2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Çok teşekkürler canım inşallah sağlıkla görürüz o günleri aynen öyle çoğumuz Anadolu yakasındayız zaten rahat görüşürüz :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aaa hangi ebebek bu? Başka yerde bulursun belki?
Çok teşekkürler canım 2 gün hastanede giyicem zaten gayet de rahattı aldım ben de :) rengi de uçuk pembe aynen uyar her şeye :)

Nerde bulaşacağız :) bende geliyorum da

nerde buluşacaksınız istanbul'da ben de geliiiiiiiiiiiiiiriiiiiiiiiiiim:)

aaa çok sevindim tamam hemen bir organizasyon yapalım o zaman bayramdan sonrası için

Canım çok yumuşak değil zaten şilte olduğu için ince, diğer yataklara göre.. Bakalım ben bir de viscolara bakıcam olmadı değiştiricem..

güle güle kullansın bebişin cnm =)) nereden aldın bu organik cicileri? bide ne kdrdı sorması ayıp?

çok teşekkür ederiz teyzesi hello babyden aldım canım indirimdeydi 59 TL

çok şirin terliklerin:)) ama ekim ayında sıcak tutmaz mı bunlar?

teşekkürler canım havlu terlik tatlım terletmez yani

çok şekermiş canım güle güle kullansın meleğiniz

Kislarr nasilsinizz biz geldikk kizimla )

Bebegimin beynindeki kist gecmis.cok mutluyumm.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

harika bir haber bu canım çok sevindim, gözün aydın tam bayram oldu sizee

Kizima bakinn helee teyzeleri :) 7 tane cekti resmini bu sefer dr amcamiz saolsun

oyyy maşallah çok şirin

Kizima bakinn helee teyzeleri :) 7 tane cekti resmini bu sefer dr amcamiz saolsun

yaaa çok tatlı maşşallah, ne kadar net çıkmış.. benim kızım hiç böyle net göstermedi yüzünü, sadece yandan görünüyor yüzü onunla yetiniyoruz biz de ... bizi meraktan öldürcek, diğer randevumuz da 3 hafta sonra bakalım inş o zaman gösterir :)

annişler bana yardım edin fikir verin lütfen...
bebeğimizin adına bir türlü karar veremiyoruz. 2 isim arasında kaldık ama seçim yapamıyoruz, tek isim koymayı düşünüyoruz meleğimize...
oylarınıza sunuyorum,
meleğimizin adı ARYA mı olsun yoksa
ADA

ıyı bayramlar kızlar.bayramda cogumuz gıremeyız heralde.ıst te buluscak kızlar,musaıt olursam bnde katılırım aranıza.beklıorum haberınızı.opuorum

Benim oyum Ada ya :))

Benim oyum Arya'ya :)

ıyı bayramlar kızlar.bayramda cogumuz gıremeyız heralde.ıst te buluscak kızlar,musaıt olursam bnde katılırım aranıza.beklıorum haberınızı.opuorum

Tabi ki canım umarım ayarlayabiliriz süper olur :)
Sana da ii bayramlar şimdiden :*

Kizlar ya bnm aklima birsey takildi.ilk bebisim oldugu icin pek bilgim yok.dr a sormayi unuttum

28+4 gunluguz bugun.28 haftalikken 7. Ay bitmis oluyor.ama dogum tarihim 17 ekimmis.17 ekime daha 82 gun var yanlis hesaplamadiysam.
Benim simdi 2 ayimmi kaldi doguma.yoksa 82 gun mu.biraz karisik yazmis olabilirim kusura bakmayin emi :)

Birde isim sıkıntımız var.
6 aydir konusmadigim kavgali oldugumuz gorumcem ismini koymak istiyomus kizimin adini
Bende annesi ve babasinin koymasi gerektigini dusunuyorum.sevgili gorumcemin sectigi isimler
Asmin
Azem

Ben kesinlikle istemiyorum.ne yapicam bilmiyorum esim benim koymami istiyo ama aradada kalmak istemiyo.sizce ne yapmaliyimm kizlar ya

Tsk ederiz teyzesi.biraz cirkinmi ne

Bende ada , azra, almina, veya aymina istiyorum.sevgili gorumcemden bana duserse tabii :S

Pardon da gorumcene noluyo hic anlamadim ...cok istiyosa dogursun bikac tane onlara koysun isim...sana tavsiyem sakin boyle biseye izin verme canim...
Bu arada 29 haftan bittiginde 7 ayin bitmis oluyo :)

Ahh cnmm ne cekiyorum bi bilsenn... gorumcem 35 yasinda bekar.ben ne yapsam herseyime karisiyodu.en sonunda kavga ettik.hatta seni bosaticam demisti.simdi hangi yuzle ismini koymak istiyo anlamis deilim.eger izin vermessem aile ici tartismalar olucak tekrar.bunuda dusunuyorum
7 ayim bitmis oluyosa.82 gun neci.ultrasonda 17 ekim gozukuyo.

Acaba bnm kafammi cok karisik algilayamiyorum bir turlu :S

İsterse yillarca aile ici tartisma olsun bu konu zerre kadar umrumda olmazz cocuumun ismini koymak benim ve babasinin hakkidir halaya noluyomus...
Hamilelik 9 ay 10 gun diye geciyo ya canim bide doktorlarin hesaplarina gore 10 ay gbi flan bi sure oluyomus sen sat tarihine gore beklenen dogum tarihini ciddiye al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…