2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
En güzelini yapıyorsun, hayatımız boyunca bu kadar rahat kilo alabileceğimiz bir dönem olmayacak belki. Bir de ödem var tabi. Onun da etkisi var.

Ben de senin gibiyim, kocaman karnımı nereye sığdıracağımı bilemiyorum. Sürekli terliyorum duş alıyorum kısır döngü gibi O huzursuz bacak sendromu benim de kabusum, tam güzel güzel dalıcam uykuya baslıyor ince ince sızlamaya ayaklarımı duvara vurasım geliyor

Gecen sabah kalktım "artık doğurmak istiyorum cok yoruldum" diye söyleniyordum, sonra da tövbe ettim, erken doğar, Allahın gücüne gider fln, biraz daha sabredelim. Su bi ayı da atlatsaydık hayırlısıyla

o zaman çalışabilir değil çalışamaz raporu alacaksın:) ama doğum sonrası izninden düşer buda. ben 5 hafta daha çalışmayı düşünüyorum Allah izin verirse.

Hanımlar benim kafamı karıştıran bir konu var ben de çalışabildiğim kadar çalışayım diyorum kalan iznimi doğum sonrasında kullanayım,
32haftada çalışabilir raporu alayım 37ye gücüm yeterse çalışayım; sorun şu kalan izni kesinlikle doğum sonrası kullanabiliyorum değilmi, ayrıca doğum sonrasında da paramı 4aylık olarak alabilecekmiyim kesin??

yöntem süper listeyi de paylaşsan :))

Hanımlar iyi geceler
yarın sabah arkadaşımın çok tavsiye ettiği ve memnun kaldığını söylediği aslında bizim için lüks olan doula doğum eğitimine gideceğiz,
eşimi zor ikna ettim :)))
saat 10:00-19:00 arası inşallah oradayız, eşim arada ağlayıp kaçalım demezse ))
İnşallah normal doğum için sağlıklı tavsiyeleri taktikleri alır sizlerle paylaşırım,

Ayrıca Nilüfere gittim bendeeeeeeee çok reklam yapmış snowwhitecımm bitmiş tüm mavilerin bedenleri, arkadaşıma prim vermeniz lazım dedim dükkandaki bayanlara :) ekru gecelik-sabahlık, mavi pijama aldım,iki takımda dantelli, eşim çok aynı olmuş dedi ama ben çok sevdim değiştirsemmi ki birini :)
bir de indirimden pijama takımı aldım dar geldi bi onu denememiştim gidip değiştiririm artık ptesi,

28 haftalik biz kizlar ben toplamda 11kg aldim ama bende odem var sanirim ellerim ayaklarim hatta yuzu sis cunku herkes farkediyo 47ile basladim 58 im suan sanirim bende 17-18 kg la tamamlayacagim ... cok sukur randvumuza sadece iki gun kaldi pazartesi icin randevu aldim cok heyecanliyim...

Aynen yaaa. Ben de çok bunaldım artık doğurmak istiyorum diyorum sonra da kızıyorum kendime. Ama şöyle 2-3 hafta erken doğsa da üzülmem galiba :))

Canim ben internet ten bişey almaya cesaret edemiyorum ben aldigim şeyleri elleyip.dokusunu.pamuklu olmasını.kalitesini elleyerek.hissederek alıyorum hemde daha çok icime siniyor.bazen katalokta bile.internette bile baktığın seylerde renk farkliligi olabiliyor bence sende malina dokunarak karar ver ve al derim

Selam kizlar herkese iyi geceler bu saatte daha ayaktayim çocuklarım daha yeni uyudular.eylul anneleri ni okudum da simdiden dogurmaya basladilar merak ediyorum acaba eylülde de bizim topikten doğuran olurmu acaba

bende avent natural sut sağma makinesini takip ediyorum.bende n 11 sitesinde uygunsa buldum ama guvenebiirmiyim bilmiyorum.senin gibiym yani güvenip alamadım ama çok yorum yapan olmuş.sende bi bak istersen oraya.eğer ateş olcere karar verdiğin de markasını babada yazar misin.şuan ateş ölçer ve sut sağma arıyorum.ateş olcerin modeline karar veremiyorum.sut sağma makinem kesin avent natural olacak ama siteye guveemiyorum.ebebektede baya fiyat farkı var.bileedim ne yap:44:sam:))

Ağustos 15 gibi gel dedi. O civarlarda giderim. Rapor için geç mi olur bilemedim. Dr la da konuşmak hiç aklıma gelmedi heyecanlanıyorum
Yok canım geç olmaz. Seninle aramızda 1 gün var ben de 14ünde gidiyorum.

