2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Selam arkadaşlar!! Ben geçen senin 2013 ekim annesiyim..!! Bu yılda hamileyim tabi deneyimliyim hamilelik konusunda çünkü bu yılda ekimde doğum yapıcam :))) eger sorularınız olursa memnuniyetle cevaplarım..bebeklere alınacaklar vs gibi öpüyorum sizi iyi hamilelikler..

2013ekim annesiyim

bugun sonuçlarımı gosterdgm doktor a sordum.sureklı takıp edılmelısın o zaman dedı.ama ben tabıkı tek dr la kalmcıam.iki saat sonra tekrar hastaneye gtces.ıgnemı vurulmak ıcın.kadır gecesı gecsın.galıba bu hafta olması lazım .ondan sonra ozele kendı dr umuza gtcez.gecen kı doktor sureklı poposundan elementmı uyduruor nedır anlamadm.omega 3 kullanayım mı bılemedım.bır fıkır verın aklım karıstı
bence şmdilik kullanma canım özele kendi dr una gdince o önerirse kullan

Selam arkadaşlar!! Ben geçen senin 2013 ekim annesiyim..!! Bu yılda hamileyim tabi deneyimliyim hamilelik konusunda çünkü bu yılda ekimde doğum yapıcam :))) eger sorularınız olursa memnuniyetle cevaplarım..bebeklere alınacaklar vs gibi öpüyorum sizi iyi hamilelikler..

2013ekim annesiyim

merhaba ne güzel böyle peşpeşe anne oluyorsun :)

2013ekim annesiyim
hayrlı olsun cnım ben byrama dogru çantamı hazrlamayı düşnyorum 31 haftayla gdiyorum erken dogum riskim war sen tecrübelsn hazrlarken sana danşaym kabl edrsen hatta resmleyip seninle paylaşaym :))

Canım bana en yakın kişi annem. Sezeryan oldu ve ikinci gün ayağa kalktığını söylüyor. Ama dikiş izleri hala gozukuyor. Onlar geçmiyor sanırım ama annem bembeyaz tenli birisi. O yüzden de olabilir bilmiyorum. Gaz sancısı falanda olmamış annemde ne kadar rahatlatır bilmiyorum senin için ama ben annemin bu rahatlığı sebebiyle sezeryan düşünüyorum

iz gecmıor cnm bılıorum ınce bır ız kalıormus.aman gecmesın.bız ve bebısler sağlıklı olsunda ız kalsa ne olur sankı

benimkisi şurup gibi sabah aç karınla içiyorum ama üstüne hemen kahvaltı yapmamam lazım o yüzden sabah 5.30 - 06.00 artık kaçta kalkarsam içiyorum.Seninki hap şeklinde mi? benim kan değerlerime yeni bakıldı bir ay öncekine göre artmış tabii sadece ilaç mı etkili bilmiyorum..
bnm kı tablet seklınde cnm.goruntusu koyu renk kahverengı.tadı pek hoşa benzemıor.bna doktor sordu demır kullanıonmu.hangısını denedıysem olmadı.gano yu bıle kullanamadm dedım.oda sana dıl altı yazcam bıde bunu dene demıstı.bakalım yrna ıns mıdem sağlam kalır

cnm sezaryen olduk dıyelım.o yara ızı ne kadar zamanda tamamen gecıyor.eskı vücudun gbı herseyı rahatça yapabılıorsun?bırde görümcem ve bır arkadaşım dedı kı.sezaryanda aşırı derecede gaz sancısı oluormus ve ıkınmaman gerekıormus.ozaman ayıptır soylemesı wcnızı nasl yapıodun dedım.ay onu hıc sorma dikişler patlıor dedı.ya var mı böyle seyler.ben korktum oyle anlatınca onlar

