En güzelini yapıyorsun, hayatımız boyunca bu kadar rahat kilo alabileceğimiz bir dönem olmayacak belki. Bir de ödem var tabi. Onun da etkisi var.Bn 75 ile hamile kaldim.suan 88 imboyum oldugu icin kilomu gostermiyorum.yani oyle diyolar :) bn heryerden aliyorum sag sol on arka suan pek umrumda degil kilolarim.dogumdan sonra bunalima girmeyi dusunuyorum kizim saglikli sihhatli olsunda bi sekilde zayiflayabilirim umarim...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben kesintisiz 1 saat bile uyuyamıyorum. Hem sıcaklar hem huzursuz bacak sendromu hem de koca göbeğim beni uyutmuyor. Gecede toplamda 3-4 saat ancak uyuyorumdur. Çok bunaldım yaaaa...
Bu arada benim karnım gerçekten 9 aylık kadar büyüdü, daha iki ay var ne yapacağım ben offf!!! Çok ağırlaştım, oğlumla bile ilgilenemiyorum(
o zaman çalışabilir değil çalışamaz raporu alacaksın:) ama doğum sonrası izninden düşer buda. ben 5 hafta daha çalışmayı düşünüyorum Allah izin verirse.
Kızlar eksiklerimi bir liste yaptım. Netten araştırıyorum almam gereken ürünleri. Bulduğum en uygun fiyatı ve nereden bulduğumu da yanına not ediyorum. Bu listeyle alışverişe çıkacağım. Ona göre mağazadan ya da netten alacağım ürünleri. Aklıma böyle bir yöntem geldi. Başka türlü nereden ne alacağıma karar veremiyorum, kazık yer miyim diye tedirgin oluyorum
En güzelini yapıyorsun, hayatımız boyunca bu kadar rahat kilo alabileceğimiz bir dönem olmayacak belki. Bir de ödem var tabi. Onun da etkisi var.
Ben de senin gibiyim, kocaman karnımı nereye sığdıracağımı bilemiyorum. Sürekli terliyorum duş alıyorum kısır döngü gibiO huzursuz bacak sendromu benim de kabusum, tam güzel güzel dalıcam uykuya baslıyor ince ince sızlamaya ayaklarımı duvara vurasım geliyor
Gecen sabah kalktım "artık doğurmak istiyorum cok yoruldum" diye söyleniyordum, sonra da tövbe ettim, erken doğar, Allahın gücüne gider fln, biraz daha sabredelim. Su bi ayı da atlatsaydık hayırlısıyla
Kizlar ya..hastane cksina karar veremedm ben hala, internette cok uygunlari var % 100 pamuk yaziyor.. magazalarda ates pahasi.. hepsi % 100 pamuksa niye cok para verym ki diyorm internetten alaym diyorm so ra ya kotuyse diye kararsz kaliyorm.. siz ne dersnz?
Evet canım, öyleymiş ama birçok modeli var, bilemedim.
Dr. Browns'un Türkiye sayfasında da geniş ağızlı cam biberon yok zaten. O halde şimdilik dar ağız 125 ml cam olanı alacağım.
Kızlar, Avent'in Natural Elektrikli Süt Sağması da gittigidiyor da 204-206 lira falan. Piyasaya göre çok uygun. Hiç alışveriş yapmadım gittigidiyordan, güvenli mi acaba?
Yok canım geç olmaz. Seninle aramızda 1 gün var ben de 14ünde gidiyorum.Ağustos 15 gibi gel dedi. O civarlarda giderim. Rapor için geç mi olur bilemedim. Dr la da konuşmak hiç aklıma gelmedi heyecanlanıyorum
Yok canım yaa o kadar da zor değil ben jokerde de gördüm soobe diye bir mağaza var orda da.Canım ya çok sağol, kıyamam zahmet etme. Bak Avent'in biberonundaki şu natural detayını bilmiyordum, iyi oldu söylediğin. Teşekkür ederim.
Canım çok sağol, süpersin. 66 cm ise çok iyiymiş. Eşim de beğendi modelini. Kayınvalideme aldıracağız sanırımEmzik işini de hele şükür hallettim, yük kalktı omzumdan.
Kauçuk tercih etmek istedim ama satıcı kız dediki zor bulunuyor. Bir silikon deneyin, almazsa kauçuk da denersiniz.
Olsun canım, Allah içine sindirsin. Kısmetse seneye evlatlarımızla tatil yapacağız.
ilk evlendiğimiz sıra almıştık. daha doğrusu ben aldım:) eşim almaya utanıyor:)) 1 kutu bitti ikinci kutunun yarısında eşim sıkıldı. bununla uğraşmayım diye.. ben hallederim dedi:) klasik yöntemle dedi:)
bir doğum olsun inşallah.. doğumdan sonra zamanı gelince bir de rengarenklerden alıyımbakalım onu kullanabilecek miyiz..
2 haftada bir normal canım.. çok değil. bana başından belli iki haftada bir kontrol edilmem gerektiğini söylemişti dr.
Kızlar eksiklerimi bir liste yaptım. Netten araştırıyorum almam gereken ürünleri. Bulduğum en uygun fiyatı ve nereden bulduğumu da yanına not ediyorum. Bu listeyle alışverişe çıkacağım. Ona göre mağazadan ya da netten alacağım ürünleri. Aklıma böyle bir yöntem geldi. Başka türlü nereden ne alacağıma karar veremiyorum, kazık yer miyim diye tedirgin oluyorum
Mesela Unibaby'nin ıslak pamuk mendili 12'li paket gittigidiyorda 45 tl ye buldum. Böyle böyle alt alta madde madde listeliyorum. Elimde liste ve fiyatlarıyla alışverişe çıkmak daha pratik olacak sanırım. Yoksa ben bu işi hiç beceremeyeceğim
Bebek çantası olarak hep spor giyindiğim için sırt çantası almak istiyorum. Önerisi olan var mı? Jokerde baktım ama karar veremem ben hemen bir yere bakmakla.