Yok canım yaa o kadar da zor değil ben jokerde de gördüm soobe diye bir mağaza var orda da.

Biz prezervatifi internetten sipariş ediyorduk. Kargoda ürün açıklamasında da sağlık ürünü diyor. Büyük kolaylık, eşim de hayatta gidip almazdı marketten

Ben de jokerde kumaş bi çanta beğenmiştim 200 liraydı, ama Eminönü'nden 90 liraya deri bir sırt çantası aldım. İçinde termos kılıfı ve alt değiştirme bezi de var hatta

Son düzenleme:

Kızlar biz de iki gündür alışveriş peşinde koşuyorduk. Bunlar mobilyalarımız. Maskodan ortopedik yatağı da dahil olarak aldık. 20 gün sonra gelecek. Biz de o arada badanamızı yapacağız.

Bunun dışında Eminönü'nde epey dolaştık. Bebek şekerlerimizi kendimiz hazırlamaya karar verdik. Sadece kapı süslerini hazır alacağız.
Katlanabilir küvetimizi aldık. Penye battaniyeler ve penye port bebe, tırnak seti, bir de deri sırt çantası aldık.

Gecelik ve pijama takımları da gördüm 30 ile 70 tl arasında takımlar vardı. Tekrar gittiğimde detaylı bakmayı düşünüyorum ama genelde açık renk takımlar güzel görünüyor. Ancak kanama akıntı vs olursa açık renk değiştirecek olsak bile sıkıntı olmaz mı, siz ne dersiniz?

Doulayı ben de çok merak ediyorum canım yazarsan çok sevinirim :)
Hahaha alemsin canım benimki öneriydi sadece fotolarını koy bakalım benziyor mu gerçekten..
Güle güle giy bu arada canım

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yerim senin göbüşünü çok tatlı :) ben de 11 kilo aldım canım el ayak şişmesi olabilir canım bende de son birkaç gündür başladı ama yüz için erken sanki? Yarın bi doktoruna sorsan?
Iyi haberlerini heyecanla bekliyoruz

Çok şirinmiş takımınız güle güle kullanın canım
Ben de haftaya Eminönü'ne gidicem inşallah bakalım aklımda bi sürü şey var..

Selam kizlar herkese iyi geceler bu saatte daha ayaktayim çocuklarım daha yeni uyudular.eylul anneleri ni okudum da simdiden dogurmaya basladilar merak ediyorum acaba eylülde de bizim topikten doğuran olurmu acaba

Ooo erken değil mi Eylül anneleri için? Damla Eylül'de doğum yapacak canım inşallah :)

Teşekkür ederiz canım, ilginç birşeyler bulursan haber ver. Biz de daha birkaç kere gider geliriz Eminönü'ne

Sen de mi gittin Nilüfer'e :)) bende bir takım daha almaya karar verdim pijama takımı. Imiallah bitmez çarşambaya kadar. Evet çoğu ürün birbirine benziyordu eşin haklı olabilir canım güle güle kullan bu arada

Ben de korktum şimdi biter mi ki acaba? Benim beğendiğim ne alemde acaba? En kısa zamanda ben de gideyim

Hastane çıkışı alacak arkadaşlar ebebekte indirim var, organik 10lu bi takım 49 tl ye düşmüş bi bakın isterseniz

Fiyatlar gayet iyi gözüküyor ama bu sıcaklarda oraya gitmek bana cok zor geliyor bide kalabalık hiç gidesim gelmiyor. Takımları cok beğendim canım güle güle büyüt bebişini içinde inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…