2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar benim eksik listem şimdilik hazırlayabildiğim kadarıyla şöyle. Gerçi fiyatlar hergün değişiyor ve başka eksiklerim de var eklemem gereken.

Uni Baby 12 li ıslak pamuk mendil 45 tl gittigidiyor
Dr. Browns 125 ml doğal akış cam biberon 22 tl gittigidiyor
Avent süt sağma Natural 204 tl gittigidiyor
Lansinoh meme kremi 40 ml 24 tl e-bebek
Braun thermoscan 4520 ateşölçer istanbul bilişim 112 tl
Prima 1 numara bebek bezi 50 li paket 30 tl e-bebek
Can bebe alt açma örtüsü 1 paket 8 tl annelütfen - 4 lü paket 30 tl
Milkway kullan at lohusa külodu bir pakette 3 külot 9 tl gittigidiyor
Philips Avent %0 BPA Göğüs Koruyucu Kelebek 2`li Small 19tl hellobaby
Philips Avent %0 BPA Göğüs Koruyucu Kalkan 2`li 26.50 tl hellobaby

Canim benim Allah razi olsun sorucam yarin insallah unutmam not yazayim en iyisi soracaklarimi yoksa unutuyorum insallah yarin icimizi rahatlatacwk seyler duyariz...

Kızlar az önce çok güldüm, size de anlatmak istedim.
Şu an sahilde bir Ege kasabasındayız. İzmir'den getirdiğim köy yumurtalarım bitti. Eşim de ben bir köyü dolaşayım, bulurum sana köy yumurtası dedi, çıktı bu sıcakta yavrum. Kümesi olan evlere gidip soruyormuş, bir evde bir teyze ile kanki olmuş. Teyze köyü eşimle dolaşıp, şu çocuğa biraz yumurta verin, eşi aşeriyormuş demiş durmuş. Sıcaklardan tavuklar yumurta yapamıyormuş. Azar azar her evden 9 yumurtayı toplamış, gelmiş. Bir de teyzecik tombişmiş, eşimle dolaşırken bir evin bahçesinde masaya oturmuş, masa kırılmış, düşmüş yazık poposunun üstüne. Eşim geldi, Güler teyze de düştü diye anlatıyor. Güler teyze kim dedim, başladı bu yumurta macerasını anlatmaya. Ama çok komik anlatıyor. Her gittiği evde Güler teyze gülmekten kırmış geçirmiş eşimi. Ben de dinledikçe gül gül bir hal oldum. Ne güzel köylü insanının samimiyeti, gerçekten milletin efendisi onlar. Biz çok severiz yerel düğünlere falan katılmayı burada. Güzel ve sıcak insanlar Ege köylüleri.

Son düzenleme:

Canim benim cok tsk ederim GUven beyi biliyorum bende insallah minnosu ona goturmeyi dusunuyorum:) ama arkadasinin kadin dogum dr u kimmis onu merak ettim Huseyin Baş olabilir mi acaba?

Canim benim cok tsk ederim GUven beyi biliyorum bende insallah minnosu ona goturmeyi dusunuyorum:) ama arkadasinin kadin dogum dr u kimmis onu merak ettim Huseyin Baş olabilir mi acaba?

Sorayım canım ismini, öğrenince yazarım sana. Bu arada biliyorsundur sanırım Marmaris hastanesinin SGK anlaşması varmış arkadaşımın dediğine göre. Doktoruna söylesen orada yapmaz mı doğumu?