Hanımlar iyi geceler
yarın sabah arkadaşımın çok tavsiye ettiği ve memnun kaldığını söylediği aslında bizim için lüks olan doula doğum eğitimine gideceğiz,
eşimi zor ikna ettim :)))
saat 10:00-19:00 arası inşallah oradayız, eşim arada ağlayıp kaçalım demezse))
İnşallah normal doğum için sağlıklı tavsiyeleri taktikleri alır sizlerle paylaşırım,
Ayrıca Nilüfere gittim bendeeeeeeee çok reklam yapmış snowwhitecımm bitmiş tüm mavilerin bedenleri, arkadaşıma prim vermeniz lazım dedim dükkandaki bayanlara :) ekru gecelik-sabahlık, mavi pijama aldım,iki takımda dantelli, eşim çok aynı olmuş dedi ama ben çok sevdim değiştirsemmi ki birini :)
bir de indirimden pijama takımı aldım dar geldi bi onu denememiştimgidip değiştiririm artık ptesi,
Eki Görüntüle 1206959 28 haftalik bizkizlar ben toplamda 11kg aldim ama bende odem var sanirim ellerim ayaklarim hatta yuzu sis cunku herkes farkediyo 47ile basladim 58 im suan sanirim bende 17-18 kg la tamamlayacagim ... cok sukur randvumuza sadece iki gun kaldi pazartesi icin randevu aldim cok heyecanliyim...
Eki Görüntüle 1207074 Eki Görüntüle 1207075 Eki Görüntüle 1207076
Kızlar biz de iki gündür alışveriş peşinde koşuyorduk. Bunlar mobilyalarımız. Maskodan ortopedik yatağı da dahil olarak aldık. 20 gün sonra gelecek. Biz de o arada badanamızı yapacağız.
Bunun dışında Eminönü'nde epey dolaştık. Bebek şekerlerimizi kendimiz hazırlamaya karar verdik. Sadece kapı süslerini hazır alacağız.
Katlanabilir küvetimizi aldık. Penye battaniyeler ve penye port bebe, tırnak seti, bir de deri sırt çantası aldık.
Gecelik ve pijama takımları da gördüm 30 ile 70 tl arasında takımlar vardı. Tekrar gittiğimde detaylı bakmayı düşünüyorum ama genelde açık renk takımlar güzel görünüyor. Ancak kanama akıntı vs olursa açık renk değiştirecek olsak bile sıkıntı olmaz mı, siz ne dersiniz?
Selam kizlar herkese iyi geceler bu saatte daha ayaktayim çocuklarım daha yeni uyudular.eylul anneleri ni okudum da simdiden dogurmaya basladilar merak ediyorum acaba eylülde de bizim topikten doğuran olurmu acaba
Çok şirinmiş takımınız güle güle kullanın canım
Ben de haftaya Eminönü'ne gidicem inşallah bakalım aklımda bi sürü şey var..
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hanımlar iyi geceler
yarın sabah arkadaşımın çok tavsiye ettiği ve memnun kaldığını söylediği aslında bizim için lüks olan doula doğum eğitimine gideceğiz,
eşimi zor ikna ettim :)))
saat 10:00-19:00 arası inşallah oradayız, eşim arada ağlayıp kaçalım demezse))
İnşallah normal doğum için sağlıklı tavsiyeleri taktikleri alır sizlerle paylaşırım,
Ayrıca Nilüfere gittim bendeeeeeeee çok reklam yapmış snowwhitecımm bitmiş tüm mavilerin bedenleri, arkadaşıma prim vermeniz lazım dedim dükkandaki bayanlara :) ekru gecelik-sabahlık, mavi pijama aldım,iki takımda dantelli, eşim çok aynı olmuş dedi ama ben çok sevdim değiştirsemmi ki birini :)
bir de indirimden pijama takımı aldım dar geldi bi onu denememiştimgidip değiştiririm artık ptesi,
Teşekkür ederiz canım, ilginç birşeyler bulursan haber ver. Biz de daha birkaç kere gider geliriz Eminönü'ne
Sen de mi gittin Nilüfer'e :)) bende bir takım daha almaya karar verdim pijama takımı. Imiallah bitmez çarşambaya kadar. Evet çoğu ürün birbirine benziyordu eşin haklı olabilir canım güle güle kullan bu arada
Eki Görüntüle 1207074 Eki Görüntüle 1207075 Eki Görüntüle 1207076
Kızlar biz de iki gündür alışveriş peşinde koşuyorduk. Bunlar mobilyalarımız. Maskodan ortopedik yatağı da dahil olarak aldık. 20 gün sonra gelecek. Biz de o arada badanamızı yapacağız.
Bunun dışında Eminönü'nde epey dolaştık. Bebek şekerlerimizi kendimiz hazırlamaya karar verdik. Sadece kapı süslerini hazır alacağız.
Katlanabilir küvetimizi aldık. Penye battaniyeler ve penye port bebe, tırnak seti, bir de deri sırt çantası aldık.
Gecelik ve pijama takımları da gördüm 30 ile 70 tl arasında takımlar vardı. Tekrar gittiğimde detaylı bakmayı düşünüyorum ama genelde açık renk takımlar güzel görünüyor. Ancak kanama akıntı vs olursa açık renk değiştirecek olsak bile sıkıntı olmaz mı, siz ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?