2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Canim allah yardimcin olsun ve bebeklerimizi bizlere bagislasin bolbol yat canim kendini yorma tamam mi... cok gecmis olsun

Tatil içinmi ? Yurt dışında nerdesin ?

ben almanyada kaliyorum ulme yakin...evet tatil icin esimle gelmeyi düsünüyoruz

Aynen guzelim beklemekten baska bisiy gelmio elimizden tahlil sonuclarimi alinca yazarim canim. Ins goruruz kalp atislarini ya sen kac haftaliksin canim... adet tarihime gore 7haftamdayim ama 6 haftalik suan dedi doktor...

ben 5 haftalik hamileyim doktor öyle dedi....benimde 5+3 diye hesapladi doktor ama 3 gün degisiklik ola bilirmis öyle dedi
amin insallah canim bekleyelim insallah güzel haberler aliriz

Amin ins canim...

Canim benim cok gecmis olsun kotu bi tecrube yasamissin ama Allaha sukur ki bebegin seni birakmamis simdi bol bol dinlenmeye bak dualarimiz seninlee...

Tatlım cok üzüldüm ama burda kanaması olanlar vardı hepsi cok şükür iyiler şuanda.sakın kötü düşünme bebeğim ve sen bak cok iyisiniz olabilir normal boyle seyler küçükler küçük oldukları için bence cok yaramazlık yapıyorlar içimiZde ama miniğin seninle ve seninle olacak hep kuşkun olmasın dualarım seninle

çok geçmiş olsun sakın yerinden kalkma anneni kayın valideni çagır gelsinler en fazla 10 15 dk ayakta dur ha bu arada kızlar sakın kimyasallarla (çamaşır suyu aspirin gibi ) deterjanlar temizlik yapmayın bunları teneffüs ederken bebeği zehirleye biliyoruz aman sakın

Ne kadar çok ekim annesi varmış iki topik var süper 😊 ben burayı yeni gördüm herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum 😊

Çok geçmiş olsun canım.hayırlısıyla allahım kucağına almayı nasip eder inşallah

Hoşbulduuuuk, inşallah hepimizin hamileliği sorunsuz bir şekilde geçer de bu mucizenin her dönemi bizi mutlu eder :)

Canim benim merhaba Öncelikle benim eltiminde rahatsizligi seninki gibiydi we onunda 4 tane dusugu var ama onunki dusmuyodu karninda oluyodu çok zor gunler gecirdi ama simdi çok sukur ikitane yaramazmi yaramaz ewladi war yazdiklarini gorunce o gunlere dondum bir an insss Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip eyler : ) ) )

Hosgeldin yasadiklarin Gercekten çok zor mus canim ama iste bak rabbim yuzunu guldurdu bu sefer inssss saglicakla alirsin kucagina :))))))
Merhabalar, merak ettim neden 2 tane Ekim anneleri topiği var ?? Burası sanırım daha aktif.. İzin verirseniz bende burdan devam etmek istiyorum:))
Aaaaaa ne demek canim Hosgeldin biz çok mutlu oluyoruz yeni arkadaslar gelince
Canim bozma morelini gececek 2 hafta hemen bak ben daha bilmiyorum kese olustumu yavrumun kalbi atiyomu taaaaaa 12 haftayi bwklemem lazim yavrumu gormek icin uzme kendini
Tatlim gecmis olsun Gercekten cok zor sen bol bol sivi al birde bol bol dua et inssss rabbim yuzunu guldurur elinde oldukca stresten uzak durrr

Kizlar siz temizlik yaptiginizda bel agrisi oluyomu ben resmen agridan oluyorum ((((

Canim nasilsin iyimisin merak ettim anneaneni iyi oldu mu
Biraz! !!!

Canim nasilsin iyimisin merak ettim anneaneni iyi oldu mu
Biraz! !!!

Ay canımm sen iyiki varsın. Son iki günümüz kaldı dualarla bekliyoruz annanemin basında. Pazartesi günü ameliyat olacağız. Umutlu olmaya çalışıyorum ki güzel sonuclar alalım. Bide strese girdikte bebeğim inanılmaz ağrılar yaşatmaya basladı bana oyüzden sustum. Birsey sorcam kalbi duran bebeği anlayabilirmiyiz? Ben bugünlerde daha az hissediyorum sanki bebeğimi de

Hosgeldinn:)) Allah saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin insallah:))

merhaba canim ay be guzel liste olusmus cok sewindim benide elmer misinformation

Yas 19
Ikinci bebegim
bat 26 a talk
Muhtemel dogum tarihim 2 ekim
sehir ingiltere

merhabaa, bence de bu liste çok güzel bir fikir olmuş... ellerine sağlık...
Kaçıncı Çocuk : İlk çocuk
Son Adet Tarihi : 12 Ocak 2014
Tahmini Doğum Tarihi[: 19 Ekim 2014

Aa merhaba bende bursadayim bebeginz hayirli olsun allahim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsn doktora gittinmi ve nereye gidiorsun yada gidiceksin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…