Canim valla ne yalan soylim ben hicbir sikinti cekmedim sadece hastanede kaldigim surece yattim evde hic yatmadim hemen ayaklandim.gaz sancisina gelince hastanede onun icin ilac veriyorlar ve bol bol yurutuyorlar.sezaryanda eskisi gibi dikis olmuyo sadece bi çizgi var oda zaten kaliyor gecmiyor.ayrica sana soyleyen biraz abartmis bi wc le dikişler patlamaz.bana doktorum bikac ay agir is yapma koltuk kaldırmak. Halı cirpmak gibi agir işler onun disinda bişey yok. Insnki suan dogumdan hiç korkmuyorum sadece bebegim zamanında saglikli bi şekilde dogsun istiyorum

şurup rahat bol suyla içince arada kaynıyor, kan uyuşmazlığı iğnesinide perşembe günü sorucam inşallah bizde de bi sorun çıkmaz,son bayılman hatırladığım kadarıyla sinirseldi doktorun terbiyesizliği sonucu inşallah bir daha olmaz, bende nefes almada zorlanıyorum, doktor hamileliğin sonuna doğru dahada zorlanacağımı söyledi, doğumdan sonrada burun ameliyatı olman gerekiyor dedi :( dediğin gibi şu günleri atlatalım iyileşiriz inşallah

benim sadece annem ve kardeşim var, bütün akrabalar memlekette ve annemle çok güzel bir ilişkimiz var çok şükür,
eşim sadece kendi ailesine düşkündür , ben bile kaçıncı sıradayım onun için bilmiyorum, maşallah senin eşinle aran iyiymiş, inşallah bebiş yuvanıza daha da çok mutluluk getirir, ben hamileliğin başından beri evde yatıyorum anneme çok ihtiyaç duyuyorum ama eşim surat yapıyor diye bize çağıramıyorum haftada bir gün geliyor :(

bazı ınsanlar bır yandan sanslıyken,bazılarıda başka bır acıdan sanslı oluyor.hayatın dengelemesı bu olsa gerek.eşinın surat asmasına uzuldum.maalesef her koca veya her aıle bır olmuor cnm.oysa hayatta en cok tutunmamız gereken kışı annemız oluor.28.haftda ındıreck coombs sonucuna gore ıgne yapılıor ama ılk hamılelıkse sart dgl dıorlar.bana kalırsa gene de yapılmasında fayda var.ısını bılen doktorlarda yapıor zaten.cunku kucuk bır ıhtımalde olsa etkılesım olabılıor.ben doktorların ılk hamılelık bsey olmaz demesı,bu sorumsuzlgu yüzünden ılk bebegımı kaybetttım.benden soylemesı ıyıce ogren basından savmasın.sor ıyıce canm

Canim valla ne yalan soylim ben hicbir sikinti cekmedim sadece hastanede kaldigim surece yattim evde hic yatmadim hemen ayaklandim.gaz sancisina gelince hastanede onun icin ilac veriyorlar ve bol bol yurutuyorlar.sezaryanda eskisi gibi dikis olmuyo sadece bi çizgi var oda zaten kaliyor gecmiyor.ayrica sana soyleyen biraz abartmis bi wc le dikişler patlamaz.bana doktorum bikac ay agir is yapma koltuk kaldırmak. Halı cirpmak gibi agir işler onun disinda bişey yok. Insnki suan dogumdan hiç korkmuyorum sadece bebegim zamanında saglikli bi şekilde dogsun istiyorum

bır wcyle dikişler patlamaz demıssın ya ona cok guldum:52: haklısın zaten banada bıraz abartı gbı geldı.iz onemlı dgl.ben gazdan bıraz korkmuştum cok aşırı sancı cektık dedı ıkısıde.ama onun ıcınde ılac verıp yurutuolar dedın ıcım rahatladı suanda.

