Kızlar bu akşam arkadaşlarla buluştuk. Arkadaşımın 4 yaşındaki oğlu sanırım kıskandı ve karnıma öyle bir yumruk salladı ki. Refleks olarak kurtardım karnımı, koluma geldi. Bacaklarıma tekmeler attı falan. Annesi de pek birşey yapmadı ki annesi çok yakın arkadaşım. Eşim gayriihtiyari çocuğa bağırdı o an. Çok korkmuş ama eşim, hala napardık karnına gelseydi o yumruk diye söylenip duruyor. Yarın da aynı arkadaşlarla yüzmeye gidecektik ama şimdi eşim pimpiriklendi. Biz oğlumuzu böyle yetiştirmeyelim, kuralları olsun diyor. Çocuk öyle şımarık oldu ki büyüdükçe ben bile o kadar sevdiğim çocuğu bugünkü haliyle görünce oğlum öyle olmasın diye dua ettim. Şimdiki çocuk yetiştirme tarzı bana uymuyor. Çocuğun her istediğini yapma, uyarmama, hayır dememe. Doyumsuz bireyler oluyorlar böyle böyle.
Kızlar benim eksik listem şimdilik hazırlayabildiğim kadarıyla şöyle. Gerçi fiyatlar hergün değişiyor ve başka eksiklerim de var eklemem gereken.
Uni Baby 12 li ıslak pamuk mendil 45 tl gittigidiyor
Dr. Browns 125 ml doğal akış cam biberon 22 tl gittigidiyor
Avent süt sağma Natural 204 tl gittigidiyor
Lansinoh meme kremi 40 ml 24 tl e-bebek
Braun thermoscan 4520 ateşölçer istanbul bilişim 112 tl
Prima 1 numara bebek bezi 50 li paket 30 tl e-bebek
Can bebe alt açma örtüsü 1 paket 8 tl annelütfen - 4 lü paket 30 tl
Milkway kullan at lohusa külodu bir pakette 3 külot 9 tl gittigidiyor
Philips Avent %0 BPA Göğüs Koruyucu Kelebek 2`li Small 19tl hellobaby
Philips Avent %0 BPA Göğüs Koruyucu Kalkan 2`li 26.50 tl hellobaby
Kızlar bu akşam arkadaşlarla buluştuk. Arkadaşımın 4 yaşındaki oğlu sanırım kıskandı ve karnıma öyle bir yumruk salladı ki. Refleks olarak kurtardım karnımı, koluma geldi. Bacaklarıma tekmeler attı falan. Annesi de pek birşey yapmadı ki annesi çok yakın arkadaşım. Eşim gayriihtiyari çocuğa bağırdı o an. Çok korkmuş ama eşim, hala napardık karnına gelseydi o yumruk diye söylenip duruyor. Yarın da aynı arkadaşlarla yüzmeye gidecektik ama şimdi eşim pimpiriklendi. Biz oğlumuzu böyle yetiştirmeyelim, kuralları olsun diyor. Çocuk öyle şımarık oldu ki büyüdükçe ben bile o kadar sevdiğim çocuğu bugünkü haliyle görünce oğlum öyle olmasın diye dua ettim. Şimdiki çocuk yetiştirme tarzı bana uymuyor. Çocuğun her istediğini yapma, uyarmama, hayır dememe. Doyumsuz bireyler oluyorlar böyle böyle.
Cnm hem gogus koruyucu kelebek hem de kalkan mi alacaksin? Ikisi de mi kullaniliyormus? Bna bi ark.im kalkan al dedi dgeri kelebek al dedi yani 2sinden birini kullancaz die anladm ben
herkese günaydın,
sağlıklı,güzel bir hafta olur inşallah
günaydın sizedeKızlar günaydın hiç giremedim foruma inşallah hepiniz bebişlerinizle iyisinizdir. Güzel bi tatilden sonra çok fena geldi bu iş günükabus bile gördüm akşam rüyamda o kadar takmışım kafaya :)))) bu arada meleğimin eşyalarını yıkadık ütüledik hazırladık hepsini. Ama yerleştiremedim dolabın raflarının altına örtü koyalım dedi annem kapatone mı ne ismi onları aldık hazırlayıp ondan sonra yerleştiricez oğluşumun ciciklerini ama evim mis gibi bebek kokuyo o koku bile heycanlandırdı beni. Bizden bu kadar kızlar...
günaydın sizedeGünaydınlarrrrrr :)) bu hafta hemen geçse de bir hafta daha yaklaşsak kuzularımıza. Artık cok skldım beklemekten. Bazen diyoruz gel artık hena bazen diyoruz neyse bekle bekle sen daha :)) cok cok ozledim
günaydıııııııın aminnnn hepimizin hep birlikte inşallah
günaydın sizedehoşgeldin tatilden neyle yıkadın canım, bende pazartesi alışveriş yapıp yıkıcam inşallah
günaydın sizedebeklesin biraz daha annesi daha zamanı var anne karnında geçirdiği 1 saat bile çok kıymetli
günaydıınnnn kızlarçoktandır giremiyorum foruma, herkes iyi anladığım kadarıyla benim çok kötü bel ağrım var ( rahatça yürüyemiyorum, siz siz olun 2-3 saat benim gibi yürüyerek gezmelere gitmeyin, sonra sonu böyle oluyor hafta sonu bebeğimizi gördük, elini kafasının arkasına koymuş keyif yapıyordu :)) her şey seyrinde gidiyor çok şükür
Günaydııınnnnnherkese güzel bir hafta olsun.. Artık biz de 30lu haftalara geldik :) zaman giderek daralıyor :)
Haftasonu sonunda duvar kağıdı işini hallettik. Cuma gelip takacaklar, cumartesi de mobilyalar gelecek inşallaheylül başı da inşallah yavaş yavaş kıyafetlerini yıkar yerleştiririm :)
Şu sıralar bir de babyshower telaşı sardı beni.. 20 Eylülde yapacağız inşallah, yeri tuttuk. Şimdi hazırlıklar falan kafam baya dolu..
Günaydıııııııın :)
İnşallah hepsi gönlünce olsun :))
Babyshower bana da dediler ama uğraşamam galiba yaa
Günaydınlarrrrrr :)) bu hafta hemen geçse de bir hafta daha yaklaşsak kuzularımıza. Artık cok skldım beklemekten. Bazen diyoruz gel artık hena bazen diyoruz neyse bekle bekle sen daha :)) cok cok ozledim
Kızlar günaydın hiç giremedim foruma inşallah hepiniz bebişlerinizle iyisinizdir. Güzel bi tatilden sonra çok fena geldi bu iş günükabus bile gördüm akşam rüyamda o kadar takmışım kafaya :)))) bu arada meleğimin eşyalarını yıkadık ütüledik hazırladık hepsini. Ama yerleştiremedim dolabın raflarının altına örtü koyalım dedi annem kapatone mı ne ismi onları aldık hazırlayıp ondan sonra yerleştiricez oğluşumun ciciklerini ama evim mis gibi bebek kokuyo o koku bile heycanlandırdı beni. Bizden bu kadar kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?