2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Ooo erken değil mi Eylül anneleri için? Damla Eylül'de doğum yapacak canım inşallah :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de korktum şimdi biter mi ki acaba? Benim beğendiğim ne alemde acaba? En kısa zamanda ben de gideyim

Evet ben Eylül'de doğum yapacagım inşallah hayırlısıyla :)) ama benim gibi Eylül'de olacak olanlar daha olur bence ama sanırım erken doğumlar olmazsa ilk ben kucağıma alacağım kızımı :))
Onun dısında bence gidip bakman lazım benim asıl beğendiğim takımın S bedeni kalmamıştı mesela. Bende o beğendiğim takımın kısa kollu takımını alcam ama inşallah bitmez çarşambaya kadar

İnşallah canım, hayırlısıyla kucağımıza alalım bebişlerimizi :) bence de başka da olur eylülde doğumlar.
E yenisini getirmiyorlar mı canım? Ümraniyede de yerleri varmış olması oraya giderim. Bugün bi ikea yapıcaz zaten yakınsa bakarım oraya.

Tamam canım veririm tabi. Sen havuzlu hana mı gittin?

Evet canım ve çok güzel şeyler vardı. Piyasada 40 lira olan battaniyeler 20 liraya vardı orda.

Fiyatlar gayet iyi gözüküyor ama bu sıcaklarda oraya gitmek bana cok zor geliyor bide kalabalık hiç gidesim gelmiyor. Takımları cok beğendim canım güle güle büyüt bebişini içinde inşallah :)

Aslında çok da kalabalık değildi ben gittiğimde çok bunalmadım gezerken. Bir tek alt çarşıdan geçmek bunaltıyor insanı

Bu arada kızlar katlanabilir küvetin markası karibu. Nette de var, sipariş etmek isteyenlere duyurulur

Son düzenleme:
Annecikler şimdi size bir kitap önerim var. Kitap okumayı seven annelere şiddetle tavsiye edilir. Anne baba okulu Ali çankırılının kitabı. Psikolojik olarak bebek yetiştirmede cocuk yetiştirmede aslında doğru bildiğimiz şeylerin ne kadar yalnıs olduğunu öğrendik biz eşimle dünden beri. Dün gece başladım okumaya bugun biter heralde bence mutlaka alın okuyun derim

Oh hava da cok güzel tam zamanı gezmenin bence kapmalıdır canım pazar gğnleri Kadıköy şubesi kapalı oluyo cunku ama yakındır ikeaya bi ara sor istersen sen yüne de

Ozaman bende gidiyim bi bakıyım tül falan alcam cunku süsleme işleri için

Erken saatlerde git, daha rahat edersin :)

canım dün havuzlu hana gittim çanta için ben de deri ve sırt çantası arıyordum bulamadım hiç yoktu.. sen eminönünden nerden aldın acaba?

Aaa tamam canım doğru dedin kapalı olabilir. Ararım olmadı şimdi. Eminönü tam bir cennet canım bu süsleme işlerinde biliyorsun artık göze aldım her şeyi gidicem yoksa kesin çok pişman olurum :)

Süpersin canım hemen alıyorum kitabı çok merak ettim

Selam arkadaşım... Ben hamile pilates ve yogasına gidiyorum çok memnunum.. Oradaki arkadaşların çoğu doula ile anlaşmış... Bazıları stajyer doula ile anlaşmış.. Doula sertifikası almaları için 6 doğuma girmeleri gerkiyormuş .. O yüzden tamamlamaları için bazıları bedavadan yapıyor... Ama bazılarının doktorları kabul etmedi haberin olsun... Sonuçta sağlıkçı olmadıkları için birçoğu doğuma almak istemedi... Doğum başlayana kadar sanırım olacaklar .. Onunda faydası olur mu bilmiyorum... Ben doğumuma yabancı birinin girmesinde istemem.. Zaten eşimi istiyorum doğumda yanımda...
Yoga ve pilateste nefes egzersizi daha fazla yapabiliyorsun birde daha profesyonel... Doula yeni bir oluşum olduğu için çok profesyonel gelmiyorlar ama ilerde farklı olabilir.. Dikkat et seçeceğin doula stajyer olmasın tabii para vereceksen... Eğer para vereceksen baya doğuma girmiş tecrübeli doula lar var onları seçersin....

