- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Ooo erken değil mi Eylül anneleri için? Damla Eylül'de doğum yapacak canım inşallah :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben de korktum şimdi biter mi ki acaba? Benim beğendiğim ne alemde acaba? En kısa zamanda ben de gideyim
Evet ben Eylül'de doğum yapacagım inşallah hayırlısıyla :)) ama benim gibi Eylül'de olacak olanlar daha olur bence ama sanırım erken doğumlar olmazsa ilk ben kucağıma alacağım kızımı :))
Onun dısında bence gidip bakman lazım benim asıl beğendiğim takımın S bedeni kalmamıştı mesela. Bende o beğendiğim takımın kısa kollu takımını alcam ama inşallah bitmez çarşambaya kadar
Tamam canım veririm tabi. Sen havuzlu hana mı gittin?
Fiyatlar gayet iyi gözüküyor ama bu sıcaklarda oraya gitmek bana cok zor geliyor bide kalabalık hiç gidesim gelmiyor. Takımları cok beğendim canım güle güle büyüt bebişini içinde inşallah :)
Oh hava da cok güzel tam zamanı gezmeninİnşallah canım, hayırlısıyla kucağımıza alalım bebişlerimizi :) bence de başka da olur eylülde doğumlar.
E yenisini getirmiyorlar mı canım? Ümraniyede de yerleri varmış olması oraya giderim. Bugün bi ikea yapıcaz zaten yakınsa bakarım oraya.
Evet canım ve çok güzel şeyler vardı. Piyasada 40 lira olan battaniyeler 20 liraya vardı orda.
Aslında çok da kalabalık değildi ben gittiğimde çok bunalmadım gezerken. Bir tek alt çarşıdan geçmek bunaltıyor insanı
Oh hava da cok güzel tam zamanı gezmeninbence kapmalıdır canım pazar gğnleri Kadıköy şubesi kapalı oluyo cunku ama yakındır ikeaya bi ara sor istersen sen yüne de
Ozaman bende gidiyim bi bakıyım tül falan alcam cunku süsleme işleri için
Yok canım geç olmaz. Seninle aramızda 1 gün var ben de 14ünde gidiyorum.
Yok canım yaa o kadar da zor değil ben jokerde de gördüm soobe diye bir mağaza var orda da.
Biz prezervatifi internetten sipariş ediyorduk. Kargoda ürün açıklamasında da sağlık ürünü diyor. Büyük kolaylık, eşim de hayatta gidip almazdı marketten
Ben de jokerde kumaş bi çanta beğenmiştim 200 liraydı, ama Eminönü'nden 90 liraya deri bir sırt çantası aldım. İçinde termos kılıfı ve alt değiştirme bezi de var hatta
Oh hava da cok güzel tam zamanı gezmeninbence kapmalıdır canım pazar gğnleri Kadıköy şubesi kapalı oluyo cunku ama yakındır ikeaya bi ara sor istersen sen yüne de
Ozaman bende gidiyim bi bakıyım tül falan alcam cunku süsleme işleri için
Annecikler şimdi size bir kitap önerim var. Kitap okumayı seven annelere şiddetle tavsiye edilir. Anne baba okulu Ali çankırılının kitabı. Psikolojik olarak bebek yetiştirmede cocuk yetiştirmede aslında doğru bildiğimiz şeylerin ne kadar yalnıs olduğunu öğrendik biz eşimle dünden beri. Dün gece başladım okumaya bugun biter heralde bence mutlaka alın okuyun derim
aaa hadi ya süpersin canım ya çok teşekkürlernerden alıcam peki doğal arap sabununu canım? Marka falan var mı?
Hastane çıkışı alacak arkadaşlar ebebekte indirim var, organik 10lu bi takım 49 tl ye düşmüş bi bakın isterseniz
Hanımlar iyi geceler
yarın sabah arkadaşımın çok tavsiye ettiği ve memnun kaldığını söylediği aslında bizim için lüks olan doula doğum eğitimine gideceğiz,
eşimi zor ikna ettim :)))
saat 10:00-19:00 arası inşallah oradayız, eşim arada ağlayıp kaçalım demezse))
İnşallah normal doğum için sağlıklı tavsiyeleri taktikleri alır sizlerle paylaşırım,
Ayrıca Nilüfere gittim bendeeeeeeee çok reklam yapmış snowwhitecımm bitmiş tüm mavilerin bedenleri, arkadaşıma prim vermeniz lazım dedim dükkandaki bayanlara :) ekru gecelik-sabahlık, mavi pijama aldım,iki takımda dantelli, eşim çok aynı olmuş dedi ama ben çok sevdim değiştirsemmi ki birini :)
bir de indirimden pijama takımı aldım dar geldi bi onu denememiştimgidip değiştiririm artık ptesi,
Selam arkadaşım... Ben hamile pilates ve yogasına gidiyorum çok memnunum.. Oradaki arkadaşların çoğu doula ile anlaşmış... Bazıları stajyer doula ile anlaşmış.. Doula sertifikası almaları için 6 doğuma girmeleri gerkiyormuş .. O yüzden tamamlamaları için bazıları bedavadan yapıyor... Ama bazılarının doktorları kabul etmedi haberin olsun... Sonuçta sağlıkçı olmadıkları için birçoğu doğuma almak istemedi... Doğum başlayana kadar sanırım olacaklar .. Onunda faydası olur mu bilmiyorum... Ben doğumuma yabancı birinin girmesinde istemem.. Zaten eşimi istiyorum doğumda yanımda...
