Güle güle kullanın canım darısı başımıza 😄
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar park yatağımız geldi bir hevesle kocamla kurduk hemen :) Perşembe gecesi e-bebekten sipariş verdik cuma sabahı kargoya verildi cumartesi sabahı elimizdeydi. sevinçten kargocunun boynuna sarılacaktıme-bebeği ve ups kargoyu çok seviyorum
içine yatak almadım henüz, karar veremedim.. pamuk mu visko mu sünger mi ??:18:
hepsi için ayrı yorumlar var.. 34- 36 dns sünger öneriliyor ama bakalım..
Hadi bakalımmm sağlıkla doğduğu günü de göreceğiz inşallah 😊 ananen Nur içinde yatsın canım yolun açık olsun
Canimm masallahh ne kadar az kaldi:) anneannen nurlar icinde yatsin canim mekani cennet olsun insallah...
Ayyyy 5 hafta kaldı desene :) çok heyecanlı :) darısı başımıza :) iyi yolculuklar canım benim, Allah rahmet etsin Nur içinde yatsın ananeciğin..
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar ebebek trump towerstatüm ürünlerde %20 indirim var! Az önce geldik eve ve nerdeyse her şeyimizi aldık :) park yatak, içine yatak, ateş ölçer, göğüs ucu kremi, göğüs pedi, ter bezi, alez.. Hepsini aldık :) oh bee çok mutluyum üzerimden yük kalktı :) darısı hepinizin başına inşallah :)
Kızlar park yatağımız geldi bir hevesle kocamla kurduk hemen :) Perşembe gecesi e-bebekten sipariş verdik cuma sabahı kargoya verildi cumartesi sabahı elimizdeydi. sevinçten kargocunun boynuna sarılacaktıme-bebeği ve ups kargoyu çok seviyorum
içine yatak almadım henüz, karar veremedim.. pamuk mu visko mu sünger mi ??:18:
hepsi için ayrı yorumlar var.. 34- 36 dns sünger öneriliyor ama bakalım..
Eki Görüntüle 1202736
Kızlar ben 28. Hafta gittigimde 3 boyutlu goruntusunu gormek istedim ama bu haftalarda bulanik cikar artik geçti dedi dr, sadece 1 kere 19. Hafta detaylı ultrasonda gorduk... acaba israr etsem bir sonraki kontrolde gosterirler mi? Size bu haftalarda gosteriyolar mi ? bulanik cikma olayi doğru mudur acaba?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Az kaldı azıcık kaldı cok şükür ee sizinde baya baya az kaldı artık sonuna gelmemize neredeyse bitti eğer 2 haftada bir gidersem doktora sadece 3 randevu sonra inşallah kızım kucağımda olacak su hale bak snow nereden nereye geldik :)
Hayırlı olsun canım kuzucugun sağlıkla içinde yatmayı nasip etsin Rabbim. Bizde yarı ortopedik aldık valla iyimi yaptık kotu mu yaptık hiç bilmiyorum
Hayırlı olsun canım sağlıkla uyutun minnoşunuzu :) biz pamuk aldık görevliler pamuğu önerdi bi de süngere de dokundum pamuk daha çok içime sindi..
Hayırlı olsun canım kuzucugun sağlıkla içinde yatmayı nasip etsin Rabbim. Bizde yarı ortopedik aldık valla iyimi yaptık kotu mu yaptık hiç bilmiyorum
Merhaba hamiş arkadaşlarım.. Umarım bebişlerin sağlıkları iyidir.. Lohusa sabahlık yahut gecelik alanların tavsiyelerini bekliyorum.. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun
Canım nerden aldın park yatak için var mı yarı ortopedik? Ben kendi yatağına yarı ortopedik aldım hep onu önerdiler ama şu pamuk yatak çok kafamı karıştırdısanırım değiştiricem
Sorma canım ya :) yok kalp atışıydı, ikili testiydi, hareketlerini hissediyor muyum, cinsiyeti derken nerdeyse doğum zamanı geldi şaka gibi :) Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin sonra tanıştıralım minnoşlarımızı :)
Bizim park yatağın ölçüleri cok garip olduğu için mecbur e bebekten aldım canım nasıl iyimi bilmiyorum ama bende cok araştırdık yarı ortopediğin iyi olduguna karar vermiştim ama senin gibi aklım pamuk olanda da kalmıştı. Oyüzden iyi mi yaptım kötü mü yaptım hiç bilmiyorum. Sen e bebekten aldın sanırım netten bak canım var nette aldığın yere de söyle getirtsinler sonucta nette satışı var. Ama pamuk yatakta iyi canım bu yatak birazcık sert cunku yarı ortopedik olduğu için
Kesinlikle tanıştıralım arkadas olsunlar bizler gibi :)) cok heyecanlı :)
Kızlar ebebek trump towerstatüm ürünlerde %20 indirim var! Az önce geldik eve ve nerdeyse her şeyimizi aldık :) park yatak, içine yatak, ateş ölçer, göğüs ucu kremi, göğüs pedi, ter bezi, alez.. Hepsini aldık :) oh bee çok mutluyum üzerimden yük kalktı :) darısı hepinizin başına inşallah :)
Allah razı olsun senden canım. Hayırlı evlat sahibi olmak bize de nasip olur inşallah. Amin. Birgün biz de onlar gibi olucaz. Inşallah bizim evlatlarımız da bize aynısını yaparlar. Amin.
Aynen :) bi arkadaşım var grupları var böyle Haziran anneleri diye sürekli görüşüp Haziran'da da bigün çocuklarının doğum günlerini kutluyorlar :) biz de yapabiliriz istanbulda olanlarla aslına :)
Çok teşekkürler.. inşallah bebeğimiz zamanında gelsinde.. yatak içinde ben de yerinde görüp karar vericem heralde hangisi içime sinerse..
Merhaba canım :) park yatağını falan almışsın hayırlı olsun , terliklerini bende merak ettim :) işimi bitireyim madame cocoya gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?