2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

10 gün var aramızda seninle. Ama benimki çıktı :))) Benim de başta hiç yoktu. Bi anda pörtledi. Senin de öyle olacak bence :)))) Ama artık çıkar :)))

Benim de çok sevdiğim sözlerden biri, hatta ben biraz şikayet etsem kocam hemn hatırlatır bunu, günahsız olmak o kadar kolay deil diye, Allah' ın bizlere bir lutfü resmen

10 gün var aramızda seninle. Ama benimki çıktı :))) Benim de başta hiç yoktu. Bi anda pörtledi. Senin de öyle olacak bence :)))) Ama artık çıkar :)))

çıksın cnm onemlı dgl sağlıklı olsunda.ama suda var cok cıkacgnı sanmıorum,bızım aılede kızlarda genetık bu durum.en azından aaa sen hamılemıyddııııın demezler

canım benim bebğimde 1,600 grdı gecen hafta,benim doktorum gayet iyi demişti.bak şimdi bende endişelendim.

belkide ben erken panik yaptım, ama elimde değil hep korkuyla yaşıyorum inşallah bu iki haftayı güzel değerlendiricem ve güzel haberlerle gelicem,

canım bak Kaan Kocatepe'nin sitesinde böyle yazıyor;

28.haftanın bitiş tarihi: 1050 (750-1680) 36
29.haftanın bitiş tarihi: 1300 (900-1900) 38
30.haftanın bitiş tarihi: 1400 (1000-2080) 39
31.haftanın bitiş tarihi: 1650 (1180-2350) 40
32.haftanın bitiş tarihi: 1780 (1300-2500) 41
33.haftanın bitiş tarihi: 2000 (1480-2750) 42
34.haftanın bitiş tarihi: 2200 (1680-2930) 43
35.haftanın bitiş tarihi: 2490 (1850-3200) 44
36.haftanın bitiş tarihi: 2700 (2080-3330) 46
37.haftanın bitiş tarihi: 2850 (2250-3500) 47
38.haftanın bitiş tarihi: 2950 (2500-3650) 48
39.haftanın bitiş tarihi: 3200 (2650-3800) 49
40.haftanın bitiş tarihi: 3350 (2770-3900) 50
42.haftanın bitiş tarihi: 3450 (2890-4000) 51

bu durumda senin bebişin kilosu gayet iyi canım. Ben anlamadım doktoru açıkçası. Neyse sen bir dikkat et bakalım da ben bir sorun olduğunu sanmıyorum.

Endokrine de git tabi.
Bu tiroid ilacı birtek beni etkilemiyor galiba. Ya da ilaç bende kilo etkisi mi yapıyor acaba. Ama aldığım kilo haftama göre normal.

Canim 1500 gibiymis kilosu aslında haftana göre cok zayif degilki moralini bozma bende medipol megaya gidiyorum doktorun kimdi canim bide bundan sonra kaç haftada bir gidiceksin ben 32.haftamda gidicem ondan sonra galiba 35.haftada cagiracak.bencede annene git canim annelerin hakki odenmez bende anneme gittigimde hic bisey yapmiyorum yiyip yatiyorum allah onları basimizdan eksik etmesin

Annesi yanında olanlar ne kadar şanslısınız, size çok imreniyorum özellikle hamilelik döneminde insan annesine çok ihtiyaç duyuyormuş bunu anladım annem eylülde gelecek yanıma ama keşke hep burda olsaydı

çıksın cnm onemlı dgl sağlıklı olsunda.ama suda var cok cıkacgnı sanmıorum,bızım aılede kızlarda genetık bu durum.en azından aaa sen hamılemıyddııııın demezler

Sağlıklı olsunlar da karnımızın büyüklüğü önemli değil canım :)

Hatırlamaz mıyım canım:) Ben iyiyim bebişim de iyi çok şükür de sen nerdesin? Neden girmiyorsun artık?

Ya canım iş güç bide girmeye girmeye unuttum facede 2014 Eylül ve Ekim anneleri var oraya da gelesene güzel orasda bi bakiyim dedim napıyorlar varmı bir durum tanıdık arkadaşlardan doğum yapan falan özlemişim burayı

Oyyy senin annen uzak mııı. Az kaldı canım bak eylüle ne kaldı ki şurada gelir yakında kavuşursunuz inşallah.

