2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Bu oyun halısı nasıl sizce ?Ebebek'te indirime girmiş, benim çok hoşuma gitti ama daha önce hiç araştırmamıştım, sizce de gerekli mi ve de bu ürün yeterli mi?

Eki Görüntüle 1205258

fiyatı nasıl bilmiyorum da..(ebebek sitesi bana işkence gibi geliyor)

bir arkadaş-tanıdık kızına almış. biz de onlara yeğenimle misafirliğe gitmiştik. yeğenim 5 aylık falandı. kız bebek 10 aylık falandı o pek oynamıyordu herhalde.. bilmiyorum belki o an oynamamıştır.
neyse yeğenimi koyduk oynadı. sevindi..eğlendi. hani olur ya yalnızsınız yanından ayrılmanız gerekti. zaten sürekli kucakta tutamazsınız da..
bebeğinizi içine koyup onlarla ilgilenirken siz işinizi halledebilirsiniz. hem yerde oluyor,hem hareket edebiliyor hem de kendini yalnız hissetmiyor bebeğiniz. ara sıra göz ucuyla bakabilirsiniz.

Tamam kusumm yuzerimm mutlaka:)

Kızlar kararsızlıkta üstüne yok ne yazık ki bana yardımcı olurmusunuz? Sizce hangisi daha güzel gözüküyor? Bu alacağım ikinci geceliğim olacak muhtemelen ikinci gün giyeceğim.
1. 2. 3.
4. 5. 6.
7.

Biraz fazla resim oldu kusura bakmayın lütfen

Ben 2 numara mercan rengi diyorum benim de tercihlerim arasinda olan bi gecelik sabahlik takimi...sade ve sik...diger geceligin biraz daha cafcafliydi ilk onu giyersinn soraki gun de bunu giyersin cokguzel olur:)

Ben 2 numara mercan rengi diyorum benim de tercihlerim arasinda olan bi gecelik sabahlik takimi...sade ve sik...diger geceligin biraz daha cafcafliydi ilk onu giyersinn soraki gun de bunu giyersin cokguzel olur:)

Evet evet güzel fikir teşekkür ederim :)) sen ne yaptın karar verdin mi?

kilyosta mıydın sen de?:)

Canim ben iki seneden fazla spiral kullandim bi sikinti olmadi cokda rahattim.surekli yani 6 ayda bir tada senede bir doktora gidip kontrol ettirebilirsin ben yine taktirmayi düşünüyorum

Bende hala cok kararsizim beyazi da begenmistim ama cok pahali yazik gunah o yuzden bu mercanla senin begendigin pudra takim arasinda bi secim yapicam sanirim canim:)

Bu mercanda 190 TL. Bununda fiyatı yüksek aslında ama işte cok sade geliyor gözüme. 190 edermi bilmedim ama rengi cok hoş

Canim ben iki seneden fazla spiral kullandim bi sikinti olmadi cokda rahattim.surekli yani 6 ayda bir tada senede bir doktora gidip kontrol ettirebilirsin ben yine taktirmayi düşünüyorum

Ben korkuyorum saçmasapan seyler duyuyorum spiralle ilgili. Ama nin tecrübene de güveniyorum. Peki spiral varken mi hamile kaldın sende? Hamile kalınca ne oldu cıkarttırdın mı spirali?

Kızlar herkese meraba doktora gittim sabah, şimdide işe geldim.meleğimi gördüm 1,600 gr olmuş.uyuyodu kuzum ya artık iyice büyümüş meleğim.suyum iyimiş ama günde 2,5-3 lt yakın su iç malum burası inanılmaz sıcak.haftaya çalışabilir raporumu vericekmiş.ve 3 hafta sonrada alttan ultrasonla bakıcam bebek rahim ağzını kapatıyomu die dedi ???bu arada meleğim doğum pozisyonundaymış.allahıma çok şükür.bu arada pıhtılı arkadaslarım pazartesi günü aspirini bırakıyomusum ,iğneyi doğumdan 24 saat önce bırakıyomusm.neden normal doğum istemiyosun die sordu,bende korkuyorum dedim :)))bizden bu kadar inşallah herkes iyidir...

Yasasinn ne guzel haberlerr bunlar:) senin doktorunun da normal dogum yapabilme ihtimalinden bahsetmesi cok hosumaa gttii yaaa yasasinnnn:))

Cok güzel haberlerle gelmişsin cok sevindim :)) rahim ağzına neden bakıyorlar ki catı muanesindenmi bahsediyorsun acaba? Ben sezeryan olacağım için yaptırmayacağım o muayeneyi eşim istemiyor gerek yok bosu bosuna kurcalamasınlar diyor ama merakta ediyorum çatım dar mı gercekten acaba diye :)) bakalım. Ee iç canım sakın ihmal etme su içmeyi kuzularımızın suya cok ihtiyacları var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…