2013ekim annesiyim

cnm hg de sen doğumdan 3 ay sonramı hamıle kaldın:27: pespese anne olmak güzel bende pespese olmak ısterım.ama anne sutu alması bakımından bebısın,1sene beklemek daha ıyı dgl mı? hg tekrardan.

bır wcyle dikişler patlamaz demıssın ya ona cok guldum:52: haklısın zaten banada bıraz abartı gbı geldı.iz onemlı dgl.ben gazdan bıraz korkmuştum cok aşırı sancı cektık dedı ıkısıde.ama onun ıcınde ılac verıp yurutuolar dedın ıcım rahatladı suanda.

Canim zaten doktorlar hastane odasında degil koridorda yurutuyorlar.hemsirelerde gaz çıkardınmi diye soruyorlar senin sezeryanmi olcak

cnm hg de sen doğumdan 3 ay sonramı hamıle kaldın:27: pespese anne olmak güzel bende pespese olmak ısterım.ama anne sutu alması bakımından bebısın,1sene beklemek daha ıyı dgl mı? hg tekrardan.
Evet canım,peşpeşe anne olmak isteyenlere tavsiyem ben bebeğimi emzirdim daha bırakalı 1 hafta oldu bebeğim artık 9 aylık diğeride 7 aylık zaten ek gıdalar önüne geçio maşallah oğlumda hiç hastalanmadı ve yaşıtlarından kilolu ve uzun;) yani korkmayın ayrıca normal doğum yaptım

2013ekim annesiyim

Evet canım,peşpeşe anne olmak isteyenlere tavsiyem ben bebeğimi emzirdim daha bırakalı 1 hafta oldu bebeğim artık 9 aylık diğeride 7 aylık zaten ek gıdalar önüne geçio maşallah oğlumda hiç hastalanmadı ve yaşıtlarından kilolu ve uzun;) yani korkmayın ayrıca normal doğum yaptım

2013ekim annesiyim

Öncelikle hoşgeldin :) Bende biran önce 2. bebeği yapma niyetindeyim. Kafamda bir dünya soru işareti vardı. O kadar pozitif yazdın ki bende 3 ay sonra hamile kalım tekrar 2015 ekim anne adayı olmak istedim.
Hamileliğim yolunda gidiyor Allah nasip ederse normal doğum yapmak istiyorum.
Yalnız kilo almadın mı? Doğum sonrası hemen gittiler mi? Bilinçli olarak mı 2 bebeğe hamile kaldın?

Ben biberonu biraz arastirdim.kolik ve gaz onleyici dr brown karar verdim. Cam sise bi de dogal akis yani anne memesi kadar siziyor..

Ben de dr brown aldim, kolik bebeklere bile onerisi doktorlarin..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

2013ekim annesiyim

ben de birşeyi merak ediyorum. cevap verirsen memnun olurum...:) alttan çıtçıtlı body alırken 0-3 mü alalım direk 3-6 ay ilemi başlayalım?.. altına bez bağlanınca bodyler sıkar mı?

bnm kı tablet seklınde cnm.goruntusu koyu renk kahverengı.tadı pek hoşa benzemıor.bna doktor sordu demır kullanıonmu.hangısını denedıysem olmadı.gano yu bıle kullanamadm dedım.oda sana dıl altı yazcam bıde bunu dene demıstı.bakalım yrna ıns mıdem sağlam kalır

Bu demir ilaçlarının tadı zaten pek hoş değil dil altı olunca bütün tadını alacaksın inşallah kötü değildir de içebilirsin eğer olmazsa benimkini söyle ben içebiliyorum sende denemiş olursun.. Birde kırmızı et ye dut pekmezi siyah üzüm falan ye sende biliyorsundur zaten.. kan ilacını hep kullanmamız lazım sağlık ocağındaki ebe bana doğum sonrada 2-3 ay kullanman lazım dedi o yüzden sana uyan birtane bul da için rahat iç inşallah..

Herkese de günaydın güzel bir gün olması dileğiyle..Havalar çok ısındı Allah yardımcımız olsun.

Back
X