2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

istanbulda olanlar şanslısınız.. bizde burdan katılırız artık.. :)

eveeeeeeeet kesinlikle yapalım, ayy heyecanlandım:)))

annişler bebeğimizin beşiği işte bu:) ankara'dan sipariş verdik, modeli çok beğendik:) gardolabı yoktu onu da bu modelden burada mobilyacıya yaptıracağız. nasıl güzelmi beşiğimiz?

Kislarr nasilsinizz biz geldikk kizimla )

Bebegimin beynindeki kist gecmis.cok mutluyumm.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok guzellerr cnm gule gule kullan insallah:)

Cok tatli cnmm bebegin guzel gunlerde misil misil uyusun insallah:)

Kislarr nasilsinizz biz geldikk kizimla )

Bebegimin beynindeki kist gecmis.cok mutluyumm.

Hadi gozunaydinn tatlim cok sevindim:)

Cok guzellerr cnm gule gule kullan insallah:)

Cok tatli cnmm bebegin guzel gunlerde misil misil uyusun insallah:)

çoook teşekkür ederiz canım, hepimizin bebişleri beşiklerinde mışıl mışıl uyusun:) sen İstanbul'dasın değil mi? şu organizasyon işini sevdim ben gelmeyi düşüyor musun?

Canimm bu sonradan buyuyendenmi? Bizde arastiriyoruzda o yuzden sordum :)

onu sormadım ama sanırım büyür. hangi ildesin sen? biz modelini beğendik sipariş verdik Ankara'da burası. biz istanbuldayız.

Kizima bakinn helee teyzeleri :) 7 tane cekti resmini bu sefer dr amcamiz saolsun

Eklentiler

• $1406456880593.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 35
çoook teşekkür ederiz canım, hepimizin bebişleri beşiklerinde mışıl mışıl uyusun:) sen İstanbul'dasın değil mi? şu organizasyon işini sevdim ben gelmeyi düşüyor musun?

Yok canim ben marmaristeyim ama ailelerimiz istanbulda oldugu icin surekli geliyoruz...tabi dogumdan once gelemicem ama dogumdan sonraki bulusmalarda mutlaka olmak isterimmm:))

Kizlar bu bebisleri nasil sallayacagiz? Etrafimda goruyorum, kollari cekiliyo insanin. Aslinda hic sallama taraftari degilim ama huysuz bi cocuk olursa diye ,Elektrikli besik hamak sallanan biseyler almak istiyorum . Fikriniz varmi? Bu park yataklar sallanmiyo sanirim.

Ben hic sallamayi dusunmuyorum canim cok yakin bi tarihte iki yakin arkadasimin bebeklerini gordum biri memede uyumaya alismis kucakta,digeri de ayakta yada kucakta sallana sallana uyumaya kabus gibilerdi hic alistirmicam insallah Allah da yardim ederse...
Annem yegenime 2 yasina kadar bakmisti o zaman hep nasil uyuttugunu goruyodum uyku saatinde goturur yatagina yatirirdi cok aglasa da asla kucagina almazdi yaninda durur elini tutar biraz pispislardi agzinnda emzigi elinde bi tane tulbent onu koklaya koklaya uyurdu yavrum:)

Ben de sallamak hic istemiyorum..insallah kolay uyuyan bebisler olurlar.. yoksa napariz...:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…