2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Başın sağolsun canım. Allah sabır versin.

Aaaaa superr yaaa 2. ikizz haberimizzz cok tbrikk ederim cnm:)

blazem tebrik ederim tatlım ayy çok sevindim senin adıına rabbim nasıl mucizelerimizi bize gönderiyor şükürler olsun ona kurban olurum ben ona işallah isteyen herkezin olurrrr

Amin canim. Rabbim isteyen herkese naip etsin bu güzelliği.

Amin canim. Diğer ikiz annesi kim. Çok giremiyorum o yüzden takip edemiyorum

enjoyable kullanıcı adı bu canım.
Siz ikiz anneleri olarak tecrübelerinizi paylaşırsınız birbirinizle artık:)

Canim Gercekten okuyunca cok uzuldum Allah mekanini cennet nur eylesin inss annenle yasayamadiklarini bebeginle yasarsin tatlim kader iste neyle karsilacagimiz belli olmus

herkese iyi aksamlar masallah hiziniza yetisilmiyo oku oku bitmedi ama kotu birsey yok cok sukur iyi iyi aman

Tebrik ederim masallah rabbit saglicakla kucagina almayi nasip etsin: ))))))

Offff Yine yanlis olmus Rabbim yazacagima bi tuhaf cikmis: (((((

Canımm hastanede oldugum için yeni yazabiliyorum. Rabbim herseyin sabrını verirmiş ama kimseyi annesizlikle sınamasın. Cok zor günler geçirmiş olmalısın. Düşünmek dahi istemiyorum kendini cogu zaman yalnız hissedersen ben buradayım olurmu inş eşin sana annesiLiğin ne demek olduğunu belli etmiyordur. Canımm annen aslında hep seninle beraber sakın onauOldıhumı düşünme sadec bedenen yok benc ben vefat etmiş olan yakınlarımızın ruhlarının bizimle olduğunu düşünürüm herzaman. Evet sen onu göremiyorsun doyamıyorsun ama anneciğin seni duyup görüyor merak etme. O hayal ettiğin günlerin hepsini beraber yaşayacaksınız yine. Annem hep seninle beraber. Yanındayım herzaman bunu bil olurmu seni cok seviyorummm (

kızlar bulantı yok diyodum ama başladı. akşamları mide bulanan var mı

Son düzenleme:
Selammm kizlrr bende bugun 4 haftalik gebe oldugumu ogrendim hala saskinlik mutluluk bi arada bende bulanti bas dinmesi yok cok sukur ama gozlerimi zoraciyorum uzerimde pek bir agrilik varr

Kızlar ikinci kez sezeryan olacağım için çok korkuyorum ilkinde korkmamıştım ama bunda neden korkuyorum anlamadım

almehzee

ahh canimmm sorma su sezeryan beni de korkutuyo ilkinde sonum sezeryan oldu... ama su an doguma takmis durumdayim nedense 2. sezeryani kabullenemiyorum bile, bir umut daha var normal dogum icin kendimi teselli ediyorum belki normal olur diye neyse hakkimizda hayirlisi olsun ve rabbim gonlumuze razi etsin insallah bebislerimize saglikli bi sekilde kavusalim...

[kızlaar 5+3 um ama hıc bır belırtı yasamıyorum cok yemedgm halde kılo aldım cok uzuluyorum bu kılolar nerden geldı acabaaaa

[kızlaar 5+3 um ama hıc bır belırtı yasamıyorum cok yemedgm halde kılo aldım cok uzuluyorum bu kılolar nerden geldı acabaaaa

Uzulme canim belki siskinlikte gazdada olabiliyo zaten ilk aylarda bu ikisi hemen hemen herkes te oluyo: )))

Ben ucuncu sezaryan olucam :) ikinciyle ilkin hic bir farki yok yani benim oyle oldu ikiside iyiydi ama ucuncude ne olur bende merak ediyorum ama doktorda onemli ben doktorumdan cok memnunum herkese Allah cook kolay dogum nasip etsin :)

umarim hepiniz iyisinizdir.gecmisi okumaya pek firsatim olmuyor o yuzden cogu seyden habersizim.bugun ilk doctor randevum vardi.5+2 gunlugum hesabima gore.dr 5+4 dedi takvime bakarak ama netteki hicbir takvimle uyusmuyor neyse.karindan ultrasona bakti ve sadece keseyi gorebildik.suan 4 haftalik gorunuyor,haftaya bir daha bakalim dedi ve ignemi yapti aspirin verdi.cok korktum kizlar aglamamak icin zor tuttum kendimi.daha once de 2 kere gecikmis dusuk yasamistim.tekrar olacak diye odum kopuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…