Tanıdıklardan doğum yapan yok canım sadece karçiçeği diye biri doğum yapmış. Erken doğmuş, küvezdeymiş bebeği.
Ben o gruba girmiyorum çünkü yazdıklarımı akrabalarımın görmesini istemiyorum. Görmezler mi oraya yazdıklarımızı.

ebru hanıma gidiyorum, senin doktorun kim? doktor sorun var demedi zaten kontrol altında tutalım dedi ama ben hemen paniğe bağladım, ilk haftalarda hep önden gidiyordu , bir kaç haftadır yavaşladı, annelik bu olsa gerek önden giderken mutlu, yavaşlayınca panik oluyor insan :) ben ayın 22sine randevu aldım,

iyiymiş çok şükür, inşallah bu iki haftada kilo alırsa rahatlıcam

Endokrine de git tabi.
Bu tiroid ilacı birtek beni etkilemiyor galiba. Ya da ilaç bende kilo etkisi mi yapıyor acaba. Ama aldığım kilo haftama göre normal.

ben kısa sürede çok kilo almıştım ve kaç kez farklı doktorlara gidip bende tiroit olabilir mi diye sordum, yok dediler, hamilelikten kısa bir süre önce öğrendik olduğunu, hemen ilaca başlattı doktor, hamile kalınca da zaten yemek yemeyi bıraktım , geçen ay tiroid değerlerim yükselincede doktorum ilacı artırdı, bu ay iyi çıktı çok şükür, hamileliğin başından beri endokrin kontrolündeyim,

internette kullandığım ilaç için kimileri çok mide bulandırıyor kilo verdiriyor yazmış kimileri kilo aldım yazmış, her bünye farklı tepki veriyor galiba

Evet canım gercekten cok şanslıyım. Hamileliğimin başından beri annem her zaman yanımda. Bir gğn yemeğimi bırakmadı hergğn sabah akşam geldi yaptı cok cok destek annem bana ve iyiki var. Senin anneciğin nerde?

Yok grup kapalı yani arkadaşların görmüyor kimse bende baktım olmaz diye kimse görmüyor gruptakiler görüyor çok güzel çok bilgi ediniyorsun yaaa tavsiye ederim

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

dün annem biraz rahatsızdı, akşam mesaj attım "kendine çok iyi bak, sen benim elim ,ayağım, kolum , bacağım, gözüm herşeyimsin " yazdım
gerçektende öyle ,Allah hepimizin annesine sağlıklı,uzun ömürlerr versin

Oyyy senin annen uzak mııı. Az kaldı canım bak eylüle ne kaldı ki şurada gelir yakında kavuşursunuz inşallah.

maalesef uzak canım 14 yıl oldu ayrıyız, ben İstanbul'dayım onlar memlekette. Geliyor zaten görüşüyoruz ama hep yanında olması farklı tabi ki. Amin canım inşallah tez zamanda kavuşuruz.

Canım gelsene gerçekten. Grup kapalı olduğundan sadece üyeler görüyor yazılanları rahat olabilirsin

Benim annem memlekette canım, ben okul için geldim buraya ve kaldım burda. 14 yıl oldu alıştık ikimiz de ama özellikle böyle zamanlarda insan hep yanında istiyor, napalım sağlıklı olsunlar da..

Bu arada ben de tam faceten mesaj atıyordum :) arkadaşıma sordum canım bol bol et ve yumurta yemiş bebeğin kilo alması için. Haberin olsun

ben karsıda leyla hanıma başlamıştım.leyla ercana amauzak dıye bıraktım .çatlak kremı sordgmda bana catlıcagn varsa catlarsın.onemlı olan burda hızlı kg almamak,ayda bır kg alsan yeterlı,ne ıstersen kullan badem yagı bıle kullansan yeterlı dedı.omega 3 e zten ınanmıodum.daha öncede soyledım.besınlerde olan omegayı hapı karsılamıormus bıle.oyuzden ben hıc kullanmadm .ıstah actgnıda bılıodum.omega 3 son uc ayda cocugun beynı ıcın cok onemlıymıs.bır ara bnde mı alsam acaba dedım hapınıda takvıye yapsam ve simlaa arkadasma danışarak gecen ayın 28ınde başlayıp ıkı günde bır aldım ve dun doktorumun tekrar ısrarla gerek yok demesiyle gerı bıraktm.toplamda 5 yada 6 kez ıcmıs oldum.ztan ben onu ve demır hapıı kullanmazken gecen ay degerlerım hep güzel cıktı.doktor bıle sasrdı.bunuda ıyı beslenmeme baglıorum.cevız,tuzsuz badem,fındık ve semızotu hergun tuketıorum ve saf zeytın yağıyla semızotunu yaglıorum.böyle yapın Allahın ıznıyle omeganızda tamam olur.sırf balık sart dgl.bır ay sonra sezon acılıor.artık bız doğururken balık sezonu aclırı heralde

Hangi ilacı kullanıyorsun? Ben levotiron kullanıyorum. Bana hamilelikten önce kilo aldırdı ama bu ilaç. Kişiden kişiye değişiyor demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…