2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Yeni birşey daha öğrendim. Ben de karnım büyük diye böyle ağrılar hareketlerde ağırlaşmalar başladı sanıyordum..Bu sene hiçç denize gitmedim
Geçen sene didime gitmiştik zaten oranın denizini de hiç sevmedim bana göre değilmiş zevk alamadım
şimdi sen deniz dedin...bir daha ki yaza kadar giremem bu gidişle hep bir program oluyor...Eşim de mikrop kaparım diye endişeleniyor bende pek üstüne düşmüyorum birşey olur diye bende tedirginim...Bir de hergün dibimde deniz denize girenler şlap şlap
Sen nereye gideceksin denize? Eşim istanbul da denizi kirli buluyor...

Gözün aydın olsun canım çok şükür iyi haberlerle geldin :)
Ben de 32. haftayı bitirdim ve toplamda 10 kilo aldım. Bana doktor kızsa da ben çok bulmuyorum. Can taşıyoruz herhalde. Aldırma sen doktorlar korkutuyor bizi.

aynen canım ben de başlarda çok almamıştım sonra birden aldım daha 2 ay var artık kaç kilo olurum bilemiyorum neyse ki aldığım kiloyu çok belli etmiyorum da ordan kurtarıyorum :) hayırlısıyla bir gelsinler de inşallah dobiş anne olmaya razıyım

Canımmmm çok teşekkür ederiz benzetirler bizi evet :) siz de öyle maşallah çok yakışıyorsunuz birbirinize ne güzel bir gelin olmuşsun

Gerçekten çok benziyorsunuz :) Kızınız da size benzicek, güzelce bir prenses olacak :)))
Ben de teşekkür ederim canım, beğenmene çok sevindim =) Su gibi geçiyor zaman, eskidik artık :)))

sağol canımm bu ay aldığım kilo birden fazla olsada banada normal geliyor ya 12-15 kilo arası bitirsem hamileliği ohh ne ala :)

sadece kiloda değil şişliklerimizde oluyor yemeyi abartmadıktan sonra içimiz rahat herşey melekleriniz için

Gerçekten çok benziyorsunuz :) Kızınız da size benzicek, güzelce bir prenses olacak :)))
Ben de teşekkür ederim canım, beğenmene çok sevindim =) Su gibi geçiyor zaman, eskidik artık :)))

aminnn inşallah canım :) valla ne yalan söyliyim bize benzesin başkasına benzemesin yok be ya siz eskidiyseniz biz ölelim canım :))) maşallah ne güzel genç anne baba oluyorsunuz harika bişey bu. Oğlun da senin gibi güzel gözlü olur inşallah

yok cnm bnde agrı ıcın ole sanardım ama kac tane doktordan dınledım.meger bıldklerımız pek doğru dglmıs.cnm yok ya.denız temız oldgu müddetçe doktorlar onerıor.havuz,dere,gol tarzı yerlere gırmek yasak,asıl mıkrop onlarda.zaten ınsan gırmeden anlıor denızın temız olup olmadgnı.temız dglse tabıkı gırılmez.ama sukur hıc ole problemle karşılaşmadım.bnm görümcemde gtme dıor ama doktorlar onerıor.yüzmek cok ıyı anne ve bebek acısından.ben denız konusunda şileyi tek gecerım.nedn blmıorum cok sevıorum orayı.hem denızıde temız.gecen ay tatılde denızı hem cok temız hemde carsaf gıbıydı.gelcek senede ya bebısten yada yenıden hamıle oldgndan gdemezsın.bnce sağlık acısından problemın yoksa tavsıye ederım cnm.hafta sonu malum cok kalabalk.ayarlayabılırsenz hafta ıcı tavsıye ederım.

Canım bu haftadan sonrasına cok cok dikkat et. Ama bence bitirirsin. Tahmin ediyorum suanda 8 kilo isen bu hamilelik 12 kilo ile biter, inşallah :)) cok güzel haberlerle gelmişsin maşallah subanallah annesi ve canına

bizimki 1500 gr, belki boyuyla orantılamış olabilir sormak aklıma gelmedi boyu uzundu çünkü ama kaç cm dedi unuttum

Dozunu yükseltmiş senin ama olsun bebek doğduktan sonra yine düşer dozun inşallah.

büyük ihtimalle dozu düşürecek, o tarz bir şey demişti çünkü

doktorum çok tatlı başka doktorda rahat edemem, bu iki haftada biraz toparlarsam rahatlarım inşallah, hep bir şey olursa korkusuyla yaşadığım için belkide fazla panik yaptım, burda yazılanları okuyunca rahatladım çok şükür

arkadaşlar bir şey sorucam doğumu kolaylaştırmak için Fatma anamızın eli kullanılıyor suya koyulduğunu biliyorumda duası varmış bilen varmı acaba ...

inşallah hazırlıklar hallolur yeterki saglıkla gelsinler küçük mucizeler

ben bunu soylıcektım ama ne bılım bazı kızlar cekımser kalabılıor bu durumda.

Evet sonuçta internet ortamında tanışıyoruz ama olsun ya ben hiç birinizin izini kaybetmek istemiyorum. Iyi kotu 9 ay olacak neredeyse beraberliğimiz başlayalım acısıyla tatlısıyla burada olduk birbirimizin yanında olduk. Annemden kocamdan cok sizinle konuştum ben burada. O yüzden hepinizin yeri cok ayrı ve cok özel. Sizler benim doğum arkadaslarımsınız :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…