2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Merhabalar, merak ettim neden 2 tane Ekim anneleri topiği var ?? Burası sanırım daha aktif.. İzin verirseniz bende burdan devam etmek istiyorum:))

Izin nedemek hosgeldiN sefalar getirdin :) Rabbim sağlıcakla kuzucuguna kavuşmanı nasip etsin

allahim bizi böyle siniyor iste...
sende coook kötü günler gecirmisin, allahim saglicakla almayi nasip etsin hepimizin bebegini insallah.
birakma kardessiz...
bende hap aliyorum kan icin...kan pihtilasmasi yok ama doktor ne olur ne olmaz diye hap verdi. hergün iciyorum birde hormon hapi verdi onuda aliyorum.
allahim bizlere yardim etsin.
olmayanlarada evlat versin insallah

Âmin canım.. Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin ..

Merhaba guzel anneler... biz hastaneden geldik simdi kese olusmus fakat bebegin cok kucuk dedi 1martta gidicem tekrardan o zaman kalp atislarini duyariz dedi. 6haftaliksin dedi. Ben pitpitlari gorurum diye umuyordum ama daha beklemem lazimmis. Neyseki bi sorun cikmadi cok sukur kan ve idrar tahlili istedi onlari saat 15:30da alicam ins onlarda normaldir....

kizlar ben 6+5 günlük hamileym dun yerimden kalkinca bi sicaklik hissettm bi baktm kan,sok oldm evde yalnzm esim iste annemlr baska sehirde..banyoya kostm ama kan durmadi aglamaktan titremekten esimı zor aradm..hemen doktoruma gittk ben bebek gitti dedm ama cok sukur birakmamis beni pit pit atiyodu kalbi cok sukur Rabbime..rahm etrafnda yirtilma olmus progestan verdi dr igne yaptilr hic kipirdamadan yat dedi pztsi rapor verck okula gitmcm..dua edin nolur ismim nuran..isimle dua kabul olurmus..Rabbim kimseye bu korkuyu yasatmasn,hayirlisini versin ins

hayirlisini olsun canim...beklemekten baska elimizden gelen birsey yok :)
cok zor geciyor biliyorum bu günler cünkü banada doktorum iki hafta sonra gel dedi :)

kan degerin kac onuda yazarmisin sonra?

benimkisi 5000 lerde falan

allah yardimcin olsun canim...sakin kalkma sakin is falanda yapma, tek ihtiyacini karsila, veee gerisini bosver, is falanda yapma...

progestan bende kulaniyorum 4 günden beri.
dualarim seninle canim....bol bol dinlen

Çok geçmiş olsun bilirim o korkuyu.. Bol bol yat dinlen.. Allah yardımcın olsun canım inşallah bir daha hiç kırmızıları görmezsin..

hayirlisini olsun canim...beklemekten baska elimizden gelen birsey yok :)
cok zor geciyor biliyorum bu günler cünkü banada doktorum iki hafta sonra gel dedi :)

kan degerin kac onuda yazarmisin sonra?

benimkisi 5000 lerde falan

Aynen guzelim beklemekten baska bisiy gelmio elimizden tahlil sonuclarimi alinca yazarim canim. Ins goruruz kalp atislarini ya sen kac haftaliksin canim... adet tarihime gore 7haftamdayim ama 6 haftalik suan dedi doktor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…