Canim ben marmariste yasadigim icin boyle seyleri internetten almaktan baska sansim yok evet tabiki pahali ama daha uygununu bulamassam mecbur kalicam almaya
Canım park yatağı erken diye kurmadık, ebebeğin mağazında kurulu hali mevcut.Eğer gidersem senin için ölçerim.Cebimde metreyle dolaşıyorum artık :)
Evet Avent Natural olanından aldım, biberon setini de naturel aldım.Dr Brown alacaktım ben de ama araştırdım Avent'in natural serisinde de gaz oluşumunu önleyici tedbirler alınmış.Ben Naturel serisinin farkını sordum, diğer serideki eksiklikler yeni seride giderilmiş.
Kızlar bizde Kraft Rumba aldık ve merak edip kurduk.. dıştan dışa ölçüsü 66x126 cm.. kutu gibi çok güzel..
canım süt sağma bana yengem verecek ama hangi marka bilmiyorum, o iki bebeğinde de kullandı bir sorun yaşamadı, verdiğinde senin için geç olmazsa yazarım buraya..
Emzik bana arkadaşım avent almış canım, 2li satılandan, biberon da avent almış o da ikiliydi.
Bence satıcılara çok takılmamak lazım, belirli bir markayı satmaya çalışıyorlar bazen. Sen çoğunluk ne yapıyosa onu yap, tecrübe iyidir
Emzik konusunda fikir verebilirim. Damak şeklinde olanları var. Ağızlık kısımları baya geniş onların. Arkadaşım kauçuk olanları al demişti hatta. Satıcı şeffaf renklilerle kauçuk olanlar arasında sadece doğallık farkı olduğunu söyledi. Kauçuk daha doğal bir malzemeymiş ama çok toz topluyormuş. Ben de şeffaf olanı aldım bu yüzden. Benim evim çok çabuk tozlanıyor bahçemizden dolayı.
Ya ben de çok takılıyorum bu yere koyma mevzusuna. Okulda öğrenciler ki koca koca insanlar bir de güya yerlerde eşyaları. Hemen uyarıyorum kaldırsınlar diye. Geçenlerde arkadaşım kulaklığını yere değdiriyor diye çığlığı basmıştım da herkes gülmüştü, ama benim kulaklığım olsa tövbe bir daha kulağıma takmam kız "aman ne var ki" deyiverdi
Olsun canım, Allah içine sindirsin. Kısmetse seneye evlatlarımızla tatil yapacağız.bu sene tatile gidemedikdenize girmeyi çok istedim bir günlüğüne kilyosa gittik. temizdi deniz bir kaç saat yüzüp hevesimi aldım:)
Merhaba hanımlar biz bugün doktora gittik.. bebeğim 31+5 veeee 2100 gr olmuş maşallah prensesime.. doğuma kadar kaç kg olur dedim böyle giderse eğer 3500-3600 arasii olur dedi Dr hanim..
Sizlerin bebişler nasıl..
Kızlar kararsızlıkta üstüne yok ne yazık ki bana yardımcı olurmusunuz? Sizce hangisi daha güzel gözüküyor? Bu alacağım ikinci geceliğim olacak muhtemelen ikinci gün giyeceğim.
1. Eki Görüntüle 1205314 2. Eki Görüntüle 1205315 3. Eki Görüntüle 1205316
4. Eki Görüntüle 1205317 5. Eki Görüntüle 1205318 6. Eki Görüntüle 1205319
7. Eki Görüntüle 1205320 Eki Görüntüle 1205321
Biraz fazla resim oldu kusura bakmayın lütfen
Kızlar herkese meraba doktora gittim sabah, şimdide işe geldim.meleğimi gördüm 1,600 gr olmuş.uyuyodu kuzum ya artık iyice büyümüş meleğim.suyum iyimiş ama günde 2,5-3 lt yakın su iç malum burası inanılmaz sıcak.haftaya çalışabilir raporumu vericekmiş.ve 3 hafta sonrada alttan ultrasonla bakıcam bebek rahim ağzını kapatıyomu die dedi ???bu arada meleğim doğum pozisyonundaymış.allahıma çok şükür.bu arada pıhtılı arkadaslarım pazartesi günü aspirini bırakıyomusum ,iğneyi doğumdan 24 saat önce bırakıyomusm.neden normal doğum istemiyosun die sordu,bende korkuyorum dedim :)))bizden bu kadar inşallah herkes iyidir...
