2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Hayırlı olsun canım sağlıkla uyutun minnoşunuzu :) biz pamuk aldık görevliler pamuğu önerdi bi de süngere de dokundum pamuk daha çok içime sindi..

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hadi bakalımmm sağlıkla doğduğu günü de göreceğiz inşallah 😊 ananen Nur içinde yatsın canım yolun açık olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canimm masallahh ne kadar az kaldi:) anneannen nurlar icinde yatsin canim mekani cennet olsun insallah...

Teşekkür ederiz annecikler :) günler geçsin artık biran once bitsinde kavuşalım kızlarımıza inşallah. âmin âmin Nur içinde yatsın tüm vefat edenlerimiz.

Az kaldı azıcık kaldı cok şükür ee sizinde baya baya az kaldı artık sonuna gelmemize neredeyse bitti eğer 2 haftada bir gidersem doktora sadece 3 randevu sonra inşallah kızım kucağımda olacak su hale bak snow nereden nereye geldik :)

canım güle güle kullansın bebeişin inşallah..
e-bebeğin diğer mağazalarında da var mı acaba indirim. bende henüz iç yatak, alez, ateşölçer falan almadım... tam olarak markalara da karar vermedim ama bi görmek lazım..

Hayırlı olsun canım kuzucugun sağlıkla içinde yatmayı nasip etsin Rabbim. Bizde yarı ortopedik aldık valla iyimi yaptık kotu mu yaptık hiç bilmiyorum

canım biz her gittiğimizde 3 boyutlu görüntüsünü de görüyoruz.. özellikle son haftalarda bebek 1 kiloyu geçince yüzü gözü iyice belli oluyor.. bence ısrar et sen..

Sorma canım ya :) yok kalp atışıydı, ikili testiydi, hareketlerini hissediyor muyum, cinsiyeti derken nerdeyse doğum zamanı geldi şaka gibi :) Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin sonra tanıştıralım minnoşlarımızı :)

Hayırlı olsun canım kuzucugun sağlıkla içinde yatmayı nasip etsin Rabbim. Bizde yarı ortopedik aldık valla iyimi yaptık kotu mu yaptık hiç bilmiyorum

Çok teşekkürler.. inşallah bebeğimiz zamanında gelsinde.. yatak içinde ben de yerinde görüp karar vericem heralde hangisi içime sinerse..

Canım nerden aldın park yatak için var mı yarı ortopedik? Ben kendi yatağına yarı ortopedik aldım hep onu önerdiler ama şu pamuk yatak çok kafamı karıştırdı sanırım değiştiricem

Merhaba hamiş arkadaşlarım.. Umarım bebişlerin sağlıkları iyidir.. Lohusa sabahlık yahut gecelik alanların tavsiyelerini bekliyorum.. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun

http://www.pijama-shop.com/ canım ben bu siteden iki ürün aldım.. ikisi de güzel çıktı.. kargoya vermeden önce beden için aradılar ilgilendiler..

Bizim park yatağın ölçüleri cok garip olduğu için mecbur e bebekten aldım canım nasıl iyimi bilmiyorum ama bende cok araştırdık yarı ortopediğin iyi olduguna karar vermiştim ama senin gibi aklım pamuk olanda da kalmıştı. Oyüzden iyi mi yaptım kötü mü yaptım hiç bilmiyorum. Sen e bebekten aldın sanırım netten bak canım var nette aldığın yere de söyle getirtsinler sonucta nette satışı var. Ama pamuk yatakta iyi canım bu yatak birazcık sert cunku yarı ortopedik olduğu için

Kesinlikle tanıştıralım arkadas olsunlar bizler gibi :)) cok heyecanlı :)

Ben de ebebekten aldım ya ordan değiştiricem mecbur.. Internette pamuk almayın diyorlar kafam karıştı aslında ben kraftın viscosunu alacaktım ama yokmuş orda, babyjemin de visco yatağı var ama bilemedim

Kesinlikle tanıştıralım arkadas olsunlar bizler gibi :)) cok heyecanlı :)

Aynen :) bi arkadaşım var grupları var böyle Haziran anneleri diye sürekli görüşüp Haziran'da da bigün çocuklarının doğum günlerini kutluyorlar :) biz de yapabiliriz istanbulda olanlarla aslına :)

Ne güzel yaa benim de begendigim bebek arabasi orda var bekliyordum indirimini keske ist da biri olsa da alsak demistim kacirdim yinee buarada sana hayirli olsun cnm ne guzel denk gelmis..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aminnn .... Rabbim hayırlı evlatlar hepimize nasip etsin

Merhaba canım :) park yatağını falan almışsın hayırlı olsun , terliklerini bende merak ettim :) işimi bitireyim madame cocoya gidiyorum

Merhaba canım :) park yatağını falan almışsın hayırlı olsun , terliklerini bende merak ettim :) işimi bitireyim madame cocoya gidiyorum

Canım nerdesin sen bakiyim? Foto koydum sana hastane çıkışlarının iki gün önce. Aldın mı naptın?
Çok teşekkür ederim bu arada :) indirimi kaçırmayalım dedik canım. Terliği koyucam şimdi canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…