2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

kesinlikle kıskanıyorlar. ben de 1 ay öncesinde görümcemin 3 yaşındaki oğlundan yumruk yedim. ben de refleksle kurtardım. ama böyle geldi karnımı öptü öptü sonra yumrukladı..

çok dikkat etmek lazım. benim de 4 yaşında yeğenim var.. o böyle şakalaşma gibi el kaldırıyor. ama sonra aklına geliyor kıyamıyor halasına duruyor.. bu zamana kadar öyle oldu..
ama ben elimden geldiğince dikkat ettim. korumaya çalıştım kızımı..

dolayısıyla kesinlikle çocuklardan uzak duralım:)))

bu arada teşekkür ederim.. inan aldığım zaman sevinç çığlığı atmak istedim..

Cnm hem gogus koruyucu kelebek hem de kalkan mi alacaksin? Ikisi de mi kullaniliyormus? Bna bi ark.im kalkan al dedi dgeri kelebek al dedi yani 2sinden birini kullancaz die anladm ben

hay Allah canım geçmiş olsun, inşallah gönlümüzden geçtiği gibi yetiştirebiliriz yavrularımızı,
benim de yeğenim çok düşkün bana o da 4 yaşında ve erkek,
ama öyle çekinerek geliyorki, şimdilik sevmediği/kıskandığı çoook belli ama o "bebek" diye kıyamıyor da oğlum yavruma,
arkadaşın da keşke karnındakinin ne kadar küçük olduğunu öğretebilseymiş...

Cnm hem gogus koruyucu kelebek hem de kalkan mi alacaksin? Ikisi de mi kullaniliyormus? Bna bi ark.im kalkan al dedi dgeri kelebek al dedi yani 2sinden birini kullancaz die anladm ben

ikisinin de ne işe yaradığını anlatabilir mi biriniz :)))
yani emzirmeden önce takmaya hemen başlamak mı lazım yoksa yara olursa mı takacağız?

Günaydınlarrrrrr :)) bu hafta hemen geçse de bir hafta daha yaklaşsak kuzularımıza. Artık cok skldım beklemekten. Bazen diyoruz gel artık hena bazen diyoruz neyse bekle bekle sen daha :)) cok cok ozledim

Kızlar günaydın hiç giremedim foruma inşallah hepiniz bebişlerinizle iyisinizdir. Güzel bi tatilden sonra çok fena geldi bu iş günü kabus bile gördüm akşam rüyamda o kadar takmışım kafaya :)))) bu arada meleğimin eşyalarını yıkadık ütüledik hazırladık hepsini. Ama yerleştiremedim dolabın raflarının altına örtü koyalım dedi annem kapatone mı ne ismi onları aldık hazırlayıp ondan sonra yerleştiricez oğluşumun ciciklerini ama evim mis gibi bebek kokuyo o koku bile heycanlandırdı beni. Bizden bu kadar kızlar...

günaydın sizede hoşgeldin tatilden neyle yıkadın canım, bende pazartesi alışveriş yapıp yıkıcam inşallah
Günaydınlarrrrrr :)) bu hafta hemen geçse de bir hafta daha yaklaşsak kuzularımıza. Artık cok skldım beklemekten. Bazen diyoruz gel artık hena bazen diyoruz neyse bekle bekle sen daha :)) cok cok ozledim
günaydın sizede beklesin biraz daha annesi daha zamanı var anne karnında geçirdiği 1 saat bile çok kıymetli
günaydıııııııın aminnnn hepimizin hep birlikte inşallah

günaydıınnnn kızlar çoktandır giremiyorum foruma, herkes iyi anladığım kadarıyla benim çok kötü bel ağrım var( rahatça yürüyemiyorum, siz siz olun 2-3 saat benim gibi yürüyerek gezmelere gitmeyin, sonra sonu böyle oluyor hafta sonu bebeğimizi gördük, elini kafasının arkasına koymuş keyif yapıyordu :)) her şey seyrinde gidiyor çok şükür

hoşbuldum canım sabun tozu aldk hacı şakirin. Bide dalinin yumuşatıcısını aldık. Sabun tozunu sıcak suda eritipte koy canım eğer alırsan ondan. Elde yıkama programında attım sıcaklık az olduğundan tam eritmio bilgin olsun canım.çok zevkli bişiy amaaa minnacık eşyaları ütülemek biraz zor oldu ama çok güzel bi duygu hiç bu kadar şen şakrak ütü yaptığımı hatırlamıorum :))

Herkese günaydın,
Çalışan arkadaşlara keyifli ve kolaycacık geçen bir gün ve hafta diliyoruz, 32. haftası bu hafta bitenleri de aramıza bekliyoruz:)
Bebişlerimizle bir hafta daha sağlıklı tekmeli geçsin inşallah, herkesi ve minikleri öpüyoruz

Günaydın güzel anneler günlerimiz azalıyor azaldıkça heyacanımız da artıyor

Bende gece uyuyamadım saat üçten sonra birtürlü kafa karışık olunca artık...

Eksiklerimiz tamamlıyorum yavaş yavaş artık hemen geçecek süre

günaydınlar...
iyi haftalar...

kızlar park yatak kullananlar onların içine ne yatak aldınız? internetten baktım herkes birşey söylüyor.

günaydın annecikler:) dün temizlik yaptık eşimle yardımcı bayan memleketinde dönmedi hala ev aldı başını gidiyo bizde iş başa düştü dedik.ama cok yorulmuşum sabah uyanamadım bu saatte işe geldim. umarım güzel bi hafta olur bebeklerimizle sağlıklı mutlu bereketlii..

Günaydııınnnnn herkese güzel bir hafta olsun.. Artık biz de 30lu haftalara geldik :) zaman giderek daralıyor :)

Haftasonu sonunda duvar kağıdı işini hallettik. Cuma gelip takacaklar, cumartesi de mobilyalar gelecek inşallah eylül başı da inşallah yavaş yavaş kıyafetlerini yıkar yerleştiririm :)

Şu sıralar bir de babyshower telaşı sardı beni.. 20 Eylülde yapacağız inşallah, yeri tuttuk. Şimdi hazırlıklar falan kafam baya dolu..

Günaydıııııııın :)

İnşallah hepsi gönlünce olsun :))

Babyshower bana da dediler ama uğraşamam galiba yaa

Günaydıııııııın :)

İnşallah hepsi gönlünce olsun :))

Babyshower bana da dediler ama uğraşamam galiba yaa

inşallah canım çok teşekkürler zaten bir girdim bu işe canım inanılmaz detay çıktı benim tüm arkadaşlarım çok istiyorlar yapmamı, ben yapmasam onlar yapacaktı, ben kendim uğraşmak istedim. Severim böyle organizasyon işlerini

günaydın şekerim bir yandan haftalar çabuk geçsin istiyorum bir yandan yavaş geçsin istiyorum dengesiz davranışlar içindeyim beklesin daha annesi, zamanı gelince doğsun minnoşlarımız inşallah sağlıkla.. Ama son zamanlar yavaş geçer derlerdi de inanmazdım gerçekten çok yavaş geçiyor

çok heyecanlı gerçekten ama daha erken değil mi canım? tekrar tozlanmaz mı o eşyalar? Daha 2 ay var.. Ben eylülde girişmeyi planlıyorum o işe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…