2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Merhaba hanımlar biz bugün doktora gittik.. bebeğim 31+5 veeee 2100 gr olmuş maşallah prensesime.. doğuma kadar kaç kg olur dedim böyle giderse eğer 3500-3600 arasii olur dedi Dr hanim..

Sizlerin bebişler nasıl..

Son düzenleme:

Canım ya çok sağol, kıyamam zahmet etme. Bak Avent'in biberonundaki şu natural detayını bilmiyordum, iyi oldu söylediğin. Teşekkür ederim.

Kızlar bizde Kraft Rumba aldık ve merak edip kurduk.. dıştan dışa ölçüsü 66x126 cm.. kutu gibi çok güzel..

Canım çok sağol, süpersin. 66 cm ise çok iyiymiş. Eşim de beğendi modelini. Kayınvalideme aldıracağız sanırım Emzik işini de hele şükür hallettim, yük kalktı omzumdan.

Kauçuk tercih etmek istedim ama satıcı kız dediki zor bulunuyor. Bir silikon deneyin, almazsa kauçuk da denersiniz.

bu sene tatile gidemedik denize girmeyi çok istedim bir günlüğüne kilyosa gittik. temizdi deniz bir kaç saat yüzüp hevesimi aldım:)
Olsun canım, Allah içine sindirsin. Kısmetse seneye evlatlarımızla tatil yapacağız.

Merhaba hanımlar biz bugün doktora gittik.. bebeğim 31+5 veeee 2100 gr olmuş maşallah prensesime.. doğuma kadar kaç kg olur dedim böyle giderse eğer 3500-3600 arasii olur dedi Dr hanim..

Bana da bunu 29. Haftamız da soylemişlerdi. En az 3400 olur demişti doktor kızımın kilosu için. Ama senin bebişin kilosu bizimkinden daha onde gözüküyor. Bizde 31+2 de 1900 dük :) evet maşallah prensesine annesi :))

Canım ben ilkini beğendim,sade ve şık.Ama hepsi çok güzel tabiki...

Maşallah kuzuya,artık iyice ısırmalık olmuş:) Aspirini daha erken bırakacağımızı biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum,şaşırdım :) Doktor bana doğumdan sonra 6 hafta clexane'a devam edeceğiz dedi.Neden devam ediyoruz ki,bu konuda bilgisi olan var mı?

Maşallah,kocaman olmuş

Canim ben marmariste yasadigim icin boyle seyleri internetten almaktan baska sansim yok evet tabiki pahali ama daha uygununu bulamassam mecbur kalicam almaya

Canım her zaman hamile olmuyorsun ve herzaman o anı yaşamıyorsun bence içine sinen ne olacaksa onu almalısın. Evet biraz pahalı bu fiyatlar ama yapcak birsey yok. Bende mesela bu sıcakta kalkıpta hayatta gidemem oralara. Bende mecbur netten alacağım ki zaten herseyimizi netten aldık bizde

Canim ben marmariste yasadigim icin boyle seyleri internetten almaktan baska sansim yok evet tabiki pahali ama daha uygununu bulamassam mecbur kalicam almaya

First tatlım haberin var mı bilmiyorum ama Muğla'da İdil Baby'nin mağazası açılmış. Mutlaka git, harika ürünler. Park yatağı da oradan beğendik biz. Dün akşam tesadüfen gördük mağazayı, çok sevindik. Biraz alışveriş de yaptık. Kipa'nın olduğu alışveriş merkezi var ya, hani ABA döner falan var. Orada mağaza.

Selam kızlar henüz geçmişi okuyamadım.
Dün birkaç işimiz için Muğla'ya gitmiştik. İdilbaby'nin mağazası açılmış Muğla'ya, görünce çok sevindim. Banyo havlusu beğenememiştim oğluma. İdilbaby'nin organik süngerli organik sertifikalı banyo havlusunu aldım. Bir de Avent'in gece parlayan 2'li emziğinden aldım. Rumba park yatağı da beğendik o mağazada. Daha doğrusu eşim beğendi, ben 006 modelini istiyordum. Ama 006 çok kaba ve yazlıktaki odamıza sığmaz. Park yatağı da babaannesine aldıracağız Kıyafet dışında alışveriş yapabildiğim için çok mutlu oldum. Üstümden yük kalktı sanki. Çünkü karar veremediğimden alamıyordum bir türlü.

