- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Merhabalar, merak ettim neden 2 tane Ekim anneleri topiği var ?? Burası sanırım daha aktif.. İzin verirseniz bende burdan devam etmek istiyorum:))
Izin nedemek hosgeldiN sefalar getirdin :) Rabbim sağlıcakla kuzucuguna kavuşmanı nasip etsin
Canım ben neler yaşadım bir bilsen, hamile kalmaya tövbe ederdin:)) 2 erken düşük sonra 1 tane 6 aylık erken doğum kızımı kaybettim.. 4. Gebelikte sürekli yatarak oğluma kavuştum çok şükür.. Şimdi bu 5. Hamileliğim benim için çılgınlık ama oğlumu kardeşiniz bırakmaya gönlüm razı olmadı.. Şimdi gene istirahatle geçiyor günler ve hergün kendime iğne yapıyorum.. Kanda pıhtılsşma var bende. Kanı sulandırmak için iğne şart. Inşallah bende sağlıcakla kavuşurumda oğlum kardeşsiz kalmaz..
Allah 9 ayın sonunda hepimizin yüzünü güldürür inşallah..
allahim bizi böyle siniyor iste...
sende coook kötü günler gecirmisin, allahim saglicakla almayi nasip etsin hepimizin bebegini insallah.
birakma kardessiz...
bende hap aliyorum kan icin...kan pihtilasmasi yok ama doktor ne olur ne olmaz diye hap verdi. hergün iciyorum birde hormon hapi verdi onuda aliyorum.
allahim bizlere yardim etsin.
olmayanlarada evlat versin insallah
Âmin canım.. Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin ..
amin canim
senin en son adet tarihin ne zamandi?
sanirim dogumumuz ayni :)
8 Ocak ve ne büyük tesadüf oğlumdada 8 ocaktı
Canım, planlasam tutmazdıkibenimde 8 ocak...wallami yaa..nasil tuturdun kiz :)
hayranim suan senin bu planlamina
Canım, planlasam tutmazdıki
Var bu Ocak ayında birşey
Seninlede tutturmuşum bak :)))))
:))) sen hangi şehirdesin bu arada ? Yaş kaç?heee walla var su ocak ayinda birsyler
benimlede tutturmusun ve oglundada oldugu gibi 8 ocagi...
hayranligim hala devam ediyor
saygilarimi sunarim
:))) sen hangi şehirdesin bu arada ? Yaş kaç?
Merhaba guzel anneler... biz hastaneden geldik simdi kese olusmus fakat bebegin cok kucuk dedi 1martta gidicem tekrardan o zaman kalp atislarini duyariz dedi. 6haftaliksin dedi. Ben pitpitlari gorurum diye umuyordum ama daha beklemem lazimmis. Neyseki bi sorun cikmadi cok sukur kan ve idrar tahlili istedi onlari saat 15:30da alicam ins onlarda normaldir....
yas 27 canim
yurtdisinda kaliyorum
ya sen
kizlar ben 6+5 günlük hamileym dun yerimden kalkinca bi sicaklik hissettm bi baktm kan,sok oldm evde yalnzm esim iste annemlr baska sehirde..banyoya kostm ama kan durmadi aglamaktan titremekten esimı zor aradm..hemen doktoruma gittk ben bebek gitti dedm ama cok sukur birakmamis beni pit pit atiyodu kalbi cok sukur Rabbime..rahm etrafnda yirtilma olmus progestan verdi dr igne yaptilr hic kipirdamadan yat dedi pztsi rapor verck okula gitmcm..dua edin nolur ismim nuran..isimle dua kabul olurmus..Rabbim kimseye bu korkuyu yasatmasn,hayirlisini versin ins
Ben istanbuldayım, yaşım 33 canım :)
kizlar ben 6+5 günlük hamileym dun yerimden kalkinca bi sicaklik hissettm bi baktm kan,sok oldm evde yalnzm esim iste annemlr baska sehirde..banyoya kostm ama kan durmadi aglamaktan titremekten esimı zor aradm..hemen doktoruma gittk ben bebek gitti dedm ama cok sukur birakmamis beni pit pit atiyodu kalbi cok sukur Rabbime..rahm etrafnda yirtilma olmus progestan verdi dr igne yaptilr hic kipirdamadan yat dedi pztsi rapor verck okula gitmcm..dua edin nolur ismim nuran..isimle dua kabul olurmus..Rabbim kimseye bu korkuyu yasatmasn,hayirlisini versin ins
istanbula gelemyi düsünüyorum :)
hayirlisini olsun canim...beklemekten baska elimizden gelen birsey yok :)
cok zor geciyor biliyorum bu günler cünkü banada doktorum iki hafta sonra gel dedi :)
kan degerin kac onuda yazarmisin sonra?
benimkisi 5000 lerde falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?