Cnm ya ne sorcam 30.haftadan sonra yogaya gitmenin bi faydasi olur mu? Yoga hocasina sorar msn? O kdr sicakki hava yuruyuse cikamiyorum

Anladııım, çeşit yaptın sen. Hiç aklıma gelmemişti. O numara evet dün sordum arkadaşıma prematüre için dedi canım.

Biraz daha detaylandırayım da mı paylaşayım yoksa bu haliyle mi paylaşayım bilemedim. Yanıltıcı olmasın sizler için.

Ben Avent için karar vermiş de değilim canım. Daha vakit var, biraz daha araştırabiliriz. No 11 de ne kadarmış fiyatı?

Evet lossig 200 tl, aynı çantadır muhtemelen.

Ödem oluyoruz sanırım. Dün akşam biraz serinledi hava, yürüyüşüm bile değişti, hafifledim sanki. Sıcaklar mahvediyor bizi. Bu arada ben herkesi geçip, 20-25 kilo ile falan bitirebilirim bu gidişle. Benim de yüzüm şişti biraz, çünkü tombişleştim. Hamilelikte en çok dudaklarımı sevdim, dolgun dolgun oldular, maşallah. Dün bir arkadaşımla görüştük, inanılmaz güzelleşmişsin, yüzün harika olmuş, hiç de kilo almamışsın dedi durdu. İyi hissettim kendimi Gerçekten biraz kilo almam gerekliymiş, çok zayıfmışım ben önceden.

Son düzenleme:
Kızlar bakın ekim 2013 annesiyim ekim 2014 te yine doğurcam..bez için ilk 6 ay prima care kullandım sonra prima aktif kullandım,hiç pişik olmadı..yalnız bi önerim var her kakada mutlaka bebeğinizin poposunu yıkayın brn hala yıkıyorum..ve sabah akşam yatmadan yıkıyorum eminim faydası çoktur..

2013 ekim annesiyim
Şimdi 2014 ekim annesiyim :)

canım dün havuzlu hana gittim çanta için ben de deri ve sırt çantası arıyordum bulamadım hiç yoktu.. sen eminönünden nerden aldın acaba?

Han'ın içinde 2 alt katta köşede bir çantacı var. Asılı olanlar arasında siyah kumaştan bir çanta görünce girip sordum o zaman çıkarıp gösterdi deriyi.

Canım dün Marmaris'ten arkadaşlarımız geldi. Doğal olarak hep hamilelik, bebek bakımından falan konuştuk. Bugünlerde kimle sohbet etsem konu hep bu. Kendi doğum doktorundan bahsetti, normal doğum, suda doğum falan filan uzmanıymış. Bir de çocuk doktorundan çok çok memnun, hatta böyle duygusal bir bağ olmuş aralarında. Çünkü arkadaşımın oğlu 3 aylıkken kusmuğunda boğuluyormuş Allah korusun. Gecenin bir vakti doktoru aramışlar, hemen telefonda yönlendirmiş ve 5 dakikada hastaneye gelip aspire etmiş çocuğun içindeki kusmuğu. Evladımın hayatını kurtardı, çok seviyoruz doktorumuzu diye gözleri dolarak anlattı durdu. Çocuk doktorunun adı Güven bey. Belki biliyorsundur, muayenehanesi varmış. Ama hiç paragöz değilmiş. Hatta arkadaşıma takılıyormuş, bak şu an size ücretsiz verdiğim bu hizmet İzmir'de 500 tl diye. Ben de İzmir'de çocuk doktoru araştırmasındayım da aklıma gelmişken yazayım istedim sana.

Damla süpersin, hemen not ediyorum. Geçen Muğla'daki kitabevinde hiç güzel bir kitap bulamamıştım, boş dönmüştüm. Bunu netten alayım bari.

Odanız çok cici annesiii, sağlıkla, güzel günlerde kullanın.

Braun thermoscan 4520 ateşölçer istanbul bilişimde 112 tl ye buldum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…