2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Aa bende kaçırdım görmedim hastane çıkışlarını falan bidaha paylaşmanı bekliyoruz ozaman gülle beraber bu arada terliklerin e cok ciciymiş tabiki yaparız istanbullu anneler olarak buluruz

Aa bende kaçırdım görmedim hastane çıkışlarını falan bidaha paylaşmanı bekliyoruz ozaman gülle beraber bu arada terliklerin e cok ciciymiş tabiki yaparız istanbullu anneler olarak buluruz

Aaa nasıl kaçırdınız canlar :) o zaman buyrun :) bi tanesi bu diğerini de çekip koyayım :)
Sağol canım seninkiler kadar olmasa da idare ediyoruz
Evet buluşalım :) first de gelir belki istanbula bi gün

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ee bunlar da cok güzel masal hanıma cok yakışacak inşallah maşallah canım ya Rabbim giymeyi mutlu mutlu o hastaneden bu kıyafetlerle çıkmayı nasip etsin inşallah. First te gelmeli mutlaka tanışmalıyız zaten burda kalmamalı konuşmalarımız

Ailelerimiz ist te oldugu icin sık sık geliyoruz zaten kizlar :) artik dogumdan sora ki ilk gelisimde hemen haber veririm size:)

Buralardayım tatlım :) telden sürekli takip ettim ama yazması zor oluyor . Ebebeği aradım geliyoruz hastane çıkışı almaya nettekiler var demi dedim yok dedi bende görmeden alamadım işte . Biz bayramdan sonraki hafta alışverişe çıkıp hepsini bir günde bitireceğiz ,inşallah . İzinim başlıyor o zaman .Gerçi çoğunu aldık . Biberon ,emzik, ateş ölçer , bir kaç kıyafet daha alır tamamlarız hayırlısıyla . Hastane çıkışını çok beğendim , iyi günlerde kullanın . Terliklerin fiyatı da hem uygun hem güzel . Ben beğendim . Açık renkli olması da güzel her pijama takımı ile uyar :) Dur bende lohusa takımım ve çatamın resmini koyayım

Nerde bulaşacağız :) bende geliyorum da

amin inşallah tatlım çok sağol:)

nerde buluşacaksınız istanbul'da ben de geliiiiiiiiiiiiiiriiiiiiiiiiiim:)

evet canım doğru söylüyorsun, onlar için şuanda kutsal bir simgeyiz. az kaldı doğumdan sonra düzelirler inşallah:)

kızlar ben de dün bi program izledim bebek hemşiresi konuktu, işte bebek nasıl yatırılır neler yapılır fln knşuolardı.. yumuşak yatak olmamalı sert zemin olmalı dedi kadın..bu pamuk yataklar nasıl yumuşak mı?

güle güle kullansın bebişin cnm =)) nereden aldın bu organik cicileri? bide ne kdrdı sorması ayıp?

günaydın kızlarr günaydın diyorum çünkü daha yeni uyandım ben son günlerde çok fazla uyuyorum çokda halsizim nolcak böyle bilmiyorum gerçi gastroentrolojideki tahlillerimi yapan doktor ben daha demeden uykuve halsizlik dışında şikayetin var mı dye dedi...ne güzel hepiniz eksiklerinizi tek tek tamamlıyorsunuz ben daha hiç bişey almadım ne alıcam onuda bimiyorum riskli gebelik grubunada girdik erken doğum olsa bebeğim ne giycek hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…