merhaba hanimlar, hic yazamiyorum artik ama hep takip ediyorum,
cuma gunu kizimi gormeye gittik hersey yolunda cok sukur, basi asagida, iki eliyle yuzunu kapatmisti yuzunu goremedik doktorun cok ugrasmasina ragmen, 1.700 kilo olmusuz iri dogmaz dedi hatta daha kolay dogum yaparsin dedi, oglum 4 kilo dogmustu baya bi fark olacak gibi...
kizima daha isim bulamadim, ne zormus bu isim isi, Merve, Simay, Hazal, Berra, Yaren, Esin vardi aklimda simdi ise Sila olsun diyorum, sizce nasil ?? varmi baska isim??
2 haftadir kasilmarim var, one dogru sertlesiyo tas gibi oluyo ve birden birakiyo, artik yavas yavas doguma hazirlaniyo bebisler rabbim hepimizi kurtarsin insallah, ayak, bilek el sismesi bendede var malesef idare edicez artik...ayakta cok uzun kalamiyorum hemen kasiklarim ve bacak aralarim agriyo...

Sağol canım, teşekkür ederiz:)

Cnm sen kaça aldım bu kuvveti çok guzelmis

80 liraya aldım Eminönü'nden canım. Benim de ilk günden beri gözüm bundaydı. Gerçekten enden yer kaplamıyor. Ve su boşaltma tıpası içindeki su çok sıcak olunca renk değiştiriyormuş, süper bence:)

Sorayım canım ismini, öğrenince yazarım sana. Bu arada biliyorsundur sanırım Marmaris hastanesinin SGK anlaşması varmış arkadaşımın dediğine göre. Doktoruna söylesen orada yapmaz mı doğumu?

Biliyorum cnm ozel marmarisin sgk anlasmasi vvar hatta ahuyla sahibi de ayniymis ama maalesef doktorum sadece bulundugu hastanede dogum yaptirabiliyo

Massallah bebisine..
Bnm kizim olsaydi iki isim sila mira koyucaktim ismini , sila guzel bir isim bence..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım toplam 16 hafta doğum iznin var. 3 hafta doğum öncesi 13 hafta doğum sonrası kullanırsın 37. haftaya kadar çalışırsan. ben memurum maaşım rutin şimdiki gibi yatacak ama özel sektörde ssk dan toplu alınıyor diye biliyorum. iş yeri muhasebene sor bi istersen.

yarın gidip değiştiririm inşallah :) bir de indirimden aldığım vardı onu da değiştirirlermi acaba

hanımlar doula eğitimi değişikti, kendimi hala değişik hissediiyorum, aslında hepimizin bildiği burada konuştuğu şeyleri daha uzman şekilde anlatıyorlar,
bana faydası nefes egzersizi yapmam gerektiğini hatta adam gibi nefes almayı bilmediğimi öğrendim,
istediğim kesinlikle normal doğum normal doğum; herşey yolunda gider inşallah...
yoga-pilates yapmanın kesinlikle büyük faydası varmış ama benim gibi zamanı olmayanlar için yürüyüş bile yeterli diyor,

sordum da canım o da emin olamadı aramızda bilen vardır diye düşündüm,

kızlar internetten göğüs ucu kelebek alaçam ama bunlarda small filan diye ölçü var neye gore alınıyor.şuan 85 benim sutyen bedenin.sizce boyutu nasıl alayın.ürünü inceleyen yada alan var mi..

Kızlar bu akşam arkadaşlarla buluştuk. Arkadaşımın 4 yaşındaki oğlu sanırım kıskandı ve karnıma öyle bir yumruk salladı ki. Refleks olarak kurtardım karnımı, koluma geldi. Bacaklarıma tekmeler attı falan. Annesi de pek birşey yapmadı ki annesi çok yakın arkadaşım. Eşim gayriihtiyari çocuğa bağırdı o an. Çok korkmuş ama eşim, hala napardık karnına gelseydi o yumruk diye söylenip duruyor. Yarın da aynı arkadaşlarla yüzmeye gidecektik ama şimdi eşim pimpiriklendi. Biz oğlumuzu böyle yetiştirmeyelim, kuralları olsun diyor. Çocuk öyle şımarık oldu ki büyüdükçe ben bile o kadar sevdiğim çocuğu bugünkü haliyle görünce oğlum öyle olmasın diye dua ettim. Şimdiki çocuk yetiştirme tarzı bana uymuyor. Çocuğun her istediğini yapma, uyarmama, hayır dememe. Doyumsuz bireyler oluyorlar böyle böyle.

