2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Hoşgeldin, gelir gelmez de çalışmalara başladın :) ellerine sağlık

Yaşım 31, istanbul'dayım,ilk bebeğim olcak inşallah, sat 9 ocak, tahmini doğum da 16 ekim

Teşekkürler

Istanbul
İlk cocuk
Son adet tarihi 20.12.2013
Muhtemelen doğum tarihi 27.09.2014

yaş 32
şehir istanbul
ilk bebeğim
sat 27 aralık
04.10.2014 kadınlar klubüne göre

teşekkür ederim

umut2626 yaş:29 eskişehir, ikinci çocuk 03.01.2014, 10.10.2014
herkese hayırlı doğumlar inşaallah...

Bende katilmak istiyorummm.... :)

1.Yas 29
2. Sehir- Yurtdisi
3. Ilk cocugumuz
4. 25.12.2013
5. Hem KK ya gore, hemde doktoruma gore 1.10.2014

merhaba canim ay be guzel liste olusmus cok sewindim benide elmer misinformation

Yas 19
Ikinci bebegim
bat 26 a talk
Muhtemel dogum tarihim 2 ekim
sehir ingiltere

SuRMeLi
26
Ankara
2. cocuk
28 aralik
04 ekim

kalbimiz pit pit atiyorrrr

benide eklermisin phia....

yas : 27
sehir: Bursa
1. bebis
sat: 25 aralik
bdt: 1 ekim 2014

Yaş 26
Şehir Ankara
Kaçıncı Çocuk ilk
Son Adet Tarihi 25 Aralık
Tahmini Doğum Tarihi 1 Ekim

Kaçıncı Çocuk:ilk
Son Adet Tarihi:22.12.2013
Tahmini Doğum Tarihi:Sata göre 29 eylülken ultasona göre 2 ekim

Bu arada phia benide ekler misin

İlk bebeğim :)
sat 31 aralık
muhtemel doğum tarihi 7 ekimmm

sevgiler :-*

Yaş 30
Şehir İstanbul
Kaçıncı Çocuk İkinci
Son Adet Tarihi 17 Ocak
Tahmini Doğum Tarihi 24 Ekim

Yaş -- 24
Şehir -- İstanbul
Kaçıncı Çocuk -- 1.
Son Adet Tarihi -- 26/12/2013
Tahmini Doğum Tarihi -- 3 ekim 2014

beni de ekler misinizz

ikinci bebişş
kayseri
sat:8 ocak
bdt:15 ekim

canım beni de eklermisin listeye :)

ilk bebeğim
sat : 2 ocak
bdt : 8 ekim

25
Kocaeli
Birinci
04/01/2014
12/10/2014

Dogum tarihimi doktor muayenesinden sonra net olarak soyleyebilirim suan ki sadece tahmin :)

Herkese hayirli saglikli sihatli bir gebelik dogum ve evlat diliyorum Allahtan :)

25
istanbul
ilk
25.12.2013
02.10.2014

Liste içinde bende bilgilerimi yazıym canım 22 yaşındayım Ankarada yaşıyorum ilk bebeğimiz sat 17 ocak bebeğimizin tahmini doğum tarihide 24 ekim 2014

selamlar..öncelikle ellerine sağlık tatlım listemiz hayırlı olsun dolu dolu olsun inşallah..
benide eklersen sevinirim
ftskskn istanbul ilk bebiş sat:2 ocak bdt:10.10.2014

[

Yaş 28
Şehir çanakkale
Kaçıncı Çocuk ilk
Son Adet Tarihi 08 01 2014
Tahmini Doğum Tarihi 15 10 2014

Eveeetttt, yeriniz hazır bayanlar

Tahmini doğum tarihlerini k.k farklı verdiği için bazılarınızınki farklı, o yüzden birçok gebelik sitesinde aynı olan tahmini doğum tarihini kullanarak not ettim. (Zaten bu tarihler bile tutmaz gerçek doğumumuzda, hep yaklaşık olarak hesaplanıyor bunlar)
Eğer yazdığınızdan farklı ise şaşırmayınız, hatta hepimizin aynı ve tutarlı olması açısından buradaki gebelik takviminize listemizde yazan tahmini doğum tarihinizi yazınız
:13:

Bu arada teşekkür eden arkadaşlarım; rica ediyorum, güle güle kullanalım

hamilelik takvimi görünce çok sevindim cnm .hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin.bizde tüp bebeğe karar verdik inşallah ilk denemede tutar yarın yada c.tesi transferimiz olcak nasipse.

