksek dedi.yediklerine dikkat et hiç yeme demiyorum ama az ye dedi.istersen diyetisyene gidebilirsin korkma bişey olmaz dedi.Benim dr biraz rahat sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…