Evet canım, öyleymiş ama birçok modeli var, bilemedim.
Dr. Browns'un Türkiye sayfasında da geniş ağızlı cam biberon yok zaten. O halde şimdilik dar ağız 125 ml cam olanı alacağım.
Kızlar, Avent'in Natural Elektrikli Süt Sağması da gittigidiyor da 204-206 lira falan. Piyasaya göre çok uygun. Hiç alışveriş yapmadım gittigidiyordan, güvenli mi acaba?
çok tatlısın valla :))) yoğun çalışıyorsun sanırım benim gibi dolayısıyla sağlıklı ve hayatımızı kolaylaştıracak şeyler istiyoruz yoksa ben de ev hanımı olsam seve seve daha farklı çözümler denerdim..
Kızlar eksiklerimi bir liste yaptım. Netten araştırıyorum almam gereken ürünleri. Bulduğum en uygun fiyatı ve nereden bulduğumu da yanına not ediyorum. Bu listeyle alışverişe çıkacağım. Ona göre mağazadan ya da netten alacağım ürünleri. Aklıma böyle bir yöntem geldi. Başka türlü nereden ne alacağıma karar veremiyorum, kazık yer miyim diye tedirgin oluyorum
Mesela Unibaby'nin ıslak pamuk mendili 12'li paket gittigidiyorda 45 tl ye buldum. Böyle böyle alt alta madde madde listeliyorum. Elimde liste ve fiyatlarıyla alışverişe çıkmak daha pratik olacak sanırım. Yoksa ben bu işi hiç beceremeyeceğim
Bebek çantası olarak hep spor giyindiğim için sırt çantası almak istiyorum. Önerisi olan var mı? Jokerde baktım ama karar veremem ben hemen bir yere bakmakla.
Kızlar eksiklerimi bir liste yaptım. Netten araştırıyorum almam gereken ürünleri. Bulduğum en uygun fiyatı ve nereden bulduğumu da yanına not ediyorum. Bu listeyle alışverişe çıkacağım. Ona göre mağazadan ya da netten alacağım ürünleri. Aklıma böyle bir yöntem geldi. Başka türlü nereden ne alacağıma karar veremiyorum, kazık yer miyim diye tedirgin oluyorum
Mesela Unibaby'nin ıslak pamuk mendili 12'li paket gittigidiyorda 45 tl ye buldum. Böyle böyle alt alta madde madde listeliyorum. Elimde liste ve fiyatlarıyla alışverişe çıkmak daha pratik olacak sanırım. Yoksa ben bu işi hiç beceremeyeceğim
Bebek çantası olarak hep spor giyindiğim için sırt çantası almak istiyorum. Önerisi olan var mı? Jokerde baktım ama karar veremem ben hemen bir yere bakmakla.
Ben telefonumu ordan aldim gayet memnunum zaten urun eline gecince onay veriyorsun oyle islem tamamlaniyor.urunu begenmezsen onaylamazsin geri gonderirsin.bi cok arkadadum da kullaniyor ama saticinin profiline bak cnm satislari nsl guvenilir biri gibimi yorumlar nsl hakkinda gibi..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Unibaby 30 lu paketi 105 liradan aldim annelutfenden hala devam ediyordu dun, ustelik ben alirken avealilara 150 tl ustune % 20 indirim vardi cok ucuza aldim 150 ye tamamlamak icin alt acma bezi ekledim can bebe indirimdeydi 4 lusu 24 tu sanirim oyle biseyler ekleyip aldim.. bez de prima premium care aldim yine orda uygun du 6li paket 225 liradan % 20 ile 180 e geldi.☺☺ annelutfeni takip edin kizlar..
Cnm bebek cantasi olarak lassig oneririm messenger modeli kullanissiz.tek elinde bebek oldugunu dusunursen tek elle o ustu kapanan tarzda zarf cantalari acmak zor o yuzden kol cantasi gibi ama bi yandan da spora gidiyor gibi olan modelleri var yani tarzina uygun olur uzun sapi da var cok rahat , bana esim almis almasaydi ben onlardan alicaktim benim ki fisherprice eklemistim daha once yine ekliyim
Çok sağol canım. Şimdi hesapladım unibaby ıslak mendili. Benim baktığım sitede paketi 3,75 tl , senin aldığın yerde 3,5 tl ye geliyorBebek çantası ben de lassig sırt çantasını beğendim zaten siyahlı desenli olanı. Yan çanta takmam ben normalde de. Ya çapraz ya sırt. Ağır olacağı için sırt çantası daha mantıklı benim için. Hem babası da taşır rahatça Sen de mutlulukla kullan canım çantanı, güzelmiş.
Bebek bezini 0 numara mı aldın, 1 numara mı?
Şimdi annelütfenden dediklerini inceleyeyim canım. Çok teşekkürler.