Fatmaipeekk; sen de benimle aynı zamandır bekliyorsun.
İnşallah ki senin de benim gibi ilk denemede tutar tüp bebeğin canım.
Transferin için bol şans diliyorum

Arada haberdar et canım.
Transfer sonrası günde 3 litre su iç canım mutlaka, bol bol kuru kayısı ye, çiğ fındık, ceviz, badem, tabağına koy koy ye canım.
Kabız olma sakın. Zaten bunları yaparsan olmazsın Allah'ın izniyle.

Bu arada ben transfer sonrası gebelik testlerine başlamıştım. (Transfer sonrası 3. gün negatif idi, çatlatma iğnesinin etkisinden eser kalmamıştı.)

Transfer sonrası 5. gün idrar testinde ilk 10 dk değil ama biraz sonra ikinci çizgi çookkk çok silik belirmişti.
6. - 7. - 8. günler giderek belirginleşti, artık koyu ikinci çizgi çıkıyordu o günler, hem de ilk 10 dk. içinde. Hatta testim bol idi, akşamları yaptığım testler daha koyu çıkmıştı sabahki ilk idrardan, sıvı alımını azaltarak yapmıştım çünkü akşamları

Transfer sonrası 9. günüm de kan testi günüm idi ve 116 çıktı şükürler olsun...

Sen de inşallah göreceksin ve yaşayacaksın bu sevinci arkadaşım

Allah'a emanet olun.

Arkadaşlar, tablo oluştururken şöyle bir yüzeysel olarak okuyarak geçtim yazılanları da; bazı arkadaşlarımın progestan hapı dolayısiyle başı dönüyormuş çok. Baş dönmesi yaşamamak için lütfen bolca ama bolca suyla içiniz progestan hapınızı. Benim doktorum öyle söylemişti, ben hep öyle içtim, bi gün suyu biraz az kaçırmışım başım döndü azıcık, hemen suyu çoğalttım o anda...
Ben günde 3 kez 2'şer adet yutuyorum bir de düşünün yani, ama maşallah hiç baş dönmesi yaşamıyorum, tavsiye ederim
:13:

Başın sağolsun canım. Allah sabır versin.

Çok saol canım,teşekkürler

İnşallah canım,çok teşekkürler

Canım benim ne kadar ince ve düşüncelisin,çok saol.Allah'a çok şükür eşim de annem gibi beni çok düşünür,fedakardır aynı anne gibi.Belli de Allah başka türlüsünü kaldıramayacağımı bildiğinden eşimi verdi,annemi aldı.Biliyorum bitanem annem beni hep görüyor,zaten rüyalarımda hep dertleşip, günlük şeyleri anlatıyorum vs.Beni çok duygulandırdın bu güzel mesajında,çok çok teşekkür ederim,ben de seni çok seviyorum ve aynı şekilde ihtiyacın olduğunda ben de hep yanındayım...

Son düzenleme:

Canim benim ellerine saglik cok guzel olmussss: ))))))

Phiacım ben de alıntılamıştım ama gözden kaçmış sanırım

Kaçıncı çocuk: ilk
SAt: 04.01.14
BDT:11.10.14

Teşekkür ederim:)

Son düzenleme:
Merhaba sanırım bende ekim annesi olucam....şaşkınım :) beklemiyorduk....2010 doğumlu kızım var....benim reglim düzensiz oluyordu 10-15 gün geciktiği oluyordu....dün 8. günde öylesine test yaptım 2. çizgi çıktı kan verdim 344 çıktı....28 yaşındayım.....nette ki hesaplamaya göre doğum 13 ekim gözüküyor....son sat 6 ocak....

Bebeklerinizi inşallah sağlıkla kucaklarınıza alırsınız, alırız :)

Bu arada kan değerim biraz az gibi geldi bana hayırlısı. Kızımdan önce düşüğüm var onda da kan değerim 1 gün geçince 64 dü kızım da 1 gün geçince 525 di

slm kiizlar...benide araniza alirmsiinizzz...

persembe günü ögrendim hamile oldugumu, cok sevindim ama cokta korkularim var...

1,5 senelik evliyim, evlendigimizden bu yana bebis hasretiyle yanip tutusuyoruz. ama maalesef allahim bize ilk baslarda vermedi, gecen yaz bir gebelgiyim oldu, ama BOS gebelikmis, kürtaj olmak zorunda kaldim...ilaclarla düsürmeye calistilar ama olmadi...cok zor günler gecirdim...

veeee ikinci asilamami beklerkene hamile oldugumu ögrendim...ama yine aynisi olacak diye cok üzülüyorum...cokta korkuyorum. doktorum kese var ama bebek cok kücük iki hafts sonra gel dedi, veee ben bu iki haftayi nasil beklicem????

allahim herkesin bebegine saglik versin....
isteyen herkesede allahim evlat versin, evlatsizlikla bizleri sinamasin....

