- 20 Temmuz 2014
- 25
- 6
- 3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence şmdilik kullanma canım özele kendi dr una gdince o önerirse kullanbugun sonuçlarımı gosterdgm doktor a sordum.sureklı takıp edılmelısın o zaman dedı.ama ben tabıkı tek dr la kalmcıam.iki saat sonra tekrar hastaneye gtces.ıgnemı vurulmak ıcın.kadır gecesı gecsın.galıba bu hafta olması lazım .ondan sonra ozele kendı dr umuza gtcez.gecen kı doktor sureklı poposundan elementmı uyduruor nedır anlamadm.omega 3 kullanayım mı bılemedım.bır fıkır verın aklım karıstı
hayrlı olsun cnım ben byrama dogru çantamı hazrlamayı düşnyorum 31 haftayla gdiyorum erken dogum riskim war sen tecrübelsn hazrlarken sana danşaym kabl edrsen hatta resmleyip seninle paylaşaym :))
Canım bana en yakın kişi annem. Sezeryan oldu ve ikinci gün ayağa kalktığını söylüyor. Ama dikiş izleri hala gozukuyor. Onlar geçmiyor sanırım ama annem bembeyaz tenli birisi. O yüzden de olabilir bilmiyorum. Gaz sancısı falanda olmamış annemde ne kadar rahatlatır bilmiyorum senin için ama ben annemin bu rahatlığı sebebiyle sezeryan düşünüyorum
bnm kı tablet seklınde cnm.goruntusu koyu renk kahverengı.tadı pek hoşa benzemıor.bna doktor sordu demır kullanıonmu.hangısını denedıysem olmadı.gano yu bıle kullanamadm dedım.oda sana dıl altı yazcam bıde bunu dene demıstı.bakalım yrna ıns mıdem sağlam kalırbenimkisi şurup gibi sabah aç karınla içiyorum ama üstüne hemen kahvaltı yapmamam lazım o yüzden sabah 5.30 - 06.00 artık kaçta kalkarsam içiyorum.Seninki hap şeklinde mi? benim kan değerlerime yeni bakıldı bir ay öncekine göre artmış tabii sadece ilaç mı etkili bilmiyorum..
cnm sezaryen olduk dıyelım.o yara ızı ne kadar zamanda tamamen gecıyor.eskı vücudun gbı herseyı rahatça yapabılıorsun?bırde görümcem ve bır arkadaşım dedı kı.sezaryanda aşırı derecede gaz sancısı oluormus ve ıkınmaman gerekıormus.ozaman ayıptır soylemesı wcnızı nasl yapıodun dedım.ay onu hıc sorma dikişler patlıor dedı.ya var mı böyle seyler.ben korktum oyle anlatınca onlar
şurup rahat bol suyla içince arada kaynıyor, kan uyuşmazlığı iğnesinide perşembe günü sorucam inşallah bizde de bi sorun çıkmaz,son bayılman hatırladığım kadarıyla sinirseldi doktorun terbiyesizliği sonucu inşallah bir daha olmaz, bende nefes almada zorlanıyorum, doktor hamileliğin sonuna doğru dahada zorlanacağımı söyledi, doğumdan sonrada burun ameliyatı olman gerekiyor dedidediğin gibi şu günleri atlatalım iyileşiriz inşallah
benim sadece annem ve kardeşim var, bütün akrabalar memlekette ve annemle çok güzel bir ilişkimiz var çok şükür,
eşim sadece kendi ailesine düşkündür , ben bile kaçıncı sıradayım onun için bilmiyorum, maşallah senin eşinle aran iyiymiş, inşallah bebiş yuvanıza daha da çok mutluluk getirir, ben hamileliğin başından beri evde yatıyorum anneme çok ihtiyaç duyuyorum ama eşim surat yapıyor diye bize çağıramıyorum haftada bir gün geliyor![]()
Canim valla ne yalan soylim ben hicbir sikinti cekmedim sadece hastanede kaldigim surece yattim evde hic yatmadim hemen ayaklandim.gaz sancisina gelince hastanede onun icin ilac veriyorlar ve bol bol yurutuyorlar.sezaryanda eskisi gibi dikis olmuyo sadece bi çizgi var oda zaten kaliyor gecmiyor.ayrica sana soyleyen biraz abartmis bi wc le dikişler patlamaz.bana doktorum bikac ay agir is yapma koltuk kaldırmak. Halı cirpmak gibi agir işler onun disinda bişey yok. Insnki suan dogumdan hiç korkmuyorum sadece bebegim zamanında saglikli bi şekilde dogsun istiyorum
bır wcyle dikişler patlamaz demıssın ya ona cok guldumhaklısın zaten banada bıraz abartı gbı geldı.iz onemlı dgl.ben gazdan bıraz korkmuştum cok aşırı sancı cektık dedı ıkısıde.ama onun ıcınde ılac verıp yurutuolar dedın ıcım rahatladı suanda.
Evet canım,peşpeşe anne olmak isteyenlere tavsiyem ben bebeğimi emzirdim daha bırakalı 1 hafta oldu bebeğim artık 9 aylık diğeride 7 aylık zaten ek gıdalar önüne geçio maşallah oğlumda hiç hastalanmadı ve yaşıtlarından kilolu ve uzuncnm hg de sen doğumdan 3 ay sonramı hamıle kaldınpespese anne olmak güzel bende pespese olmak ısterım.ama anne sutu alması bakımından bebısın,1sene beklemek daha ıyı dgl mı? hg tekrardan.
Evet canım,peşpeşe anne olmak isteyenlere tavsiyem ben bebeğimi emzirdim daha bırakalı 1 hafta oldu bebeğim artık 9 aylık diğeride 7 aylık zaten ek gıdalar önüne geçio maşallah oğlumda hiç hastalanmadı ve yaşıtlarından kilolu ve uzunyani korkmayın ayrıca normal doğum yaptım
2013ekim annesiyim
Ben biberonu biraz arastirdim.kolik ve gaz onleyici dr brown karar verdim. Cam sise bi de dogal akis yani anne memesi kadar siziyor..
Evet canım,peşpeşe anne olmak isteyenlere tavsiyem ben bebeğimi emzirdim daha bırakalı 1 hafta oldu bebeğim artık 9 aylık diğeride 7 aylık zaten ek gıdalar önüne geçio maşallah oğlumda hiç hastalanmadı ve yaşıtlarından kilolu ve uzunyani korkmayın ayrıca normal doğum yaptım
2013ekim annesiyim
bnm kı tablet seklınde cnm.goruntusu koyu renk kahverengı.tadı pek hoşa benzemıor.bna doktor sordu demır kullanıonmu.hangısını denedıysem olmadı.gano yu bıle kullanamadm dedım.oda sana dıl altı yazcam bıde bunu dene demıstı.bakalım yrna ıns mıdem sağlam kalır