Merhaba hanımlar biz bugün doktora gittik.. bebeğim 31+5 veeee 2100 gr olmuş maşallah prensesime.. doğuma kadar kaç kg olur dedim böyle giderse eğer 3500-3600 arasii olur dedi Dr hanim..
Canim ben marmariste yasadigim icin boyle seyleri internetten almaktan baska sansim yok evet tabiki pahali ama daha uygununu bulamassam mecbur kalicam almaya
Kızlar kararsızlıkta üstüne yok ne yazık ki bana yardımcı olurmusunuz? Sizce hangisi daha güzel gözüküyor? Bu alacağım ikinci geceliğim olacak muhtemelen ikinci gün giyeceğim.
Biraz fazla resim oldu kusura bakmayın lütfen[/QUOTE
Ben 7 numarayı beğendim. Belden boğumlular daha sonra da rahat oluyor. Ayrıca doğumdan sonra kolarımız biraz şişko duruyor ya o nedenle geceliklerin sıfır kollularını tercih etmiyorum. Renk olarak tercih şansım varsa koyu isterim. Ilk doğumumda da siyah elbiseye benzer bir gecelik almıştım. Herkes çok beğenmişti ve leke falan da göstermiyordu.
Maşallah bebeğine, haftasına göre kilosu çok iyi. Eğer zamanında doğarsa bence 3.800 Den az olmaz. Tekrar maşallah.
Hemen inceliyorum canım İKEA'yı,çok teşekkürler...
Üzülme canım belki sitede sorun vardır,daha sonra tekrar denersin yada yakınlarında Ebebek mağazsı varsa oradan alırsın.Bugün indirime girdi daha devam eder...
Ağustos 15 gibi gel dedi. O civarlarda giderim. Rapor için geç mi olur bilemedim. Dr la da konuşmak hiç aklıma gelmedi heyecanlanıyorum
Selam kızlar henüz geçmişi okuyamadım.
Dün birkaç işimiz için Muğla'ya gitmiştik. İdilbaby'nin mağazası açılmış Muğla'ya, görünce çok sevindim. Banyo havlusu beğenememiştim oğluma. İdilbaby'nin organik süngerli organik sertifikalı banyo havlusunu aldım. Bir de Avent'in gece parlayan 2'li emziğinden aldım. Rumba park yatağı da beğendik o mağazada. Daha doğrusu eşim beğendi, ben 006 modelini istiyordum. Ama 006 çok kaba ve yazlıktaki odamıza sığmaz. Park yatağı da babaannesine aldıracağızKıyafet dışında alışveriş yapabildiğim için çok mutlu oldum. Üstümden yük kalktı sanki. Çünkü karar veremediğimden alamıyordum bir türlü.
Emziğimiz bu: http://www.bebekhouse.com/pinfo.asp?pid=4796&gclid=CJDe6oTx8b8CFWT4wgod1R8AgA
Havlumuz ve süngerimiz de bu: http://www.n11.com/idil-baby-5192-unisex-organik-havlu-P19596140
oyle valla.mesela benm kızım olcak dıye cok cahilce laflara maruz kaldım.anası memnun babası memnun sızene ya.genelde soruolar heyacanla neyın olcak.kız deyınce,hmmm hayırlısı dıolar kısık sesle.ama duyuyorum erkek annelerınede uzulme uzulme kız daha hayrlıdır 2.de kız olur dıolarmıs.hele bnm ıcın erkek bulmak ıcın 6,7 gıder demıslerde cok gücüme gtmıstı.sankı ben doğum uretım makınasıyım.tmm oğlumda olsun cok ıstıorum ama oğlan bebek delısıde dglm.bır o kadar da kız bebegı cok sevıorum.onlar bıze Rabbımın hedıyesı.hele bunca sene bebek ıcın ugrasmısken aman nıe oğlum olmadı dersem Rabbımı kırarım ben.burda o kadar güzel bır sohbet ortam var kı,ınan ıncelıklerıne hayran kalıorum burdakı kızların.herkes bırbırını anlıor.cahilce yaklaşıp davranmıorlar.ınsanlar senı ıncıtmek ıcın bır o kadar ugrasrken,burada kı anneler uzaktan dahı olsa bırbırını kollamaya calısıor.keşke bunu yakınlarımızdanda gorsek
Biraz fazla resim oldu kusura bakmayın lütfen
Kızlar herkese meraba doktora gittim sabah, şimdide işe geldim.meleğimi gördüm 1,600 gr olmuş.uyuyodu kuzum ya artık iyice büyümüş meleğim.suyum iyimiş ama günde 2,5-3 lt yakın su iç malum burası inanılmaz sıcak.haftaya çalışabilir raporumu vericekmiş.ve 3 hafta sonrada alttan ultrasonla bakıcam bebek rahim ağzını kapatıyomu die dedi ???bu arada meleğim doğum pozisyonundaymış.allahıma çok şükür.bu arada pıhtılı arkadaslarım pazartesi günü aspirini bırakıyomusum ,iğneyi doğumdan 24 saat önce bırakıyomusm.neden normal doğum istemiyosun die sordu,bende korkuyorum dedim :)))bizden bu kadar inşallah herkes iyidir...
