Aynen :) bi arkadaşım var grupları var böyle Haziran anneleri diye sürekli görüşüp Haziran'da da bigün çocuklarının doğum günlerini kutluyorlar :) biz de yapabiliriz istanbulda olanlarla aslına :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yerimmm senin pofidik terliklerinii:)
Aynen :) bi arkadaşım var grupları var böyle Haziran anneleri diye sürekli görüşüp Haziran'da da bigün çocuklarının doğum günlerini kutluyorlar :) biz de yapabiliriz istanbulda olanlarla aslına :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eki Görüntüle 1202793
annişler bebeğimizin beşiği işte bu:) ankara'dan sipariş verdik, modeli çok beğendik:) gardolabı yoktu onu da bu modelden burada mobilyacıya yaptıracağız. nasıl güzelmi beşiğimiz?
Fiyat ne canimmm??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eki Görüntüle 1202793
annişler bebeğimizin beşiği işte bu:) ankara'dan sipariş verdik, modeli çok beğendik:) gardolabı yoktu onu da bu modelden burada mobilyacıya yaptıracağız. nasıl güzelmi beşiğimiz?
Kislarr nasilsinizz biz geldikk kizimla)
Bebegimin beynindeki kist gecmis.cok mutluyumm.
Hadi gozunaydinn tatlim cok sevindim:)
Cok guzellerr cnm gule gule kullan insallah:)
Cok tatli cnmm bebegin guzel gunlerde misil misil uyusun insallah:)
600 liraya aldık,lake mobilya.
Canimm bu sonradan buyuyendenmi? Bizde arastiriyoruzda o yuzden sordum :)
çoook teşekkür ederiz canım, hepimizin bebişleri beşiklerinde mışıl mışıl uyusun:) sen İstanbul'dasın değil mi? şu organizasyon işini sevdim ben gelmeyi düşüyor musun?
Kizima bakinn helee teyzeleri :) 7 tane cekti resmini bu sefer dr amcamiz saolsun
Yok canim ben marmaristeyim ama ailelerimiz istanbulda oldugu icin surekli geliyoruz...tabi dogumdan once gelemicem ama dogumdan sonraki bulusmalarda mutlaka olmak isterimmm:))
ayyy ne güzel bir yerde yaşıyorsun, dünyadaki cennet:)
Kizlar bu bebisleri nasil sallayacagiz? Etrafimda goruyorum, kollari cekiliyo insanin. Aslinda hic sallama taraftari degilim ama huysuz bi cocuk olursa diye ,Elektrikli besik hamak sallanan biseyler almak istiyorum . Fikriniz varmi? Bu park yataklar sallanmiyo sanirim.
Ben hic sallamayi dusunmuyorum canim cok yakin bi tarihte iki yakin arkadasimin bebeklerini gordum biri memede uyumaya alismis kucakta,digeri de ayakta yada kucakta sallana sallana uyumaya kabus gibilerdi hic alistirmicam insallah Allah da yardim ederse...
Annem yegenime 2 yasina kadar bakmisti o zaman hep nasil uyuttugunu goruyodum uyku saatinde goturur yatagina yatirirdi cok aglasa da asla kucagina almazdi yaninda durur elini tutar biraz pispislardi agzinnda emzigi elinde bi tane tulbent onu koklaya koklaya uyurdu yavrum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?