Ee bunlar da cok güzel masal hanıma cok yakışacak inşallah maşallah canım ya Rabbim giymeyi mutlu mutlu o hastaneden bu kıyafetlerle çıkmayı nasip etsin inşallah. First te gelmeli mutlaka tanışmalıyız zaten burda kalmamalı konuşmalarımız
Ailelerimiz ist te oldugu icin sık sık geliyoruz zaten kizlar :) artik dogumdan sora ki ilk gelisimde hemen haber veririm size:)
Buralardayım tatlım :) telden sürekli takip ettim ama yazması zor oluyor . Ebebeği aradım geliyoruz hastane çıkışı almaya nettekiler var demi dedim yok dedibende görmeden alamadım işte . Biz bayramdan sonraki hafta alışverişe çıkıp hepsini bir günde bitireceğiz ,inşallah . İzinim başlıyor o zaman .Gerçi çoğunu aldık . Biberon ,emzik, ateş ölçer , bir kaç kıyafet daha alır tamamlarız hayırlısıyla . Hastane çıkışını çok beğendim , iyi günlerde kullanın . Terliklerin fiyatı da hem uygun hem güzel . Ben beğendim . Açık renkli olması da güzel her pijama takımı ile uyar :) Dur bende lohusa takımım ve çatamın resmini koyayım
Nerde bulaşacağız :) bende geliyorum da
nerde buluşacaksınız istanbul'da ben de geliiiiiiiiiiiiiiriiiiiiiiiiiim:)
kızlar ben de dün bi program izledim bebek hemşiresi konuktu, işte bebek nasıl yatırılır neler yapılır fln knşuolardı.. yumuşak yatak olmamalı sert zemin olmalı dedi kadın..bu pamuk yataklar nasıl yumuşak mı?
güle güle kullansın bebişin cnm =)) nereden aldın bu organik cicileri? bide ne kdrdı sorması ayıp?
çok şirin terliklerin:)) ama ekim ayında sıcak tutmaz mı bunlar?
Eki Görüntüle 1202793
annişler bebeğimizin beşiği işte bu:) ankara'dan sipariş verdik, modeli çok beğendik:) gardolabı yoktu onu da bu modelden burada mobilyacıya yaptıracağız. nasıl güzelmi beşiğimiz?
Kislarr nasilsinizz biz geldikk kizimla)
Bebegimin beynindeki kist gecmis.cok mutluyumm.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizima bakinn helee teyzeleri :) 7 tane cekti resmini bu sefer dr amcamiz saolsun
Kizima bakinn helee teyzeleri :) 7 tane cekti resmini bu sefer dr amcamiz saolsun
annişler bana yardım edin fikir verin lütfen...
bebeğimizin adına bir türlü karar veremiyoruz. 2 isim arasında kaldık ama seçim yapamıyoruz, tek isim koymayı düşünüyoruz meleğimize...
oylarınıza sunuyorum,
meleğimizin adı ARYA mı olsun yoksa
ADA mı
annişler bana yardım edin fikir verin lütfen...
bebeğimizin adına bir türlü karar veremiyoruz. 2 isim arasında kaldık ama seçim yapamıyoruz, tek isim koymayı düşünüyoruz meleğimize...
oylarınıza sunuyorum,
meleğimizin adı ARYA mı olsun yoksa
ADA mı
ıyı bayramlar kızlar.bayramda cogumuz gıremeyız heralde.ıst te buluscak kızlar,musaıt olursam bnde katılırım aranıza.beklıorum haberınızı.opuorum
Benim oyum Ada ya :))
yaaa çok tatlı maşşallah, ne kadar net çıkmış.. benim kızım hiç böyle net göstermedi yüzünü, sadece yandan görünüyor yüzü onunla yetiniyoruz biz de ... bizi meraktan öldürcek, diğer randevumuz da 3 hafta sonra bakalım inş o zaman gösterir :)
Bende ada , azra, almina, veya aymina istiyorum.sevgili gorumcemden bana duserse tabii :S
Ahh cnmm ne cekiyorum bi bilsenn... gorumcem 35 yasinda bekar.ben ne yapsam herseyime karisiyodu.en sonunda kavga ettik.hatta seni bosaticam demisti.simdi hangi yuzle ismini koymak istiyo anlamis deilim.eger izin vermessem aile ici tartismalar olucak tekrar.bunuda dusunuyorum
7 ayim bitmis oluyosa.82 gun neci.ultrasonda 17 ekim gozukuyo.
Ahh cnmm ne cekiyorum bi bilsenn... gorumcem 35 yasinda bekar.ben ne yapsam herseyime karisiyodu.en sonunda kavga ettik.hatta seni bosaticam demisti.simdi hangi yuzle ismini koymak istiyo anlamis deilim.eger izin vermessem aile ici tartismalar olucak tekrar.bunuda dusunuyorum
7 ayim bitmis oluyosa.82 gun neci.ultrasonda 17 ekim gozukuyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?