First beyazlı olana bayıldım markası ne ,fiyatı ne bende alıcam çok kıskandım :)))
Birde isim sıkıntımız var.
6 aydir konusmadigim kavgali oldugumuz gorumcem ismini koymak istiyomus kizimin adini
Bende annesi ve babasinin koymasi gerektigini dusunuyorum.sevgili gorumcemin sectigi isimler
Asmin
Azem
Ben kesinlikle istemiyorum.ne yapicam bilmiyorumesim benim koymami istiyo ama aradada kalmak istemiyo.sizce ne yapmaliyimm kizlar ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oyle gercekten...yazinn muhtesem oluyor kisin da yazin yorgunlugunu atiyoruzz sakin bi hayatla:) ama tabi ailelerden uzak olmak cok zor o yuzden hic belli olmazz istanbula yerlesebiliriz bebisten sora:)
aaa çok sevindim tamam hemen bir organizasyon yapalım o zaman bayramdan sonrası için
Canım çok yumuşak değil zaten şilte olduğu için ince, diğer yataklara göre.. Bakalım ben bir de viscolara bakıcam olmadı değiştiricem..
çok teşekkür ederiz teyzesihello babyden aldım canım indirimdeydi 59 TL
teşekkürler canımhavlu terlik tatlım terletmez yani
çok şekermiş canım güle güle kullansın meleğiniz
harika bir haber bu canım çok sevindim, gözün aydın tam bayram oldu sizee
oyyy maşallah çok şirin
annişler bana yardım edin fikir verin lütfen...
bebeğimizin adına bir türlü karar veremiyoruz. 2 isim arasında kaldık ama seçim yapamıyoruz, tek isim koymayı düşünüyoruz meleğimize...
oylarınıza sunuyorum,
meleğimizin adı ARYA mı olsun yoksa
ADA mı
ben annemlerin alt katında oturuyorum:) keşke annemler marmariste yaşasaymışda ben o zaman alt katlarında otursaymışım:) annenleri yanınıza alsanız:)
cnm hepsını cok begendım.ama su aklımı kurcalıor benm.hastenede beyaz gıydıgımızde acaba malum arkamıza gecermı dıye düşünmekten alıkoyamıorum kendımı.bır de loğusa gecelıklerı cok pahalı ya.bır gece ıcın 100 ,150mı verılır.mağazanın bırınde bakmıstm 150 deyınce arkama bakmadan kactım
kızlar Kipa da f&f markasında %70 e varan indirim varmış.. kıyafet alışverişimin çoğunu bitirmeme rağmen dayanamadım bir iki şey aldım.. fiyatlar gerçekten çok uyguna geliyor.. ürünlerde kaliteli.. özellikle beyaz beşli badilere bayıldım. mothercare in beyaz badileri kalitesinde.. bi uğrayın derim..
Eki Görüntüle 1203020
( gelmez ki hayyatta birakmaz istanbulu
Evet onu bnde dusunuyorum cnm ama pembe de alsam beyazda alsam gecince hepsinde belli olur zatenfiyatlar kojusunda sana katiliyorum...bnce hamileler bunlari almak zorundalar diye fiyatlari abartiyolar da abartiyolar...hamile kiyafetleri de cok pahali yazik gunah bikac kere giyecegimiz seyler ama napican iste gunlerdir gecelik ariyorum 150 nin altinda nerdeyse hic yok
kizlar civilde var ben iki ay once falan aldim 29liraydi hemde kaliteside yerinde bi bakin isterseniz
( kizlar ya ayak tırnaklarımı kesemiyom. karnimdan uzanamiyorim :),
Gecelik mii gercekten mii?
Bende ada , azra, almina, veya aymina istiyorum.sevgili gorumcemden bana duserse tabii :S
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
annişler bana yardım edin fikir verin lütfen...
bebeğimizin adına bir türlü karar veremiyoruz. 2 isim arasında kaldık ama seçim yapamıyoruz, tek isim koymayı düşünüyoruz meleğimize...
oylarınıza sunuyorum,
meleğimizin adı ARYA mı olsun yoksa
ADA mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?