Ben korkuyorum saçmasapan seyler duyuyorum spiralle ilgili. Ama nin tecrübene de güveniyorum. Peki spiral varken mi hamile kaldın sende? Hamile kalınca ne oldu cıkarttırdın mı spirali?
Damlacım
ben pembeleri beğendim. yalnız üsteki 3noluydu sanırım vatkalarında dantelli olduğu için belki bebekle kullanılması sorun olabilir. yani omuza falan yatıracağız ya kızımızı allahın izniyle..
ama diğer pembe gecelikler çok şeker..
bebek korunması ile ilgili de hiçbir şekilde haptı,spiraldi bunlara girmem ben en iyisi en doğalı geri çekme.. tamam riskli ama en azından sakıncası yok. iki yıllık evliyiz biz öyle korunduk. bebeği de ne zaman istedikse allah verdi.. eşine biraz iş düşüyor ama ilk evlendiğimde ben hap kullanmıştım bir ay.. pişman oldum. hiçbirşeye güvenmiyorum.. eşime söylemeyeceğim ama gerçi gelecek ne gösterir bilmiyorum eğer olursa da ne yapalım. olsun.. aslında şuan ikinciyi göze alamıyorum ama yaşım büyük ve daha da önemlisi kızımın kardeşi de olsun isterim. benim de tek çocuğum olsun istemem.. neyse hayırlısı bakalım..
kızlar maşallah bundan sonra böyle güzel haberler alalım inşallah.. ben de yarın 13 de gidecem. hemen yazamayabilirim. akşam 10 gibi falan gelirim belki o zaman yazarım..
inşallah ben de güzel haberlerle gelirim.
canım benim dr anne için kullanmamız gerekir dedi..sanırım vücut alışıyor hemen bırakılmıyor.. çünkü doğumdan sonra kan kaybı çok olacak..aslında o zaman bırakılması gerekmiyor mu neyse bilmiyorum tabi..öylesine yazdım bunu.. yani doğumdan sonra iğne bırakılırsa anneyi kaybetme riski olabiliyormuş..
güle güle kullanın..hayırlı olsun.
Canım her zaman hamile olmuyorsun ve herzaman o anı yaşamıyorsun bence içine sinen ne olacaksa onu almalısın. Evet biraz pahalı bu fiyatlar ama yapcak birsey yok. Bende mesela bu sıcakta kalkıpta hayatta gidemem oralara. Bende mecbur netten alacağım ki zaten herseyimizi netten aldık bizde
Bak ben yine unuttum Nilüfer'i. Cok üşendim ben oraya gitmeye. Oysaki Kadıköy'e evimiz 5 dakika ama işte tembellik olmasın insanın içinde. Salı günü randevum var randevu sonrası bakayım ben en iyisi oraya. Yada arayayım şimdi kacta kapanıyor acaba akşam yürüyüşünü Kadıköy'e yaparsan bakabilirim orayada
Selam kızlar henüz geçmişi okuyamadım.
Dün birkaç işimiz için Muğla'ya gitmiştik. İdilbaby'nin mağazası açılmış Muğla'ya, görünce çok sevindim. Banyo havlusu beğenememiştim oğluma. İdilbaby'nin organik süngerli organik sertifikalı banyo havlusunu aldım. Bir de Avent'in gece parlayan 2'li emziğinden aldım. Rumba park yatağı da beğendik o mağazada. Daha doğrusu eşim beğendi, ben 006 modelini istiyordum. Ama 006 çok kaba ve yazlıktaki odamıza sığmaz. Park yatağı da babaannesine aldıracağızKıyafet dışında alışveriş yapabildiğim için çok mutlu oldum. Üstümden yük kalktı sanki. Çünkü karar veremediğimden alamıyordum bir türlü.
Emziğimiz bu: http://www.bebekhouse.com/pinfo.asp?pid=4796&gclid=CJDe6oTx8b8CFWT4wgod1R8AgA
Havlumuz ve süngerimiz de bu: http://www.n11.com/idil-baby-5192-unisex-organik-havlu-P19596140
içine pahalı olanı siniyorsa tabi diyecek birşey yok ama görmeden nasıl içine sinip sinmeyeceğini bileceksin ki ? sonuçta hem görmeden alıyorsun hem çok para veriyorsun risk sonuçta. bu fiyata marks&spencer'dan da takım set alabilirsin ki pijamada kalitede de bu ürünün üzerine tanımam. ben ürünlerini kullanıyorum 10 yıl kullan banamısın demiyor. ürünün sadece güzsel görünmesi değil kalitesi ve fiyat/performans oranı da önemli. mesela fiyat/performans oranı yüksek bir ürün istesem de benim içime sinmes mimozacım, ondan ben mesela bunları tercih etmemsenin içine sindiyse tabiki al, güle güle de kullan canım.