Merhabalar, merak ettim neden 2 tane Ekim anneleri topiği var ?? Burası sanırım daha aktif.. İzin verirseniz bende burdan devam etmek istiyorum:))

Merhaba, öncelikle hamileliğin hayırlı olsun ve bence hiç tedirgin olma canım ilk kötü diye Buda öyle olacak diye birşey yok.. Olumlu düşün olumlu olsun :) bende 3 hüzün önce kontrole gittiğimde kese var ama bebek çok küçük 2 hafta sonra anca görünür o zaman gel dedi.. Bozma moralini

Benimde yaş 33
Ikinci bebeğim olacak inşallah
Sat: 8 Ocak
Doğum: 15 Ekim 2014

Son düzenleme:

Günaydın tatlım ee hosgeldin ozaman sense aramıza. Burada o kötü günlerimizi değil gelecek olan mutlu güzel günlerimizi analım olurmu :)) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin mutlu huzurlu güzel aylar diliyorum sana :))

tsk ederim canim...
insallah hayirli saglikli bir sekilde aliriz bebislerimiz kucagimiza...

iste biri böyle olunca ikiniciye korkun daha fazlalasiyor...hic böyle birsey oldugundan bile haberim yoktu...allahim hayirlisini versin isnallah

amin canim, saglikli kucagimiza allahim nasip etsin...

haklisin, evet, ama elde degil iste bazen bu korkulari yenmek.....
tedirginim
ama insallah birsy olmaz.
hosbulduk bu arada :)

Hosgeldin aramıza sende inşallah alırız hep beraber bir çırpıda geçer bu 9 ayda sağlıkla üzüntüsüz mutlu huzurlu bir sekilde. Tekrardan hosgeldin :))

amin canim, saglikli kucagimiza allahim nasip etsin...

haklisin, evet, ama elde degil iste bazen bu korkulari yenmek.....
tedirginim
ama insallah birsy olmaz.
hosbulduk bu arada :)

Korkma sakın. Korkmaki korkuların senî ele geçirmesin. Güzel günlerini düşün umutlu ol hersey güzel güzel geçecek merak etme

Tebrik ederim masallah rabbit saglicakla kucagina almayi nasip etsin: ))))))

enjoyable kullanıcı adı bu canım.
Siz ikiz anneleri olarak tecrübelerinizi paylaşırsınız birbirinizle artık:)

blazem tebrik ederim tatlım ayy çok sevindim senin adıına rabbim nasıl mucizelerimizi bize gönderiyor şükürler olsun ona kurban olurum ben ona işallah isteyen herkezin olurrrr

Aaaaa superr yaaa 2. ikizz haberimizzz cok tbrikk ederim cnm:)

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Rabbim hepimize saglıklı bebekler nasip etsin.

kızlar bulantı yok diyodum ama başladı. akşamları mide bulanan var mı

Canim beni sabahları uykudan uyandırıyor bulantı. Yataktan kalkmadan çubuk kraker yiyorum greiyor. Bi dene istersen.

Kaçıncı Çocuk : ilk
Son Adet Tarihi : 27 aralık
Tahmini Doğum Tarihi : 3 ekim

tsk ederim canim...
insallah hayirli saglikli bir sekilde aliriz bebislerimiz kucagimiza...

iste biri böyle olunca ikiniciye korkun daha fazlalasiyor...hic böyle birsey oldugundan bile haberim yoktu...allahim hayirlisini versin isnallah

Canım ben neler yaşadım bir bilsen, hamile kalmaya tövbe ederdin:)) 2 erken düşük sonra 1 tane 6 aylık erken doğum kızımı kaybettim.. 4. Gebelikte sürekli yatarak oğluma kavuştum çok şükür.. Şimdi bu 5. Hamileliğim benim için çılgınlık ama oğlumu kardeşiniz bırakmaya gönlüm razı olmadı.. Şimdi gene istirahatle geçiyor günler ve hergün kendime iğne yapıyorum.. Kanda pıhtılsşma var bende. Kanı sulandırmak için iğne şart. Inşallah bende sağlıcakla kavuşurumda oğlum kardeşsiz kalmaz..
Allah 9 ayın sonunda hepimizin yüzünü güldürür inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…