50 lik sonucum 177 çıktı.bana hemşire kusarsan geçersiz olur demişti,kusmak ne kelime yarım saat sonunda bayilmisim.bunun için ben dr a bi daha yaptirmam dedim zaten yaptırma oldukça yüksek dedi.yediklerine dikkat et hiç yeme demiyorum ama az ye dedi.istersen diyetisyene gidebilirsin korkma bişey olmaz dedi.Benim dr biraz rahat sağolsun
İyi mi yaptım kötü mu bilmiyorum ama gitmedim diyetisyenesen gitmedinmi diyetisyene..diet listen yok mu.aslında bana 2 hafta sonra 100 luk yapalım dedi doktorun başka bi doktora daha sordum gerek yok dedi.bilmiyorum ne yapsam ben de 50 mg içince nerdeyse kusuyodum zor tuttum o yüzden yaptırmayı hic istemiyrm biyandanda korkuyorum ...
Eki Görüntüle 1194710 Eki Görüntüle 1194711
Kızlar hangi duvar kağıdı ????? Duvarlar çok açık mavi beşiğin arkasına bi duvara kagit yapcam hangisi güzel
Kızlar hangi duvar kağıdı ????? Duvarlar çok açık mavi beşiğin arkasına bi duvara kagit yapcam hangisi güzel
Gecmis olsun canim allah şifa versin ağrı bendede çok yürüyüp yorulunca oluyo uzanıp dinlenince geçiyo tabi yine doktoruna sorkizlar , oksuruk basladi bende , terleyip sogumaktan, pzt doktora gidicem, antibiyotik verebilir belki, bugun aksama kadar yattim. Dua edin rabbim sifa versin.
bide bebek , vajiya dogru baski mi yapiyor ne , vajina kisminda agri hissediyorum bebek uyanikken ben otururken. sizdede oyle birsey oluyormu ? ozellikle benim haftamda olanlar ? bugun basladi bu his.
Benimde bol miktarda canli bakteri ve 8 - 10 lokosit cikti. Yanma ve akinti olmadigi icin doktor hic onemsemedi. Ama benim kafama takildi. Sen de kac lokosit cikti.
canım moralini bozma, bak bebişin iyi beslenmiş, inşallah sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini
bende de 3 çeşit iltihap varmış, doktor bir tane toz verdi birde antibiyotik, çok fazla akıntım oluyordu 1-2 gündür biraz rahatladım çok şükür, 15 gün sonra yine çağırdı, herhalde yine tahlil ister
3 lökosit 1 tane de bakteri çıktı bende. Doktor önemli değil bol su iç sadece dedi. Antibiyotik vermedi. Sende çok mu var? Suyu az mı içiyorsun?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dr tekrar antibiyotik vermedi bana su an sadece purinol antiseptik kullanıyorum.. size ne önerdi dr.unuz
herkese günaydın bu güzel günde gezmek isterdim ama babamız çalışıyor
herkese günaydın,
sağlıklı mutlu bir pazar olur inşallah,
kızlar birkaç gündür sağ bacağıma kalça kısmından kramp girdi ve topallayarak yürüyorum sizlere böyle birşey oldumu? zaten ayağa zor kalkıyordum şimdi sağ bacakta ağrı var iyice yürümekte zorlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?