Merhaba tatlı anneler ve tatlı kuzucuk lar
Biz geldik :)))
evde dinleniyorum oh mis ... Alış verişin büyük kısmını şükürler olsun tamamladık , darısı herkese olsun ...
Sizler nasılsınız ? geçmişi okudum çok şükür bir problem yok :)
şekerim üşenecek ne var yeri çok merkezi, dediğin gibi yürüyüşünü oraya yap sen bugünvalla artık kolundan tutup ben götürücem seni oraya benim de gidip bir takım pijama almam lazım ordan zaten. Bi tane beğendim onu alıcam sanırım
Anım özlettin kendini nerelerdeydin?
Netten aradım ama bulamadım Nilüfer iç giyim diyemi geçiyor burası? Telefon etmem lazım da kaça kadr acık acaba ona göre rotamızı Kadıköy'e çevirelimsen iki tane gecelik aldın dimi canım? Evet evet pijama alman lazım ne olur ne olmaz sonucta
Netten aradım ama bulamadım Nilüfer iç giyim diyemi geçiyor burası? Telefon etmem lazım da kaça kadr acık acaba ona göre rotamızı Kadıköy'e çevirelimsen iki tane gecelik aldın dimi canım? Evet evet pijama alman lazım ne olur ne olmaz sonucta
evet canım aynen telefonunu yazayım sana 02163384797. Evet canım iki gecelik aldım, pijama da almam gerek. Bir de normalde de giyerim yani pijama takımını :)
Merhaba tatlı anneler ve tatlı kuzucuk lar
Biz geldik :)))
evde dinleniyorum oh mis ... Alış verişin büyük kısmını şükürler olsun tamamladık , darısı herkese olsun ...
Sizler nasılsınız ? geçmişi okudum çok şükür bir problem yok :)
Bayram iznim 9 gün canım benim , evdeyim şimdi :)
Ziyaretler alış veriş falan derken daha yeni vaktim olmaya başladı , sen nasılsın ? bir ara suyun geldi diye çok korktum . Ama çok şükür değilmiş
Takipteydim yani
oooo gözümüz yollarda kaldı şekerimalışverişini de bitirmene çok sevindim canım, hayırlı uğurlu olsun
Maşallah size annesi, kocaman olmuşsunuzKızlar herkese meraba doktora gittim sabah, şimdide işe geldim.meleğimi gördüm 1,600 gr olmuş.uyuyodu kuzum ya artık iyice büyümüş meleğim.suyum iyimiş ama günde 2,5-3 lt yakın su iç malum burası inanılmaz sıcak.haftaya çalışabilir raporumu vericekmiş.ve 3 hafta sonrada alttan ultrasonla bakıcam bebek rahim ağzını kapatıyomu die dedi ???bu arada meleğim doğum pozisyonundaymış.allahıma çok şükür.bu arada pıhtılı arkadaslarım pazartesi günü aspirini bırakıyomusum ,iğneyi doğumdan 24 saat önce bırakıyomusm.neden normal doğum istemiyosun die sordu,bende korkuyorum dedim :)))bizden bu kadar inşallah herkes iyidir...
Size de maşallah annesi.Merhaba hanımlar biz bugün doktora gittik.. bebeğim 31+5 veeee 2100 gr olmuş maşallah prensesime.. doğuma kadar kaç kg olur dedim böyle giderse eğer 3500-3600 arasii olur dedi Dr hanim..
Sizlerin bebişler nasıl..
sanırım ben de alıcam
canım benim park yatağında dönence var o yüzden ilk etapta almayı düşünmüyorum ama ikea da leka diye bir dönence var, onu tavsiye etti bikaç kişi fiyatı da çok uygun alırsam onu alırım sanırım. Çok ışıklı falan bişey almayı düşünmüyorum, uykuya dalması falan güçleşebilir
Bu oyun halısı nasıl sizce ?Ebebek'te indirime girmiş, benim çok hoşuma gitti ama daha önce hiç araştırmamıştım, sizce de gerekli mi ve de bu ürün yeterli mi?