kızlar internetten göğüs ucu kelebek alaçam ama bunlarda small filan diye ölçü var neye gore alınıyor.şuan 85 benim sutyen bedenin.sizce boyutu nasıl alayın.ürünü inceleyen yada alan var mi..
Canım ben Hello Baby'de small olmayanı gördüm, dev gibi geldi.Böyle büyük değil ki benim meme ucum dedim. Kız da dedi ki small almanız lazım ama kalmadı. Damla da almış sanırım, büyük gelmiş. Ben küçük olandan alacağım ama biraz daha büyür mü diye bekliyorum Bu arada benimkiler 90 falan olmuştur. Çünkü eski sutyenlerim 85 ve dar geliyor. Ama belkide bazılarının uçları daha büyük oluyordur, bilemiyorum. small olmayanın meme ucu yeri bana çok büyük gelmişti.

bende small alayım o zaman Cnm.bide standart diye var onu hic gordunmu acaba onun büyüklüğü nasil

kızlar cts günü kontrol gittik. çok şükür kızım iyiymiş.. hareketli dedi. maşallah.. 1528kg 41 santım boy.
iğneler devam.. ikinci hatfa hastaneye tahlil yaptıracağım. tsh, hemoglobin,mikro vs. o zaman da raporunu veririz dedi.
coraspirini de rapor aldıktan birkaç gün sonra bırakırsın dedi.

kızlar bugün tokerden park yatak aldık..179 tl
bir de içine pamuk yatak aldı. 59,90 tl.. sünger yatak almayı istemedik. visko ve ortapedik ellerinde yokmuş.. nasıl oluyorsa!
gerçi nedir hangisi iyidir bilmiyoruz ya.

ben çok kararsız kalınca satıcı değiştiririz içine sinmediyse dedi..

salı günü gelecek.

halen tam emin de değilim. ne dersiniz?

bende small alayım o zaman Cnm.bide standart diye var onu hic gordunmu acaba onun büyüklüğü nasil

İşte small olmayan dediğim o büyük olan standart olanı zaten. Nasıl bir standarttır ben anlamadım. Acaba süt gelince o kadar büyüyecek mi uçları? Standart ve small olan var. Ben small alacağım sanırım. Eşime gösterdim mağazada bak hastanedeyken aldığımız uymazsa koş gel hemen bunu al diye. Olmadı gider alır mağazadan napalım.

Maşallah size annesi
Aldıklarınız da hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.
Ben yatak araştırması yaparken şu sayfaya rastladım. Henüz bir fikrim yok açıkçası.
http://www.isbiryatak.com/urunler/bebek-urunleri/bebek-yataklari/

ahhh canim cok iyi anliyorum dediklerini, simdiki cocuklar helede oglan cocuklari cok simarik ama gercekten bazen elden bisey gelmiyo, disardan bazen anneler bakmiyo ilgilenmiyo sozunu gecirtmiyor gibi gozukuyo ki benim oglum bile bazen disarda cok uysal bazen ise tam tersi kendinen kucuklerini dovmek istiyor kiz cocuklarinin saclarini yoluyo tabi bunlar donem donem oluyo bizde anladigi sekilde anlatmaya calisiyoruz, en son iftar yemegindeydik kalabalik ortamda oglum sandalyesinde kendi halinde oyun oynarken kadina bi kac kez carpmis ve bi anda " yaa baksana cocuguna " demesiyle hemen dondum ozur diledim ama cok alinmistim, oglumu kucagima oturttum gobusumle iyice sikismistim, kadin sonra " ben aliskinn degilim kucuk cocuklara bi an garip geldi " demesinmi oylelikle hemen namaza kalktim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…