Abimin firmasında çalışıyorum. O konuda sorun yok...Muhtemelen tekrar çalışma hayatına dönmeyebilirim. Evden 1-2 çizim yapar ufak tefek kazanç elde edebilirim. Planım bu yönde...Umarım mecbur kalmam...
meraba kızlar nasılsınız ben pek iyi değilimeşim annesine gitti şehir dışında bende annemlerdeydim kuzenimin düğünü vardı kaç gündür ordaydık yoruldum dünde bi yere çaya gittik bizde kalan akrabalarla gezelim biraz derken epey yürüdüler mecburen yürüdüm bende dünden beri kasıklarım çok sancıyor ayaga kalkamıyorum sanki bebeğin başı dışarı çıkacak gibi ki aptallık ettim benimki 24 haftalıktan beri baş aşagı duruyo doktor ayakta kalma yürüme dikkat etmezsen erken gelir dedi .bugün hiç kalkmadan yattım doktorumda yok burda izinde yarında devam ederse başka doktorda olsa gitcem artık korkuyorum ne eşim burda ne hiç bir hazırlıgım var herşeyi geçtim bebişim daha çok minnak
Kizlarr cok acil bise sorucam nolur bilginiz varsa cvp verinn
Bgn sabah kalktigimda boynumda gogsumde gobegimde minik minik kirmizi noktalar vardi.kasiniyoda ustelik.az once hastanemi aradim nobetci doktor dediki karaciger enzimlerin yukselmis olabilir dedi.kan testi yaptirmami istedi.annem ve esimde diyorki sicaktan isilik dokmus olabilirsin.napiyim sizce? Hastaneye gidiyimmi yoksa bekliyimmi bi kac gun
Yarın ve ptesi sabah da gözlemle hala devam ediyorsa bir test yaptırırsın. Sıcaktan olabilir gercekten benim boynum ve göğüslerim de aynı şekilde. O kadar sıcak ki duş fln hicbir işe yaramıyor
Bana da geceleri ızdırap olmaya başladı. O kadar sıcak ki en fazla 3,5 saat uyuyabiliyorum. Sağa sola dönemiyorum, aniden kalkmaya fln calısıyorum kızım top gibi karnımda toplanıyoSimdi izinliyim ama ise baslayınca cok zor olacak.
Bir de benim karnım cok büyükGörenler doğum yakın mı diye soruyo
En iyisi beklemek birazcik sanirim.karaciger falan diyince dr korktum :S
Kac kilo aldinn cnmm.bn 30.haftama girdim 13 kilo aldim
Hic sorma tombikNickin gibi oldum DÜn kontrolüm vardı 13 kilo almışım sanırım 17-18le kapatıcam.
Cok fazla kilo almadım gibi duruyo yani popom büyümedi, bütün kilom göbeğime gitmiş gibi görünüyo
herkese günaydın,
gece 3 te karnımda ağrıyla uyandım, sol tarafım çok ağrıdı yarım saat 45 dakika kadar sürdü, çok korktuk , eşime doğum sancısı olsaydı tek taraf ağrımazdı kramptır bu dedim sanırım krampmış geçti çok şükür, sizede oluyormu böyle ?[/QUOT
Evet bana da çok oluyor ama 5-10 dk sürüyor en fazla.
Kızlar ateş ölçer hangi markanın hangi model ürününü aldınız? Arkadaşım Braun önerdi, ucu her defasında değiştiriliyormuş, kulaktan ölçüyormuş. Ama modelin adını bilmiyorum.
Ben de çok kararsızım.
Bir de biberonu geniş ağızlı al deniyor ya genelde, neden geniş ağızlı öneriliyor fikriniz var mı? Dr. Browns'un geniş ağızlı ufak boy cam biberonunu bulamadım, yok mu acaba?[/QUOTE
Hangi model ateş ölçer alırsanız alın, evinizde muhakkak sıradan koltuk altı ateş ölçer de olsun. Çünkü diğerleri bazen kafayı yiyor ve o kurtarıcınız oluyor.
Geniş ağızlı biberonu ben de öneriyorum çünkü dar olana mama koymak zor oluyor. Mama I'n bir kısmı dışarıya dökülebiliyor ve kaşık nemleniyor. Diğeri çok daha rahat.
Bana da geceleri ızdırap olmaya başladı. O kadar sıcak ki en fazla 3,5 saat uyuyabiliyorum. Sağa sola dönemiyorum, aniden kalkmaya fln calısıyorum kızım top gibi karnımda toplanıyoSimdi izinliyim ama ise baslayınca cok zor olacak.
Bir de benim karnım cok büyükGörenler doğum yakın mı diye soruyo
Ben kesintisiz 1 saat bile uyuyamıyorum. Hem sıcaklar hem huzursuz bacak sendromu hem de koca göbeğim beni uyutmuyor. Gecede toplamda 3-4 saat ancak uyuyorumdur. Çok bunaldım yaaaa...
Bu arada benim karnım gerçekten 9 aylık kadar büyüdü, daha iki ay var ne yapacağım ben offf!!! Çok ağırlaştım, oğlumla bile ilgilenemiyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?