Eki Görüntüle 1205258
oyle valla.mesela benm kızım olcak dıye cok cahilce laflara maruz kaldım.anası memnun babası memnun sızene ya.genelde soruolar heyacanla neyın olcak.kız deyınce,hmmm hayırlısı dıolar kısık sesle.ama duyuyorum erkek annelerınede uzulme uzulme kız daha hayrlıdır 2.de kız olur dıolarmıs.hele bnm ıcın erkek bulmak ıcın 6,7 gıder demıslerde cok gücüme gtmıstı.sankı ben doğum uretım makınasıyım.tmm oğlumda olsun cok ıstıorum ama oğlan bebek delısıde dglm.bır o kadar da kız bebegı cok sevıorum.onlar bıze Rabbımın hedıyesı.hele bunca sene bebek ıcın ugrasmısken aman nıe oğlum olmadı dersem Rabbımı kırarım ben.burda o kadar güzel bır sohbet ortam var kı,ınan ıncelıklerıne hayran kalıorum burdakı kızların.herkes bırbırını anlıor.cahilce yaklaşıp davranmıorlar.ınsanlar senı ıncıtmek ıcın bır o kadar ugrasrken,burada kı anneler uzaktan dahı olsa bırbırını kollamaya calısıor.keşke bunu yakınlarımızdanda gorsek
Hayırlı haberlerle gelin inşallah annesi.Bizim de bgn dr randevumuz vaaar teyzeleri☺☺ 5 hafta oldu gitmeyeli, cok merak ediyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Prezervatif çok pratik ve temiz bir yöntem. Biz çok memnunuz.Canım bunların hepsinin olması bir ihtimal, ama yine de yöntemler arasında en güvenilir olanı da o. Annem hemşiredir ve o da arkadaşları da spirali öneriyorlar. Eskiden doğumdan sonra tavsiye ediliyordu, şimdi artık doğum yapmamış kadınlara bile uygulanabiliyormuş. Özellikle 4-5 yaş ara vermek istiyorsan çocuklarında en kalıcı çözüm bu. Doğum kontrol hapını da önerebilirim ama her bünyede o kadar iyi olmayabiliyor. Hapı kullanmaya başladıktan sonra her altı ayda bir tahlil yaptırıp kontrolünü de sağlayabilirsin
Aynen canım biz de hep öyle korunduk ve öyle devam edeceğiz. Bir de çeşit çeşit olanları var, renk katıyor olayacanım nerdeyse 4 yıllık evliyim hep prezervatif ile korunduk. Aynı şekilde devam edicem. En sağlıklısı bu geliyor bana nedense..
Ne güzel anlatmışsın canım, öperim seniiiEkim annelerinin irtibatı keseceğini pek sanmıyorum :)) Çok güzel bir iletişim var burda..Dertler benzer beklentiler benzer...Birbirimizi anlayabiliyoruz...
Ve herkes o kadar yardımsever ve anlayışlı ki...
Etrafımız belki kardeşimiz belki eşimiz hatta annemiz incinecek miyiz diye düşünmeden davranışlar sergileyebiliyorken. Bu forumda bütün anne adayları düşüncelerini paylaşırken incitmemek için bence özellikle titizleniyorlar. Ben bunu hissediyorum. Kalabalık bir ortamda bayanların birbiriyle bu kadar güzel bir iletişim kurabildiğine ilk defa şahit oluyorum. Cidden bu benim için şaşırtıcı bir deneyim..
Birbirimizin mutluluğuyla mutlu oluyor üzüntüsüyle üzülüyoruz resmen..Birçoğumuzun adı bile bilinmezken bu kadar bilinmeyen varken hem de...
Ama hakkımızda bildiklerimiz bizim için fazlasıyla yeterli oluyor...Ekim annesi olucaz inş :)))
Ya kızlar nasıl koruncaz? Doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorum öneri var mı? Biz Eylül'de evlendik Aralık'ta hamile kaldım yani cok tecrübeli değilim bu konuda
Heh park yatağa karar verdik sonunda ama şimdi bir de bu yatak olayı çıktı. Offfffffff of.Peki park yatağın içerisine nasıl yatak aldınız? Visko, yarı ortopedik,lateks vb.?
Ben de araştırma yapayım kızlar. Bir an önce karar vermem lazım.Cidden duygularıma tercüman olmuşsun.Ne yapacağımı bilememekten alamıyorum. Kraft'ın yeni bir ürünü çıkmış, yataş visko diye.Onu mu alsam dedim.Ama bir türlü işin için çıkamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?