Emziğimiz bu: http://www.bebekhouse.com/pinfo.asp?pid=4796&gclid=CJDe6oTx8b8CFWT4wgod1R8AgA

Havlumuz ve süngerimiz de bu: http://www.n11.com/idil-baby-5192-unisex-organik-havlu-P19596140

Güle Güle kullanın inşallah ürünlerde güzelmiş :))

ben hiç anlamıyorum bu cinsiyet takıntısını.sağlıklı olsun yeter, hayırlı evlat olsun önemlisi bu. benim oğlum olacak canım bana da herkes kız evlat daha hayırlı olur kız olsa iyiymiş diyorlar yani kimseyi aynı anda memnun etmek mümkün değil oğlun olsa da böyle derlerdi, he de geç sen canım...

canım ben 3.yü beğendim bu arada ben iki takım gecelik ve sabahlığı 195 TL'ye aldım. Ama sen gitmek istemiyorsun sanırım mağazaya. Bana çok pahalı geliyor bu gecelikler :26:

Maşallah canım çok sevindim güzel haberlerle gelmene ben de tam tersi sezeryanden korkuyorum :26:

ohh oh maşallah ne kadar büyümüş prenses bakalım bizimki kaç kilo oldu çok merak ediyorum haftaya göreceğiz inşallah

Damlacım
ben pembeleri beğendim. yalnız üsteki 3noluydu sanırım vatkalarında dantelli olduğu için belki bebekle kullanılması sorun olabilir. yani omuza falan yatıracağız ya kızımızı allahın izniyle..

ama diğer pembe gecelikler çok şeker..

bebek korunması ile ilgili de hiçbir şekilde haptı,spiraldi bunlara girmem ben en iyisi en doğalı geri çekme.. tamam riskli ama en azından sakıncası yok. iki yıllık evliyiz biz öyle korunduk. bebeği de ne zaman istedikse allah verdi.. eşine biraz iş düşüyor ama ilk evlendiğimde ben hap kullanmıştım bir ay.. pişman oldum. hiçbirşeye güvenmiyorum.. eşime söylemeyeceğim ama gerçi gelecek ne gösterir bilmiyorum eğer olursa da ne yapalım. olsun.. aslında şuan ikinciyi göze alamıyorum ama yaşım büyük ve daha da önemlisi kızımın kardeşi de olsun isterim. benim de tek çocuğum olsun istemem.. neyse hayırlısı bakalım..

kızlar maşallah bundan sonra böyle güzel haberler alalım inşallah.. ben de yarın 13 de gidecem. hemen yazamayabilirim. akşam 10 gibi falan gelirim belki o zaman yazarım..
inşallah ben de güzel haberlerle gelirim.

canım benim dr anne için kullanmamız gerekir dedi..sanırım vücut alışıyor hemen bırakılmıyor.. çünkü doğumdan sonra kan kaybı çok olacak..aslında o zaman bırakılması gerekmiyor mu neyse bilmiyorum tabi..öylesine yazdım bunu.. yani doğumdan sonra iğne bırakılırsa anneyi kaybetme riski olabiliyormuş..

güle güle kullanın..hayırlı olsun.

Son düzenleme:

bence bildiğin geceliklere lohusa geceliği adını yapıştırdılar mı pazarlama politikası işte çok çok daha pahalıya satıyorlar. şimdi sen lohusa geceliği değil normal gecelik sabahlık takımı diye arasan çok daha ucuza internetten de bence bulabilirsin.sonuçta bir farkı yok ki göğüsten açılan modeller işte bunlarda... bence de 200 tl falan pahalı gibi canım.

canım ben 3.yü beğendim bu arada ben iki takım gecelik ve sabahlığı 195 TL'ye aldım. Ama sen gitmek istemiyorsun sanırım mağazaya. Bana çok pahalı geliyor bu gecelikler :26:
Bak ben yine unuttum Nilüfer'i. Cok üşendim ben oraya gitmeye. Oysaki Kadıköy'e evimiz 5 dakika ama işte tembellik olmasın insanın içinde. Salı günü randevum var randevu sonrası bakayım ben en iyisi oraya. Yada arayayım şimdi kacta kapanıyor acaba akşam yürüyüşünü Kadıköy'e yaparsan bakabilirim orayada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…