Yoga ve pilateste nefes egzersizi daha fazla yapabiliyorsun birde daha profesyonel... Doula yeni bir oluşum olduğu için çok profesyonel gelmiyorlar ama ilerde farklı olabilir.. Dikkat et seçeceğin doula stajyer olmasın tabii para vereceksen... Eğer para vereceksen baya doğuma girmiş tecrübeli doula lar var onları seçersin....
Ne demek cnm rica ederim...
Bebek bezi cok aldim ben cnm
1 den 50 limiydi iste ondan 2 tane
2 den ve 3 ten 4 tane aldim 60 limiydi o da oyle bisey
4 ten 2 paket 104 lu
4 ten bi de 6 li 66 li
5ten de aldim 200 tane sanirim ama en cok 4 kullaniliyormus ondan daha almak lazim.. 0 almadim o premature icin degilmi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hanımlar benim kafamı karıştıran bir konu var ben de çalışabildiğim kadar çalışayım diyorum kalan iznimi doğum sonrasında kullanayım,
32haftada çalışabilir raporu alayım 37ye gücüm yeterse çalışayım; sorun şu kalan izni kesinlikle doğum sonrası kullanabiliyorum değilmi, ayrıca doğum sonrasında da paramı 4aylık olarak alabilecekmiyim kesin??
yöntem süper listeyi de paylaşsan :))
bende avent natural sut sağma makinesini takip ediyorum.bende n 11 sitesinde uygunsa buldum ama guvenebiirmiyim bilmiyorum.senin gibiym yani güvenip alamadım ama çok yorum yapan olmuş.sende bi bak istersen oraya.eğer ateş olcere karar verdiğin de markasını babada yazar misin.şuan ateş ölçer ve sut sağma arıyorum.ateş olcerin modeline karar veremiyorum.sut sağma makinem kesin avent natural olacak ama siteye guveemiyorum.ebebektede baya fiyat farkı var.bileedim ne yap:44:sam:))
Yok canım geç olmaz. Seninle aramızda 1 gün var ben de 14ünde gidiyorum.
Yok canım yaa o kadar da zor değil ben jokerde de gördüm soobe diye bir mağaza var orda da.
Biz prezervatifi internetten sipariş ediyorduk. Kargoda ürün açıklamasında da sağlık ürünü diyor. Büyük kolaylık, eşim de hayatta gidip almazdı marketten
Ben de jokerde kumaş bi çanta beğenmiştim 200 liraydı, ama Eminönü'nden 90 liraya deri bir sırt çantası aldım. İçinde termos kılıfı ve alt değiştirme bezi de var hatta
Yerim senin göbüşünü çok tatlı :) ben de 11 kilo aldım canımel ayak şişmesi olabilir canım bende de son birkaç gündür başladı ama yüz için erken sanki? Yarın bi doktoruna sorsan?
Iyi haberlerini heyecanla bekliyoruz
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım dün havuzlu hana gittim çanta için ben de deri ve sırt çantası arıyordum bulamadım hiç yoktu.. sen eminönünden nerden aldın acaba?
Annecikler şimdi size bir kitap önerim var. Kitap okumayı seven annelere şiddetle tavsiye edilir. Anne baba okulu Ali çankırılının kitabı. Psikolojik olarak bebek yetiştirmede cocuk yetiştirmede aslında doğru bildiğimiz şeylerin ne kadar yalnıs olduğunu öğrendik biz eşimle dünden beri. Dün gece başladım okumaya bugun biter heralde bence mutlaka alın okuyun derim
Eki Görüntüle 1207074 Eki Görüntüle 1207075 Eki Görüntüle 1207076
Kızlar biz de iki gündür alışveriş peşinde koşuyorduk. Bunlar mobilyalarımız. Maskodan ortopedik yatağı da dahil olarak aldık. 20 gün sonra gelecek. Biz de o arada badanamızı yapacağız.
Bunun dışında Eminönü'nde epey dolaştık. Bebek şekerlerimizi kendimiz hazırlamaya karar verdik. Sadece kapı süslerini hazır alacağız.
Katlanabilir küvetimizi aldık. Penye battaniyeler ve penye port bebe, tırnak seti, bir de deri sırt çantası aldık.
Gecelik ve pijama takımları da gördüm 30 ile 70 tl arasında takımlar vardı. Tekrar gittiğimde detaylı bakmayı düşünüyorum ama genelde açık renk takımlar güzel görünüyor. Ancak kanama akıntı vs olursa açık renk değiştirecek olsak bile sıkıntı olmaz mı, siz ne dersiniz?
bende avent natural sut sağma makinesini takip ediyorum.bende n 11 sitesinde uygunsa buldum ama guvenebiirmiyim bilmiyorum.senin gibiym yani güvenip alamadım ama çok yorum yapan olmuş.sende bi bak istersen oraya.eğer ateş olcere karar verdiğin de markasını babada yazar misin.şuan ateş ölçer ve sut sağma arıyorum.ateş olcerin modeline karar veremiyorum.sut sağma makinem kesin avent natural olacak ama siteye guveemiyorum.ebebektede baya fiyat farkı var.bileedim ne yap:44:sam:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?