Canım ben ilkini beğendim,sade ve şık.Ama hepsi çok güzel tabiki...
Maşallah kuzuya,artık iyice ısırmalık olmuş:) Aspirini daha erken bırakacağımızı biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum,şaşırdım :) Doktor bana doğumdan sonra 6 hafta clexane'a devam edeceğiz dedi.Neden devam ediyoruz ki,bu konuda bilgisi olan var mı?
Maşallah,kocaman olmuş
Bana da bunu 29. Haftamız da soylemişlerdi. En az 3400 olur demişti doktor kızımın kilosu için. Ama senin bebişin kilosu bizimkinden daha onde gözüküyor. Bizde 31+2 de 1900 dük :) evet maşallah prensesine annesi :))
Biraz fazla resim oldu kusura bakmayın lütfen[/QUOTE
Ben 7 numarayı beğendim. Belden boğumlular daha sonra da rahat oluyor. Ayrıca doğumdan sonra kolarımız biraz şişko duruyor ya o nedenle geceliklerin sıfır kollularını tercih etmiyorum. Renk olarak tercih şansım varsa koyu isterim. Ilk doğumumda da siyah elbiseye benzer bir gecelik almıştım. Herkes çok beğenmişti ve leke falan da göstermiyordu.
Maşallah bebeğine, haftasına göre kilosu çok iyi. Eğer zamanında doğarsa bence 3.800 Den az olmaz. Tekrar maşallah.
Maşallah canım çok sevindim güzel haberlerle gelmeneben de tam tersi sezeryanden korkuyorum :26:
ohh oh maşallah ne kadar büyümüş prensesbakalım bizimki kaç kilo oldu çok merak ediyorum haftaya göreceğiz inşallah
Herkese çok tşk ediyoruz..
Maşallah kuzuya,artık iyice ısırmalık olmuş:) Aspirini daha erken bırakacağımızı biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum,şaşırdım :) Doktor bana doğumdan sonra 6 hafta clexane'a devam edeceğiz dedi.Neden devam ediyoruz ki,bu konuda bilgisi olan var mı?
:
Selam kızlar henüz geçmişi okuyamadım.
Dün birkaç işimiz için Muğla'ya gitmiştik. İdilbaby'nin mağazası açılmış Muğla'ya, görünce çok sevindim. Banyo havlusu beğenememiştim oğluma. İdilbaby'nin organik süngerli organik sertifikalı banyo havlusunu aldım. Bir de Avent'in gece parlayan 2'li emziğinden aldım. Rumba park yatağı da beğendik o mağazada. Daha doğrusu eşim beğendi, ben 006 modelini istiyordum. Ama 006 çok kaba ve yazlıktaki odamıza sığmaz. Park yatağı da babaannesine aldıracağızKıyafet dışında alışveriş yapabildiğim için çok mutlu oldum. Üstümden yük kalktı sanki. Çünkü karar veremediğimden alamıyordum bir türlü.
Emziğimiz bu: http://www.bebekhouse.com/pinfo.asp?pid=4796&gclid=CJDe6oTx8b8CFWT4wgod1R8AgA
Havlumuz ve süngerimiz de bu: http://www.n11.com/idil-baby-5192-unisex-organik-havlu-P19596140
Bak ben yine unuttum Nilüfer'i. Cok üşendim ben oraya gitmeye. Oysaki Kadıköy'e evimiz 5 dakika ama işte tembellik olmasın insanın içinde. Salı günü randevum var randevu sonrası bakayım ben en iyisi oraya. Yada arayayım şimdi kacta kapanıyor acaba akşam yürüyüşünü Kadıköy'e yaparsan bakabilirim orayadacanım ben 3.yü beğendimbu arada ben iki takım gecelik ve sabahlığı 195 TL'ye aldım. Ama sen gitmek istemiyorsun sanırım mağazaya. Bana çok pahalı geliyor bu gecelikler :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?